Fredag.

Jag ska alldeles strax ner och titta på den sista stunden av idol. Sedan ska jag nog gå och lägga mig faktiskt. Rickard drog någonstans och jag har inte direkt någon annan att prata med ändå. Så då kan jag lika gärna gå och lägga mig. Dessutom är jag trött, mest i kroppen och jag är mätt efter alla onyttigheter också. Se idol, borsta tänderna och tvätta av mig sminket, sen läggdags.

Jag saknar Rickard <3

Facebook.

Idag föll jag för det stora trycket när jag registrerade mig på Facebook. Men lika snabbt igen så avregistrerade jag mig. Facebook är härmed i mina ögon överskattad skit. Facebooks sucks!

Dagens låt.

Jason Mraz - Life Is Wonderful
Här har ni nog den mest logiska låten ever och underbar är den också!


Twist and turn.

Jag skulle verkligen uppskatta om ni som läser kunde ge mig lite nya filmtips. Tack!

Sinnessjukt!

"Föräldrarna kan ha skadat sin 16 dagar gamla dotter för livet.
Två småbarnsföräldrar åtalas för grov misshandel av sin bebis.
Skallen var spräckt och flera ben i kroppen brutna".


Så står det på Aftonbladets hemsida idag.


Hur fan är människor funtade idag? Hur kan man vara så hemsk att orsaka sådan skada på sin nyfödda och sedan skylla allting på den 2åriga sonen? Det är inte rimligt i mina öron och säkert inte i era öron heller. Ett barn är en gåva, inte en leksak att slänga omkring med om och om igen. Varför skaffa barn om man inte kan ta hand om det? Så många frågor, så få svar. Jag blir verkligen förbannad när jag läser den här artikeln, sådana människor borde inte få skaffa barn. Jag lider med ungarna.


Läs hela artikeln här.


Guldklimp.

Första natten utan Rickard gick bra, som tur var. Jag somnade nästan på en gång, beror nog på att dagen i sig var väldigt lång. Vi var inte hemma förrän runt 22.00 igår, så jag var skapligt seg. Morgonen var nog lite jobbigare måste jag erkänna. Jag snoozade ett par gånger innan jag gick upp. Sedan vid 08.30 så åkte jag in till Kalmar. För en gångs skull gick Rickard upp före mig. Långt före mig till och med, jag hoppas att du får det bra sötnos!

Idag ska jag till Kalmar Slott på julmässa. Vi får se hur det går!

Rickard <3

Väntar.

Nu sitter jag och väntar på att familjen Emtweden ska anlända till Kalmar. Det är förövrigt vääldigt tyst på kontoret. Det enda som hörs i princip är när jag sjunger för mig själv. Ha en fortsatt bra dag :D Jag saknar förresten er alla uppe i Dalarna men snart ses vi igen! LOVE<3

Juleskum.

Julen närmar sig med stormsteg och jag sitter och äter juleskum och dricker apelsinjuice. Jag har även fått ett alldeles eget element vid min kontorsplats, dom är för snälla, så nu slipper jag sitta och frysa var eviga dag. Fast just nu är det liiite för varmt faktiskt. Men jag ska väl inte klaga.

Idag åker vi som tidigare sagt ner till Jämjö. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem så jag kommer förmodligen vara supertrött när vi kommer hem någon gång ikväll. Men det är det värt. Det ska faktiskt bli kul att träffa lite av Rickards släkt. Men lite nervöst är det allt. Men jag har i alla fall klätt upp mig litegrann. Jag tänkte nämligen ha på mig mjukisbyxor idag på jobbet, eftersom vi skulle dela ut tidningar. Men som tur var så ångrade jag mig och kom på att vi skulle ju dit ner, kalas och grejor. Eller ja, ett födelsedagsbarn i alla fall. Så jag har min gosetröja (den stickade) på mig idag. Den är både fin, varm och mysig! Öhm, nog av det här struntpratet nu.

You're the moon when the night comes.

Jag älskar dig Rickard <3

So what?

Klart som fan att jag blir sur.

Har precis duschat, det var skönt vill jag lova. Nu känner man sig fräsch igen. Imorgon blir det till att ta på sig varma kläder, ska nämligen gå runt till de flesta butiker i Kalmar och dela ut det nya nret av Cityrapporten. Efter 15.00 någon gång så åker vi ner till Jämjö. Rickards mormor fyller år och vi ska även lämna Rickard där. Imorgon är det nämligen Dreamhack för hans del och ett par dagar framöver. Får se vad som hittas på under tiden han är borta. Förmodligen bara slappa.

Antar att jag ska sätta mig ner och fylla i min loggbok. Har inte gjort det på ett par gånger nu, det börjar bli dags för en uppdatering. Efter det får jag se om jag klär på mig och går ner och sällskapar Mona, Ebba och Linda eller om jag stannar kvar här uppe och spelar eller något. Det är sådant som märks.

'Cause that's what friends are for? Hah!

Dangerous.

Är det så farligt att jag kommer sakna dig?

Jag sitter inne på redaktionen och äter gifflar med saffransmak. Jag är hungrig nämligen. Det är både jag och Evis. Magnus anländer om ca 50 minuter och då nalkas det baconlindad kyckling. Låter extremt gott. Magnus är snäll som lagar mat åt oss.

Allt är kaos just nu känns det som och det är inte alls kul. Fick alldeles precis veta att jag måste hitta på ett nytt projektarbete. Skitkul liksom. Men sånt är livet. Svänger åt alla håll och man vet aldrig vad man kan räkna med. Så nu blir det till att spåna på nya idéer. Gosh. Religionsarbetet måste göras, pyskologiarbetet och medieproduktionen också. Allting är upp och ner. Nu vill jag bara ha Rickards famn. Jag har ingenting mer att säga. Bye.

Who can I trust?

Jag älskar dig Rickard.

Edit:

Vi får se om jag orkar stanna kvar och vänta på Magnus och maten eller om jag åker hem 15.15

Dagens låt.

Timbaland ft. The Hives - Throw It On Me
Blir man glad eller blir man glad?



Away from the sun.

Det blev en rätt tuff dag idag trots allt. Lotta ringde och väckte mig vid 10.00 idag och bad mig komma in. Jag hoppade in i duschen, slängde i mig lite frukost, plattade håret, sminkade mig och begav mig till bussen vid 13.00. Vid 14.30 var jag på tidningen och där låg det nya nret, med mina artiklar i, och ropade på mig. Hela sju artiklar skrivna av mig publicerades i den, snacka om att jag är stolt (trots ett par tryckmissar). Tidningen blev förövrigt väldigt lyckad! Jag bläddrade i den och sen drog hela redaktionen till FM och tog ett par öl och diskuterade innehållet för nästa nummer, jag följde med, dock drack jag inga öl (vidrigt!). Det spånades, diskuterades och vi kom fram till en hel del vettiga saker. Jag kommer verkligen sakna det gänget fram tills vi ses igen!

Vid 18.30 åkte jag hem mot Mönsterås igen och bussresan var minst sagt jobbig. Med huvudvärk i bagaget var det skönt att komma hem. Jag pussade lite på Rickard, beställde mat, fick ont i magen, kollade på dokumentären "Victorias Hjärta" och nu ska jag spela en liten stund för att sedan tvätta av mig sminket och börja sova. Ciao and godnatt!

Ibland vill man bara vara fin.

My darling ifrågasatte oss tjejer ikväll.

"Jag ser inte poängen med att klä upp sig, sminka sig och
platta håret när man bara ska vara hemma?"


Egentligen har jag inget svar på det. Faktiskt.
Men ibland vill man bara vara fin :)

Hur svensk är du?

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Resultat: 42%

Dagens låt.

Metallica - Astronomy (org.artist - Blue Öyster Cult)
En av Metallicas bästa låtar/covers enligt mig. I LOVE!



Älskling och jag.

En mysdag såhär avslutningsvis.

Jag och sötnosen själv har legat och tittat på Tomb Raider nu och som vanligt så envisas han med att kittlas efteråt. Det är sjukt jobbigt (fast på ett bra sätt) eftersom jag är så otroligt kittlig överallt. Och när man en gång börjat så blir jag überkittlig överallt. Men jag tycker om det. Han är glad, jag är glad och vi älskar varandra. MYSPYS <3

Nymphetamine.

Jag la mig i sängen efter maten och skulle vila en stund. Helt plötsligt känner jag hur sugen jag blev på att lyssna lite på Cradle of Filth (något jag inte har gjort på ett antal år) och nu när jag slog på en video på youtube blev jag väldigt sugen på att lyssna lite på Enslavement of Beauty också. Det är lite lustigt faktiskt, jag lyssnar sällan på sån musik nuförtiden, varför vet jag inte. Men ibland, som nu. Får man lust att göra saker igen. Som att lyssna på musik man förr lyssnade jämt på. Nu ska jag nog spela litegrann tror jag, sen blir det till att smsa Lotta och höra om morgondagen.

Huvudvärk.

Gårdagen vill jag bara glömma. Den var hemsk.
Men det känns ändå lite bättre, inte lika depp idag, som igår. Bra.

Har varit ute med Mona, Ebba och Linda på julskyltningen, massor med folk och goda knäckäpplen. Hade väl inte så mycket att säga egentligen. Ska inte sitta här någon lång stund, huvudvärken dödar mig och min älskade sitter och spelar pangpang spel, ni förstår kanske obehaget? Haha. Ska nog gå ner och sticka lite eller kanske lyssna lite på musik, eller både och.

Eller så skiter jag i det också.

Dagens låt.

Fergie - Wont Let You Fall
I'll never let you go.
So, never let me go.
I will be your journey.
And you will be my road.
Down the stormy path.
Love will never come to pass.
It will be an anchor.
Although the winds may blow.


And through the depths of high and low.
Wherever you will go, I'll follow.
To the end, back again.
You know.

Won't let you fall.
Fall out of love.
'Cause together we'll be holding on.
'Cause all we have is us.
Won't let you go.
Go away again.
Because life don't mean nothing at all.
If I don't have your love.



I'm dying.

Nu är det bara två veckor kvar, sen måste jag åka härifrån.. sigh.

Dagens låt.

Daniel Karlsson - You're The Voice (org.artist - John Farnham)
Hur kunde han åka ut?! Jag är helt mållös.



NO!

Daniel åkte ur idol, hur dumma får svenska folket vara?! Crapcrapcrap.

Edit:

Står inte Marie i Globen om två veckor vet jag inte vad jag tar mig till.

What to do?

Vad ska man göra när den man älskar inte mår bra och när ingenting sägs eller görs?
Jag vill inte vara i vägen.

Lifehouse.

Det var förresten evigheter sen jag delade med mig av en bra lyrik.
Låten är förresten också jäkligt bra, ni bör gå in på youtube och lyssna!

Lifehouse - Take Me Away

This time all I want is you.
There is no one else.
Who can take your place.
This time you burned me with your eyes.
You see past all the lies.
You take it all away.

I've seen it all.
And it's never enough.
It keeps leaving me needing you.

Take me away.
Take me away.
I've got nothing left to say.
Just take me away.

I try to make my way to you.
But still I feel so lost.
I don't know what else I can do.

I've seen it all.
And it's never enough.
It keeps leaving me needing you.

Take me away.
Take me away.
I've got nothing left to say.
Just take me away.

Don't give up on me yet.
Don't forget who I am.
I know I'm not there yet.
But don't let me stay here alone.

This time all I want is you.
There is no one else.
Who can take your place.
I've seen enough.
And it's never enough.
It keeps me leaving me needing you.

Take me away.
Take me away.
I've got nothing left to say.
Just take me away.

Take me away.
Take me away.
I've got nothing left to say.
Just take me away.

Dagens låt.

The Cure - Friday, I'm In Love (acoustic)
Så otroligt jävla uppmuntrande, på ett konstigt sätt.



A new beginning.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag längtar verkligen till att få flytta ifrån Falun. Jag längtar efter ännu en ny start, en ny skola, en ny lägenhet, nya äventyr. Jag längtar efter att vara max en timme ifrån Rickard istället för sju, jag längtar efter att få nya vänner, jag ser fram emot att plugga på högskolan, jag ser fram emot att få börja jobba och starta mitt så kallade "riktiga" liv. Mitt vuxenliv. Jag ville bara säga det, längtar inte ni också?

My love.

Nu ska jag och min älskade super bästa pojkvän titta på film och mysa lite.
Poseidon eller Twister, det är frågan. Båda filmerna är så otroligt jättebra!

Måste man?

Efter att ha läst ett antal bloggar börjar jag fundera på om man måste vara deprimerad för att skriva bra saker. Måste man det? Är man inte lika intressant om man inte skriver om ångest, depressioner och självdestruktivitet? Jag vet inte. Men helt plötsligt inser jag att de människor, som på något sett mår såhär, har fått en otroligt bra framgång, en väldigt bra framgång. Stort grattis till dom, de behöver det förmodligen mer än vad jag gör, faktiskt. Vill folk läsa om antalet ärr och hur mycket man hatar sitt liv så är det de dom ska få givetvis, men inte utav mig. Man kan vara minst lika intressant när man mår bra, så som jag gör.

Till Tomten.

I år önskar jag mig bara dyra julklappar, nästan.

  • Grey's Anatomy - Säsong 1-3 (giftbox)
  • Kyle XY - Säsong 1
  • En ny armbandsklocka
  • En ny handväska
  • Parfym - Paris Hilton
  • Bok - Självkänsla Nu! - Mia Törnblom
  • Bok - Kärlekens fem språk - Gary Chapman
Det var allt för nu, det kommer säkerligen dyka upp mer.

I need to get out.

Halva arbetsveckan har gått och jag har inte satt min fot på kontoret sen i fredags. Jag borde väl inte klaga egentligen men jag är verkligen rastlös emellanåt. Jag vill ju jobba! Jag vill inte sitta här och uggla hela dagarna. I måndags och tisdags var det helt okej, men nu börjar jag ledsna. Så jag hoppas verkligen att någon på tidningen hör av sig snart. Så att jag får göra någonting snart igen. Eller i alla fall komma ut. Snart är det visserligen helg och då finns det lite inplanerat. Jag och Linda ska förmodligen dra in till Oskarshamn/Kalmar och bowla på fredag eller lördag (jag hoppas att Rickard vill följa med också!), det ser jag fram emot i alla fall. Borde väl plugga litegrann också, jag har fortfarande inte lämnat in någonting till Uno på medieproduktionen och jag lovade att lämna in det under höstlovet, ooops! Sedan borde jag och Carro fixa lite med religionen också, det ska vara klart veckan efter apun och vi har inte ens börjat, way to go!

Vi får se hur allting slutar. Den här dagen gick ju i alla fall ganska smärtfritt förbi. Klockan är redan halv tre, snart dags för mat och sedan lär jag väl försöka få Rickard till att titta på någon film, sen är det dags att sova. Men jag hoppas fortfarande att Lotta eller Dennis hör av sig idag, så att jag kan åka in imorgon. Det börjar bli väääldigt enformigt här hemma nämligen. Ciao!

Jag älskar dig Rickard <3

Dagens låt.

Bon Jovi - It's My Life
Min absoluta favoritlåt när jag var yngre och den rockar fortfarande!


Bloggen goes pink.

Jag har blivit rosa, eller ptja, min blogg har. Vad tycks?

Har märkt att en del inte märker min nya uppdaterade design,
tryck ctrl+f5 så borde det lösa sig.

Ett steg närmare döden.

Ett par dagars paus ifrån bloggandet (bortsett ifrån dagens låt här om dagen) och nu är jag tillbaka. Sen sist har det hunnit hända rätt så mycket. Jag jobbade kväll i torsdags och var inte hemma förrän 22.00 ungefär. Jag var med Dennis på en såkallad "motorkväll" för tjejer. Där man fick lära sig byta däck, motorolja, spolarvätska och sådana saker. Det avslutades fint med en magishow med Mr Mike och en modeshow i James Bond anda. Det var hur roligt som helst fastän min rygg inte mådde speciellt bra efteråt.

Fredagen i ära. Min 18 års dag. Jag blev väckt med gratulationssång och frukost på sängen. Jag fick smycket jag önskade mig från KyssJohanna, av Rickard <3 Jag drog in till jobbet i vanlig ordning, det var deadline för tidningen och det innebar stort kaos på hela kontoret. Jag fick sluta tidigare och jag åkte hem för att mysa med Rickard, äta smörgåstårta och glo på film. En mycket lyckad dag.

Lördagen drog förbi och på söndagen kom mamma och pappa ner hit till Kalmar, jag fick lite presenter. Närmare bestämt en alldeles ny plattång och ännu mera smycken. Det blev lite kaffe och runt två snåret åkte vi till Kronmunken för att äta middag, helmysigt ställe! Hem igen efter middagen för att avnjuta nybakta bullar och julmust, yummie! Ännu en lyckad dag!

Idag har jag varit ledig från tidningen. Rickard, jag och Mona åkte in til Oskarshamn två gånger idag och fixade och trixade litegrann. Imorgon är jag ledig också. Finns dessvärre inte mycket att göra under dom första dagarna efter deadline, så jag får det lite ledigt nu. Men någonting säger mig att det helt plötsligt kommer massor på en gång, men man kan ju hoppas att det inte blir så åtminstone. Där var en lagom lång uppdatering av mitt liv under dessa dagar. På återseende.

Dagens låt.

Timbaland ft. Keri Hilson & Sebastian - Miscommunication
Efter Rickard är den här låten mitt nya beroende.



En liten paus.

Jag känner för att skriva någonting långt, jag känner att jag måste få skriva av mig litegrann. Reflektera och fundera. Ni vet, så där som man behöver göra ibland för att kunna fungera korrekt. Men jag känner inte att jag hinner. Här på jobbet finns ingen tid till annat, ingenting längre i alla fall och när jag kommer hem är jag så trött att jag bara vill ligga i sängen och mysa med min älskling. Men jag ska försöka komma på någonting, så att jag också kan fungera korrekt snart. Jag ber alltså om ursäkt för att bloggen är relativt ointressant just nu.

Inom en snar framtid planerar jag att ta hjälp av min älskade pojkvän och göra om bloggen litegrann, en ny logga och en ny färg skulle inte sitta fel, kanske ett nytt kort på mig också. Men vi får se hur det utvecklas. Tills dess, får ni ha det så otroligt underbart! Tar ett par dagars paus från bloggen nu, så att jag kanske har någonting vettigt att skriva om vid ett senare tillfälle. Ciao!

Dagens låt.

Hur kan man inte älska den här låten?
Jag börjar gråta varje gång jag hör den.

Världens absolut finaste låt - We Are The World



Snöblask.

Det snöar och jag ska vara på stan i princip hela dagen och göra en massor av ärenden. Jag ska till Spressobar nu vid elva, jag ska till Movement kl 12 och efter det ska jag till Parelle och hämta produkter och efter det ska jag till turistbyrån. Det blir mycket vandring i det hemska vädret idag. Tur att jag tog med mig vantar, halsduk och att Evis hade en mössa att låna ut (Y)

Dagens låt.

Whitney Houston - I Will Always Love You


Same old.

En ny vecka är här. För min del blev det i princip ingen helg alls. Lördagen flög förbi och söndagen likaså. Nu är det återigen en lång vecka tills helgen kommer. Det är deadline på fredag. Då ska allting vara klart inför trycket. Det är stressigt, men samtidigt å så roligt. Idag var jag på skafferiet och pratade med inredningsdesignern Camilla Dewerud. Hur trevligt som helst och som grädden på moset hade dom världens godaste te. Det måste jag ha igen! Så nu sitter jag och väntar på att min lunch ska värmas klart i micron, inte så charmigt kanske. Men så är det. Sedan ska jag fortsätta skriva. Imorgon bär det av till Spressobar och lära mig ett och annat om kaffe. Vi hörs gott folk, nu blir det mat och mys med Lissie (hunden).

Lovelight.

Jag älskar min Rickard <3

Skriveri.

Jag har totalt hjärnsläpp. Jag har ingen aning om hur jag ska börja. Jag vet varken ut eller in. Vilken pärs. Ahwell, det löser sig. Kände att jag ville uppdatera lite snabbt innan jag fortsätter. Fredag idag, det innebär idol och gos framför tvn. Imorgon ska jag in till Kalmar igen och vara med under en modefotografering, det ska bli hur intressant och roligt som helst! Hm.. Vi hörs!

Frusen.

Det är svinkallt här på kontoret. Imorgon blir det raggsockor för hela slanten, eller ja i alla fall för mig. Mina fötter värker något fruktansvärt (kan nog ha med mina skor att göra också). Jag borde tagit med mig ett par skor att ha här på praktiken, men så smart var inte jag, nej.

Jag sitter och gör ingenting. Väntar mest på att klockan ska gå så att jag får komma hem. Imorgon hoppas jag att Camilla hör av sig (annars får jag terrorisera henne igen imorgon) och så ska jag till Kicks och Turistbyrån. That's all for today mates, bye!

Har förresten märkt att bloggen mest handlar om min APU just nu. Men så är det. Det händer inte så mycket annat just nu, inte om vardagarna i alla fall. Har förövrigt inget nät hemma hos Rickard då dom håller på att byta från Telia till Glocalnet, så jag har ingen chans att blogga när jag kommer hem, inte på ett par dagar i alla fall. Så ni får ursäkta! Antingen läser ni, eller så skiter ni i det helt enkelt. Håll till godo.

Ni kan ju alltid skicka ett sms eller två om ni är nyfikna på hur jag mår ^^

Det ringer.

Jag ringde Camilla, hon bad mig ringa upp om en halvtimme. Nu har den halvtimmen gått, mer än det till och med. Man glömmer bort tider när man sitter med andra jobb samtidigt. Hon svarar i alla fall inte och nu har jag ringt miljontals gånger så nu väntar jag någon timme och hoppas att hon inte blivit sur för att jag terroriserat henne sen en bra stund tillbaka.

Bollar i luften.

Det är många bollar i luften just nu. Jag håller fortfarande på med min artikel om groomingartiklar för män, ska till Kicks och intervjua imorgon. Jag ska ringa och boka tid för en intervju med Camilla (förmodligen någon gång i början på nästa vecka) och sedan ska jag skriva en artikel om evenemang i Kalmar under december/januari. Det är såhär ett riktigt jobb ser ut, självständighet och mycket på en gång. Jag tycker faktiskt om det, än så länge. Enda skillnaden just nu är jag jag inte får betalt ^^ Ciao!

Skolmassakern i Tusby, Finland.

"Det som jag trodde var USA är vårt grannland" skriver bloggaren Sussie och jag håller verkligen med. 8 oskyldiga människor skjöts ihjäl i Jokelaskolan i Finland igår och nu börjar man ju undra vart detta ska leda någonstans, Sverige nästa?

Hösten.

Hösten är ett faktum. Vintern är på ingång. Meteorologerna lovar snö i nästan hela landet och människor i hela landet byter ut höstjackan och ballerinaskorna mot vinterjackan och halsduken. Solen kan inte ta sig förbi de tjocka molnen och svenska folket blir gråa och tråkiga.

 

Jag kommer ihåg när jag var mindre, för ca 10-11 år sedan. Då var det fortfarande roligt att vara ute med mamma på gården, det var fortfarande roligt att springa runt överallt medan mamma krattade ihop alla löv. Jag samlade på fina löv, jag blev skitig, jag blev frusen, men allt detta hörde till hösten. Det var det bästa jag visste, att vara ute.

 

10-11 år senare är det inte lika roligt längre. På helgerna föredrar jag att sova bort de grå dagarna och på vardagarna kämpar jag mig upp för att orka slänga i mig en tallrik yoghurt för att sedan klä på mig och bege mig till skolan. Det värsta jag vet är att bli blöt av allt regn som faller och jag tycker inte att de vackra löven är lika vackra längre, dem är snarare deprimerande. Sommaren är förbi och istället för att vara för varm av solen måste jag nu klä på mig allt mer kläder för att hålla värmen. Jag vill inte bli skitig och jag vill inte bli frusen. Jag vill ingenting om höstarna förutom att ta mig igenom den och sedan invänta våren och sommaren.

 

Samtidigt som jag strävar efter att ta mig igenom hösten utan bekymmer blir jag irriterad på mig själv. Vad hände med dagarna ute i trädgården, varför tilltalar det mig inte längre? Ett enkelt svar, jag har blivit vuxen, jag har blivit tråkig. Jag har blivit en helt vanlig ?Svenne? som är rädd för att bli skitig, rädd för att inte vara som alla andra. Fy fan vad tråkigt.


En intressant lista.

Vad blir ditt namn baklänges? Ardnaz
Har du gjort en snöängel i år? Nej, det finns ingen snö just nu.
Hur lång tid är det längsta du har legat på ett sjukhus? Ca en vecka tror jag?

Platt eller lockigt hår?
Jag har lockigt, men jag plattar det emellanåt ^^
Är du kär i någon?
Jättekär <3
Vad gör du när det regnar? Sitter inne och glor på film typ.

Har en dröm gått i uppfyllelse? Inte vad jag minns i alla fall.
Vad har du för startsida på internet? Google.se

Vem ringde du senast? Rickard <3
Tycker du sengångare är söta? Ohja, skitsöta!
Har du haft vattkoppor? Yes, det är inte kul!

Har du någon gång testat karate?
Nej det har jag inte.
Vilken mobilsignal? Timbaland - The Way I Are.
Minimorötter eller Pommes Frites? Pommes såklart, men morötter är också gott!
Första sporten du gick på? Handboll.

Vad längtar du till mest just nu? Min födelsedag :D
Hur gammal har du tänkt att bli? typ 70-80 kanske.
När åt du senast en fiskbulle? Det har jag aldrig ätit.
Kan du gå ner i spagat?
Verkligen inte.
 
Höga eller låga strumpor?
Både och.
Vad är du mest rädd för i hela världen?
HIV
Har du varit kär i en kändis? Jag var kär i Kevin i Backstreet Boys när jag var mindre.
  
Läser du på baksidan av mjölpaketen?
Ibland.
Röd,Grön,Blå eller Gul mjölk? Blå och gul.
Vad har du för färg på ditt påslakan? Typ gult.
Vad ska du döpa dina barn till? Rebecka och Johannes eller Joakim.

Sommar eller Snö? Sommar såklart, men hösten är fin också.
Bikini eller Baddräkt?
Bikini.
Snyggaste läraren? Blixten.
Är du mörkrädd? Nej.
Har du någon gång haft på dej kallingar?
Ja, sidenkallingar har jag sovit i.

Riktig gran eller plastgran? En riktigt såklart, annars kan det kvitta!
Tänt eller släck när du ska sova? Släckt, kolsvart.
Godaste drickan till frukost?
Apelsinjos.
Vem kramade du senast?
Rickard <3

Älskar du att sjunga?
Japp, men jag är inte särskilt bra på det.
Vill du bli president? Nej.
Har du spelat kille i en teater?
Nej.

Duscha eller bada? Både och :)
Kan du ditt mobilnr utantill? Ska man kunna det? :O Duh, självklart.
Har du tråkigt? Nej.
Har du gråtit i skolan någon gång?
Ja det har jag gjort.
Stockholm city,metro eller .SE?
Metro.

Hur tar du dej till skolan? Med buss.
Sjunger du på toan?
Nej.
Vilken färg har din jacka?
Svart.
Använder du långkallingar? Ja om det är riktigt kallt.

Är du höjdrädd?
Litegrann.
Vad vare senaste som fick dej att skratta? Ebba.
Vad ska du göra nu? Fortsätta svara på dessa frågor och sedan gå till affären.

Hur känner du dig nu:
Pigg och kreativ!
Kan du laga mat: Självklar :)
Vad pluggar du: Textkommunikation tredje året på NTI-gymnasiet.

Vad tycker du om fötter: Dom är inte så sexiga.
Snarkar du: Säkert ibland.
Är du aktiv i skolan: Ja.
Lesbisk: Nej.

Ditt namn: Zandra Hannele Pfäffli
Längd: 169 cm
Spelar då något instrument: Jag har gjort.
Vem vet mest om dig: Rickard, Josephine, Mamma.

Vad vill du ha just nu: Rickard och choklad.
Vilka sjukdomar har du:
Inget vad jag vet.
Fobier: Sjukdomar, åska och myror.

Känner du en snygg kille: Självklart! My boyfriend is hot!
Har du körkort: Nej.
Åsikt om jultomten: Han finns inte.

Vill du gifta dig: Ja det vill jag.
Din hårfärg och frisyr: Mörkbrun, lockigt.
Skolväska just nu: Laptopväskan eller min bruna.

Har du glasögon: Nej, men jag ska skaffa.
Hur ser din plånbok ut: Svart, stor.
FavoritTV-program: Grey's Anatomy, Kyle XY.
När ska du festa nästa gång: Inte den blekaste faktiskt.

Vad köpte du senast:
Lunch.
Hur mycket pengar har du: Typ 600kr
Hur svarar du i telefonen hemma: Zandra
Senast kramat: Rickard <3
Ögonfärg: Blåa.

Kroppsform:
Typ ganska rund faktiskt.
Kall favoritdricka:
Jos.
Varm favoritdricka: Te.
Alkoholhaltig favoritdricka:  Cider.
Säger ofta:
Typ bah, liksom.

Saknar du någon: Ja, Rickard <3
Du fikade senast:
Igår.
Senast sedda film:
Tarzan.

Kosmetik för herrar.

Som jag nämnde tidigare idag så skriver jag om hudvård&smink för män. Det visade sig inte vara så svårt och Maria som jag pratade med på Parelle var hur trevlig som helst, imorgon blir det återbesök minsann! Roligt roligt.

Jag har även fått ett nytt uppdrag, jag ska intervjua Camilla Deverud, hon är tydligen en inredningsarktiekt eller dyl. Minns inte så exakt men hon ska hur som helst vara väldigt duktig på det hon gör! Det ska också bli roligt, inte varje dag man får träffa kändisar! Ska efter intervjun skriva ihop en artikel om det. Interesting!

Strax bär det hemåt.

Congratulations.

Grattis till söta Hanna som fyller 18 år idag <3

Idétorka.

Jag ska skriva en artikel om parelles och kicks smink&hudvård för män. Jag ska även lyckas få tag i produktbilder som tydligen ska vara svårt att få tag i. Det innebär att jag ska pusha fram dessa bilder och det är väl inte min styrka direkt. Jag får helt enkelt hoppas att det går bättre än vad jag tror. Men det ska bli kul. See ya soon.

Dagens låt.

Kent - Pärlor


The end.

Dagen går mot sitt slut och jag ska väl mysa en stund med Rickard innan jag går och lägger mig för att sova. Jag ska upp kl 07.00 imorgon så det gäller att få ordentligt med sömn. Jag är inte speciellt trött men jag behöver inte gå i högvarv fram tills jag ska sova. Nu tror Rickard, i skrivandets stund att jag skriver någonting jätteintressant och han får inte läsa nu när jag skriver, så besviken han kommer att bli. Ahwell, ska väl slänga mig i sängen nu. Får se om det blir någon film till innan vi eller.. ptja jag ska sova. Rickard är nog uppe ett par timmar till i alla fall. Vi har förresten kollat på Tarzan, jag grät som vanligt. Det hör Disneyfilmerna till, som Rickard sa. Godnatt gott folk.

Zandra <3 Rickard

Hemfärd.

Det börjar bli segt på redaktionen nu. Det är bara jag och Lotta här förtillfället. Det ska bli otroligt skönt att få komma hem till Rickard. Det ska bli gott att äta lite och sedan få koppla av. Men först väntar en hel timmes bussfärd. Vi hörs kanske imorgon eller något. Buhbye!

Bloggförbud.

Jag borde väl inte sitta och blogga på arbetstid. Men faktum är att ingen verkar ha någonting emot det. Lotta sitter på facebook och Evis spelar någon wannabevariant på bubbleshooter så vad gör det om jag sitter och bloggar litegrann? Jag har dessutom ingenting att göra. Jag ska påbörja min andra uppgift såsmåningom "Vinterupplevelser i Kalmar" men jag behöver en kontaktperson på turistbyrån och den kontakten sitter Dennis med och han är inte här för tillfället, så jag får sitta och vänta snällt. Jag har förövrigt druckit två stora koppar te, ätit kakor och kanelgifflar samt ätit en skitgod kycklingwrap, nyttiga jag! Men jag mår i alla fall bättre än vad jag gjorde igår dvs illamående och huvudvärk pga en energifattig dag. På återseende!

Lunch.

Time for lunch, yummie!

Jag har nu skrivit min första text någonsin som kommer att publiceras i en riktig tidning! Det känns väldigt bra faktiskt och ett "perfekt" kunde ju inte bli bättre att höra från chefredaktören. Jag känner mig glad och duktig! Nu nalkas det lunch, ciao!

Kent.

Kents nya album är faktiskt riktigt bra!

2000-3000.

2000-3000 ord är rätt mycket. Jag har skrivit 130 ord, då kan ni tänka er hur långt jag har kvar. Haha. Men nu börjar jag komma in i skrivandet, det bör gå undan tycker jag allt. Wish me luck!

Edit:


2000-3000 tecken - inte ord, phew nu känns det bättre :)

Cityrapporten.

Andra dagen på Cityrapporten och jag sitter här och ska skriva en artikel om tango. Kul va? Är väl inte så jätteintressant kanske men någon måste ju göra det också. Jag får i alla fall skriva, jag har fått ett par uppgifter jag ska göra innan den 16/11 och människorna här är hur sköna som helst. Jag stortrivs redan! Dessutom är det underbart att få vara hos Rickard i fem hela veckor också. Det gör mig gott. Lär jobba nu, på återseende!

The sweetest thing.

Du vet att du duger, annars skulle jag inte vara kvar. Varför nöja sig med mindre än det bästa? Du är bäst för mig och det har jag sagt så många gånger förr. Tro mig, ta åt dig. Idag ses vi, ge mig inga sura miner. Jag älskar dig sötnos.

Five weeks.

Jag är nöjd. Supernöjd faktiskt. Så ge dig, älska mig.

Imorgon gott folk åker jag till min älskling i HELA FEM VECKOR! Det känns mer än underbart vill jag lova, det kommer garanterat bli de bästa fem veckorna någonsin. Jag kommer förvisso sakna alla människor uppe i Dalarna, men då finns Rickard bredvid och kan trösta. Dessutom har jag gratissms i en hel månad så jag kommer att höra av mig, jag hoppas att ni gör det också! Glöm mig inte. Jag hoppas att ni får en bra APU och att stämningen är på hundra när jag är tillbaka i början av december. Ciao!

Dagens låt.

Kent - Ingenting



Hopplöst.

Dagen innan och du börjar bråka, great. Jag kommer säkert sova bra inatt, not.



Reslutat.

Jag hittade en del kläder idag, det blev kläder för ungefär 1300;- så nu behöver jag inte kläder på ett tag. Känns bra. Två klänningar, två svarta varav en var stickad, en blå kofta, en rosa tröja, jeans och ett bhset. Jag är supernöjd med det! Det tråkiga var att jag inte hittade strumpbyxor någonstans, fanns bara leggings överallt och det vill jag inte ha, jag vill ha tjockare strumpbyxor som jag kan ha i vinter. Men icke. Jag får titta om jag hittar såna i Kalmar sen. Nu nalkas det mat och jag ska pröva mina nya kläder ännu en gång. Ciao!

Shopping.

Idag åker jag och mamma in till Motala och shoppar litegrann, det hela avslutas sedan med en fika - som vanligt. Jag nås på mobilen gott folk, vi hörs senare! Förresten så saknar jag Rickard.

RSS 2.0