Störande grannar.

Jag avskyr att ha grannar ibland. Speciellt trettonåriga småtjejer som fortfarande lyssnar på Bubbles eller liknande dynga. Jag menar inte att man inte får lyssna på det, varsågod. Men man behöver faktiskt inte lyssna på det på högsta volym så att jag hör. Det är samma jävla bubbleslåt på repeat i flera timmar. Mest tidigt på morgnarna eller sent på nätterna. Det är så störande att jag när som helst skulle kunna gå över och knacka på dörren och be henne sänka. Men det gör jag inte.

Imorgon börjar jag med bantningen igen, det innebär att jag idag levt på en massor onyttigt och nu ska jag göra en stoooor portion mannagrynsgröt. Det är jag värd. Imorgon börjar det igen.

I'm so tired.

Jag har precis kommit hem ifrån Borlänge. Jag har varit där med Malin idag. Vi har käkat på Mcdonalds och så har vi tillbringat ca fem timmar på Aquanova och för er som inte vet vad det är så är det ett äventyrsbad i Borlänge. Det var hur kul som helst! Och nu sådär ett par blåmärken senare är jag helt matt i kroppen och jag kommer att sova gott inatt. Tack Malin för en bra dag, jag älskar dig vännen.

Nu ska jag laga mat, lax & avokadosås <3

Sen ska jag förbereda lite historia tills på torsdag.

Autumn leaves.

Jag ska in till Borlänge med Malin idag. Vi ska till badhuset. Hörs senare idag. Ciao!

Omstart på GI.

Jag sitter och tittar på The legend of the drunken master med Jackie Chan. Jag verkligen älskar Jackie Chan, han är så otroligt kul! Jag sitter även och tittar lite i min GI-bok. Jag läser om glykemiskt index och glykemisk belastning. Jag är så där lagom förvirrad. Men eftersom jag ska börja om på ny kula på måndag kände jag för en uppdatering. Under första fasen får jag inte äta mer än 20 gram kolhydrater om dagen. Det kommer bli grymt svårt. Men nu ska jag verkligen ta tag i det. Jag må ha gått ner lite i vikt under de veckor jag höll på. Men jag vet att jag kan lyckas bättre. Jag förväntar mig att ha gått ner minst fem kilo på min 18 årsdag den 16 november. Det blir ju lätt, not. Men vill jag så kan jag. Wish me luck!

Too little, too late.

Jaha, den här dagen började sent. Jag sov tills nu ungefär. Beror nog på att jag satt uppe så länge inatt. Snacka om att jag hade panik, jag trodde seriöst jag skulle få ett nervöst sammanbrott. Känns bättre idag och jag hoppas att allt fixade sig igår. Nu ska jag slötitta på Eragon och käka en massa, I feel so healthy!

Time and time again.

Klockan är inte ens 22 och jag är helt slut. Jag ligger nersjunken i soffan med filten över mig och laptopen i knäet. Det enda jag kan tänka på är att jag måste hålla mig vaken till midnatt eftersom den nya serien Eureka börjar om ca 10 minuter och det är dubbelavsnitt idag. Vet inte om det kommer att vara så varje fredag men jag hoppas inte det. För jag är verkligen trött. Jag kan ladda ner programmen om jag vill såklart, men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig riktigt ännu. Jag vill ha Rickard här, jag vill ligga i hans famn, jag vill glömma tid och rum och bara vara. Då kan jag somna om jag vill, då kan jag sluta ögonen och veta att jag är trygg där jag är. Jag längtar till vecka 45. Då får jag träffa honom igen. Det ska bli underbart. Som alla andra gånger med honom.

Shoppingsug.

Jag är så himla sugen på att shoppa just nu. Jag vill ha så mycket! Jag hoppas att pappa går med på att åka till Valbo nästa fredag. Jag behöver en ny jacka, nya byxor, nya skor och så måste jag hitta en speciell klänning som jag så länge velat ha. Vi får se hur det blir med den saken. Annars får jag vänta tills vecka 44. Sitter och slötittar på Idol. Mina favoriter sitter redan säkra så nu spelar det ingen roll vad som händer. Jag tror att jag ska spela lite snart igen. Black and White var över förväntningarna.

Never took the time.

Jag har typ hur tråkigt som helst, boooooring.

Damn unpretty.

TLC - Unpretty

I wish i could tie you up in my shoes
Make you feel unpretty too
I was told I was beautiful
But what does that mean to you
Look into the mirror who's inside there
The one with the long hair
Same old me again today

My outsides look cool
My insides are blue
Everytime I think I'm through
It's because of you
I've tried different ways
But it's all the same
At the end of the day
I have myself to blame
I'm just trippin'

You can buy your hair if it won't grow
You can fix your nose if you said so
You can buy all the make up
That M.A.C. can make
But if you can't look inside you
Find out, who am I to
Be in the position to make me feel
So damn unpretty
I'll make you feel unpretty too

Never insecure until I met you
Now I'm being stupid
I used to be so cute to me
Just a little bit skinny
Why do I look to all these things
To keep you happy
Maybe get rid of you
And then I'll get back to me

My outsides look cool
My insides are blue
Everytime I think I'm through
It's because of you
I've tried different ways
But it's all the same
At the end of the day
I have myself to blame
I believe I'm trippin'


When september ends.

Är hemkommen från skolan precis. Det blev ingen produktiv dag måste jag erkänna. Vi gjorde inte ett piss på vårt projektarbete, vi satt mest och flummade till allt. Jag klagar inte, det är alltid kul. Men det kändes rätt onödigt att gå upp imorse så här i efterhand när jag vet att ingenting blev gjort. Men men. Det är helg nu i alla fall. Den har jag sett fram emot extra mycket. Ikväll börjar Eureka på TV 6, dubbelavsnitt! Sedan har jag tankat hem första säsongen av Dexter, som också börjar ikväll men jag är rädd att jag inte orkar sitta uppe till dess. Så jag var smart. Det ska jag titta på i helgen. Dessutom håller jag på att tanka ett spel som Kim tipsade mig om - Black & White. Det verkar skitkul!

Det är vad min helg kommer bestå utav. Sedan ska jag försöka plugga litegrann inför historiaprovet på torsdag. Friluftsdag på onsdag med, känns inte allt för kul. Temadag på förmiddagen och friluftsdag på eftermiddagen, jag jublar, not. Men på fredag kommer i alla fall mamma och pappa hit i alla fall. Det ska bli kul!

Nu ska jag äta clementiner och glo på rewind på MTV. Ciao!

Out of my mind.

Har tittat på Idol nu. Amanda och Christoffer är mina favoriter än så länge. Nu ska jag ta ett varmt och mysigt bad. Sedan blir det till att sova, så att man orkar gå upp imorgon. Har förvisso bara en enda lektion imorgon vilket är skapligt skönt, men det gäller att ta sig upp till den lektionen också. Lär fortsätta med projektarbetet nu om det ska bli något. Sov gott & dröm sött.

Praktik @ Cityrapporten.

Jag har efter många om och men fått en praktikplats i Kalmar på tidningen Cityrapporten. Det är ett lokalt nöjes och modemagasin som jag har förstått det och det verkar alldeles roligt att jobba där. Så det ska bli hur underbart kul som helst. Samtidigt får jag spendera fem veckor med min älskling. Kan det bli bättre? Nej det blir det inte.

Nu blir det quorn med nudlar och chilisås. Ciao!

Don't freak out.

Var GLAD för min skull istället.

Textkommunikation.

Jag sitter i skolan och bearbetar mitt reportage. Det är rätt kul faktiskt. Peter var också nöjd med min text och då är jag glad. Ska snart åka hem, så fort lektionen är slut. Sedan ska jag börja kolla runt på lite fakta till historian. Vi har prov nästa vecka. Essäskrivning. Känns inte allt för kul, verkligen tur att jag tycker om att skriva annars hade jag nog inte varit så pigg på det. Hörs sen!

The night comes falling.

Jag sitter och kollar på Fråga Olle. Jag börjar känna mig rätt seg och ska snart gå och lägga mig. Det blev ingen finslipning på reportaget idag, det får bli imorgon istället. Jag är för trött och jag känner mig ändå tillräckligt nöjd med den att jag inte behöver ha någon ångest över den. Så det känns bra. Det ska bli skönt att lägga sig under täcket, men min älskling saknas där. Värmekudden får duga. Den värmer, när han inte är hos mig.

Jag har förövrigt hittat världens bästa födelsedagspresent till Rickard, bättre kommer jag inte att hitta :) Jag hoppas att han blir lika glad, men det tror jag. Men sen är det ändå tanken som räknas i slutändan. Nighty Nighty!

Önskelista 2007.

Det är inte sååå jättelångt kvar till min 18årsdag och jag har en låååång lista med saker som jag önskar mig. Tänkte vara snäll och lägga upp den här så att ni vet det. Och dessutom har jag ingenting annat bättre för mig. Haha!

Utan inbördes ordning:

  • Bok - Privat Mejlkorrespondens (Alex Schulman & Carolina Gynnings)
  • Bok - Det ska bli ett sant nöje att döda dig (Magdalena Graaf)
  • Film - 300
  • Film - The Number 23
  • Film - Vid din sida
  • Film - Första säsongen av Kyle XY
  • Musik - Sonata Arctica - Unia
  • Värmeljus
  • Smycken (www.kyssjohanna.se)
  • Presentkort
  • Plattång från OBH Nordica

I know people change.

Det har varit en bra dag i skolan idag. En väldigt bra dag faktiskt. Vi har inte gjort något speciellt. Men det sägs ju att det är det där lilla som räknas. Vi har haft religion idag, vi tittade på film. Vi har haft historia idag, vi tittade på film. Vi tittade på 300. Ni vet filmen om spartaner och perser, inga kända skådespelare och allting är inspelat i en stor lagerlokal, bakgrunderna är animerade och allting går i sephia och rött. Trots allt detta så tycker jag väldigt mycket om filmen och jag kan knappt vänta tills vi får se slutet imorgon. Den filmen måste jag ha!

Var även en sväng ner på stan med Linda idag. Vi var på Din Sko och H&M. Skorna jag vill ha finns fortfarande kvar och har jag tur finns dom kvar om två veckor när mamma och pappa kommer upp på besök. Sedan hittade jag en hur snygg jacka som helst på H&M, en kappliknande jacka med skitsnygg krage, men den föll när den inte hade några fickor, sad but true. Så jag får kolla vidare efter den perfekta vinterjackan.

Idag fick jag även träffa den omtalade Tommy. Carros pojkvän för er som inte vet det. Det var kul! Nu ska jag städa i ordning lite här, börjar bli trött på oredan som bara växer sig större dag för dag. Efter det ska jag nog finslipa mitt reportage lite, har inte fått någon respons av Peter ännu men förhoppningsvis får jag det senare idag. Annars får jag fixa med det imorgon. Då ska designen fixas. Det enda som är negativt är att jag inte har något kort på Malin & Tilda tillsammans, men det får gå ändå antar jag.

Just keep trying.

Nu känns inte pressen lika stor. Jag är i princip klar med reportaget. Skönt!

Imorgon är det en helt vanlig dag i skolan.
Jag ska duscha lite snabbt nu och sedan blir det sängdags. Ciao!

The webs we weave.

Jag är superstressad.
Jag har ett reportage att göra, min deadline är på torsdag. Hinner jag?

Can't get over.

Jag är tom, tom på ord. Jag vet inte vad jag ska känna, jag kan inte med mig själv. Jag är förvirrad. Vart är vi idag, vart kommer vi att vara imorgon? Snälla säg mig, vad vill du?

World, hold on.

En nyvaken idiot uppdaterar bloggen för dagen. Har precis ätit frukost och nu är det väl dags för lite kläder och sedan ska jag väl fortsätta nörda vid datorn. Plugga, spela, plugga och skriva blogg. Det kommer min dag bestå utav och så lite städning på det. Fastän det inte tycktes om igår så tänker jag påpeka att det är 8 månader med älskling idag.

Black, black, black.

Skillet - Falling inside the black

Tonight I'm so alone
This sorrow takes ahold
Don't leave me here so cold
(Never want to be so cold)

Your touch used to be so kind
Your touch used to give me life
I've waited all this time,
I've wasted so much time

Don't leave me alone
Cause I barely see at all
Don't leave me alone, I'm

Falling in the black
Slipping through the cracks
Falling to the depths can I ever go back
Dreaming of the way it used to be
Can you hear me
Falling in the black
Slipping through the cracks
Falling to the depths can I ever go back
Falling inside the black
Falling inside falling inside the black

You were my source of strength
I've traded everything
That I love for this one thing
(Stranded in the offering)

Don't leave me here like this
Can't hear me scream from the abyss
And now i wish for you my desire

Don't leave me alone
Cause I barely see at all
Don't leave me alone, I'm

Falling in the black
Slipping through the cracks
Falling to the depths can I ever go back
Dreaming of the way it used to be
Can you hear me
Falling in the black
Slipping through the cracks
Falling to the depths can I ever go back
Falling inside the black
Falling inside falling inside the black
Black, black, black

Falling in the black...
Slipping through the cracks...

Falling in the black
Slipping through the cracks
Falling to the depths can I ever go back
Dreaming of the way it used to be
Can you hear me
Falling in the black
Slipping through the cracks
Falling to the depths can I ever go back
Falling inside the black
Can you hear me?
Falling inside the black
Can you hear me?
Falling inside the black
Can you hear me?
Falling inside
Falling inside, falling inside the black

Go your own way.

Anberlin - The Unwinding Cable Car


Emotive unstable
You're like an unwinding cable car
Listening for voices, but it's the choices
That make us who we are

Go your own way
Even seasons have changed
Just burn those new leaves over
So self-absorbed, you've seemed to ignore
The prayers that have already come about

This is the correlation of salvation and love
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms
I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in

La, la, la, la, la, la, la, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la, la, la, la

Backing away from the problem of pain,
You never had a home
You've been misguided, you're hiding in shadows
For so very long

Don't you believe that you've been deceived?
That you're no better than?
The hair in your eyes, it never disguised
What you're really thinking of

This is the correlation of salvation and love
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms)
I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in

This is the correlation of salvation and love
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms)
I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in

You're so brilliant, don't soon forget
You're so brilliant, grace marked your heart
You're so brilliant, don't soon forget
You're so brilliant, grace marked your heart

(You're so brilliant)
This is the correlation between
(Don't soon forget)
Salvation and love
Don't drop your arms
(You're so brilliant)
I'll your guard your heart
With quiet words I'll lead you in
(Grace marked your heart)

La, la, la, la, la, la, la, la, la, la
(Don't drop your arms)
La, la, la, la, la, la, la, la, la, la

This is the correlation of salvation and love
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms)
I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in

This is the correlation of salvation and love
(Don't drop your arms)
Don't drop your arms)
I'll guard your heart
With quiet words I'll lead you in


Only problems.

8 månader var tydligen ingenting att fira, inte enligt honom i alla fall. Lika fort som energi kom, försvann den. Energin du gav mig försvann. Sad but true. Jag orsakar bara en massa problem. Det är vad du fått mig att förstå nu.

Delicious.

Jag fastnade totalt för spelet som jag fixade tidigare idag med hjälp av min kära pojkvän. Dock är jag rätt trött nu, så jag orkar inget mer. Jag får spela mer imorgon, lär plugga också, fixa reportaget, ska vara klart på torsdag.

Nobody said it was easy.

(Denna ska spelas på min begravning)

 

Coldplay - The Scientist


Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' up Tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling your puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' up Tails
Comin' back as we are

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.



Falling in the black.

Hemkommen från en dag i Borlänge. Carro sitter bredvid och vi nördar vid våra datorer, tittar på idol och äter en massa. Dagen var lärorik och intressant, jag och Carro pratade med Viggo Cavling och jag åt morotskaka för första gången i mitt liv. Det var en upplevelse för livet, vet inte om jag ska tycka om eller inte.

Angående helgen så har den varit underbar. Har ju som ni säkert vet, spenderat den hos min älskling i Kalmar. Det är alltid lika underbart att vara med honom. Han är min trygghet och vi har myst hela helgen, det får jag aldrig nog av! Jag älskar honom. Jag älskar allt som har med honom att göra. Det enda negativa med helgen var hemresan. Jag kom till Mjölby där jag fick veta att mitt tåg till Falun var inställt pga en tågolycka norr om Motala. Skitkul, not. Vi fick vänta på buss i en och en halv timme, sedan åkte vi buss till Hallsberg för att hoppa på tåget som väntat på oss, det var givetvis proppat med folk och jag kom hem till lägenheten två timmar senare än planerat. Kvällen blev inte mycket bättre när jag kom hem, älskling blev arg på mig. Typiskt mig. Men jag älskar honom, mest av allt, supermega.

Nu ska jag pröva att spela ett nytt spel som jag installerat - Delicious 2. Ciao!

Liveblogg från Galaxen.

Sitter och väntar på att OmForm ska börja. En mediemässa kan man säga. Det börjar klockan ett. Folk börjar ramla in. Namn som Viggo Cavling, Stina Honkamaa, Matias Palm dyker upp och ska snacka om alla världsliga ting. Blir hemma ikväll någon gång. Jag är hungrig. Ciao!

Don't let me get me.

Tell me you love me, tell me you aint leaving?

Idag är det måndag, en helt ny vecka. Hemresan från Kalmar igår blev en katastrof. Jag berättar om det senare. Idag ska jag till läkaren vid tio och efter det bär det av till Borlänge, någon sorts mässa på Galaxen. Efteråt sover min älskade vän Carro här. Vi ska förmodligen bara slappa och ta det lugnt. Hon är bra hon! Duschen väntar, ciao!

I hate me.

Fy fan för mig.

En resa till paradiset.

Imorgon åker jag äntligen till Kalmar för att få träffa älskling igen. Som ni kanske anar så kommer jag inte att uppdatera här i bloggen förrän på söndag. Det får ni ha överseende med. Har inte träffat baby på snart tre månader så nu ska vi ta igen all dyrbar tid, om så bara för en helg. Det ska bli underbart. Är dock nervös inför resan dit ner.

Ha det nu så bra allesammans i helgen, så hörs vi. Ciao!

A lack of color.

Jag älskar dig Rickard <3

It turns you around.

Jag avskyr att inte kunna göra någonting för dem jag älskar. Jag hatar att inte kunna göra mer än att sitta och titta på. Jag hatar att bara kunna säga "Det ordnar sig, det fixar sig", när allt jag vill göra är att omfamna dem och låta dem gråta ut på min axel om så behövs. Jag känner mig hjälplös när jag ingenting kan göra. Jag gör så gott jag kan men det är inte tillräckligt. Men jag svär, kunde jag göra någonting för er så skulle jag. På heder och samvete.

Det verkar vara en tuff & jobbig period för alla just nu. För dem, för mig och för alla andra. Hur stark jag än vill vara så känner jag inte att jag lyckas vara så stark som jag brukar vara. Jag är ömtålig, eller ska jag säga ovanligt ömtålig. Tårarna är inte långt borta och jag tänker låta mig själv gråta om det är det jag behöver. Alla intryck och allting som händer runt omkring påverkar mig rätt jävla mycket just nu. Jag är frustrerad och skör. Godnatt mina vänner.

Sing the anthem of life.

Caroliné
I'll be here for you, always.

Let me look at love.

Gavin Degraw - Overrated


Take my home.
Take everything I own.
Take it, take control.
You will feel better.
You will feel whole.

You're so good.
You stopped me where I stood.
And let me look at love and I feel better.
Oh I feel good.

I just wanna give it all to you.
I wanna share this with you.
Make you mine and mine will be all yours.
Whatever you want and more.

What I'm anticipating.
Everything else would be overrated.
Baby it's for you, it's all for you.

You speak kind.
Oh if you were mine.
What would we be like.
We would be liked.
We would be.

I just wanna give it all to you.
I wanna share this with you.
Make you mine and mine will be all yours.
Whatever you want and more.
What I'm anticipating.
Everything else would be overrated.
Baby it's for you, it's all for you.

Everything else would be overrated..
Everything else would be overrated..

Open up.
Let me feel you cum.
I can really pour it out.
It will be like.
I will be enough.


I just wanna give it all to you.
I wanna share this with you.
Make you mine and mine will be all yours.
Whatever you want and more.
What I'm anticipating.
Everything else would be overrated.
Baby it's for you.

Baby it's for you..
Baby it's for you..
It's all for you..


Jag älskar verkligen den här låten.
Men den överstrukna delen blev lite för mycket.
Den förstörde i princip hela texten.


The darkness around me.

Nightwish - Sleeping Sun



I'm going crazy again.

Jag blir galen av att inte veta vad du gör och vart du är.
Jag mår inte bra av att vara så här orolig, snälla säg något.

Bloggens första lista.

INLEDANDE:

Namn: Zandra.
Bor: Falun.
Födelsedag: 16 November 1989.
Syskon: En halvsyster - Johanna.
Hårfärg: Brunt, just nu.
Ögon: Blåa.
Skostorlek: 39/40.

MOTSATTA KÖNET:


Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Jag älskar Rickard.
Gillar någon annan från det motsatta könet dig: Ja.
Vad tittar du på hos en man: Jag behöver inte titta efter män, jag har Rickard.

ANTINGEN ELLER:

Kallt eller varmt: Kallt.
Blått eller rött: Rött.
Regn eller snö: Regn.
Ge eller få: Både och faktiskt.
Ull eller bomull: Bomull.
Rosor eller tulpaner: Rosor.
Historia eller vetenskap: Vetenskap.
Matte eller engelska: Engelska.

INOM DE SENASTE 48 TIMMAR:


Har du haft ett seriöst samtal: Ja.
Kramat någon: Nej.
Blivit osams med föräldrar: Nej.
Bråkat med en kompis: Ja.

GILLAR DU ATT:

Ge kramar: Ja.
Ge massage: Ja.
Gå promenader i regnet: Njae, tror inte det.
Tugga tuggumi om ja, vilken sort: Extra.

FAVORITER:

Färg: Svart.
Mat: Kyckling.
Killnamn: Johannes/Melvin.
Tjejnamn: Molly/Rebecka/Tea/Maja (det finns så många söta!)
Ämne i skolan: Textkommunikation.
Klädesplagg i sommar: Shorts.
Sport: Friidrott.
Musik: Allt möjligt.
Fras/mening/uttryck: "Och vi bah.."
Program på tv: Grey's Anatomy, Kyle XY, Top Model m.m.
Film: Piratesfilmerna, Dragonheart, Dungeons&Dragons m.fl.
Resturang: Hjorten (I Gränna).
Låt: Just nu - Jack's Mannequin - Dark Blue.
Artist/grupp: Just nu - Coldplay.
Godis: Choklad <3
Cd: Nej.

HAR DU NÅGONSIN:

Hoppat bungee jump: Nej.
Fått dig själv att kräkas: Nej.
Naken badat: Ja.
Varit kär: Jag är kär :*
Börjat gråta för att få som du vill: Nej, tror inte det? ;O
Blivit kysst: Ja.
Ätit sushi: Ja.
Stått på scen: Ja.
Blivit dumpad: Ja.
Klättrat i berg: Ja.

EXTRA GREJER:

Vad använder du för schampoo: Just nu äre Sunsilk.
Vad är du mest rädd för: Åska, myror och HIV.
Vad lyssnar du på just nu: Coheed & Cambria.
Vilken bil vill du ha: En Jaguar <3
Vem fick du senast sms av: Rickard.
Var vill du gifta dig: Skottland!

ÖVRIGT:


Vad gjorde du förra sommaren: Då gjorde jag allt möjligt.
Vad gör dig riktigt förbannad: Rätt mycket tror jag.
Bäst i Parlamentet: Henrik Hjelt.
Svär du för mycket: Njae, lagom mycket.
Vilken färg är det på dina byxor: Gråa.
Vilken färg är det på dina boxershorts: Jag har trosor ju ;<
Vad är det sista du sa: Det minns jag inte ;O
Vad är det bredvid dig just nu: Min laptopväska.
Vad är det senaste du åt: Pommes >_<
Hur är vädret nu: Uppehåll.
Vad gjorde du igår natt: Jag sov ^^
Vem pratade du senast med i telefon: Mamma.
Vad gör dig glad: Min pojkvän, musik och vänner.
Vart vill du åka: Utomlands.
Vill du ha barn: Ja.
Hur mycket är klockan just nu: 19.26
Vad ska du göra nu: Fortsätta svara på detta.

SLUTFRÅGOR:


Pizza eller choklad: Choklad.
Guld eller silver: Silver.
Vilken film såg du senast på bio: "Allt om min buske".
Vad har du gjort idag: Varit på studiebesök.
Vart då: På Falu Kuriren.
Dagens köp: Onyttigheter.
Säg tre ord som avslutar det här: Jag älskar dig.

I'd clip your wings.

You left it, I sent it.
I want it back.
You left it, I sent it.
I want it back.

If I had you here, I'd clip your wings.
Snap you up and leave you sprawling on my pin.
This plan of mine is oh so very lame.
Can't you see the grass is greener where it rains.

You left, I died,
I went and you cried.
You came, I think.
But I never really know.
I've served my time.
I've watched you climb.
The wrong incline.
But what do I know.

Accept it, Don't let it.
Turn the screw.
Accept it, And let it.
Scream back at you.

Now this applies both,

Equally to you and I.
The only thing we share.
Is the same sky.
These empty metaphors.
They're all in vain.
Like can't you see the grass,
Is greener where it rains.

In the garden Snake was a charmin'.
And Eve said let's give it a try.
Now lead us not into temptation.
But no matter how hard I try.
When in the garden and.
Snake is a charmin'.
And Eve says let's give it a try.
Eve is the apple of my eye.

And I lie behind you.
And a cradle you in the palm of me.
And I pat your hair down.
I think will we sink or swim?
'Cause we could do either on a whim.


For the widows in paradise.

Vad gör jag för fel hela tiden? : (

Addicted.

Dagen har varit helt okej. Dagens höjdpunkt var studiebesöket på Falu Kuriren. Det var allmänt intressant och som avslutning fick vi tävla emot varandra - en tävling som jag vann, med fyra poäng ifrån tvåan Carro, haha! Man skulle göra en löpsedel i alla fall, roligt värre - typ det roligaste studiebesöket jag har gjort.

Jag har förövrigt varit mycket mycket stygg idag. Jag har knäckt min diet typ biljontals gånger idag. Jag får leva efter uttrycket "man lever bara en gång". Jag vill inte, men jag kan inte motstå. Nu är det skärpning som gäller, annars är det ingen idé alls att fortsätta känns det som. Aja, det märks hur jag gör. Nu har jag i alla fall berättat det för alla som läser, jag hade kunnat välja att dölja det. But I didn't! Hade inte så mycket vettigt att skriva idag. Ville nog mest dela med mig utav min dag.

Impulsbesök.

Och helt plötsligt knackade det på dörren. Vilka står där om inte Malin & Glenn? Det var roligt att dom kom på besök utan förvarning, jag blev glatt överraskad må jag säga. Vi syndade, kollade på youtubefilmer och försökte att installera ett spel. Det gick inget vidare direkt. Det verkar vara något fel med grafiken. Men sådant är livet ibland. Jag funderar på om jag ska duscha nu, eller imorgon bitti. Tror det blir det sistnämnda faktiskt.

Apropå något helt annat, så känner jag en stor PANIK på vart jag ska utföra min APU, det verkar inte bli någonstans alls i år. Inget jävla företag kan ju ta sig tid till att ens skriva ett "Nej". Jag blir så besviken, äkta yrkesmän är fan inte att räkna med. Trots att man klart och tydligt skriver att man vill ha ett svar, vad än svaret är. När jag börjar jobba ska jag se till att jag svarar på ALLA mina mail även om jag har ca 200 mail. Alla förtjänar ett svar. Alla. Förhoppningsvis så funkar min reservplan om ingen nu mot all förmodan inte skulle vilja ha mig i fem veckor. Jerks, vem vill inte ha mig liksom? >_<

På måndag nästa vecka ska vi på en mässliknande grej på Galaxen i Borlänge, massor med mediaprofiler som man tydligen ska försöka knyta kontakter med. Det är jag typ sämst på, så ingen kommer nog att minnas mig. Det enda jag kan göra är att vara framåt och trevlig. För jag har varken ett bra och "proffsigt" språk eller någon direkt kunskap. Sniff ska även sova hos mig då, det ska bli trevligt, det var super-mega-längesen - du borde sova hos mig oftare din nörd! Jag ska bli riktigt emotionell nu och säga - JAG ÄLSKAR DIG MITT LILLA SÅSDJUR :] (du fattar).

Jag älskar Rickard också, mer än allt annat.
Och på torsdag - äntligen får jag träffa min älskling!

You're my wonderwall.

Jag skulle inte byta ut dig mot någon annan i hela världen. Jag älskar dig.

Don't drink and drive.

Supa hit, supa dit. "Fy fan vad fulla ni var då, det var så jävla kul!" "Du såg så jävla borta ut när du däckade". Helt plötsligt känner jag mig dum som inte dricker. Jag känner mig dumförklarad så fort det ämnet tas upp. Är jag nödvändigtvis en tråkig person för att jag inte dricker? För att jag hellre sitter hemma och glor på film än att supa tills jag stupar och inte minnas vad som hände? Nej.

 

Med handen på hjärtat har jag aldrig supit mig full. Aldrig någonsin har jag däckat, varit bakfull eller spytt dagen efter. Jag har inte heller haft några minnesluckor, aldrig. Jag har druckit, men med måtta. Jag ser inte varför det är en sådan status att dricka varje helg. Och varför man känner sig så mycket tråkigare för att man inte gör det? Efter en konversation i skolan känner jag mig riktigt jävla tråkig som inte dricker. Det känns inte som att jag är ett dugg intressant bara för att jag inte gör det. Det är aldrig någon som frågar mig vad jag gjort i helgen. Jag har ju ändå inte druckit, jag har inte varit med om något ?roligt? som dom har.

 

Grejen är att jag faktiskt inte är någon tråkig person. I alla fall inte så tråkig som folk verkar tro. Bara för att jag inte har någonting speciellt att berätta om ifrån den och den festen så innebär det inte att jag inte har gjort någonting kul i helgen. Jag kan också ha kul. Folk ser mig kanske som socialt efterbliven när jag inte festar järnet varenda helg. Men det är jag inte. Jag är en helt vanlig människa, en person. Precis som du. Jag tycker bara inte om att supa mig full. Men tro mig, jag är fullt utvecklad på det sociala stadiet. Jag har bara valt att inte göra som alla andra gör. Jag ser ingen mening i det. Vissa gör det för att det är kul, för att det är gott eller för att alla andra gör det. Jag gör det inte för att jag inte känner att det är nödvändigt. Jag har valt att vara rädd om min lever, jag har valt det här själv och jag har valt att använda mina pengar till annat. Men det innebär verkligen inte att jag är en tråkig person. Jag har bara valt en annan väg.

 


NTI-gymnasiet.

LAN på NTI, känns sådär lagom nördigt, haha!

'Cause I am a loser.

Imorgon är det skola igen. Det blir dock en kort vecka, vilket jag tackar gud för (om han finns). Sedan får jag åka till min älskling. Ska se till att snacka med alla lärare om läxor och sånt, så att jag kan göra dom innan torsdag. Slipper jag tänka på det senare när jag kommer tillbaka. Det är det sista jag vill tänka på när jag kommer tillbaka hem. Som jag önskar att jag kunde stanna där förevigt. Jag älskar dig sötnos. Dags för mig att gå och lägga mig om en stund, om jag ska orka upp imorgon. Det ska bli skönt att få gå och lägga sig, jag är rätt trött faktiskt, konstigt nog.

I'll be the best I can.

What's a miracle if life itself is not?
Who am I to praise its worth?
I may stumble over words that I forgot.
Just as life itself slowly began.

Sing me a song for the mountains to move.
Sing me the anthem of life.
Sing me the anthem of life.

I am skeptical I like my glass of wine.
I don't know your name or what I am to do.
One day you'll wonder why, I read between the lines.
And you will sing for me the way I sang for you.

Sing me a song for the ocean to part.
Sing me the anthem of life.
Singe me the anthem of life.

And so another page has turned.
I pray I understand what's happening.
But if anything I do know this.
I'll be the best I can.

Sing me a song like the angels rejoice.
Sing me an anthem of life.
Sing me the anthem.
Sing me the anthem of life.

Missing you like crazy.

Det är tomt utan dig, det är svårt utan dig.
Det är kallt utan dig, det är jobbigt utan dig.
Du fyller tomheten, du gör allting mycket lättare.
Du värmer mitt inre och inget är jobbigt tillsammans med dig.

Jag är inte mycket utan dig. Jag är alldeles för lite utan dig.
Jag fryser om nätterna, när du inte finns där tätt intill.

Vad skulle jag göra utan dig?
Vem skulle jag se upp till om du inte fanns?
Vem skulle stå ut med mig om du inte gjorde det?

Jag älskar dig.
Jag beundrar dig.
Jag respekterar dig.

Kingdom for a heart.

Tvättstuga om en liten stund. Det är inte direkt någonting att hurra för, men det måste göras. På torsdag åker jag till älskling och jag vill ha lite rena kläder med mig faktiskt. Ska dock ha med mig så lite som möjligt, det är bara jobbigt att bära på ombord på tågen. Det ska bli underbart, jag ska verkligen njuta, precis som alla andra gånger av att få vara med honom. He's my shelter.

Det är inte bara jag som har en jobbig tid av depressioner och dylikt. En nära vän har mycket att handskas med också, du ska veta att jag finns här för dig, anytime. That's what friends are for.

You are my everything.

Gårdagen var inte lätt. Jag föll - om och om igen. Men som alltid reste jag mig upp igen och jag är alltid lika stolt över oss dagen efter. Jag är stolt över att vi inte ger upp när det är som svårast. Jag tror att dom flesta skulle ge upp på en gång. Jag tänker inte ge upp, för jag vill det här, minst lika mycket som du. Och ser jag det minsta hopp om att vi kommer att fixa det här och slippa det här i framtiden så kämpar jag mer än gärna för att det ska bli så. Och det finns hopp det har det alltid gjort. Och gårdagen bevisade att det inte bara är vi som tror på oss och det känns bra, åtminstone för mig.

Du är trots allt mitt liv. Du ger mig energi och jag saknar dig när jag inte är med dig. Du får mig att skratta och du får mig att känna mig trygg. Din famn är det bästa och dina läppar underbara. Jag vill inte förlora det för någonting annat. Jag älskar dig, mer än något annat. I really do.

Jag vaknade runt åtta imorse, jag kunde inte låta bli att starta datorn och kolla i din blogg, hennes blogg och min blogg. Jag blev riktigt ledsen när jag läste din blogg. Jag vill ju inte att du ska känna så. Och jag vill inte att du ska gå igenom allt det du går igenom om nätterna själv. Jag vill vara hos dig, hela tiden. Det skulle bli så mycket lättare. Men hjärtat, du ska veta en sak - jag älskar dig. Du får inte glömma det. Du måste börja tro på det jag säger till dig. Jag vet att det är svårt, du har mycket i bagaget. Men om du glömmer bort det kommer du aldrig börja lita på mig. Och det är det du måste göra. Ta en chans, försök, försök och rasar du, res dig upp igen. Jag finns inte här för ingenting. Jag vill hjälpa dig, men du måste ta chansen. Du kommer inte att bli besviken. Vägen dit är lång, men vi har kommit över halvvägs. Älskling, vi klarar det här.

Och älskling, tack för ditt inlägg, det värmde, jag smälte inombords.
Sen skulle väl ingen inte kunna le när dom ser den bilden.
Dessutom är det så du <3


<3

image1

Förlåt.
Jag älskar dig Zandra, och jag vill att det ska vara vi två.
Jag kommer att förbättra mig, ge mig bara lite tid.
Jag menade ingenting av det jag sa ikväll. Och jag hoppas att du kan lita på det.
Vi fixar detta. Precis som vi fixat allting tidigare.
Och jag ska göra allt som står i min makt, för det ska vara vi två.

/Rickard.

There is nothing left.

Jag vill dö. Godnatt.

This could be heaven.

1.Sonata Arctica - Tallulah
2. Sonata Arctica - The Misery






Up through the ashes.

Det här är nog den värsta kvällen i mitt liv på väldigt väldigt länge. Och ska jag vara ärlig vet jag inte vad som kommer att hända framöver. Det har varit så jobbigt, för oss båda. Vi har sagt och gjort saker vi inte velat (fast jag ska nog bara prata för mig själv). Jag har sagt och gjort saker jag inte velat från början. Men jag kan inte göra någonting ogjort. Jag älskar honom, jag älskar honom till döds det gör jag verkligen. Och jag vill ingenting annat än att detta ska lösa sig, att vi ska få det bra ihop - tillsammans. Jag har aldrig varit perfekt och jag ber inte dig vara perfekt heller. Ingen människa kan någonsin vara perfekt helt och hållet. Men du är perfekt för mig. Du är allt jag vill ha och trots alla besvär och trots alla missförstånd och gräl så är du det bästa som hänt mig och jag vill inte förlora dig mot någonting annat i världen.

Jag vill också passa på att tacka Carro. För att du alltid stöttar mig, no matter what. Till skillnad från alla andra vänner så känner jag att du finns för mig när det verkligen gäller också. Du orkar, du vill och du kan. Tack så mycket!

"I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
Cause I love you, I love you to death"

Fucking up all I do.

Coheed And Cambria - Welcome Home


Thank you for the venom.

Jag har aldrig tänkt på det förrän nu. Hur det skulle vara att minska på det psykiska smärtorna med hjälp av fysisk smärta. Det kanske är någonting man borde förstå sig på innan man dömer ut det, det kanske är en skitbra metod. Vad vet jag. Jag är ju så jävla korkad och allting är ju alltid mitt fel, fastän det var du som började från första början. Gah, jag behöver prata...

If you fall, I'll catch.

Jag hade nästan glömt hur underbara Sonata Arctica är. Hur underbart glad jag blir av deras musik och hur underbart allting blir. Nästan alla bekymmer försvinner och jag kan bara njuta av alla dessa toner som fyller mitt huvud. Jag lovar mig själv att börja lyssna på Sonata mycket mycket oftare, från och med idag.

If you ever feel lonely.

Jag känner att jag inte har så jättemycket att skriva idag. Inte för att det gör så mycket kanske, men jag känner att jag behöver skriva av mig och då är det rätt frustrerande att inte kunna göra det. Hm, idag har jag i alla fall inte gjort mycket alls. Jag har tillbringat dagen framför datorn och framför tvn. Det har varit skönt. Jag sov skapligt länge med. Jag mätte mig även idag. Eftersom jag bantar. Jag har bantat i ungefär tre veckor, jag har tappat ett par centimeter på lår, överarmar, midja. Det är väl egentligen ett helt okej resultat eftersom jag inte har gått in för det till hundra. Det har varit svårt att motstå det goda. Men jag ska skärpa mig. Jag vill fixa det här.

Confusion never stops.

Coldplay - Clocks


Lights go out and I can't be saved.
Tides that I tried to swim against.
You've put me down upon my knees.
Oh I beg, I beg and please, singin'.

Come out of things unsaid.
Shoot, an apple off my head.
And the trouble that cant be named.
The tiger's waiting to be tamed singin'.

You are..
You are..

Confusion never stops.
Closing walls and ticking clocks.
Gonna come back and take you home.
I could not stop but you now know, singin'.

Come out upon my seas,
Curse missed opportunities.
Am I a part of the cure.
Or am I part of the disease, singin'.

You are, you are..
You are, you are..
You are, you are..

Nothing else compares.
Oh, no nothing else compares..
Oh, no nothing else compares..

You are..
You are..

Home, home where I wanted to go.
Home, home where I wanted to go.
Home, home where I wanted to go.
Home, home where I wanted to go.


When you find yourself.

Jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med resten av kvällen. Jag har suttit och spelat Sacred i en timme nu ungefär. Funderar starkt på att titta en stund på Golden League, friidrott är alltid kul att titta på. Kommer säkerligen att spela lite till så småningom. Men först ska jag äta tonfisk! Det är alltid gott, jag tror inte att jag kan trötta på det faktiskt.

Sweet child O'mine.

Malin och Tilda har precis åkt. Dom har varit här i ett par timmar. Vi har lekt med Tilda, fixat ett nytt spel till mig och haft det allmänt trevligt. Precis som alltid med andra ord. Man blir alldeles "mammakär" när man umgås med dom två. Tilda är så otroligt charmig, jag blir nästan sugen på en egen, men det får vänta ett par år. Jag vill ha ekonomin och tiden. Och jag ska först och främst gå ut skolan. Tills dess får jag "låna" Tilda när hon är här, haha.

En underbar vän.

Josephine, döda mig inte nu. Men jag var bara tvungen att dela med mig utav dig! :D


I'm leaving soon.

För ett par månader sedan hittade jag (just då) en helt otroligt skön blogg. Jag har följt den ständigt och jag besöker den flera gånger om dagen. Givetvis är det Katrin Schulmans blogg jag snackar om. Kvinnan med det vassa språket och som bara spottade ut sina åsikter om allt och alla. Hur skönt var inte det? Att följa en människa som vågade stå för det som sas och skrevs? Nu har det tyvärr blivit jävligt tråkigt att läsa Katrins blogg. Det enda som nu nämns i denna blogg är hur hon ska gå ner ett par kilo och hur hon vill att alla gör som hon. Bantning hit och bantning dit. Det börjar bli jäkligt tråkigt. Till och med så tråkigt att Alex Schulman skriver mycket bättre nu (och det har jag aldrig tyckt innan). Skärpning Katrin Schulman!

I just want to scream.

Pirates of The Caribbean.
Funkar alldeles utmärkt att titta på flera gånger om. Jag tröttnar aldrig.

When I'm feeling dark.

Nattens bravader gjorde inte den här starten på dagen speciellt bra. Jag fattar inte ens varför jag gick upp och gjorde allting mycket värre. Allt är mitt fel, igen. Jag är så stolt över mig själv - not. Men jag kan inte göra mer än att vara mig själv och för stunden var jag mig själv. Annars hade jag inte agerat som jag gjorde inatt. Ahwell, gjort är gjort I guess.

Har precis varit på UM nu, det enda jag fick var en ny tid på måndag den 24/9. Känns inge vidare att behöva vänta tills då, men jag har inget val. Förhoppningsvis så är det ingenting allvarligt. Jag lever ju ändå fortfarande. Så än så länge är det går det ingen nöd på mig.

Jag ska förmodligen och förhoppningsvis umgås med Malin idag. Jag sitter bara och väntar på att hon ska vakna och höra av sig. Det är väl tänkt att vi ska vara här och glo på film och busa lite med Tilda eller så. Men det märks senare. Jag hoppas att det blir av i alla fall. Jag borde städa litegrann.

"You're my light when I'm feeling dark".

Time to say goodnight.

Det är dags för mig att säga godnatt. Dagen har varit lång och jag ska upp tidigt imorgon. Jag ska förövrigt spendera dagen med Malin. Det är hur skönt som helst att vi har hittat tillbaka till varandra, jag har saknat det grymt mycket. Vet inte riktigt vad vi kommer att hitta på men jag är säker på att vi kommer att ha det kul ändå. Det har vi alltid hon och jag. Det är otroligt skönt.

Om en vecka precis, vid den här tiden. Ligger jag förmodligen i Rickards säng igen. Jag längtar så pass mycket att jag nästan spricker. Det är synd att vi inte kan ses oftare än vad vi gör. Men jag vet att han och jag klarar av allt om vi vill det själva. Och det vill vi. Jag älskar dig sötnos, du är mitt universum. Vad vore jag utan dig min prins? Godnatt alla, sov gott & dröm sött.

Silver lining the clouds.

Coldplay - The Hardest Part


And the hardest part,
Was letting go, not taking part.
Was the hardest part.

And the strangest thing,
Was waiting for that bell to ring.
It was the strangest start.

I could feel it go down.
Bittersweet I could taste in my mouth.
Silver lining the clouds.
Oh and I, I wish that I could work it out.

And the hardest part,
Was letting go, not taking part.
You really broke my heart.

And I tried to sing,
But I couldn't think of anything.
That was the hardest part.

I could feel it go down.
You left the sweetest taste in my mouth.
Your silver lining the clouds.
Oh and I, Oh and I,
I wonder what it's all about.

I wonder what it's all about.

Everything I know is wrong.
Everything I do just comes undone.
And everything is torn apart.

Oh and it's the hardest part.
That's the hardest part.
Yeah that's the hardest part.
That's the hardest part.


Jag behöver tips.

Jag har lyssnat väldigt mycket på Coldplay den här veckan. Jag tycker verkligen om deras musik. Den ger mig gåshud och jag älskar varenda sekund jag lyssnar på dem. Och nu är jag på jakt efter liknande musik. Har ni något tips? Lämna gärna en kommentar eller två här nedan!

I've got a cold.

Lagom till helgen kom förkylningen. Det känns inte allt för roligt. Jag hade hoppats på att slippa årets höstförkylning faktiskt. Jag brukar aldrig vara sjuk, eller - jag brukade aldrig vara sjuk, men sen så flyttade jag hit upp och då har sjukdomarna skjutit i höjden. Jag vet inte om det finns ett samband. Men jag tror det. Jag hoppas att förkylningen försvinner innan nästa vecka.

Hösten närmar sig med stormsteg. Löven blir gula, röda, bruna och sedan faller de till marken. Vindarna fryser mig från topp till tå. Dagarna är kortare och kvällarna komme allt för fort. För bara två månader sedan var det ljust vid den här tidpunkten, nu är det alldeles svart utomhus och det känns inte alls lika livligt som det gjorde då. Ingen kan ha kunnat undgå att hösten snart är här. Så fram med de stickade vantarna, den superlånga halsduken och den varma jackan. Tänd ljusen och drick mycket varm te. Njut av hösten, välkomna den - snart är vintern här.

Min passion.

Choklad - det är min passion. Vad vore världen utan choklad? Ingenting i mina ögon. Jag såg idag när jag var på Willys att min favoritchoklad anlänt. Karl Fazer. Fy sjutton vad den är god! Tyvärr får jag inte äta, ibland förbannar jag dieten som jag satt mig själv i. Men jag har ingen att klandra - förrutom mig själv. Jag kan bara hoppas att den är kvar när jag avslutat min diet. Om sådär hundra år! Men jag ska fixa det, men hur som helst. Choklad, det kan jag inte leva utan.

Alla vi människor.

Alla val vi står inför. Alla vägar vi väljer att gå. Alla beslut vi måste ta och alla gånger vi måste resa oss upp igen. Det händer inte bara en gång, utan vid flera tillfällen i våra liv. Du gör saker du ångrar att du gjorde och du ångrar sådant du kanske inte vågade göra. Vi måste besluta oss för vad vi vill göra och pressen ligger där och klämmer oss på tårna så fort det blir stressigt. Vi vill prestera på högsta nivå och vi tycker inte om att bli nekade. Men faktum är, att alla de val vi gör som gör att vi måste gå olika vägar beslutar vi själva och klämmer det för hårt om tårna misslyckas vi och då är det vårt ansvar att resa oss upp igen. Det jag vill få fram är att allting vi gör har vi själva påverkat. Tänk efter nästa gång innan du säger ?det var inte bara jag? eller ?jag har inte gjort någonting, det var inte mitt fel?. Vi alla är skyldiga. Du, jag och alla andra.


Nu har det hänt!

Jag har startat en ny blogg! Det känns helt underbart skönt faktiskt. Jag tröttnade rejält på bloggagratis.se. Vi letar alltid efter någonting nytt. Aldrig är vi nöjda och aldrig får vi nog av nya saker. Jag ska passa på att tacka min älskade pojkvän som hjälpte mig med kodningen för den här bloggen, jag hade aldrig klarat av det själv då jag har absolut noll IQ i kodning och sådant svårt. Det blir liksom för mycket för min hjärna. Men min pojkvän han är smart han, det ska ni veta! Läs hans blogg här.

Ny blogg, ny start. Här kommer jag att skriva om allt mellan himmel och jord.
Passar det inte kan ni ju fortsätta vidare till någon annan blogg vettja! Ciao!

RSS 2.0