Ändringar i schemat.

Inget blev som det var tänkt idag. Vi åker inte ner till stugan för att basta (pappa bestämde sig för att han var för trött). Han är riktigt lat den människan! Får bli bastun imorgon istället, antar att det inte gör mig så mycket, men det hade varit skönt att slappna av i värmen för en stund, är så frusen nu mera. Det märks att det fattas en del av mig just nu. Hope to find that piece one day - so I can move on with my life.. Euhm, ja. En kort update bara, nu ska jag käka lite tortillachips och salsadip, see you!

Dagens låt.

Avril Lavigne - When You're Gone
Den är så otroligt underbar, men hemsk på samma gång.
(Det här är inte den riktiga musikvideon btw)
Vitlök, gott men ofräscht.

Vi har precis ätit middag. Fläskfilé med dragonsås, vitlökssmör och skruvpotatis. Riktigt gott, men jag måste erkänna att eftersmaken av vitlöken inte är allt för fräscht. Tur att jag inte behöver oroa mig för att lukta illa. När man är singel och är hos sina föräldrar får man lukta bäst man vill, haha! Men jag tänker ändå gå och borsta tänderna och spraya lite parfym för min egen skull innan vi åker ner till stugan och bastar, that's for sure. Euhm.. Vad mer, inget mer egentligen. Just det! Jag satt och lyssnade på MTV, dom spelade årets låtar och när Avril Lavignes låt "When you're gone" spelades gjorde jag inte annat än att börja grina, så typiskt mig! Men den stämmer in så väl på allting, jag önskar verkligen att det inte hade blivit som det till sist blev. Men jag ska kämpa. Det var allt för den här stunden. Ciao!

Happy new year.

Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?
Jag fyllde arton, såg Jason Mraz live m.m.

Vilka länder besökte du?
Skåne ;) höhö. Annars inget.

Vilket datum från 2007 kommer du att minnas, och varför? 
25/1 - Jag och Rickard blev tillsammans. Det var början på den bästa tiden ever.
11/8 - Då träffade jag världens bästa Josephine för första gången på riktigt.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2007? 
Dj Rabaan - Anima Libera.
Brad Paisley - Find Yourself.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var hos Rickard nere i Kalmar.

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart? 
Att slippa förlora den mest älskade i mitt liv typ..

Hur höll du dig från att bli galen?
Stödet från vännerna.

Vem var den bästa nya personen du träffat?
Josephine, hon är inte ny - men vi träffades för första gången i år :)

Uppnådde du det du tänkt dig under 2007?
Ptja, inte fullt ut kanske. Hade det blivit som jag velat hade jag inte varit singel.

Förhoppningar inför 2008?
Att jag blir antagen på HIK, att flytten blir av och att studenten blir finemang!


Stannar hemma.

Precis som förra året så tänker jag stanna hemma ikväll. Tråkig tjej tycker säkert en del av er. Men jag är ingen partyprisse. Jag föredrar att sitta hemma och ta det lugnt - det har jag alltid gjort. Dessutom dricker jag mig inte stupfull som alla andra gör på nyår och skulle jag då vara ute med kompisar skulle det resultera i att jag får ta hand om dom och det vill jag inte göra. Därför tänker jag ikväll äta god mat, bada bastu och ta mig en cider eller två och umgås med mina föräldrar och kolla på tv. Boring? Kanske, men det är så jag är som person.

Take it or leave it.

Till alla andra så hoppas jag att ni får en bra kväll och
en bra start på det nya året med bakfylla och minnesluckor :]

Nyårsplättar.

Jag har precis gjort så kallade Nyårsplättar. Jag kom på det namnet själv. Plättarna är precis som vanliga plättar, men eftersom det är nyårsafton idag så döpte jag dom till det (precis som med julmust och påskmust, det är ju samma sak!). Det blev i alla fall väldigt gott, både mamma och pappa uppskattade dom. Så jag tänkte bjuda på receptet, det är inget svårt att göra och det är smaskigt som bara den!


Förberedelsetid:
10 min

Tillagningstid: 15 min


Ingredienser:

Fyra portioner


2 st ägg
1 tsk salt
3 tsk socker
6 dl mjölk
4 dl vetemjöl
1 msk smör


Gör så här:


1.
Vispa samman ägg och mjölk, sikta i mjölet lite taget.
Avsluta med att blanda i det smälta smöret.
Låt smeten vila cirka 1 timme.


2.
Hetta upp en plättlagg och stek plättarna.
Servera med sylt och grädde eller färska bär och lönnsirap.
(Fast jag brukar bara äta dem med socker).


Give me a new beginning.

Jag orkar inte mer, seriöst. Skjut mig någon?


Nyårslöften?

Sista dagen på 2007 nu, snart är det nya året här. Ett år som jag faktiskt bävar för rätt mycket. 2007 har varit ett bra år, men med rätt många nedförsbackar. Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag har lärt mig mycket om allt möjligt i år. Det är ju i alla fall bra, sedan om sakerna jag har lärt mig är bra eller dåliga återstår att se när jag får användning av dom (om jag får användning för dom).

Jag har aldrig varit typen som ger nyårslöften hit och dit. Men i år tänker jag gå emot mina principer och faktiskt ge ett par nyårslöften - som jag verkligen vill hålla. Sedan om jag lyckas är ju en annan femma. Man ska aldrig sätta för stor press på sig själv, men å andra sidan kan det vara just det man behöver för att klara av det man vill. Det gäller att aldrig ge upp och jag är inte typen som ger upp på en gång, det har jag fått bevisat för mig själv i år - att jag faktiskt är en kämpe in i det sista (det kanske låter klyschigt, men så är det faktiskt). Anyways, mina löften - är mina löften och ingen annans.

Gå ner i vikt
Det är verkligen nummer ett på min priolista. Jag vill gå ner i alla fall 10 kg innan studenten och det är faktiskt inte omöjligt alls. Det är sex månader kvar cirkus och det ska jag bannemig klara av. Jag vill komma i min eventuella balklänning utan att se ut som en michelingubbe. Men något som är viktigt att påpeka är att jag vill ha kvar mina kurvor (som jag brukar säga till mina vänner "jag vill bli lite mer fast").

Höga betyg
Jag vill ta studenten med bra betyg. Så bra betyg att jag blir antagen till Högskolan i Kalmar, där jag vill läsa medieproduktion & journalistik. Jag vill även ha bra betyg för min egen skull (lite ego, men betygen är ju ingen annans än mina) och för att göra mina föräldrar stolta så klart, haha!

Vara snällare mot min familj
Alla familjemedlemmar bråkar titt som tätt, men jag vill minska på bråken jag orsakar. Bråken minskade drastiskt när jag flyttade hemifrån (vi bråkade i princip varje dag när jag bodde hemma) och nu vill jag minimera bråken. Jag har väldigt lätt för att vara uppkäftig mot både mamma och pappa (jag har fått det ifrån pappa, vi vill jämt ha det sista ordet båda två). Jag vill inte vara uppkäftig längre - i år ska jag vara snäll.

Hitta en hobby
Förrutom skrivandet så vill jag hitta en annan hobby. Jag vill komma ut och göra någonting emellanåt, kanske inte varje dag, kanske inte varje vecka. Men någonting jag gör ibland med jämna mellanrum. Jag kan bara inte lista ut vad ännu, men det kommer väl (förslag?) Sen ska jag blir allt mer seriös här på bloggen, I promise!

Det var nog allt tror jag. Det blev ett par stycken och jag ska försöka att i alla fall hålla någon av dem, även om det bästa vore att hålla alla. Sen är det ju det där vanliga med, som att inte börja röka och knarka o.s.v men det är ju en självklarhet i min vardag, varken snus, cigaretter eller knark i min vardag - Tack för mig, ha ett gott nytt år nu!

Jag har himlen runt hörnet.

Usch, så jag saknar dig..

Dissar Playboy.

Jag läste precis en artikel på Aftonbladet  om att skådespelerskan Jennifer Love Hewitt dissar ett utvikningserbjudande från Playboy, trots att hon för ett par veckor sedan drogs in i en debatt om kroppsideal sen bikinibilder på Jennifer publicerats. Hon påstod då att hon älskade sin kropp och att alla tjejer borde stå på sig och lära sig tycka om sina kroppar. Nu verkar media tro att allt det var en lögn för att hon inte vill dela med sig av sin kropp i Playboyblaskan.

Då till min fråga.

Måste man skämmas över sin kropp bara för att man inte vill vika ut sig? Kan man inte trivas med den man är och hur man ser ut bara för att man inte vill dela med sig till resten av världen? Jag trivs i stort sett med min kropp (alla har vi väl något komplex) men jag skulle aldrig vika ut mig, no way. Jag tycker det är skitlöjligt av media att påstå att Jennifer inte trivs med sin kropp bara för att hon väljer att inte vika ut sig.

Har ni inget liv?

Jag läste alldeles nyss ett av Lovingnurse blogginlägg där hon tog upp det här med att hacka ner på människor. I det här fallet var det Isabella Löwengrip, Kenza och Stina-Lee hon nämnde. Hon skrev om hur människor kunde skriva till henne och be henne att inte gå inte och läsa deras bloggar (eller om hon gjorde det skulle hon isåfall lämna en elak kommentar). Hela frågeställningen grundades på en enda fråga - Varför? Och jag håller med. Vem ger er rätten att klanka ner på människor ni inte ens känner bara för att de inte tycker likadant som er? Ja jag vet att man inte kan tycka likadant och att alla har rätt till sin åsikt. Men det är väl ändå skillnad på åsikter och skitonödiga kommentarer?

Jag läser varken Isabellas eller Kenzaz blogg, men jag läser Stina-Lees. Varför? Jo för att hon är så jävla ball och egen! (förövrigt så är Isabella och Kenza väldigt egna också). Ingen av dem bryr sig om elaka kommentarer, det har nog blivit vardagsmat att ignorera dem. Härom dagen hade Stina-Lee skrivit ett inlägg om droger och hur dåligt och illa det påverkade människor som nyttjade dem. Hon blev påhoppad på en gång om hur dum i huvudet hon var och att hon inte visste vad hon pratade om. Vadå? Kan någon här ställa sig upp och säga att droger inte påverkar oss negativt? För fan, väx upp. Droger påverkar oss, både psykiskt och fysiskt och det negativt. Hur kan heroin, kokain och LSD på något sätt vara bra?! Jag håller verkligen med Stina-Lee, människor som anser att droger är positiva för oss människor, ÄR pantade i huvudet.

Nu nämnde jag ju i och för sig att alla människor har rätt till sin egen åsikt, och så är det. Men vi har inte rätt att klanka ner på någon annans åsikter. Alla har rätt att tycka vad man vill. Jag påstår inget annat. Jag tycker bara det är extremt barnsligt av folk som läser andras bloggar att komma med så dumma kommentarer, har ni inget bättre för er, har ni ett så dåligt liv själva att ni måste kalla människor ni inte känner för idioter? Vart är världen på väg?

Jag vill passa på att slå ett slag för alla bloggare som ignorerar dessa pundhuvuden!


Kvällsupdate.

Jag har varit förvånansvärt aktiv på bloggen idag, tänka sig!

Ville bara säga godnatt, jag är supertrött fastän klockan bara är 22. Men det är väl egentligen inget fel med det. Bor man ute i bushen hos mamma och pappa så finns det inte så mycket annat att hitta på när man är rastlös och uttråkad och imorgon blir det nog inte så mycket bättre, söndag.. Jag verkligen avskyr söndagar. Det är den tråkigaste dagen på hela jävla veckan. Finns aldrig någon annan dag man har så tråkigt på som på söndagar. Ahwell, nog med skitsnacket.

Sov gott sötisar!

Filmtajm!

Lilla Jönssonligan på Kollo - en skapligt rolig film faktiskt!


En sann vän.

Jag kan inte säga det för många gånger.

Josephine Dahlbäck - Du är en sann vän, genom eld och vatten <3

Update.

Pga. en seg dator så är jag inte speciellt aktiv någonstans på Internet just nu. Ni får ha tålamod, jag lovar att uppdatera er om det ena och andra när jag kommer hem till Falun (om jag har något att berätta om), det allra viktigaste skriver jag nog här ändå (som Brasilien, julafton) så ni har faktiskt inte missat så mycket. Nu ska jag steka ägg och sen lägga mig ner och kolla på Narnia och äta ostbågar tror jag. Vi hörs gott folk!

Jag längtar!

Den 18/2 bär det äntligen av till Brasilien :D Två veckor i Pipa, det ska bli hur jävla skönt som helst. Dessutom fick jag min mobil idag och den är sååå fin. Helt nöjd med den här dagen förrutom min huvudvärk. Vilka julklappar :)

En sak bara.

Jag verkligen hatar henne, hon får mig att vilja spy. Hon kan gå och dö.

Barnvagnsförbud på Gina Tricot.

Idag har jag varit inne i Motala och träffat mina söta vänner. Det var evigheter sen! Mötte upp Liza vid 13-tiden och vi gick på stan en stund. Fullt med folk! Var in på H&M, Kicks, Apoteket och Gina (där borde dom förresten ha barnvagnsförbud, det var typ fem miljoner barnvagnar inne på lilla Gina, jag trodde jag skulle få ett raseriutbrott!). Jag hittade i alla fall två klänningar (2 för 1) och jag köpte två nya nagellack samt eyeliner och en ansiktsscrub. Mycket nöjd med det. Efter det drog jag och Liza hem till Sofia. Vi ugglade i köket ett par timmar sen begav vi oss till donken (för att inte bryta traditioner), efter en stund dök Ange upp och efter det även Hannes och Sonny. Där fettade vi oss och sedan drog jag hem. Vi ses igen innan jag åker hem!

Dagens låt.

ZZ-Top - Gimme All Your Lovin'
Fucking jävla underbar!Älskade barn.

Imorgon ska jag åka in till Motala och träffa mina söta ungar igen. Det var evigheter sen så nu är det verkligen dags! Ska gå en sväng på stan med Liza först, kolla efter någon tröja och köpa lite smink och så. Sen bär det av till Sofia och sen får vi se vad som händer. Tippar på donken, men man vet aldrig.

Solen kan blekna.

Sommaren vi möttes kändes lång och underbar,
och den varade långt in i september.
Vacker var den kärleken som vi gav varann,
och jag älskade dig så.

Kärleken kan blekna trots att känslorna finns kvar.
Den kan blekna liksom solen i november.
Och när lågan slocknat, den som en gång brann.
Ja då valde jag att gå.

Låt oss bara vara vänner,
även om vi tycker om varandra.
Tala om för dom vi känner,
att vi två skall skilda vägar vandra.
Om du skulle tvivla på vad vänskap innebär,
så finns jag alltid här.

Ensamhet kan svida och kan sätta djupa spår.
Det gör ont men någon gång går det över.
Kärlekslabyrinten den har du sett förut,
och från den vill du fly bort.

Du har säkert hört att tiden läker alla sår.
Det känns fel när det är kärlek du behöver.
Kan bara beklaga att sagan tagit slut,
och att den blev allt för kort.

Låt oss bara vara vänner,
även om vi tycker om varandra.
Tala om för dom vi känner,
att vi två skall skilda vägar vandra.
Om du skulle tvivla på vad vänskap innebär,
så finns jag alltid här.

Yrsel.

Har varit i Linköping hela dagen idag, hemkommen för en liten stund sedan. Åkte till Linköping för att köpa en ny mobil, kom hem med en ny parfym (Nina Ricci), en bok och två par strumpbyxor. Jag köpte allt jag behövde förrutom mobilen. Jag hittade ingen jag ville ha, så nu har jag precis beställt min söta mobil från Katshing.se, vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem, men de omdömen jag läst verkar bra. Jag hoppas att den kommer snart och att allt går smärtfritt :)

Jag har förövrigt en väldigt konstig yrsel, som jag inte kan bli av med.

Upprivna sår.

Idag hade det varit 11 månader och nu är det istället över en månad sen du stack. För andra vore kanske en månad länge, men för mig är det ingenting. Fram tills alldeles nyss kändes allting lugnt för tillfället och så fick jag läsa det där. Allting som lugnat ner sig (om så bara för någon dag) revs upp igen och nu vill jag bara gråta. En månad kanske är tillräckligt länge för dig och för andra, men för mig gör det ont att läsa sånt redan efter en månad. Men jag antar att jag får skylla mig själv, jag behöver ju inte gå in och läsa din blogg. Ingen tvingar mig till det. Men det gör ändå så jävla ont. Du är inte min längre, folk får skriva vad de vill nu och jag läser det och den här gången kan jag inte lita på att du är min och att jag inte behöver oroa mig, för du är inte min, never again. Det gör ont att försöka glömma, för ont.

God jävla jul..

Merry Christmas.

Julstämningen är väl inte på topp. Det är plusgrader, snöfritt och det blåser. Det är svårt att komma i stämning då tycker jag. Men det är ju trots allt julafton idag. God mat ska ätas och självklart blir det lite julklappsöppning. Sedan kommer det saker på tv att titta på. Men Kalle Anka slipper jag gärna. Euhm. Kort uppdatering. GOD JUL!

Är du lycklig nu?

Säg mig är du lycklig nu, nu sen du lät mig gå?
Blev det som du hoppats på?
Säg mig är du lycklig nu?
Mitt hjärta slår för dig och vad du än gör,
så finns jag här och jag finns här för dig.
Säg mig är du lycklig nu, nu sen du lät mig gå?

Julbak.

Jag har bakat lussekatter, mums!

I'm going home.

Nu sitter jag nere i stugan, jag ska snart basta.

Idag har vi gjort mycket. Vi har köpt ny bil och julhandlat. Vi har dessutom installerat internet här nere i stugan så nu kan jag vara en nörd här nere med om jag vill. Känner inte för det just nu, men jag tänkte ge er en mindre uppdatering så att ni vet att jag lever ^^ Hemresan var en katastrof. Tåget som skulle gå 11.26 avgick 12.05 och jag var hemma över en timme sent, som om någon inte vill att jag ska komma hem hit. Men efter många tekniska fel och tågmöten så var jag äntligen framme. Nu ska jag titta på tv en liten stund och sen basta. Imorgon ska vi köpa julgran och baka litegrann, vi åker kanske till mina gudföräldrar en sväng också. Det återstår att se! Jag nås på mobilen om det skulle vara något, vilket det säkert inte är, men i alla fall. Ciao!

Josephine - finaste vännen, jag lovar <3


Jag drömmer om dig var natt. Bra drömmar, ibland dåliga. Det tär på mig. Jag kommer nog aldrig att fatta att det är slut på riktigt. Det känns så overkligt och jag vill inte ta in det i min lilla simpla men ack så komplicerade hjärna. Förlåt om jag är jobbig på något vis, förlåt. Var minut, vill jag bara smsa och säga hur jag känner. Men det går inte och det är svårt att förstå och ännu svårare att acceptera.

Update.

Klockan är kvart över åtta och jag är helt trött, både i fysiskt och psykiskt. Har varit igång sen kl sju imorse så det är väl inte så konstigt egentligen. Men att vara trött så här dags är inte min grej. Jag brukar ju kunna vara vaken till åtminstone 22, men idag blir det nog sängen om en liten liten stund. Imorgon ska jag upp skapligt, äta en ordentlig frukost och sedan släpa mig till skolan med alla mina väskor, jag kommer se ut som en packåsna, men jag antar att jag får bjuda på det. Jag vill ju trots allt hem. Euhm, ja jag hade väl inte så mycket mer att säga. Jag kommer förresten inte att vara så extremt aktiv här över jul, något inlägg då och då men inte flera om dagen (tror jag inte) med tanke på pappas sega dator. Men det märks! Godnatt människor :)

All I want is you.

Nu har jag gjort allting klart inför imorgon. Jag har ätit också, så nu väntar ett slapp kväll med skumbad, tv, glögg och pepparkakorna som jag bakade i skolan idag, det kommer bli mums!

Stort beslut.

Det är tur att man har mycket att göra på julen. För jag har precis beslutat att INTE ta med mig min dator. Jag känner att jag inte pallar ha med mig tre väskor och en påse med julklappar. Så jag får helt enkelt välkomna pappas sega dator in i mitt liv i ca två veckor. Men det ska nog gå bra, jag sitter inte vid datorn speciellt mycket när jag är hemma i alla fall. Nu blir det tacotime!

Julstädning.

Jag tar en paus från julstädandet en liten stund, ska strax gå ut i kylan och slänga massor med sopor och kartonger. Det blev en hel del när man rensade allting. Men nu blir jag av med det. Jag är glad för att jag ärvt en liten del av mammas måste-städa-och-göra-det-fint-sida. Det är så otroligt skönt att ha det städat och rent. Dessutom gör jag mig själv en tjänst som städar nu, så slipper jag komma hem till en svinstia när jag är tillbaka efter lovet. Jag ska städa lite till, sen ska jag diska och efter det gå till affären och köpa lite ingredienser, idag ska jag nämligen äta tacos, mums! Men jag behöver köpa in gräddfil och tacokrydda. Sedan är min middag fullständig.

Jag har förövrigt väldigt goda nyheter, mest till mig själv. Jag fick ett SMS av Evis idag och hon berättade att dom på tidningen har fixat gratis boende till mig i januari så att jag kan komma ner och göra min APU trots allting som hänt, hur jävla kul som helst, dom är underbara! Men jag måste erkänna att det kommer kännas konstigt att vara där utan att bo hos Rickard, men jag är glad ändå. Jag slipper vara i skolan och det är finemang! Nu ska jag fortsätta, ciao!

You're my wonderwall.

Afraid to admit, but I miss you.

Mumma.

Jag är jättesugen på Ravioli men jag orkar nog inte gå till affäeren och fixa det.

You're my disguise.

Idag har det inte varit någon speciell dag alls. Jag vaknade imorse, otroligt trött. Som jag redan har nämnt. Jag åkte in till skolan, träffade Heléne för första gången på sju veckor. Kändes skönt! Vi gjorde lite arbete och sedan gick vi och åt, för att sedan ta bussen hem. Jag kom hem, la mig i soffan och somnade, sov i tre timmar och nu funderar jag på vad jag ska göra för middag åt mig själv. Jag är inte speciellt hungrig, men jag måste väl få i mig något antar jag. Funderar på om jag ska börja packa också, men jag tror jag sparar det till imorgon.

Imorgon i skolan ska vi förresten baka pepparkakshus, ska väl bli roligt antar jag. Jag längtar mest efter torsdagen nu, jag vill verkligen verkligen åka hem till mamma och pappa.

Bleeding love.

Jag är så jävla trött, jösses.

Sometimes.

Ibland önskar jag att jag kunde få höra din röst, en sista gång.
Den är bra och den lugnar mig.

En vecka kvar.

Nu är det precis en vecka kvar till julafton. Jag kan knappt tro det själv faktiskt. Det var inte längesedan jag började tredje året och stod utanför NTI-gymnasiets dörrar och fumlade fram mitt passerkort. Nu är det snart julafton och efter det är det ca sex månader kvar till jag tar studenten, DET mina damer och herrar, är helt jävla sinnessjukt! Tiden går lite för fort ibland.

Idag efter skolan så var jag och köpte de sista julklapparna med Carro och nu har jag äntligen slått in alla i fint julpapper, nu ska jag bara dela ut dem också. På onsdag ska jag, Linda och Hanna ha julklappsbyte och sedan på torsdag får jag äntligen åka hem till mamma och pappa. 11.26 avgår tåget från Falun. Ska bli otroligt skönt att få komma hem igen, att få umgås med Sofia, Liza och resten av gänget igen! Det har inte blivit av att vi har setts sen i somras och det är på tok för länge sen. Sen ska jag försöka hinna träffa Simone också, om hon har tid. Och självklart hoppas jag på en hel del shopping och god mat såklart!

Förresten, är det någon mer än jag som har tröttnat på Kalle Anka? År ut och år in har jag tittat på Kalle Anka och hans vänner klockan 15.00 varje julafton. Alltid. Men om sanningen ska fram så tröttnade jag för länge sen. Jag tycker inte det är kul att titta på en fjantig fågel som hoppar fram och tillbaka och sjunger den hemska "parapappaparapaparija", jag har tröttnat på att titta på tomteverkstan och jag har tröttnat på att hälsa på hos Piff och Puff. Det enda roliga är alldeles precis i slutet, när vi får hälsa på hos ett par "nya vänner" i familjen. Yesbox. Ursäkta, men jag orkar inte vara en tråkig Svensson längre. Jag dissar Kalle Anka, big time!

Min svenska hjälte.

Jag har precis nominerat dig till nästa års Svenska Hjältar.
För trots allt som hänt. Kommer du alltid att vara min sanna hjälte.

Nu ska jag duscha, gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna på rätt sida imorgon.

Vackrast.

Jag tycker verkligen att Angelina Jolie är vackrast ever!

Angelina

Discover me.

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans - Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

Och nu är det så klart din tur att kopiera och svara :)

Finding Neverland.

Nu ska jag se på Peter Pan och smälla i mig en hel Noblesseask själv :] nyttiga jag!

You let me down.

Var ute och tog mig en minipromenad nyss. Det var riktigt skönt faktiskt. Hade dock varit ännu skönare med lite sällskap. Det är så befriande att promenera och prata med någon samtidigt tycker jag, tycker ni? Jag tog lite fotografier och sedan gick jag till Willys och köpte lite ingredienser till matlagningen. För idag blir det fisk. Det ska bli riktigt gott. Jag vill hålla mig sysselsatt så mycket som möjligt, så jag ska laga en lyxmiddag till mig själv idag och så ska jag tvätta och titta på film samt Svenska Hjältar-galan ikväll! Det borde ni också se tycker jag.

Looking back into your eyes.

Du var mitt allt, du var hela min värld.

Ännu mer klagomål.

Jag önskar att det vore lättare att gå vidare. Men det är det inte. Jag önskar att jag kunde glömma allt vi gjort och ersätta det med någonting nytt, men det går inte. Jag önskar att jag vore stark nog att ta det med en klackspark, men det är jag inte. Ingenting är lätt för mig, inte när det gäller det här. Jag önskar att det fanns någon trolldryck, som hjälpte mig att radera allting temporärt, för att sedan kunna plocka fram det i framtiden och se allting på ett annorlunda sätt, ett bra sätt. För just nu kan jag bara se allting ur en dålig synvinkel och det vill jag inte. Men jag är inte stark nog att se allting ur en bra synvinkel. Men jag hoppas att den kommer. Verkligen.

Dagens låt.

Gloria Gaynor - I Will Survive
Underbar låt, den hjälper så mycket.

At first I was afraid, I was petrified.
Kept thinkin? I could never live,
without you by my side.
But then I spent so many nights just thinkin? how,
you did me wrong. And I grew strong,
and I learned how to get along.
Go on now go, walk out the door.
Just turn around now, cause,
you?re not welcome anymore.
Weren?t you the one who tried,
to hurt me with goodbye.
Did you think I?d crumble, did you,
think I?d lay down and die.

Oh no not I, I will survive.
Oh, as long as I know how,
to love, I know I?ll stay alive.
And I?ve got all my life to live.
And I?ve got all my love to give.
I?ll survive, I will survive.Okej.

Jag antar att jag måste ta bort din länk också.

Godmorgon.

Ännu en natt och du jagar mig i mina drömmar. Kan du sluta?

Jag ser att du har tagit bort min länk, jag antar att det är jag som aldrig mer ska höra av mig. Återigen är det jag som har gjort fel - enligt dig. Återigen ger du mig skit för något någon annan skrivit. Är inte det lite fel? Och förresten, var det inte som jag sa? Att jag får dig att må sämre? Sluta förneka allt nu. Det är inte en jävla massa faktorer som spelar roll. Hur kommer det sig att allting kommer en dag efter att du dumpat mig? Det är inget jävla sammanträffande.

Men sen får jag ju inte glömma att det var du som inte ville ha mig längre.
Det var jag som inte dög i dina blåa ögon, det var jag som inte var tillräckligt bra.

Dagens låt.

Vincent - Miss Blue
Hur bra som helst!


This is a nightmare.

Ibland önskar jag verkligen att du hade varit otrogen istället. Det hade blivit lättare på något sätt. Jag skulle få vara arg utan att folk frågar varför. Jag skulle få gråta och tänka på allt fint utan att folk frågar varför. Jag hade inte behövt känna mig som den dåliga av oss två. Men samtidigt hade det varit hemskt det också. Jag antar att det inte finns något lätt sätt att bli dumpad på, hur man än blir det, känner man sig som den sämsta personen i hela universum. Hade jag bara varit snäll, suttit tyst och inte sagt ett ord om vad jag kände hade jag troligtvis fortfarande varit din. Men nu var jag inte snäll, jag satt inte tyst och jag höll inte min stora käft stängd. Jag berättade hur jag kände och jag visade hur ledsen jag blev, men du brydde dig inte. Jag är hemskt ledsen för att jag inte uppfyllde dina förväntningar. Jag hoppas att du hittar henne, men samtidigt vill jag inte önska dig något gott, för jag sitter fortfarande här med krossat hjärta utan att egentligen ha fått någon vettig förklaring. Du förstår nog inte. Men så är det. Det sägs ta minst halva tiden man varit ihop med någon för att glömma personen i fråga, jag hoppas att det går fortare. För jag orkar ärligt talat inte må dåligt. Jag vet att jag är bra, jag vet att jag duger och räcker till. Jag måste bara hitta någon som ser det och framför allt någon som vill ha det, no matter what.

Men det lär inte hända, på väldigt väldigt länge..

Sweet miss blue.

It's true, I'm stuck on you..

Sanslöst.

Jag kan inte ens sluta tänka på dig när jag sover, nu drömmer jag om dig hela tiden.

Goodnight and go.

Det kommer bli tomt att gå på Kalmars gator utan dig...

Jag räddade någons framtid idag.

Mamma ringde idag. Hon berättade att hon hade en arbetskollega vars barnbarn hade börjat på NTI-gymnasiet i Linköping (det har tydligen öppnats där nu också, stackars människor!) I alla fall, han hade ingen aning om vad han gjorde på NTI, han kände sig helt vilsen och visste inte vad syftet var med hela skolan. Men när mamma berättade att jag också gick där och när hon visade Cityrapporten (tidningen med alla mina artiklar i) för hans farmor, mammas kollega, så frågade hon mamma om hon fick ta med sig tidningen och visa honom. Han hade blivit otroligt glad och sporrad. Han insåg att det faktiskt går att lyckas, fastän skolan man går på känns helt hopplös, för han, precis som jag älskar att skriva. Mamma berättade det för mig idag och jag blev så glad när jag fick höra det. "Du har räddat någons framtid nu" sa mamma. Det kändes bra att höra det. Någonting gör jag bra och det är att skriva. Förövrigt hade alla hennes kollegor sagt att jag skrev bra och inlevelserikt. Sådant är alltid kul att höra, om jag får skryta litegrann. Ville bara berätta..

I fell in love with an alien.

Jag vågar inte gå och lägga mig. Rädd för vad som ska dyka upp.

Dagens låt.

Mando Diao - Down In The Past
En del har frågat vart mitt bdbnamn kommer ifrån, här har ni svaret.All I want for Christmas is you.

I just want you for my own, more than you could ever know.
Make my wish come true. Cause all I want for Christmas is you.

It's oh so quiet.

Pepparkakor

All I want for Christmas is you.


Igår åkte jag som jag talat om tidigare hem till Linda. Men först var vi ju på Kupolen, jag köpte de sista julklapparna och jag köpte även väskan som jag tittat på ett bra tag nu. Trots att jag inte riktigt hade råd kände jag att jag skulle ångra mig om jag inte köpte den. När vi kom hem till Linda så bakade vi pepparkakor, det var både roligt och jävligt gott. Jag skulle kunna smälla i mig en hel pepparkaksdeg tror jag, så gott är det, haha! Och idag när vi vaknat till så glaserade vi dom (reslutatet ser ni ovan). Jag och Linda åkte till Falun, det var meningen att vi skulle simma men det orkade vi inte så vi lagade mat och tittade på Cribs på MTV, dög lika fint det. Nu har hon åkt hem och jag väntar på att Malin ska dyka upp, det är alltid trevligt att umgås med henne. Klockan åtta är det Legally Blonde som gäller, tror jag om jag inte hittar på något annat, men det tror jag inte. Ska i alla fall dricka lite glögg ikväll, mums!

Hey guys, I'm a murderer!

Det känns ju jättebra att allting du klarade dig utan när du hade mig nu är tillbaka. Känner jag mig skyldig? Ja. Rätt mycket faktiskt. Jag kan ju lika gå och skjuta skallen av mig, så slipper du tänka på hur jag känner när jag får läsa sånt där, fast det kanske du inte gör. Men i alla fall. Det skulle lösa rätt mycket kanske. Jag försöker lika hårt som du och jag förstår faktiskt inte varför du känner så här när det var du som tog beslutet att dumpa mig, det gör jag verkligen inte och det vet inte du heller? Just nu har jag lust att slå någon så jävla hårt. Men ingenting av det hjälper. Du klarar dig. Gå inte tillbaka till ruta ett, det är inte bra för dig. Inte för någon. Dessutom kommer jag känna mig som en mördare, som bara verkar ha fått dig att på sämre nu. Varför ska du må sämre, du slipper ju mig nu? Jag mår sämre yes, och du vet mycket väl varför. Ta dig i kragen och dra dig uppåt igen, hitta någon vet jag. Som lyckas hjälpa dig. Skit i tabletter, gummiband och annat jobbigt, du klarar det. Det har du gjort fram tills nu. Du är starkare än så här, gräv fram det bara. You'll make it.

Du dumpade mig, inte tvärtom kom ihåg det.

Skönhetssömn.

Nu ska jag dricka en kopp av mitt nya te, sen ska jag sova. Godnatt!

.

Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?

Julshopping.

Idag har det varit full rulle fram till nu. Efter skolan åkte jag och Sanna till Kupolen för att handla lite julklappar. Jag hittade det mesta, har någon julklapp kvar som jag ska köpa imorgon när jag och Linda åker dit. Det var i alla fall väldigt kul att umgås med Sanna igen och vi pratade om varför vi inte har umgåtts på evigheter, ingen av oss hade något direkt svar, bara det att båda tänkt på det rätt mycket. Jag, Sanna och Jonna umgicks massor i ettan, vi var hur tajta som helst och sen blev det som det blir för nästan alla, att man växte ifrån varandra med tiden. I början av tvåan umgicks vi inte alls med varandra, men som tur va så gör vi det nu, tyvärr blir det inte ofta alls. I alla fall! Julklappar fixade, nu ska jag bara hitta en till typ och sedan ska jag slå in dem. Måste köpa julklappssnören bara så att jag kan slå in dem korrekt.

Efter att jag har kommit hem så drog jag en sväng till Malin och Glenn. Tilda hade växt hur mycket som helst och nu sitter hon alldeles själv och hon kan verkligen inte sluta att le. Hur söt som helst. Fast jag tror att jag kallade henne Ebba lite för mycket, blir lätt så, jag saknar det lilla trollet. Jag saknar allt faktiskt. Det är svårt och det gör ont. Men jag är nog ute ur hans liv nu, kanske inte glömd, men ute. Jag borde inte älta, men det gör jag. Det var ju faktiskt inte det här jag ville, utan det han ville. Nog om det.

Imorgon ska jag som tidigare nämnt åka till Kupolen med Linda igen och handla in det sista, sedan ska vi hem till henne och julbaka litegrann, ska bli hur mysigt som helst. Funderar på att bränna en julskiva så att julstämningen kommer igång ordentligt! Jag sover där sen och i övermorgon åker vi förmodligen in hit och simmar eller hittar på något annat. Det märks.

I can do what she can do so much better.

You're beautiful.

Miss you.

All the same.

Jag kan inte sluta tänka på dig, jag kan inte sluta sakna dig. Allt. Ditt knapprande på tangentbordet, ditt leende, din värme, hur du kramar dina kuddar om nätterna och hur du såg på mig. Sigh.. Jag måste klara det här.

Free hugs!

Hur underbar är inte den här videon, hur underbart är inte syftet?
Låten är dessutom hur jävla bra som helst, Sick Puppies - All The Same.


Saker att göra.

Jag vill ha så mycket att göra som möjligt, för att kunna förtränga så mycket som möjligt. Jag har därmed fullt upp resten av veckan. Jag behöver komma på andra tankar. Så här är det:

  • Imorgon ska jag för en gångs skull (det var evigheter sen) umgås med Sanna.
  • På torsdag ska jag och Linda julshoppa lite och sedan ska vi hem till mig.
  • På fredag ska vi eventuellt simma, för Linda sover hos mig.
  • På lördag är det lugnt och på söndag har jag tvättstuga.

Det känns bra att ha lite planerat, det enda som inte är planerat nu är hur jag ska lösa nätterna jag måste spendera ensam fram till lovet, innan jag kommer hem till mamma och pappa. Det kommer bli jobbigt, jag kommer vilja dö. Men det får jag nog ta hand om då. Nu ska jag nog sätta mig och kolla på en film. Eller kanske ta ett bad, det tipsade mamma om. Vi får helt enkelt se vad som händer resten av kvällen. Svenska hjältar och Bones i alla fall. Sen ska jag försöka att få lite mer sömn inatt också. För det är jag värd.

Jag älskar dig mamma.

Det var nog det svåraste jag sagt i hela mitt liv till mamma. Fy fan vad jobbigt det var, men tyvärr nödvändigt. Jag är glad att jag kan prata med mamma idag, det kunde jag inte göra förr. Inte på det här sättet. Sist det här hände höll jag det inom mig, den här gången kunde jag prata om det - framsteg Zandra. Jag älskar dig mamma.

Wajn.

Hade du varit här nu hade du bett mig sluta wajna för längesen. För det är det enda jag gör just nu. Det känns som det i alla fall. Alla försöker att muntra upp mig, det hjälper, men bara en liten stund. Sedan är jag tillbaka på samma ruta igen. Saknaden är stor. Jag vill veta vad du gör, vad du tänker på, hur du känner och hur du mår. Ingenting får jag veta. Det är ett helvete utan dig.

Wish upon a star.

Allting känns så jävla tomt. Jag kan inte riktigt greppa taget om allt som hänt sedan igår. Sedan igår, det är ingen tid alls egentligen. Men ändå känns det som evigheter sedan det var igår. Jag har försökt stå på egna ben idag, utan något bra resultat, jag har bara säckat ihop och gråtit ännu mer, tar tårar aldrig slut? Jag har så många frågor, frågor som jag aldrig kommer få några svar på. Det är också jobbigt. Alla tror att det ordnar sig, jag hoppas på det och du vet att det inte blir så. Du är inte min längre och snart, om en månad eller ett år är du någon annans. Jag har så jävla svårt för att inse det. Jag vill ju vara din. Kan någon slå mig i huvudet och få mig att inse att det inte går?

Det är tomt överallt. Jag känner mig tom, msn är tomt utan ditt namn. Snart måste jag väl radera alla sms du en gång skrivit som jag inte haft hjärta till att radera ännu. Det har ju trots allt bara gått en dag. Jag är dock rädd för att en dag blir flera månader.. Jösses, jag är hopplös. Jag tyckte det var jobbigt att du inte hörde av dig på två dagar, nu hör jag aldrig mer från dig igen.. Jag är så gott som död. Ciao.

Kom tillbaka..

Heartbeats.

And it hurts with every heartbeat...

Voices.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Ghost Whisperer, äta ananas och gråta.

Jobbigt.

Det var jobbigt i skolan idag. Jag hade mest av allt bara varit hemma. Men jag fick i alla fall lite julklappspengar av skolan, hela tusen kronor. Så på torsdag ska jag åka in till Borlänge, möta upp Linda som förhoppningsvis klarar sitt teoriprov och sedan ska vi till Kupolen och köpa julklappar för att efter det åka hem till mig. Jag behöver så mycket som möjligt att göra, för att slippa tänka på det som är jobbigt. Jag tycker inte om att vara singel, jag tycker inte om att vara ensam. Jag vill ha något jag inte kan få, jag vill ha Rickard. Men det går inte, jag kan nästan inte förstå det. Eller nej, jag kan inte förstå det. Jag kommer aldrig mer att se honom igen, sucks..

Fan för kärlek.

When I'm gone.

Eminen - When I'm Gone

Have you ever loved someone so much,
You'd give an arm for?
Not the expression.
No, literally give an arm for?
When they know they're your heart,
And you know you were their armor.
And you will destroy anyone who would try to harm her.
But what happens when karma,
Turns right around to bite you?
And everything you stand for turns on you despite you.
What happens when you become the main source of her pain?He broke my heart apart.

Jag har inte sovit någonting i natt. Det här var det absolut värsta som någonsin kunde hända. Nu måste jag stå på mina egna ben, utan att inte kunna gå till honom när jag behöver. Känns svinigt jobbigt. Tio månader åt skogen, jag undrar bara när jag ska sluta älska honom. Om det någonsin går. Nu har han tagit bort mig på msn, jag kan inte läsa hans blogg och jag kommer aldrig mer få veta hur han mår.. that's just great. Förra gången jag blev dumpad trodde jag att det var det värsta som kunde hända, men det var det fan inte. Tre månader var ingenting i jämförelse med dessa tio. Jag trodde verkligen att det skulle vara vi förevigt, fastän jag vet mycket väl att man aldrig ska tänka så, för ingenting håller ju förevigt? Men jag hoppades. Tryggheten jag byggt upp hos honom har aldrig varit så stark. Jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär för någon och nu tas det ifrån mig. Panikslagen över vart jag ska ta vägen nu, måste jag klä på mig och gå till skolan. Den här gången kommer jag nog inte kunna hindra tårarna från att falla, men det märks.

Jag älskar dig fortfarande för mycket för att släppa taget, men när det väl händer. Om en månad, två eller sex månader så vill jag ändå att du ska vara lycklig. Även om du nu har valt att inte vara det med mig. Jag hoppas du hittar någon att ge all din kärlek, att älska mest av allt och framför allt hitta någon som håller måttet, för det gjorde tydligen inte jag. Jag hoppas att du blir lycklig Rickard. Men mest av allt hoppas jag att du kommer ta med dig något av dessa tio månader. Du har kommit långt. Jag är stolt över dig. Även om mitt lyckliga slut tog slut alldeles för tidigt.

25.1-10.12.2007 - DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET, NÅGONSIN.

Aint worth living no more.

Jag kan lika gärna gå och dö... 10 jävla månader.

Dagens låt.

Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word
What do I got to do to make you love me?
What do I got to do to make you care?
What do I do when lightening strikes me?
And awake to find that you are not there?Fear.

Jag vill bara att det här ska gå över, jag vill bara att allting ska bli bra. Jag vill bara att det ska vara som vanligt, du och jag mot världen. Sluta tveka och fortsätt lev livet tillsammans med mig.

.

Snälla bli klar snart.

Warmness on the soul.

Jag saknar värmen. Det blir till att värma vetekudden ikväll.

I need to get out.

Oron växer.

Dagens låt.

Sonata Arctica - Tallulah
Jag kommer alltid att älska den här låten.


Skynda på.

Jag hatar att inte få prata med dig.

Party party.

Ptja, så party är det nog inte. Jag är mest depp. Jag tycker verkligen inte om någonting som kommer med det här. Jag tycker inte om att vara depp, jag tycker inte om att inte veta hur allting kommer att bli och jag tycker inte om att behöva tänka på att jag kanske är ensam imorgon, eller i övermorgon, eller om en vecka. Duschen nu sedan lite färsk ananas.

Ny design.

Den här designen var lite mer behaglig för ögonen tycker jag.

Don't break apart my heart.

Dags för film och nudlar, mums.

Let love be love.

Jag kan inte rå för det. Jag saknar dig. Jag saknar allt som har med dig att göra, verkligen. Det är tomt utan dig och jag känner mig inte trygg här. Jag vill tillbaka, fastän jag inte är önskad. Jag önskar att jag vore lite mindre komplicerad, men det är jag inte. Jag är livrädd för vad som komma skall, jag vill nästan inte veta. För vad ska jag göra utan dig? Hur ska jag kunna acceptera att du går vidare, glömmer allt och lever ditt liv precis som vanligt, fast utan mig?

Jag kan inte, jag vill inte. Lämna mig inte.

Seek and destroy.

Hemma i min ensamhet igen. Jag hade säkert njutit av det om det inte varit för allt som händer just nu. Det sista jag vill är att vara ensam, dock har jag inte så mycket att välja på. Imorgon får jag gå till skolan, bära upp mitt jävla leende och låtsas som om ingenting har hänt. Fy fan alltså.

Time to say goodbye.

Godnatt världen.

Ni är snälla.

Tack för alla fina kommentarer ang. min blogg, det värmer verkligen!
Återigen så funderar jag på att byta designen, har ni några tips? Jag har hjärnsläpp.

Notice me.

Notice me, take my hand.
Why are we strangers when,
Our love is strong.
Why carry on without me.

Everytime I try to fly, I fall,
Without my wings, I feel so small.
I guess I need you, baby.
And everytime I see you in my dreams,
I see your face, it's haunting me.
I guess I need you, baby.

I make believe that you are here.
It's the only way I see clear.
What have I done.
You seem to move on easy.

And everytime I try to fly, I fall,
Without my wings, I feel so small.
I guess I need you, baby.
And everytime I see you in my dreams,
I see your face, you're haunting me.
I guess I need you, baby.

I may have made it rain.
Please forgive me.
My weakness caused you pain,
And this song's my sorry.

At night I pray,
That soon your face will fade away.

And everytime I try to fly, I fall,
Without my wings, I feel so small.
I guess I need you, baby.
And everytime I see you in my dreams,
I see your face, you're haunting me.
I guess I need you, baby.

'Cause you don't love me no more.

Jag känner mig så jävla tom.

Jag mår dåligt. Allt detta tär på mig så jävla hårt. Hur kan man tröttna på någon man säger sig älska? Vad har jag gjort för att förtjäna det? Det vet nog alla utom jag. Jag vill inte skriva om mina bekymmer så här öppet egentligen, men jag har fan ingen annan att prata med just nu och varför ska jag göra en privat blogg där bara mina nära och kära kan läsa? En privat blogg är väl ändå en privat blogg. Vi får se vad jag hittar på. Det enda jag vet just nu är att livet inte känns speciellt värt att leva och det kommer det nog inte göra förrän han säger att han älskar mig igen. Fram tills dess ska jag sitta och klura ut en ny design. Har märkt att rosa är rätt jobbigt, i alla fall för en del. Jag funderar på grönt eller brunt, lite juligt sådär. Tack för mig. Vi hörs nog senare.

Dagens låt.

Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice
I'm still mad as hell,
And I don't have time,
To go round and round and round.Hemska natt.

Inatt var det i princip omöjligt att somna. Jag låg bara och tänkte på en enda sak och det liksom gnagde sönder hela mitt hjärta och hjärna. Fan vad jag hatar det här. Vad ska jag ta mig till?

Sova ensam.

Jag ska om en stund sova ensam igen.
Fy fan säger jag bara. Fy fan vad jag hatar det.

Unchain my heart.

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Dagen har väl gått smärtfritt. Försökte att inte tänka för mycket på allt när jag lämnade Mönsterås. Det verkade inte Rickard göra heller. Men nu så här flera timmar efteråt börjar saknaden göra sig påmind i alla fall hos mig. Jag kan inte vara ensam ännu, jag kan inte släppa ut all gråt och liknande nu när jag är här. Jag får vänta tills på söndag. Då får jag komma hem. Det enda jag hoppas nu är att han fortfarande älskar mig och vill vara min. Att tid ifrån mig bara får oss att växa ännu mer.

Idol ikväll med, jag hoppas fortfarande på Marie.
Måste dock erkänna att årets vinnarlåt var grymt dålig.

Byebye Cityrapporten.

Det är dags för mig att lämna Cityrapportens kalla lokaler och dess oerhört härliga människor. Jag har haft en underbar tid här. Jag har verkligen superälskat att vara här, här har jag känt mig behövd. Jag längtar tills jag går innanför dörren här igen. På väg in och inte på väg ut. Yes I do.

Ciao!

Erase it.

Imorgon försvinner tryggheten.

You're everything.

All I need is a sign.

Fula Fisken var inte så ful.

Vi har precis varit och ätit på Fula Fisken. Hur mysigt ställe som helst och jättegod mat. Så det var över förväntningarna. Det enda tråkiga var väl personalen som var rätt sur. Men det får man väl leva med. Alla människor kan ju tyvärr inte vara glada. Nope, that's pretty impossible!

Bored.

Har du pojkvän/flickvän? Ja, det har jag.
Är du kär? Super <3
Hur tidigt stiger du upp? På vardagarna runt 7, på helger senare.
Vem/vilka vet mest om dig? Rickard, Josephine.
Gillar du att slåss? Nej inte direkt.
Vad ska du göra ikväll? Packa och förhoppningsvis umgås med Rickard.
Har du utländska föräldrar? Yes, dom är från finland båda två.
Var har du ont? I axlarna just nu.
Är du bra på att måla? Njae, det vill jag inte påstå.
Vem kramade du senast? Evis.
Vad längtar du till? Bättre tider? Näe jag vet inte.
Vad heter dina husdjur? Jag har inga husdjur.
Har du körkort? Nej, inte än.
Favoritgodis? Choklad <3
Morgon- eller nattmänniska? Någonting i mitten.
Sparare eller slösare? Både och, beroende på situation.
Har du några homosexuella vänner? Inte vad jag vet.
Bio eller promenad? Bio.
Är du kittlig? För kittlig.
Rädd för insekter? Myror i alla fall.
Anser du att du är stark? Fysiskt eller psykiskt?

That's the way.

I already see us moving mountains.
I already see us walk in water.
I already see the clouds we´re flying over and under.
I can really see us having babies,
walking through the park and being lazy.
I already see myself falling in love eternally,
and I think that´s the way it´s gonna be.
I think that´s the way it´s gonna be.

Dagens låt.

Daft Punk - Technologic
Hur jävla freakin' bra som helst!


Det var tysken, dansken..

OCH SÅ LITE KYLEMONKEY!


Fula Fisken.

Idag blir jag utbjuden på lunch av alla söta människor här på tidningen. Vi ska äta på Fula Fisken. Det första jag tänkte var typ - Varför döper man en restaurang till Fula Fisken? Jag gick motvilligt in på deras hemsida och fick det förklarat för mig att det tydligen finns en massa akvarier och liknande där inne. Samt att de flesta av rätterna är fiskrätter, det verkar lovande, jag älskar fisk! Men jag förstår fortfarande inte varför dom kallar det för Fula Fisken, Fina Fisken låter ju dessutom bättre i mina öron. Men det kanske är ett sätt att fånga uppmärksamhet på! Vem vet.

Kris

Trots att det är nästan två månader kvar innan jag och min älskade pojkvän firar ett år funderar jag seriöst på om det är den berömda "ett-års-krisen" vi går igenom just nu. Eller om det är så att jag har trampat för mycket på hans tår när jag bett om kramar och gos hit och dit. Jag hade nog inte förväntat mig att sånt kunde vara jobbigt, men det är det tydligen. Jag ska passa på att framföra att jag älskar honom. Trots brister och dyl. Ingen är perfekt och allra minst jag. Skulle jag vara perfekt skulle jag sitta tyst på sängen och låta honom spela utan att säga ett ord till mig på fyra dagar. Men jag är inte sån. Jag behöver också uppmärksamhet, precis som hans dator. Det här börjar säkert låta lite komiskt nu och ni kanske inte fattar vad jag pratar om för fem öre. Må så vara. Jag vet att min pojkvän förstår vad jag pratar om och jag vet att han i slutändan kommer på att jag inte menat någonting ont. Eller ja, nu är jag inte så säker pga. omständigheterna, men i vanliga fall så gör han det.

Det har varit mycket gnäll här på bloggen om hur rädd jag är och om hur oviktig och ointressant jag har känt mig under den här veckan. Men det är så det är. Jag kan inte gå till någon och prata om det och då måste jag väl ändå få skriva av mig här? Det är ju trots allt det en blogg är till för. Jag skiter i om det är någon som läser den eller inte, så länge jag vet att bloggen inte sviker mig och det skulle den aldrig någonsin göra (om den inte blir hackad eller något sånt). Ni får ha tålamod. Det blir säkert roligare att läsa här framöver, kanske.

En sak är säker, jag har världens snyggaste pojkvän och jag älskar honom mega.

Ignorans.

Det hade inte behövt bli som det blev om du hade varit lite mer uppmärksam.
För någon månad sedan var jag en potentiell mobbare, igår blev jag en potentiell misshandlare, vad fan tror du om mig egentligen?! Jag skulle aldrig skada dig.

En lika jobbig kväll igår. Imorgon förmiddag åker jag, då ligger du förmodligen och sover och idag lär vi inte umgås, jävla race. Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka. Du känner du kluven, vad tror du inte att jag gör då? Jag har försökt att göra allt bra, mer än så kan jag inte göra och det måste du inse. Säg något, vad som helst. Titta ut ur din låda, se hur bra vi har haft det i fem veckor trots den här jobbiga veckan. Vi klarar det. Jag står fast vid det jag sa igår. Måste du och vill du så gör du det innan jag åker imorgon. Jag tänker inte ta emot ett bakslag när jag kommer hem via msn eller sms. Det tänker jag inte. Men som vanligt så hoppas jag att du inser att det inte är dags för det ännu. Nu kan inte jag göra något mer. Jag hoppas att du läser det här innan jag kommer hem. Idag är det du som får komma till mig, jag tänker inte säga ett skit. Jag hoppas bara att du gör det. Annars dör jag seriöst inombords.

Jag vet i alla fall att jag älskar dig.
Glöm inte allting vi har gått igenom tillsammans.

Jobb.

Jag kanske borde fixa ihop lite texter nu istället för att sitta här och blogga. Jag återkommer.

Lär dig läsa det erotiska kroppsspråket!

Nu fick jag till en bra rubrik! HAHA.

 

Jag satt och ögnade igenom på expressens hemsida. När jag läser rubriken: Lär dig läsa det erotiska kroppsspråket. Intressantare kan det väl ändå inte bli? Nu kan vi alla bli experter på att tyda alla miljontals signaler! Haha, sen om man tror på det eller inte är väl en annan femma. Jag hör nog till katergorin som tyckte det var roligt att läsa men som inte tror på det speciellt mycket.

 

1. ÖGONEN
För det bästa och mesta av dina ögon. Om du kan tänka dig att markera de med smink så är det en klar fördel. Le med ögonen och tänk på att en blick kan säga mer än tusen ord. Möter du någon du är intresserad av kan det kännas som du träffats av blixten när era blickar möts.

2. ÖGONBRYN
Ögonbrynen är väldig viktiga för oss. Vi använder de automatiskt när vi ser någon vi är attraherad av. Titta efter en lätt höjning av ögonbrynen hos någon när du tittar på honom eller henne så avslöjar de om personen är intresserad av dig.

3. MUNNEN
Om någon du är intresserade av möter din blick kommer han eller hon att sära på läpparna. Tänk på att accentuera läpparna, antingen med färg eller med fukt. Läppbalsam är alltid bra så munnen inte ser torr ut. När du ler med munnen - le med hela ansiktet om du vill visa ditt intresse. Och puta med läpparna om du vill ha en kyss!

 

4. HALSEN
Enkelt knep är att se om den du är intresserad av får rodnader på halsen när ni pratar med varandra. Det betyder att din attraktion är besvarad.

5. HÅR

Utan att tänka på det rör vi vid vårt hår när vi pratar med någon vi känner attraktion för.
Vi kan tvinna eller snurra det, eller bara röra det.

6. AXLARNA
Utan att veta om det rycker vi lite på axlarna när vi står bredvid någon vi känner oss attraherade av. Rörelserna är ofta små och snabba så det gäller att vara uppmärksam om du vill uppfatta signalerna.

7. HÅLLNING

Hållningen betyder mer än du tror. Vill du visa ditt intresse - tänk soldat: in med magen, ner med axlarna och upp med bröstet. Gör tvärtom om du inte är intresserad.


Dagens låt.

Brad Paisley - Find Yourself
Den här får mig alltid att tänka på dig, oss.Erfarenheter.

Det är inte många dagar kvar nu. Imorgon är det sista dagen här på Cityrapporten för den här gången. Det känns lite tråkigt. För jag har haft en otroligt bra tid här. En upplevelse att ta med sig i livet. Någonting att titta tillbaka på. Jag har åstadkommit mycket bra som jag är väldigt nöjd med. Jag har nästan blivit av med rädslan att prata i telefon med främmande människor, jag har träffat många underbara människor, fått mina texter publicerade i tidningen och på nätet, jag har förmodligen fått sommarjobb och jag är ytterst välkommen tillbaka under min nästa apuperiod i januari. Det känns helt fantastiskt bra. Jag har lärt mig mycket och jag har varit självständig och klarat av alla mina uppgifter utan problem. Jag är helt klart nöjd med min insats!

Jag har ju som ni också vet bott hemma hos min pojkvän och hans familj. Trots att det har varit trångt och trots att det har varit påfrestande att inte ha någonstans att vara för sig själv för en stund så har det varit väldigt skönt att vara hemma hos honom. Både han och hans familj är helt underbara och jag stormtrivs i deras sällskap. Det har inte varit lätt alla dagar men å andra sidan kan man ju inte vara på topphumör varje dag, men jag har gjort så gott jag kunnat för att inte ta ut det på varken Rickard eller resten av familjen. Alla gånger har jag inte lyckats, inte gentemot Rickard i alla fall, men jag hoppas att han älskar mig i alla fall. Jag erkänner att det kommer att bli jobbigt att lämna tryggheten i Mönsterås för att återvända till Falun där jag inte varit på fem hela veckor. Dels för att jag vant mig vid sällskapet och dels för att det alltid har varit så skönt att ha någon att komma hem till efter de långa dagarna. Men det ska bli skönt på sitt vis, att få komma hem. Rickard slipper mig och han kan göra vad han vill utan mig och jag får min ensamhet (som jag säkert inte kommer uppskatta mer än i någon dag) men det ska ändå bli skönt att få komma hem till lägenheten. Jag saknar den. Sen är det två veckor som gäller hemma i Falun sen beger jag mig ner till mamma och pappa och firar jul.

De sista dagarna här nere har varit extra påfrestande. Mest pga. mig själv. Jag har känt mig oviktig och tråkig. Jag har pga. det inte mått speciellt bra och det medför ju sämre prestationsförmåga när det gäller mig. Jag är trött och hängig och när jag inte får som jag vill blir det bara pannkaka av allting, men jag antar att jag inte kan få som jag vill jämt även om det jag bett om inte varit speciellt mycket. Jag får helt enkelt se till att vänja mig vid allting som jag inte tycker om. Man kan inte alltid vara nöjd, det vet vi alla. I mina ögon är det småsaker, fast tyvärr väldigt många småsaker. Ni fattar nog inte vad jag snackar om men jag känner verkligen i skrivandets stund att jag behöver skriva av mig lite och låta allting falla av mig för att sedan glömmas. Så att jag snart kan må bra igen. Jobbiga dagar följer, tryggheten tas ifrån mig och jag återser den inte igen förrän om en månad. Det är farligt att vänja sig.

Avslutningsvis vill jag tacka Rickard.


Jag vet att jag har varit otroligt svår och jobbig i ett par dagar nu. Jag vet att du inte tycker om det. Det skulle nog ingen göra. Men jag behöver ditt stöd när det är så här. Precis som du behöver mig när du mår dåligt. Men jag vet att du inte är van vid det, inte på riktigt - i det verkliga livet. Det enda man kan göra är att försöka och göra sitt bästa i situationer som dom här. Jag älskar dig och anledningen till att jag varit sånhär är, som jag nämnde igår, för att jag är så pass rädd för att förlora det enda jag idag kan kalla trygghet. Allting annat har jag liksom växt ifrån. Jag behöver dig helt enkelt. Jag hoppas att du förstår.

Love me.

"Zandra är bästast. En mer omtänksam och bra flickvän går inte att hitta. Jag älskar dig Z.. och jag vill säga tack för att du hjälper till så som du gör, och gör allt för att jag ska känna mig lugn. Hon kommer hit på måndag och jag ser verkligen fram emot det. Jag saknar henne, hennes närhet och att ha henne vid mig i sängen när vi ska sova." Rickards blogg den 29.6.07 <3

Hold my hand.

Jag kommer aldrig att orka vara här till ikväll. Klockan är bara 13.00 och jag ska vara här till tidigast 18.00. Sigh.. Jag har ont i magen, ögonen, fötterna och nacken. Jag vill bara hem just nu. Fast på andra sätt inte. Jag vet inte vad jag har att vänta mig när jag kommer hem. Förmodligen ingenting bra då det var en dålig natt för oss båda och det är garanterat en dålig dag för oss båda idag. Jag får ligga lågt helt enkelt, låta bli att prata och säga onödiga saker. Då kanske.

Bara två dagar kvar nu. Ta vara på dem.

Come and break me down.

Jag hoppas att det här blåser förbi snart. För jag orkar inte känna sån oro hela tiden.

Swallowed in the sea.

Jag känner mig hemsk, jag är nog hemsk också för den delen. Helt plötsligt är det omvända roller och jag tycker inte om det. För jag känner inte igen mig själv. Vad har hänt? Jag går dig på nerverna, jag är fel som känner så här. Jag vill inte. Jag hatar det. Jag är så otroligt jävla rädd för att förlora dig, förstå det. Därför är jag som jag är, förlåt.

You cut me down a tree and brought it back to me,
and that's what made me see where I was going wrong.
You put me on a shelf and kept me for yourself.
I can only blame myself, you can only blame me,
and I could write a song a hundred miles long.

Well that's where I belong and you belong with me,
and I could write it down or spread it all around.
Get lost and then get found or swallowed in the sea.

Om du tror att jag är stolt över mig själv så tar du fel.


100 frågor.

001. Tre namn jag lyssnar till: Zandra, Mumin och öhm.. jag kallas inget mer :/
002. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag alltid försöker finnas för mina vänner.
003. Någonting jag inte tycker om med mig själv: En självklarhet - vikten.
004. Detta är jag rädd för: Åska, myror.
005. Tre saker jag vill ha varje dag: Sömn, mat och Rickard.
006. Tre saker jag absolut inte kan göra: Prata japanska, bita mig i tån och stå på händerna.
007. Detta tycker jag om att göra: Skriva, lyssna på musik och gosa med Rickard.
008. Detta vill jag göra just nu: Gosa med Rickard, det var faktiskt flera dagar sen nu :(
009. Bästa känslan: Att vara kär, helt klart.
010. Värsta känslan: Stress.
011. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Ömhet.
012. Är jag kär just nu: Jag är jättekär :D <3
013. Jag vill gifta mig: Ja, någon gång.
014. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Hoppa fallskärm, bli rik och åka limousine.
015. Min käraste ägodel: Datorn.
016. Något jag vill ha i present: Smycken, ny mobil eller pengar.
017. Detta har jag på mig just nu: Mjukisbyxor och myströja.
018. Favoritkläder: Mjukisar <3
019. Favoritdjur: Hund och katt.
020. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock, Singer/Songwriter, Pop.
021. Favoritlåt just nu: Timbaland - Miscommunicaton.
022. Roligaste ämne i skolan: Textkommunikation.
023. Tråkigaste ämne i skolan: Mediekommunikation.
024. Stjärntecken: 16.11.89 - gissa?!
025. En bok jag gillar: Spökflickan.
026. En film jag älskar: Eragon.
027. Favorittv-program: Grey's Anatomy, Ghost Whisperer, Bones och Kyle XY
028. Favoritdoft: DKNY
029. Detta äter jag gärna: Kebab, kyckling och pasta.
030. Dricker helst: Jos, te.
031. Favoritgodis: Choklad, surisar och saltisar!
032. Hit vill jag gärna åka på semester: Karibien.
033. Färg på mina ögon: Blåa såklart
034. Min längd: 169cm.
035. Jag spelar: Ingenting just nu.
036. Person jag beundrar: Rickard.
037. Så här bor jag: I en liten etta på 36kvm.
038. Antal döda krukväxter i hemmet: Inga - plastblommar is teh shit!
039. Det här tänder mig: Hemlis ^^
040. Det här gör mig avtänd: Öhm :O vet inte faktiskt, typ.. snor? :P
041. Favoritfärg: Grå, svart.
042. Favoritcitat: Finns ju så många bra!
043. En hemlighet jag vet: Om jag berättar det måste jag döda dig.
044. Bästa present jag fått: Oj! Antingen mitt halsband av Rickard eller plattången.
045. Senast köpta skiva: Öhm, det minns jag inte ens ;S
046. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina läppar och ögon.
047. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Resten i princip.
048. Udda förmåga/egenskap: Inte en blekaste aning.
049. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En mullvad, dom är så söta!
050. Vad lyssnar du på just nu: Sabaton - Primo Victoria.
051. Vad har du gjort/ska du göra idag: Jag har jobbat och sen ska jag kanske se på film.
052. Var är dina föräldrar födda: I Finland.
053. Vad är det senaste du installerade på datorn: Diner Dash - Hometown Hero.
054. Vilken är din favoritrestaurang: Kronmunken här i Mönsterås är det inget fel på alls!
055. När badade du i en pool senast: Öhm, för länge sen!
056. Har du varit med i någon skolpjäs: Ja, i högstadiet.
057. Hur många barn vill du ha: Två blir nog alldeles utmärkt.
058. Vilken musikstil tycker du mest illa om: Dansband.
059. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Nej.
060. Vad har du för TV-kanaler: Tillräckligt för att jag ska vara nöjd.
061. Har du åkt moped någon gång: Jadå.
062. Har du busringt någon gång: Jepps.
063. Har du fått felparkeringsböter: Nej, jag har inte körkort ens.
064. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm: Ja! I alla fall fallskärm.
065. Vilken är den plats längst bort som du har besökt: Turkiet tror jag.
066. Har du en egen trädgård: Nej.
067. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier: Typ.. jag vet inte.
068. Kan du alla orden i nationalsången: Ja, typ.
069. Badkar eller duschkabin: Badkar, men duschkabin går också bra.
070. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden: Eh, vet inte riktigt.
071. Favoritpizza: El Taco på ATA.
072. Chips eller popcorn: Chips.
073. Vilken färg på läppstift använder du: Använder inte läppstift.
074. Har du rökt jordnötsskal någon gång: Nej? Haha.
075. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling: Too ugly for that :P
076. Apelsin- eller äppeljuice: Det går i perioder.
077. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni: Familjen, entrecôte med potatisgratäng.
078. Favoritchoklad: Mincrisp! Fast all choklad är supergod.
079. När röstade du senast: Öhm, någongång i början av idol x)
080. När åt du en hemodlad tomat sist: När jag var liten någon gång.
081. Har du vunnit en prispokal någon gång: Japp, flera faktiskt.
082. Är du bra på matlagning: Ja, det tycker jag allt :]
083. Klarar du att tanka själv: Bil? Nej, eller jag vet inte, kan väl inte vara så svårt.
084. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv: Nej.
085. Pepsi eller Coca Cola: Cola tror jag.
086. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb: Nej.
087. Vad var det senaste du handlade: Kakor, juleskum och frukost.
088. Har du kräkts offentligt: Ja, när jag var mindre.
089. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Mångmiljardär, jag har hittat min kärlek redan :]
090. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njae, tveksamt.
091. Har du ringt något betalnummer: Tror inte det.
092. Kan man vara vän med sitt ex: Oftast inte, men ibland så.
093. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Oj, jag har nog aldrig besökt någon, bara legat inne själv.
094. Hade du mycket hår som liten bebis: Ja, jag var ett troll ^^
095. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Inget tror jag.
096. Vad har du i din väska: Mobil, plånbok, vattenflaska och vantar typ.
097. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Pussar på Rickard *^_____^*
098. Vad är du tacksam för idag: Att Rickard hade bäddat sängen ^^
099. Vem tipsade dig om denna lista: Rickard.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Jag struntar i vilket :P

DH '07

Öhm?


Vill ha.

Det här diademet skulle jag inte ha någonting emot att ha i mina ägor.

Diadem

Dessa örhängen skulle inte sitta så fel heller.

Örhängen

Första advent.

Just det, det var ju första advent igår, en ovanligt speciell dag!

Igår så åkte Mona ner till Karlskrona för att hämta Rickard som varit på DH. Under tiden så städade jag och Linda nästan hela lägenheten. Vi dammsög, bytte blommor, plockade, rensade o.s.v. Det var även upp till oss att laga middag åt familjen. Det blev råddjurssadel, potatis, sås och lingonsylt. Det kändes kul att laga någonting så "avancerat" för en gångs skull. Jag älskar ju att laga mat men det blir inte ofta något sånt utan mest bara pasta eller dyl. när man bor själv. Så det var kul! Lyckad middag blev det också, den uppskattades och som grädde på moset hade vi köpt jättesöta glöggmuggar som Mona önskat sig + juleskum och ett sött kort till. Vi kände oss riktigt bra när vi gjort något bra. Jag tror till och med att Rickard uppskattade att jag städat hans rum. Kan ju hoppas i alla fall. Det blev en lyckad dag helt enkelt. Helt klart den bästa första advent jag någonsin haft!

Dålig stund.

Nu har jag precis ätit mat. Evis är kanonbra på att laga mat, jag ÄLSKAR verkligen hennes mat. Idag erbjöds det pastasås med allt möjligt i, creme fraiche, paprika, majs, svamp, bacon, röd lök m.m = JÄTTEGOTT. Jag känner att jag mår lite bättre nu. Deppet liksom bara försvann, vilket är väldigt skönt. Men en kram skulle inte sitta fel i alla fall. Jag får nog tigga lite mys ikväll minsann.

Dagarna som följer så händer det en del. Imorgon ska jag till Bröllopsbutiken och snacka trender inom vårens bröllopskläder och sen senare på eftermiddagen ska jag till GlamNails och diskutera lite med Rebecka. Det innebär att jag ska jobba kväll imorgon. På torsdag ska jag till Mats Nordell och se efter vad han pysslar med och allt detta slutar ju med en text inför nästa nr. Ciao!

Hål.

Jag har förresten äntligen fått nya hål i öronen!

Linda hjälpte mig och vi tryckte igenom mina gamla hål som inte var så läkta som jag trodde. Så nu är jag också fin i öronen till jul, precis som jag ville från början. Nu ska jag köpa mig ett par fina örhängen med, ett par tomtar gärna. Men vi får se vad som hittas. Fick ju ett par jättefina av Rickard med :) Dom längtar jag efter att få ha på mig.

Fucking måndag.

Det är ingen bra dag idag. Jag tycker inte om måndagar.

Jag är nog inte ensam om att inte tycka om måndagar, det händer absolut ingenting roligt på måndagar. Måndagar är helt onödiga, varför finns dom ens? Men jag antar att tisdagar skulle vara lika tråkiga om inte måndagar fanns, vilket jävla dilemma.

Just hold me close, hold me in your arms tonight.
Whisper in my ear, that you'll always be by my side.

Anger.

Scream

Hit me.

Jag måste prata med någon..

Faddergalan.

Jag blir alldeles förkrossad när jag tittar på Faddergalan, det är samma visa varje år. Mitt hjärta krossas när jag ser alla barn som är desperata efter hjälp. Barnen har ingen tillgång till rent vatten, de flesta av barnens föräldrar har dött i AIDS och de flesta lider av näringsbrist. Och här sitter jag i Sverige och klagar på att kåldolmar är äckligt, att tröjan jag köpte igår inte längre duger och att "vanligt" vatten är äckligt. Dom barnen skulle älska kåldolmar, dom skulle jubla över sin nya tröja i flera veckor och dom skulle göra vad som helst för att få dricka rent vatten. Vi borde vara glada över det vi har, för det finns verkligen dom som har det dubbelt så mycket värre än vad vi har. Så istället för att klaga borde vi kanske uppskatta det vi har.

Jag har alltid velat ha ett fadderbarn och när jag tjänar egna pengar kommer jag inte att tveka. Om jag kan hjälpa någon genom att skänka ett par hundra i månaden så gör jag det, utan tvekan. Ni borde också göra det, gör lite gott för den yttre världen
.

Afrika Happy

Why does it feel so good?

Nu är städningen i princip klar. Helt klar på Rickards rum i alla fall. Han lär väl inte märka något trött som han kommer vara imorgon när han kommer hem. Men han behöver i alla fall inte komma hem till röran han lämnade efter sig i onsdags :) Jag känner mig snäll.

Ikväll ska vi dricka glögg och titta på Faddergalan hade vi tänkt.

Jag saknar Rickard <3

Dagens låt.

No Doubt - Just A Girl
Kanonbra låt verkligen!Storstädning.

Idag är det storstädning som gäller.

RSS 2.0