Kort update!

Jag lever. Vi lever!

Är som sagt i vår sommarstuga just nu med Daniel. Vi solar och badar :) Idag ska vi åka en sväng till Linköping är det tänkt. Jag behöver köpa ett par nya skor nämligen och dessutom behöver vi komma ifrån landsbygden lite ;) haha! Här är vi tills på lördag, då åker vi till Mariestad för lite festival. Men vi kommer tillbaka på lördag natt eller söndag igen så räkna med att bloggen är död tills dess.

Betalade förresten min lägenhet igår och vi var även där och hämtade nycklarna! :D

It's gettin' hot in here.

Packningen är snart klar och vi har precis ätit. Idag ska vi alltså till Hedemora för att se inatt någon gång åka hem till mitt kära Vadstena. Daniel ska alltså följa med :) Jag hoppas att det blir riktigt fint väder nu, peppar peppar! Euhm, ska väl klä på mig och sminka mig sen bär det nog av skulle jag tro. Hoppas att ni står ut med ur usla uppdateringar ytterligare en vecka till ;P höhö. Vi hörs :) Puss <3

Tears on my pillow, your love is wicked.

Härlig dag igen, jag blir så glad när solen är framme :) Och nu ska jag snart koka lite nudlar som lunch och sen ska jag sätta mig på balkongen och steka lite. Om där är sol dvs, jag har inte riktigt kollat in det ännu, men jag tror att det är det :) Daniel skulle ha kommit hem till lunchen idag men han verkar inte dyka upp, men jag hoppas på ett kvällsdopp senare i alla fall :) Jag hoppas att ni alla har det bra!

Gissa vem blomman var ifrån?

Mamma ringde precis. Blombudet hade kommit och det var ingen hemlig beundrare. Utan en blomma från Högskolan i Kalmar :) Jag känner verkligen för Högskolan i Kalmar redan nu. Jag har inte ens börjat där ännu och ändå har en student ringt och hälsat mig välkommen och nu har jag fått en blomma med hälsningen "Grattis du är en vinnare i medieproduktion & journalistik 2011". Dessa tre år kommer nog att bli kalasbra, det känner jag på mig :)

Ring ring ring ring!

Det var nog någon som inte ville att jag skulle sova till halv elva idag. Redan vid nio började hemtelefonen ringa här och jag vågade ju inte svara så jag lät det ringa. Det höll på så flera gånger. Sen när det väl slutat och jag lägger mig till rätta i sängen för att somna om ringer min mobil.. privat nummer? Det var från Vadstena Blommor och jag har tydligen fått ett blombud :O Och jag har inte en aning om vem det kan vara ifrån. Så jag ringde mamma och beordrade henne att ringa så fort blommorna kommer. Blev så exalterad att jag inte ville somna om. Så nu ska jag duscha, äta frukost och sen ska jag till Borlänge för att möta Hanna :) Vi ska ta en fika på kupolen och snacka lite skit, like always! :D Sen när jag kommer hem ska vi till Daniels mammas pojkvän och äta. Jag ska alltså få träffa hans mamma för första gången idag.. scary! Wish me good luck :) Jag hoppas att ni får en bra dag idag, I will!

Trapped in my own personality.

Jag har hunnit städa, duscha. Daniel har inte kommit hem ännu. Funderar på om jag ska laga lite mat eller om jag ska vänta tills han kommer hem. Man vet aldrig riktigt med honom nämligen. Haha! Euhm.. Förövrigt har jag rätt tråkigt. Orkar inte gå ut längre, blev för trött efter städningen och dessutom är jag hungrig..

I want it that way.

Ännu en dag ute i bushen och idag har jag bara varit hemma hos Daniel. Han har fortfarande inte kommit hem ännu, inte förrän runt fem är han hemma igen. Jag har varit snäll och städat i köket och i hans rum. Så jag hoppas att han uppskattar det :) Jag gör det i alla fall, så det är ju inte förgäves. Ska ta en dusch nu innan D kommer hem tänkte jag, man blir svettig av att städa. Hoppas att ni mår bra!

En kortis från bushen.

Lyckades få igång Daniels dator och Internet, så jag tänkte bara uppdatera litegrann. Ska käka frukost och klä på mig, sen ska jag åka in till Borlänge halv ett och gå på Kupolen i ett par timmar. Käka lunch och så vidare. Sen ska jag in till Falun och träffa Linda och Carro, vi ska se på film. Ska försöka hinna träffa Malin också. Det är vad som står på listan idag. Vad ska ni göra? :)

Jag lever!

Hej bloggen!

Som ni märker så lever jag. Har dock inte haft tillgång till en vettig dator på hela helgen så jag har inte kunnat uppdatera (min pojkväns dator är den segaste i hela världen så jag avstår gärna från att använda den). Nu är jag dock hos Linda, så jag passar på att uppdatera lite snabbt medan maten står på spisen och gör sig klar. Vi ska äta fiskpinnar med mos och titta på X-men. Har varit på Framtidsmuseet här i Borlänge och kikat lite också, det var skoj! Tog en glass på Cacao med :) Det var väl allt jag hade att informera om idag. Imorgon ska jag eventuellt till Falun och hälsa på Carro. Det är tydligen filmkväll :) Mys! Euhm.. Vi hörs när jag orkar igen, hoppas att allt är bra med er!

PUSS <3

En rejäl frukost?

Jag har nu ätit en tallrik med yoghurt, kiwi och allbran, en lantbrödsmacka med parmesanost och skinka, samt två små dammsugare och ett glas äpplejuice. Vilken höjdarfrukost! Not. Jag längtar till skolan börjar. Då börjar även mitt nya liv, mitt hälsosamma liv. Nu ska jag sminka mig och fixa håret :)

Hello and goodmorning.

Det blir en snabb update innan jag hoppar in i duschen. Ville bara förvarna att bloggen kanske inte komma vara så jätteuppdaterad under en vecka framöver. Jag ska ju som ni vet upp till Dalarna och bo hos D fram till den 27/7. Men jag ska FÖRSÖKA att uppdatera mellan dagarna också. Don't miss me to much :) Jag finns på mobilen för dom som har mitt nummer :) Ha det underbart, det ska jag i alla fall ha och mer därtill! <3

Nu är jag redo för Dalarna!

Nu har jag tvättat mina tygskor (som förövrigt har spruckit), tvättat ett par mjukisbyxor som jag kan ha på tåget imorgon samt packat klart allting annat :) Känns skönt, det enda jag behöver göra imorgon är att gå upp och duscha i tid o.s.v. Men det borde inte bli några problem. Tåget går från Motala kl 12.29 imorgon :) Ska bli otroligt skönt att få vara med Daniel igen. Film om ca 30 minuter, spännande!

Gröna bär kan faktiskt vara goda!

Jag köpte dyra bär idag. En lite kartong med gröna krusbär, det är så gott!
Vilket bär är ditt favoritbär? Hallon, blåbär, björnbär, smultron, röda/svarta vinbär? :)


Oh I wish I was a punkrocker.

Älskar verkligen Sandie Thoms - I wish I was a punkrocker. Den gör mig så glad :)

Har kommit hem från Motala för ett tag sedan. Jag köpte mig ett nytt nagellack samt ett nail repair. Jag får hoppas att det fungerar :) Nagellacket var i alla fall från Isadora i färgen Soft Ice, riktigt fint! Naturligt och inte för mycket. Har alldeles nyss ätit också, köttfärslimpa med stekt potatis och tsatsiki, mums var det! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu. Är för mätt för att röra mig just nu :P haha. Har packat klart inför imorgon i alla fall. Håller på att tvätta det sista och sen när det är klart ska jag vänta på att klockan blir 21. Då blir det filmdags, Constantine med Keanu Reeves :)

Dagens låt: Billie Myers - Kiss the rain.


Just a little bit fragile.

Godmorgon vänner!

Fint väder idag men det börjar molna på, så är det alltid när man vaknar.. typiskt. Anyways, idag händer det inte mycket alls. Vi ska som sagt åka till Maxi och storhandla, sen ska jag packa inför min minisemester till Dalarna :) Hoppas på att få träffa alla söta vänner med. Linda ska jag träffa på måndag, det är redan bestämt. Men jag vill träffa Hanna och Carro också, Malin med. Så jag hoppas att jag hinner med alla på fem dagar :P

Det är dags att krypa ner under täcket.

Yes, ännu en dag har gått och imorgon är det torsdag. Det innebär att jag i övermorgon äntligen sover i Daniels säng igen, med Daniel! Gud så jag längtar :) Ska gå och lägga mig om en stund tänkte jag och imorgon ska jag följa med resten av familjen (mamma och pappa, haha) och storhandla. Ska även införskaffa mig lite småsaker som jag behöver uppe hos Daniel och så ska vi förmodligen åka och titta på en ny soffa till mig eftersom Carro nu för tiden har min gamla. Hittar jag ingen så får jag ta världens skönaste soffa nerifrån stugan. Men jag ska försöka att låta bli ;P Godnatt allihopa, sov gott & dröm sött :)

Dagens låt: Des'ree - You gotta be.


Sitting all alone with my memories.

Har precis kommit hem från stugan. Vi har bastat, det gör vi ungefär två gånger i veckan. Det är hur jävla gött som helst :] Även om det blir för varmt för min del när mamma och pappa ska basta före mig.. Haha. Ska sätta mig och spela lite mahjong (min nya hobby på king.com) och sen ska jag koka nudlar med kycklingsmak och äta med en klick creme fraiche :) Det är så supergott!

Jag är för seg för att vara aktiv.

Har inte varit så aktiv på bloggen idag, eller igår för den delen. Jag är helt enkelt ur form. Jag hoppas att det ändrar sig snart :) Dock ska jag ju till Daniel på fredag, så bloggen kommer vara mer eller mindre tom på uppdateringar en vecka framöver. Ska dock försöka uppdatera lite då och då. Är jag snäll får jag kanske låna hans dator (om jag inte tar med mig min egen, men det tror jag inte). Vad har ni gjort idag? :)

Landsbygden behöver bussar.

Så stod det på insändarsidan i Motala&Vadstena Tidningen idag. Det slog mig sedan att det faktiskt var min insändarartikel! Här om veckan blev jag irriterad på att bussarna gick så dåligt här på landet och skrev därmed en insändare till lokaltidningen (impulsivt eller vad?). Nu när jag skulle kolla igenom tv-tablån för dagen så hamnade jag som vanligt vid insändarsidan (för att kolla om min insändare kanske kommit med). Jag hade i princip gett upp det hoppet, men idag så fanns den med! En stor del av sidan var täckt med min insändare + bild :) Det kändes kul, fast nu i efterhand hade jag önskat att jag undertecknat med hela mitt namn, istället för "Z". Men den kom med i alla fall. Mamma sa att hon blivit förvånad över att det för en gångs skull varit ett smartskaft som skrivit in och fått någonting publicerat, hon blev ännu mer förvånad när jag sa att det var jag som skrivit den ;D haha!

Det är nog något fel på mig.

Jag sover och sover, ungefär 10-11 timmar minst varje natt och ändå känner jag mig oerhört trött och hängig. Kan ju bero på den stora mängden sömn men jag tror inte det, eftersom jag inte sover gott om nätterna. Jag drömmer hela tiden och då menar jag verkligen HELA TIDEN. Jag behöver bara stänga ögonen så drömmer jag, i princip i alla fall. Hur jävla irriterande som helst. Kan man ha cancer i den del av hjärnan där drömmarna styrs?

Jag har hittat min väska!

Visst är den söt? Jag hittade den på tradera.se och just nu ligger priset på 100:-
Auktionen tar inte slut förrän den 27e, så håll tummarna för att ingen budar mer än 150 ;)
Det är inte riktigt en "kuvertväska" men den är liten och smidig, precis vad jag är ute efter.


Bilden är lånad från tradera.se

Det börjar bli väldigt grått ute.

I brist på andra rubriker...

Jag har (som ni märker) kommit hem från Motala nu. Det var trevligt att träffa Jonna igen, vi satt på Hugos och fikade innan vi gick på stan och letade efter en väska till mig.. Hittade dock ingen, verkar inte finnas någon liten miniväska någonstans.. Nu får jag hoppas att Ullared har något i min stil som jag kan tänkas använda. Euhm, har nyss ätit. Baconlindad köttfärslimpa, potatis och champinjonsås, mums säger jag bara!

Hm.. Just det! Jag hämtade mitt armband idag och jag kan ju medge att guldsmeden gjorde ett jävla dåligt arbete.. Så det var en besvikelse, dock kostade det bara 100;- men dom pengarna hade jag gärna gjort annat med om jag vetat att det skulle bli ett så dåligt resultat. Anyways, pappa skulle försöka fixa det.

Well, nu ska jag boka en tågbiljett. Ciao!

Dags för nya äventyr!

Hello bloggen!
Har alla sovit gott? :)

Idag ska jag som ni vet (om ni läste bloggen igår) åka in till Motala och fika med Jonna. Jag ska även hämta mitt armband hos guldsmeden, så förhoppningsvis passar det min feta handled nu ;) haha! Ska även titta efter en kuvertväska med axelband, gärna i något skinnliknande material. Vill ha någon liten väska som man bara får plats med det nödvändigaste  i (pengar, mobil och iPod). Så håll tummarna för att jag hittar en. Vad gör ni idag?

Hinner inte skriva mer nu, bussen går om ett tag och jag ska fixa ytterligare litegrann innan. Ciao!

Time to say goodnight.

Det börjar bli dags för mig att gå till sängs. Jag ska upp någorlunda tidigt imorgon nämligen. Jag ska träffa Jonna kl 13 imorgon i Motala, vi ska ta en fika och gå på stan lite. Så jag måste upp och duscha och fixa innan bussen åker vid halv. Jag har ju varit duktig (not) och ändrat min dygnsrytm, så jag måste lägga mig snart känner jag, om jag ska orka upp imorgon. Så ja, ni får ha en fortsatt bra kväll. Vi hörs imorgon, godnatt!

I'm picking up the pieces.

Sitter och lyssnar på Chris Daughtry samtidigt som jag lägger in ny musik i mitt iTunes-bibliotek. Har fabrikåterställt min iPod och ska nu lägga in lite ny musik inför tågresan upp till Daniel på fredag. Kände också att jag i samma sväng kunde rensa lite film och musik som jag inte lyssnar på. Så nu är det lite ordning i alla fall :)

Ullared i augusti.

Yes, dit ska jag och Josephine i början av augusti är det tänkt. Läste även nu i Josephines blogg att Calle (Josephines pojkvän) ska följa med oss också. Så nu lär jag förbereda mig, haha! Ni som känner mig vet att jag inte är så bekväm att gå och shoppa med människor jag knappt känner (speciellt inte killar), då alla mina komplex lätt kommer på besök, vilket resulterar i att jag blir sur och så vidare :P Men förhoppningsvis är Calle lite tjejig av sig och står ut med en tjej som måste ha minst fyra X framför L innan hon kan pröva något på ;D haha! Näemen, det ska nog gå bra ändå, hoppas jag. Tänkte mest kolla på inredning till min nya lägenhet ändå och det ska bli mäkta kul att träffa Calle, kanske kan jag få honom och sjunga lite på finska för mig? haha :D Kanske till och med kan få honom att lära mig lite finska (jag har ju glömt så jävla mycket med åren) Och som vi alla vet, ju fler man är desto roligare får man :D Ciao!

En sak bara: JOSEPHINE! DU MÅSTE KOMMA MED ETT DATUM SÅ ATT JAG KAN PLANERA LITE ;)

Humöret är på topp!

Japp, idag har jag vaknat på topp. Inte ens den lilla "incidenten" (läs inlägget nedanför) kunde stoppa mitt humör idag, jag bara skrattar åt folk som håller på så där! Euhm, jag ska fräscha upp mig litegrann och sen ska jag gå ut, ska nog följa med pappa till tippen och hjälpa honom lite (om jag hinner innan han åker). Jag känner mig skyldig att hjälpa till nu när han får stå så mycket för mina utgifter. Anyways, hoppas att ni alla får en bra dag, jag uppdaterar sen :)

Okej, är man omogen så är man.

Igår skrev jag ett inlägg om menskoppen. Det var genast en "bellan" som kommenterade och påpekade att jag inte skriver något bra. Hey! Ingen är perfekt, inte ens DU! Det roliga var att jag kollade upp ip-adressen alldeles nyss och den är registrerad på Dalarnas Tidningar. Ska jag skratta eller gråta? ;)

Menskoppen?!

Nu är menskoppen här! Det låter kanske skeptiskt och vad vet jag? Men den ska tydligen vara jättesmidig och även väldigt populär bland oss unga kvinnor. Det är också mycket mer miljövänligt då denna menskopp kan användas i ungefär tio år. Jag är väääldigt misstänksam om denna så kallade kopp verkligen fungerar, någon som provat?! haha :) Dock behöver jag ju inte bekymra mig ännu, då jag äter cerazette = ingen mens. Men kanske i framtiden? Nå vad säger ni flickor? :D haha! Menskopparna finns att köpa på Amandas Intima och kostar från 269-310kr beroende på önskad storlek. Haha, har lite svårt att förstå att det faktiskt funkar.. Fördomar har jag, ibland lite för mycket :P Men det låter som ett skämt i mina öron.


Bild lånad från Amandas Intima.

What have you done now?

Nu ska jag käka pringles och titta på film. Ciao!

The truth beneath the rose.

Åh vad jag har tråkigt! Kan ni inte tipsa om någon blogg som jag kan läsa?

Vi borde radera alla söndagar.

Söndagar är det tråkigaste på hela veckan.. Håller ni inte med? Det är aldrig någonting kul som händer då. Därför tycker jag att vi borde radera söndagar :P Vi har ju redan en jobbig dag och det är måndagen, då behöver vi ju inte ha två jobbiga dagar, ellerhur? haha! Jag är jättesugen på att spela Sims, det var evigheter sen! Men varje gång jag startar spelet tappar jag lusten.. Det suger. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, jag har legat i sängen och tittat på motorcykelsport ett tag, mest slappat liksom. Vad ska man göra liksom?

Ytterligare en sak jag avskyr.

Det är anonyma kommentarer här på bloggen. Har ni inte mod nog att skriva erat namn? Vågar ni inte skriva era namn när ni kommenterar kan ni ju låta bli helt och hållet. Well, nu vet ni vad jag tycker angående detta också.

No sleeping beauty for me.

Fy fan vad jag drömmer mycket nu för tiden :S Det är helt sjukt! Jag drömmer kanske 5-6 olika drömmar var och varannan natt och dessutom kommer jag ihåg dem. Det är lite jobbigt, har inte njutit av en god natts lugn sömn på jag vet inte hur länge. Ni vet när man sover så djupt att inte ens en huligantuta skulle väcka en? Istället för att sova djupt och ostört så drömmer jag, vilket i sin tur medför att jag inte känner mig tillräckligt utvilad när jag vaknar, jag går runt som en zombie hela dagen.. Inte så kul nej! Men vad gör man?

Bloggen stänger för idag.

Jag ska lägga mig och titta på film nu, så därför slår bloggen igen portarna för idag. Godnatt!

Jag vill att tiden ska gå lite fortare.

Jag vill ha augusti nu, för är det någon jag längtar efter så är det Josephine!



Bilderna är från i påsk, inte fullt så nyktert, men det ser väl vem som helst? ;)

Bloggdesign.

Jag har fått en del förfrågningar kring det här med designhjälp på bloggarna och visst skulle jag gärna hjälpa till för dem som behöver. Men jag har några krav. 1. Vill ni ha min hjälp får ni finna er i att jag inte är någon expert, kan alltså inte göra någonting "proffsigt". Jag kan byta färger, lägga in bilder i menyn, göra headers etc. Men ingenting märkvärdigt. Jag kan inte teckna i illustrator och så vidare.. 2. Ni bestämmer hur det ska se ut, ni säger till vilka färger ni vill ha, vilka bilder ni ska ha vart och så vidare. Ett plus är också att ni berättar lite om er själva, på så vis blir det mycket lättare att designa exempelvis en header. Så, nu vet ni det i fortsättningen :)

Jag är en mellan-människa.

Jag är en sån där mellan-människa. Jag vill inte att det ska vara för varmt, men det får inte heller vara för kallt. Jag vill varken frysa eller svettas med andra ord. Min mamma brukar alltid bli så irriterad när jag klagar på att det är för varmt i vår bastu. "Du kommer att bosätta dig i jukkasjärvi när du inte klarar av värmen". Jag brukar bli sur när hon säger så, jag menar, bara för att jag inte tycker om 70 gradig värme så innebär det ju inte att jag vill ha 30 minus heller, ellerhur? Nej, jag vill ha det så där lagom. Typ 20-25 grader och sol + en skön bris från sjön. Då är jag nöjd, riktigt nöjd. Vad gör er nöjda? Hur vill ni ha det?

Dagens låt: Within Temptation - Mother E...

Within Temptation - Mother Earth.


Efter solnedgången.

Tog lite fotografier vid hamnparken efter att föreställningen var slut :)




Diggiloo diggiley, alla tittar på mig!

Jag följde alltså med mamma igår och kollade på årets Diggiloo på slottet i Vadstena. Schlager blandades med pop, rock och det musikaliska smörgåsbordet var fulländat, det kan jag lova! Vi slapp även regnet, molnen försvann lagom till showen och solen tittade till och med fram emellanåt, härligt värre! Låtarna som framfördes var alla sådana jag kände igen så det var också himlans kul! Jag satt nostalgisk och tårögd genom hela showen.

Bilderna från igår blev inte så bra. Men jag tänkte visa ett par stycken, samt ett videoklipp från kvällens absolut höjdpunkt! Artisterna på plats var: Måns Zelmerlöw, Nanne Grönwall, Molly Sandén, Linda Bengtzing, Tomas Pettersson, Lotta Engberg, Lasse Holm, Stefan & Kim m.fl.









Kvällens höjdpunkt, helt klart! Måns Zelmerlöw sjunger Et Maintenant.
Han fick stående ovationer och gåshuden var maximal under hela låten.



Linda Bengtzing var lugnt snyggast under hela föreställningen.
Hon passar grymt bra i blondt hår tycker jag, det ser jättefräscht ut!



Blir man mycket snyggare än mannen på bilden? Ser ni vem det är? ;)




Hemglass, barnens favorit!

När jag var liten brukade jag springa ut ur ytterdörren när jag hörde hemglass signaturmelodi. Jag kutade, allt vad jag orkade (precis som alla andra grannbarn) och så stod jag där, återigen framför den stora glassmenyn och funderade på vad jag skulle välja den här gången. Småstrutar? Mormors godaste? Glassbåtar? Eller kanske Smack med kolasmak? Valen var många, men min favorit var ändå småstrutarna :)

Alldeles nyss åkte glassbilen förbi här på gatan där vi bor och jag insåg att ingenting har förändrats. Barnen springer fortfarande allt vad dom har när glassbilen hörs. Barnen är fortfarande lika förväntansfulla, precis som jag och resten av byns barn var när vi var små. Den enda skillnaden nu är väl att jag inte har köpt glass från glassbilen på flera år. Varför inte egentligen? Jag vet inte. Kanske för att det är just en småbarns-grej, eller?



Det är en riktig katastrof.

Förra sommaren badade jag en ynka gång i Vättern. I år har jag badat två ynka gånger, dock inte i Vättern. Vad är det här för sommar egentligen? Jag vill ju ligga på stranden, bada och sola varenda dag när det är sommar. Nästa år ska jag bannemig åka utomlands över sommaren, för den svenska sommaren är ju ingenting att hurra för direkt. Näe, nästa sommar ska jag nog försöka få med mig en vän och skämma bort mig själv i Grekland, eller kanske Cypern? Valen är många, men så länge det är varmt loch regnfritt spelar det ingen roll.

Hatkänsla.

Jag verkligen hatar när man blir så där spymätt efter att ha ätit.. Nu sitter ärtorna i min hals.

Ibland är det kul att se hur allt ter sig.

Jag har märkt att en del av mitt förflutna på sätt och vis förföljer mig. Det är ingenting som jag har något emot idag, men som jag skulle ha väldigt svårt för, för inte alls så längesen. Det är nämligen så, att lite av mitt ex förflutna har kontaktat mig kan man säga. Det låter helt sjukt, men jag vet inte hur jag ska förklara det. Eller, jag ska förklara det. Det är nämligen så att jag för ett par månader sedan fick en kommentar här i bloggen, från en tjej från norrland. Det visade sig vara mitt ex förra kärlek så att säga. Lite småkul! Idag kommer jag inte ihåg vad hon skrev till mig, men i alla fall. Jag avskydde henne när han och jag var tillsammans, eller inte avskydde. Men jag kan ju nämna att jag blev glad när han bröt kontakten med henne helt och hållet.

Euhm, sen för någon dag sedan fick jag ytterligare en kommentar och det visade sig vara tjejen som på ett eller annat sätt fick min bägare att rinna över och som i sin tur fick mig att ifrågasätta mitt ex kärlek till mig, som sedan gjorde att det tog slut mellan oss. Jag vet inte om hon vet vem jag är, men jag vet vem hon är och henne tyckte jag inte heller om, eftersom hon tog mer tid av min dåvarande pojkvän än vad jag gjorde. Anyways. Det är kul att se hur allting ter sig när allt kommer omkring. Idag tycker jag att det är kul att dom läser min blogg, båda två. Men världen är liten och det måste ni hålla med om :)

Mat som få svenskar tycker om.

Ärtsoppa
Blodpudding
Kåldolmar
Kaviar

Yes det är vad få svenskar inte tycker om att stoppa i munnen. Jag kommer ihåg när jag var liten och fick sådant i skolan. Man blev alltid nästan lite retad, eftersom jag tycker om både ärtsoppa, blodpudding och kaviar, dock inte kåldolmar. Det var liksom inte okej att tycka om detta. Därför är det så skönt nu när man är äldre. Då behöver man inte skämmas längre för att man tycker om dessa maträtter/livsmedel. Nu står mammas ärtsoppa och puttrar på spisen och det ska bli jävligt gott! Är ni som jag? Tycker ni om något av de ovanstående? Eller skämms ni fortfarande? Eller är det kanske bara jag som kände så när jag var liten?

Rätt många bilder ändå.

Jag tog visst över 400 bilder igår, då borde ju någon blivit skaplig i alla fall?

Hey guys, I'm back again!

Hello bloggen!

En ny dag och det är faktiskt fint väder ute. Kan lova er att gårdagens kväll smittade av sig på vädret, för nog var Diggiloo hur jävla bra som helst! Jag satt nästan med tårögda ögon under hela 3½ timmar, haha! Men nog om det, ni ska få se lite bilder (om jag fick till några bra med min ack så braiga zoom) och så ska jag skriva mer om showen i ett annat inlägg.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, eller jag vet inte. Jag borde väl gå ut, som alltid när det är sol ute. Men av någon anledning så är jag inte så sugen på att sola.. Det har liksom vuxit ifrån mig?! Det går finfint när man är på stranden, men ligger man hemma blir jag bara uttråkad. Sad but true. Det är i sådana här lägen jag önskar att vi hade haft våra hundar i livet. Då hade jag haft något att göra i alla fall :) Men men.. Vad ska ni göra idag?

Det doftar ljuvligt här i köket.

Mamma är på G med maten igen. Jag gillar mat, för er som missat det. Idag blir det kyckling i sötsur sås med ananas och ris till det. Blir prima det innan jag ska börja göra mig i ordning för kvällens äventyr. Ciao senioritas!

På sommaren, då älskar jag landet.











Uppehåll för bövelen!

Och nu bara för att jag säger så, så kommer det att börja regna lagom till Diggiloo ikväll.

Jag har legat och tittat på flera avsnitt av Djurpolisen nu och varje gång blir jag så jävla upprörd. Hur är människor funtade egentligen? En häst ska väga typ 300kg, inte 100. 23 katter, 19 hundar, tre grisar, flera tuppar, en kanin och en hamster ska inte bo i något jävla lager utan vatten och mat. Och en liten blind valp ska inte bindas i ett stängsel och övergivas. Argh! Djur är ju bland det bästa som finns. Hur kan människor låta dem fara så illa? Ibland önskar jag att det fanns specifika djurpoliser här i Sverige också, samt adoptionsmöjligheter för djur som räddats. Jag skulle så gärna ta hand om sådana djur.



Det blev som jag anade.

Regn, regn och åter regn. När man väl ska göra något så är vädret aldrig på rätt sida. Jag får hoppas att det blir uppehåll ikväll, annars får jag sitta där med mina fula regnkläder och pinas.. Hoppas att det spricker upp.

Kvällsupdate här i bloggen.

Ja hörrni, det börjar lida mot dagens slut. Jag berättade ju att jag skulle se The Ring, men det blev aldrig av. Jag glömde bort tiden här framför datorn och dessutom sitter mamma och tittar på tv. Så nu ska jag äta en macka eller något och sen blir det nog faktiskt sängen. Men vi hörs imorgon :) Godnatt alla söta människor!

Ooh, girls just wanna have fun.

Jag älskar den låten, men den känns ändå rätt oseriös på något sätt. Girls just wanna have fun? Kan ju betyda rätt mycket i och för sig.. haha. Klockan börjar närma sig 22 och jag och mamma ska nog se på den amerikanska versionen av The Ring, jag har bara sett den japanska.. Så det ska bli kul att se hur den amerikanska är :)

Igår var jag orolig.

Men det behöver jag inte vara längre! :D


Någon mer än jag som hatar allergier?

Skulle precis gå ut, lägga mig i solen och lyssna på musik. Men nu började mamma att klippa gräsmattan, så det sket sig.. Nyklippt gräs är som gift för mig. Näsan och ögonen typ dör.. Så jag får lugna mig och lägga mig ute en stund senare istället. Frågan är bara vad man ska göra nu? Titta på film? Spela yatzy? Haha, jag vet inte.. Jag längtar till nästa fredag..

Hello little miss sunshine.

Strålande väder idag också! Tror det är bäst att passa på att gå ut idag också för imorgon skulle det inte bli lika mycket sol.. Tråkigt nog. Jag som önskar att det kunde vara sol varje dag, varje sommar. Men vem gör inte det? Idag händer det inte mycket för min del. Jag och mamma är själva hemma då pappa är i Tyskland. Hon är ute och plockar i trädgården, som vanligt och jag har just spelat lite yatzy (hur nördig får man bli?) Anyway.. Jag ska väl gå ut och sola eller något :) Vi hörs senare.

Högskola? Det är frågan.



Hur tror ni att det går för mig?

Jag älskar mina läsare!

Jag vet inte vilka ni är, men ni är över 30 om dagen. Känns bra att någon i denna värld läser den smörja jag skriver :) Så om ni också har en blogg kan ni ju länka till den, så får jag se vad ni är för några och kanske hittar jag en ny favoritblogg! Nu ska jag fortsätta spela yatzy!

Här kommer den bästa sommaren.

Trots det dåliga vädret så känner jag att det här blir den bästa sommaren ever :) Allt har liksom blivit så bra i mitt liv och det enda tråkiga som jag kan komma på nu är att jag snart kommer att bo flera tiotals mil ifrån Daniel och mina vänner i Dalarna.. Men annars, prima skinka! Allting ter sig så fint just nu. Nästa fredag ska jag till Daniel, där är jag en vecka. Sen åker vi hit ner med bil/tåg och bor i stugan ett par dagar innan vi beger oss till Mariestad i två dagar. Sen börjar flytten, renovering och så vidare.. Efter det ska jag träffa Josephine, finally! Vi ska ta en tripp till Ullared och möjligen Köpenhamn. Hur bra låter inte det? :)

You and me can save the day.

Jag har precis kommit hem från stugan, vi har bastat (såklart). Ska ta och käka lite glass nu tror jag och sätta mig ute på verandan och njuta, medan solen ännu är här. Idag känns det verkligen som sommar :) Jag och mamma var på ängen och åt körsbär, bigaroer och vinbär, njöt av solen och jag fotograferade litegrann. Doppade även tårna i Vättern för första gången, dock alldeles alldeles för kallt, ca 12 grader tror jag pappa sa att det var.. Brr! Lite för kallt med andra ord, fast Vättern blir ju aldrig så där jättevarm 18-20 grader MAX.

Dagens låt: Kanye West - Homecoming.

Älskar den här låten! Kanye West och Chris Martin fungerar grymt bra ihop!


Trångsynta människor är det värsta jag vet.

Jag avskyr inte mycket här i livet, men en sak som jag verkligen inte tål är trångsynta människor som inte gör annat än att vända kappan efter vinden, som inte kan se saker och ting ur andra perspektiv än sitt eget. Människor som tror att dom är bättre än vad alla andra är och som tror att dom kan säga och skriva saker bäst dom vill, men som sedan inte klarar av att få kritik tillbaka pga. deras feta snedsteg. Idag slipper jag ännu en sådan skitmänniska för gott och det känns jävligt skönt faktiskt, yes it does, it feels great!

Strålande väder!

Det betyder att jag ska äta frukost nu, klä på mig och gå ut.. innan regnet är tillbaka!

Dagens låt: Maria - Hold on, be strong.


Hello bloggen!

Vad gör ni alla? Jag har precis ätit glass :) Ska nog titta på tv en stund, eller kanske sova? Jag har ingen aning, men jag har inte mycket annat för mig ändå. D har nog somnat för gott ikväll så honom lär jag nog inte höra något ifrån förrän imorgon. Hmm.. Jag är uttråkad, dock inte trött :S

Packningen är nu äntligen klar!

Yes, det känns så jävla skönt. Nu behöver jag inte tänka mer på det. Cirka 35 bananlådor med saker i blev det, inte illa. Euhm.. Nu ska jag sätta mig och spela lite yatzy och äta en vaniljbulle och sen ska jag nog beställa en tågbiljett upp till Dala-Floda. Ska vara där en vecka innan vi åker ner hit till stugan :) Så om någon vän från Dalarna vill leka med mig någon dag, för Daniel jobbar ju, fast.. det gör ju alla vänner däruppe nu med kom jag på.. attans. Men i allafall, så är jag däruppe från den 18/7 :)

Mitt nya beroende.

Jag sitter och spelar yatzy på king.com

Under ytan finns det stora och små.

Har precis kommit hem från Motala. Var och lämnade in mitt armband från Tiffany & Co hos guldsmeden, behövde förlänga det lite. Ska hämta det på fredag igen. Sen åkte vi till Maxi och M-Blommor. Köpte lite påslakan och så, alla mina var typ trasiga. Så nu behöver jag inte tänka på det när jag har flyttat sen. Ska ta det lugnt en stund, sen ska jag och pappa ner till garaget och fortsätta packa och organisera mina saker inför flytten, inte det roligaste kanske..

Vad gör ni en dag som denna?

En dålig dag.

Det har varit väldigt tomt på uppdateringar idag, helt och hållet faktiskt. Jag ber om ursäkt, jag har vaknat på fel sida idag tror jag. Jag har inte haft lust till något. Något att berätta är att jag fick min personliga almanacka idag, hur söt som helst! Nu vill jag bara börja skriva i den och planera. Aja, hoppas ni haft en bättre dag! Natti.

Dagens låt: Chris Brown - Mama.


Hur kommer det sig?

Varför blir en del personer man kände så otroligt bittra efter så kort tid? :O

I've been waiting here so long.

Söndag.. låter inte direkt som en rolig dag och det är den ju inte heller, speciellt inte när det regnar och man bor på landet. Då är söndagar rätt värdelösa faktiskt. Jag hade ju tänkt att titta på film idag, men jag kom bittert på att pappa hade flyttat ner vhsen ner till stugan, så det sprack. Så jag ska väl försöka spela något skoj på datorn eller bara slösurfa. Vad sysselsätter ni er med på regniga söndagar? Och nu vill jag inte höra att ni bakar några jävla cupcakes...

Evanna Lynch!

Kanske mer känd som Luna Lovegood i den senaste Harry Potter-filmen (fenixorden).
Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att hon är helt magiskt vacker, kolla ögonen!


Vadstenas solnedgång är den bästa.








Dagens låt: Tokio Hotel - Monsoon.

Jag tycker vanligtvis inte om Tokio Hotel för fem öre, men den här låten är verkligen grym!


Gud vad jag hatar att vänta.

Det är nog bland det värsta jag vet, efter reklam så klart. Det är snäppet värre. Anyways, kl 15 började jag göra mig iordning för att gå till bussen 25 minuter senare, när jag ser på klockan att det är 1½ timme kvar innan bussen kommer hit.. Kul liksom, not. Så nu sitter jag här och fördriver tiden med absolut ingenting. Tur att det inte är så himla lång tid kvar nu. Vi hörs nog lite senare ikväll, om jag orkar.

Någon som vet?

Jag är på jakt efter en liten svart kuvertväska i skinn med långt axelband. Är det någon som vet vart man kan hitta en sådan till ett skapligt pris? Jag har tittat överallt man kan inte riktigt hitta någon, kanske letar jag på fel ställe?

Ta ställning du också!

Och skriv på här för att ändra synen på våldtäkt!

Åh jag glömde ju att berätta!

Att jag så gott som har min lägenhet i lilla Emmaboda nu :) Det skulle inte vara några problem sa den nuvarande ägaren så länge jag inte har några betalningsanmärkningar, vilket jag inte har. Så förhoppningsvis är lägenheten min den 1/8 :D Det är hur skönt som helst :) En jättefin lägenhet på 42kvm, fransk balkong, kök (som man kan ha köksbord/stolar i), två stora förråd nere i källaren, garderob att gå in i och för den simpla hyran på 1977;- i månaden, hur kanon som helst! Visst, Emmaboda kanske inte är något att hurra för, men jag bor hellre billigare utanför Kalmar, än att betala typ 5000;- för en etta som är mindre än den jag fått nu. Dessutom är Emmaboda mittpunkten för både Kalmar, Karlskrona och Växjö, så det är bara 30 min tåg till varje stad, kanon! Dessutom, det bästa av allt! Endast två timmar till älskade Josephine :D GREEEAAT!

Ännu en seg start på dagen.

Jag vaknade kl 10, gick upp och stod i köket och stirrade en stund, sen blev jag medveten om att klockan bara vad 10, så jag gick och la mig igen. Halvsov till 12 ungefär och nu är jag piggare. Ska äta lite frukost, klä på mig och så vidare och sen bär det av till Motala vid halv fem. Igår var det förresten väldigt trevligt, jag hade kul! Men mer om det senare ikväll. Jag måste verkligen äta något nu.

Men vet ni vad?

Efter regn kommer sol :)

Helvetes jävla skitväder!

Det regnar.. Jag som bad till gudarna att det skulle vara uppehåll i alla fall idag.. skit..

I'm always were I need to be.

Sitter och fördriver tiden nu.. Ska fortfarande sminka mig, men det gör jag strax innan jag åker. Blev lite orolig förut, stömmen gick och verkade inte vilja komma tillbaka och jag hade inte plattat håret än.. Blev rädd att den inte skulle hinna tillbaka innan jag skulle iväg, men som tur var dök den upp, så nu är det lugnt för min del. Håret är plattat! Haha, vilket onödigt inlägg det här blev :S ;P

Smash on the radio, listen up!

Jag sitter och väntar på mat (pangasiusfilé och rom/rödlökssås med färskpotatis, såklart!) och på att mitt hår ska torka så att jag kan platta det innan jag åker. Nackdelen med så pass tjockt hår som jag har är att det torkar för jävla sakta om man inte använder en hårblås.. Så jag hoppas att det är tillräckligt tork för att använda plattisen sen innan det är dags att bege sig. Vid 17-18 skulle vi ses och det blir nog inte alltför sent, men trevligt, det kan jag garantera. Det är alltid kul att snacka gamla minnen från högstadietiden och framtidsplaner.. tycker ni inte? :) Dags att duka bordet. Ciao!

Snart är jag lika känd som BlondinBella.

Kollade på bloggkoll och upptäckte att jag faktiskt har en prenumerant! Det ni, snart ligger jag nog hack i häl efter BlondinBella på topplistorna ;) Not! Anyway, ni får som sagt gärna klicka på det blå plustecknet i menyn för att dagligen se när jag uppdaterat, mycket smidigare än att klicka in på bloggen flera gånger dagligen. Bloggkoll har blivit en av mina nya beroenden, så bra är det, haha :) Nu ska jag måla naglarna, see ya!

En väldigt seg start på dagen.

Pappa kom hem vid tio och då gick jag upp, givetvis. Men jag är oerhört seg.. Ska nog ta en dusch och fixa litegrann, ska ju förmodligen iväg ikväll och träffa lite kompisar, så håret lär hinna självtorka (eftersom min hårblås är nedpackad) så att jag kan platta håret innan jag åker, annars blir det katastrof! Ska nog ta något mer att äta också, en tallrik yoghurt med flingor räckte inte så bra märkte jag nu..Vi ses senare bloggen!

Goodnight and go.

Jag fäller nog ner laptopen för idag gott folk, jag orkar helt enkelt inte mer ikväll. Godnatt!

Vädret blir sämre till helgen, igen..

Jag är verkligen trött på det svenska sommarvädret.. Varför kan inte värmen stanna längre än tre ynka dagar? Jag vill ju kunna vara ute när som helst, utan att behöva planera och tänka "men ifall det regnar" hela tiden.. Men det är för mycket begärt. Man borde ha haft sommarlov/semester i maj, då det var riktigt hett ute, eller vad säger ni? Usch, jag hoppas att regnet håller sig uppe åtminstone imorgon också. På lördag kan det kvitta då är det dags för det hederliga donkenracet med flickorna. Fast bäst vore ju ändå strålande sol.. Eller hur?

Jag unnade mig ett nytt linne också!


Hur ska jag kunna andas utan luft?

It's me, I'm back!

Bion var lyckad, filmen var bra. Mer humor och tyvärr mindre äventyr, men helt klart värd pengarna :) Dock tycker jag nog att den första filmen är bäst och så brukar det väl ändå vara? Förrutom när det gäller Harry Potter-filmerna ;D Usch vad mycket tjat om älsklings Harry Potter, FÖRLÅT! ;D Nu blir det en kvällsmacka, ciao!

It was my ego telling me why.




Jag är för en gångs skull uppe med tuppen!

Eller åtminstone nästan. Jag vaknade vid halv sju imorse, rätt pigg. Men kände för att ligga kvar, så jag somnade lyckligtvis om. Jag drömde om att jag var i Sälen med några kompisar och åkte på en kälke med fyra sittplatser, den var skitkul! Hamnade även på en snöhög och sjöng Kom igen Lena med Sanna och Jackie, inte alla gånger jag drömmer det, haha :) Anyways, vaknade vid nio av att jag fick ett sms från min gamla klasskompis Robin och efter det orkade jag inte somna om mer. Han ville att jag skulle hänga med till Valven imorgon med det gamla gänget dvs - Jag, Robin, Tobias, Oskar, Andreas, Ida, Kicki och Mathias :) Ska bli jättekul att få träffa dom igen, högstadietiderna är kanske något av dom bästa tiderna i mitt liv, tro det eller ej!

Euhm. Nu ska jag äta frukost och kolla på Harry Potter, igår orkade jag inte göra det. Jag var för okoncentrerad och dessutom är det inte lika kul att titta på film när man knappt får ha något ljud på (när resten av familjen ska sova). Så jag väntade till idag istället, fine for me :) Bio idag också!

Vad ska ni göra idag? :)


Gos med Harry Potter.

Nu väntar jag bara på att tvn ska bli ledig så att jag får gosa lite med Harry Potter och Fenixorden.

Happy memories.

Peter Johansson och Daniel Magdic - Bästa mentorerna/lärarna ever!


Låt mig presentera min granne Sune!








Laddad!

Nu har jag laddat inför kvällen. Ska ju som sagt se på Harry Potter ikväll och till det har jag köpt godis och smaskig krusbärsläsk, yummie! Så mycket för min nyttiga vecka, jag vet, jag är hopplös på sånt.. Nu nalkas det korvstroganoff och färskpotatis med smöööör! Färskpotatis med smör är verkligen det bästa :D

Hur har er dag varit så här långt? :)

Angående mobilt bredband.

Vad är era åsikter ang. mobilt bredband? Jag står i valet och kvalet och vet inte riktigt vad jag ska ta nu när jag flyttar? Har ni några erfarenheter kring det, dåliga/bra? Tell me everything! Det lutar mot vanligt bredband..

Jag orkar verkligen inte.

Jag har rätt mycket ångest just nu. Jag sitter framför datorn när det är 20-25 grader i skuggan ute. Men jag kan verkligen inte sysselsätta mig där ute, jag klarar inte av att sola några längre stunder och här på landet, ja här är det rätt dött. Jag skulle kunna ta en promenad, ta lite kort och njuta av vädret, men inte heller det låter så lockande just nu. Jag är verkligen typisk, när det regnar klagar jag på för lite sol och tvärtom.. Usch ja..

Dagens låt: Whitesnake - Here I go again.


På gatan där jag bor.


Forgot to tell you.

Imorgon är det ju som sagt dags för bio med mamma! Ska äntligen få se uppföljaren till Narnia och jag är minst sagt spänd och förväntansfull. Jag må vara nördig som älskar sådana filmer, men äventyr, magi och så vidare är det bästa jag vet! Och som inte det var nog så dök ett paket upp till mig idag, gissa vad det var i? Jo, Harry Potter och Fenixorden, så gissa vad jag ska se på ikväll? Just det, Harry Potter ;) haha! Det är mina absoluta favoritfilmer, jag tröttnar aldrig och jag har nog sett varje film ett tiotal gånger minst :P Längtar efter nästa film i november!

 

I love hängmattor!

När vi var i Brasilien i februari så blev jag och resten av min lilla familj helt besatta i hängmattorna som fanns på varje bungalows veranda. Många timmar spenderades i dessa, med antingen böcker eller apor, ibland hände det även att ett par timmars sömn tillbringades i dem. I alla fall, vi köpte med oss två hängmattor hem till Sverige och mamma och pappa har satt upp dem, en på framsidan av gården och en på baksidan, love it! Inte förrän idag kunde jag, för första gången i sommar, lägga mig i en av dem och läsa och lyssna på musik. Helt underbart, dock blev det lite kallt i skuggan så jag passar på att uppdatera bloggen lite snabbt innan jag drar ut igen. Någon mer än jag som gillar hängmattor? :)


Bilden är, som ni ser, lånad från hangmattor.se

Superhärligt!

Det är verkligen superhärligt väder ute idag så nu ska jag gå ut, ta med min iPod och lyssnar på lite musik och börja läsa någon av mina böcker som jag köpte på en loppis i stan för fem kronor styck. Vi hörs senare gott folk!

Rekommendationer till alla!

Min mamma har i flera år varit en trogen kund till företaget Yves Rocher och så länge jag kan minnas har jag alltid fått beställa någonting när hon ska göra det. Det har blivit lite som en tradition. Jag rekommenderar verkligen hela deras sortiment, speciellt för oss som kanske inte har råd med dyra märken som lancome och biotherm etc.  Dom känns lyxiga fastän dom inte kostar flera hundra kronor. Men nog om själva företaget, jag tänkte tipsa om mina senaste fynd jag gjorde som jag redan håller varmt om hjärtat! Dessa produkter är för tjejer, men killar kan också hitta bra produkter på den här sidan, promise!

Nämligen Pure Calmille-serien! Jag köpte dagkräm för ansiktet samt rengöringsservetter och jag är verkligen kär i dessa två produkter, huden i ansiktet har aldrig känts så här fräsch och dessutom luktar det hur gott som helst ;) haha! Det finns fler produkter i denna serie som jag ännu inte har testat - rengöringslotion, ansiktsvatten, nattkräm, rengöringsgelé.. Men jag ska pröva dem, så fort jag kan :) Pröva du också!

 

Jag är alltid lite sen.

Speciellt när det gäller saker på Internet, vissa saker har jag följt andra inte. Den senaste lyckade händelsen är att jag registrerat mig på bloggkoll och jag säger då det, det är hur jävla skönt som helst! Jag slipper trycka på mina bokmärken och kolla om någon uppdaterat stup i kvarten. Nu har jag samlat alla mina favoritbloggar (som har bloggkoll) så att jag lätt kan se vem som uppdaterat :) smidigt som fan! Sen kan ju andra lägga till mig också (se knappen i menyn), ge mig lite prenumeranter? :) Jag skulle gärna vilja se hur många som följer min blogg dagligen. En statistik på ca 30 personer dagligen säger mig inte så mycket nämligen, vilka är ni? :) Let me know.

Parfymprover.

Fick förresten hem två nya parfymprover idag som jag ser fram emot att testa. Nämligen Escadas Magnetism och Diors Midnight Poison. Varje gång jag har doftat på dem i affärerna så har jag velat köpa, men som alla vet är parfymer svindyrt.. Så även jag fyndade på tradera och klickade hem ett par prover. Dom luktar gudomligt :)


PMS.

Jag hatar när pappa kommer hem från jobbet och är på dåligt humör.. Ni skulle förstå om ni kände honom.

Rabarber, sommarens smak.

Har ni testat Valios yoghurt med rabarber? Om inte så bör ni definitivt göra det, den är gudomligt god och den känns verkligen somrig också :) Inte för att det spelar någon roll kanske. Jag skulle gärna äta den året runt om det gick, men det är en så kallad "sommarsmak" så den finns bara på sommrarna.. Nej, jag skulle bara berätta det, resten av frukosten återstår!

Hallelujah, det är sol ute!

Ja kan ni tänka er, nu är solen tillbaka, dock på obestämd tid? Det blir säkert regn till helgen igen, så det är väl bara att ta och njuta av solen så länge den är här? Ska nog lägga mig ute och läsa en bok tror jag, för solning står inte på mitt schema tyvärr, är på tok för förkyld för att ligga i solen och steka, jag börjar bara må konstigt då. Vad händer annars idag då? Jag ska nog flyttapacka lite till idag och sen ska jag väl bara ta det lugnt. Har lovat Malin att hjälpa henne med sin blogg, men det får bli senare idag. Aja, nu blir det frukost. Hörs senare!

Greetings from space.

Jag ska dra mig tillbaka. 23.15 är det dags för två avsnitt av SATC och sen är det sängen som gäller för min del. Jag ska försöka att inte sova längre än till halv 11, nu på sommarlovet. Det känns så ovärt att sova bort hela den lediga tiden, speciellt när det som idag har varit bra väder. Avslutar med bilden på min "studentpresent" som jag fick av Daniel, som jag lovade att visa er för ett tag sen. Ni skulle ha sett hans min när han såg mig i den ;) haha! Godnatt vänner!


Don't care about my fat ;D Den är röd och svart btw, riktigt het, om man har sådan stil.

Have you thought about it?

Ni kanske minns att jag nämnde att jag ville börja göra mitt hår ljusare? Well.. Jag har fått det ljusare, dock känns det inte som jag och jag är jättesugen på att färga tillbaka till den mörka nyansen jag haft så länge innan dess. Inte svart, men chokladbrun kanske, en mörk brun i alla fall. Vad tycker ni? Ska jag fortsätta göra det ljusare eller ska jag satsa på det mörka igen? Jag har världens beslutsångest..

Hade inga jättebra bilder som visade speciellt tydligt hur det sett och ser ut :/

Då:                                                                  Nu:


Any way the wind blows.

Jag var ju som nämnt tidigare ute en sväng igår och fotograferade litegrann. Det blev ett par bra fotografier som jag är ganska nöjd med. Jag är ju ingen proffsfotograf direkt, så jag förstår om ni "proffs" kanske tycker att dom suger. Men övning ger färdighet, right? Och för att vara tagna med en helt vanlig Sony Cybershot så tycker jag att dessa är fina :) Ni får gärna lämna kommentarer och åsikter, även jag kan behöva lite feedback :)











Vad tycker ni nu då?

Nu är den nya designen uppe! Jag blev riktigt nöjd.
För er som inte ser någon skillnad tryck ctrl + f5, det borde hjälpa ;)

Godmorgon darlings!

Har precis ätit jordgubbar med mjölk, bästa frukosten ever! Ska snart klä på mig lite vettigt, för sen när pappa kommer hem ska vi eventuellt, om planerna blir som vi sagt, åka till garaget där alla mina grejer ligger och börja sortera, kasta och packa om. Jobbigt men nödvändigt, och jag kommer tacka mig själv efteråt. Idag någon gång kommer även en ny design för min blogg, håll utkik!

RSS 2.0