JOM08

Det är vad min klass heter och jag måste medge att det är en störtskön klass på 80 personer. Gårdagen gick hur bra som helst och när nervositeten släppt så var det fritt fram. Jag sitter hemma hos min klasskompis Tina just nu, följde med henne hem, så jag passar på att uppdatera lite snabbt. Allt har alltså gått bra :) Imorgon är det gardenparty och föreläsning som gäller. Har även beställt mitt internet nu så den elfte september borde jag vara tillbaka :) Ciao!


Kommentarer
Postat av: Ammii

oj är ni 80 pers i en klass?! stört. :P

2008-09-02 @ 18:37:56
URL: http://ammiis.blogg.se/
Postat av: Potatisbonden

Ja, haha, jag känner igen mig i flyttkaoset; tog mig två veckor innan jag fixat ens det mesta halvfärdigt, känns som om det aldrig blir helt färdigt. Nervositeten hade jag inte så mycket av, kanske då om man skulle skaffa sig nya vänner. Hurdan är du; har du lätt för att skaffa vänner?

2008-09-02 @ 22:22:59
URL: http://potatisbonden.blogspot.com
Postat av: Potatisbonden

Sv: Ja, haha, nollningen är en tid då man aldrig vet vart man hamnar, haha, inte minst tack vare alkoholen, hehe. Skönt att du har en bra klass, det har jag med, hehe. Du låter som en social typ, jag är väl inte det. Nog är jag lätt att umgås med men det gäller först att tvinga mig att öppna mig nästan.

2008-09-06 @ 13:22:09
URL: http://potatisbonden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0