Bloggkoll!

Nu har även jag skaffat bloggkoll, så nu kan ni prenumerera på min blogg också :)

I'm dancing with strangers.

Hela dagen har gått och nu är det kväll. Jag har hunnit göra en riktigt smarrig rabarberpaj, pratat med D i telefonen, pillat på ny design till bloggen (som jag faktiskt är rätt nöjd med, dock en del kvar att göra) och jag har kollat igenom min dagliga dos av bloggarna jag följer. Börjar snart bli dags att dra sig mot sängen och titta på tv en stund, innan jag ska sova helt. Hoppas att er dag har varit bra!

Mmm..

Det luktar rabarberpaj nu :)

Jävla kamerasladd.

Jag har inte fotograferat eller lagt upp några bilder på evigheter. Nyss fick jag en sån impulsiv känsla att jag var tvungen att gå ut och fotografera litegrann.. Det blev rätt bra bilder och när jag skulle lägga in dem på datorn kom jag på att kamerasladden ligger i någon av mina alla flyttlådor, som för närvarande inte står här hemma hos mamma och pappa, jävla osis säger jag bara.. suck.

Rabarberpaj med vaniljsås!

Japp, det är vad jag ska göra när vi har ätit köttfärssås och spagetti om ett tag. Jag har varit sugen på det i flera dagar nu, så idag har jag köpt de ingredienser som behövs och så ska jag plocka lite rabarber sen.. Euhm, köpte lite nya trosor samt ett par nya mjukisar idag, det känns bra. Sen en massa mat också!! Det ser äntligen ut som ett kylskåp inuti nu, jobbigt att välja sen bara, haha! Jordgubbarna väntar på mig också.

Jag saknar Daniel förresten, han åker till Lettland imorgon. I'll miss you even more!

Godnatt bloggen.

Nu slår jag ihop datorn, drar mig till sängen och vaknar förhoppningsvis upp på ett bra humör imorgon!

Veckans att-göra-lista!

[X] Storhandla
[X]Beställa flyttlådor
[ ] Fixa med datorn
[ ] Fixa med pappas mp3
[ ] Gå på bio med mamma
[ ] Träffa Robin
[ ] Träffa Henke
[ ] Övernatta hos Mia
[ ] Designa om bloggen
[ ] Äta nyttigt

En personlig almanacka.

Yes, en sådan har jag precis beställt. Det ska bli riktigt kul att få hem den och börja planera, haha! Jag hoppas den blir snygg och utan tryckfel bara.. 275;- är vad det lilla "miraklet" kostade. Tur att jag får studiebidraget imorgon. Euhm, jag ville bara säga det :)

En snabbis.

Yes, det blir en snabb update denna gång. Har precis kommit hem från Emmaboda/Kalmar. Lägenheten blir nog min :D Det enda som behövs nu är ett godkännande från Riksbyggen, men det ska väl inte vara några problem? Jättefin lägenhet i alla fall, dock är Emmaboda mycket mycket mindre än vad Falun är så jag kommer inte vara så van vid att det är så få invånare (dryga 10.000). Men det fixar sig nog! På vägen hem hörde Jonna av sig och ville ha sällskap ikväll innan hon ska hämta Sonny och Adde från VF, hon har precis fått körkort så hon kommer och hämtar mig! Skoj :) Vi hörs imorgon!

Utrota förkylningar.

Jag är cepeförkyld och jag avskyr det. Vem gör inte det egentligen? Förkylningar borde utrotas, speciellt när man är så förkyld och tät i näsan att inte ens nässpray hjälper.. Gosh, vilka problem jag har. Ska lägga mig ner i sängen och kolla på Narnia tror jag. Mamma och jag ska ju se den andra filmen nästa vecka och då tycker jag att det passar bra att se den första nu innan, även om jag typ kan den utantill, haha!

Imorgon åker vi till Emmaboda och kollar på en lägenhet också, så det blir en biltripp hela långa dagen. Jag hoppas att förkylningen har gett med sig då. Mår inge vidare idag nämligen, ahwell. Hörs!

Begging for mercy.

Godmorgon alla morgonpigga människor! Har precis slängt i mig två mackor med gurka och leverpastej, duschat och nu sitter jag här och tar det lugnt och väntar in klockan. Ska ju som sagt åka till Linköping med lite vänner och gå runt, men det nämnde jag igår! Euhm.. Vädret är inte det bästa, men förhoppningsvis slipper vi åtminstone regnet, om vi inte åker till Ikanohuset då, då kvittar det eftersom det är ett stort köpcentra, ahwell. Jag hoppas att er dag blir bra! Vet att mina sötnosar i Dalarna får en bra dag/helg, eftersom Peace&Love sätter igång idag, have fun!

Ny bloggdesign.

Jag är sugen på en ny bloggdesign. Har ni några förslag på färgteman?

Hej bloggen!

En liten kort update innan jag börjar spela lite Sims 2. Imorgon åker jag in till Linköping med Liza, Sofia, Amanda och Angelica. Vi ska småshoppa litegrann. Jag behöver nya underkläder, så det är vad jag ska titta efter imorgon. Andra planer som dyker upp är förmodligen ett besök ner till Småland för att titta på en lägenhet i Emmaboda i helgen, men det återstår att se om jag får något svar från tjejen som säljer lägenheten :) Jag hoppas verkligen på den här lägenheten nu! 42kvm och 1977;-/månaden. Nu blir det lite spelande tror jag. Ciao..

Edit:
Förresten, jag fick parfymerna från tradera idag och guuud så gott dom luktar! Nu behöver jag inte köpa parfym på väääldigt länge. Köpte ju min Escada för någon vecka sen och nu har jag en Gucci och en Mexx att göra mig av med :)

Guess what?

Namn: Zandra Pfäffli.
Född:  16 november.
Hårfärg: Brunrött typ.
Ögonfärg: Blåa.
Har du ett jobb: Nej, jag chillar tillsvidare.
När börjar du isåfall: När jag känner för det.
Drömyrke: Journalist eller utrikeskorrespondent.
Vilket program gick du på gymnasiet: Medieprogrammet/textkommunikation.
Körkort: Nej, inte ännu.
Städer/länder/platser jag vill besöka innan jag dör: Paris, Kenya, Rom, New York m.m
String, hotpants, hipsters, boxer eller mammatrosor: Hotpants och hipsters.
Favoritfärg på underkläder: Svart, vitt, rött.
Pushup, balconette, sportBH eller BH utan fyllning: Pushup, balconette och BH utan fyllning.
BH-size: 80-85b/c.
Blev av med oskulden: 13.
Önskar du att du väntade med oskulden: Yes I do.
Hur många fasta förhållande har du haft: Tre.
Hur många sviniga killar har du träffat: För många.
Har du pussat någon av samma kön som dig själv: Självklart.
Har du kysst någon av samma kön som dig själv: Självklart.
Vill du gifta dig: Sure, men det är inte nödvändigt.
Vill du ha barn: Ja, två stycken max.
Har du tänkt ut barn-namn: Jo, det funderar man väl på ibland.

Tradera.se

Det är inte direkt någon nyhet att min pappa har blivit beroende av att klicka hem saker på populära Tradera och ibland kan det löna sig, även för mig. Han har klickat hem två parfymer åt mig - Gucci's Envy Me och Mexx's Fly High. Har ingen aning om hur dom luktar men förhoppningsvis luktar dem gott. Någon som vet? :)


Midsommar och så vidare.

Midsommar var mysigt. Jag och älskling åkte till en kompis åt honom och grillade med diverse kompisar till honom. Snaps, pokerspel och lösprat, allt sånt som hör till ni vet. Hela helgen med D har varit underbar, som vanligt. Åkte därifrån idag och det kändes väl inte direkt så bra. Men vi ses åtminstone senast i slutet av juli igen, då åker vi till Mariestad och åker på festival, myspys, blir nog ett par dagar här i stugan också. Jag är glad att han bor i bushen, då blir landet här inga problem för honom. Ska förresten visa er vad jag fick av honom i studentpresent någon dag, ni kommer inte att tro era ögon, tror jag :P

Är hemma hos mamma och pappa nu, det innebär nog att jag inte kommer att vara så aktiv här, men man vet aldrig. Lite planer är redan fixade. Den 3e juli ska jag och mamma på bio och se den nya Narnia, sen den elfte är det dags för Diggiloo ;P Sen blire Mariestad som sagt och sen flytt någon gång där med. En kort update, mer får ni inte. Ciao!

Borlänge för sista gången?

Ptja, kanske inte för sista gången. Men för sista gången på i alla fall rätt så länge. Sitter hos min favorit, Linda, just nu. Tänkte att jag uppdaterar bloggen lite snabbt medan hon är i duschen, ska ju till Daniel idag så jag kommer inte att uppdatera på ett par dagar.

Well.. Linda fyller idag, hela 19. Hon har fått paket och frukost på sängen :) Vi ska snart bege oss till Kupolen tänkte vi :) Sen ska vi hem igen och käka god mat. Känner på mig att det här blir en kanondag :D Hörs!

Time for more.

Godmorgon. En ny dag väntar och jag ska bara slänga i mig något att äta och sen ska jag fortsätta att packa ner grejorna från min bokhylla. Känns som att det här kommer att bli en låååång dag. Hoppas på donkenmat sen, men vi får se vad pappa tycker, haha :P Vi hörs senare!

I've paid my dues.

Nu orkar jag inget mer idag. Nu ska jag sova, sen får jag ta resten imorgon innan pappa anländer. Godnatt!

Flyttlådor.

Flyttlådor är nog det mest jobbiga att få ihop. Konstiga instruktioner som aldrig stämmer (tycker man) och man blir bara frustrerad. Nu har jag i alla fall lyckats packa ner alla mina dvdfilmer, skolgrejor samt böcker i ikeapåsar och en flyttlåda har jag fått ihop, poäng till mig! Dock är jag helt slut och jag har mer än halva bokhyllan kvar att göra innan jag kan ta det lugnt.. Det är inte alltid kul att flytta..

Ändrade planer.

Mamma ringde tidigare idag och berättade att vi ska besikta min lägenhet redan på onsdag. Det innebär alltså att jag måste packa ihop mina grejor idag/imorgon för att sedan flytta härifrån innan torsdag. Så nu ska jag tömma min bokhylla, den är prio ett just nu eftersom vi ska köra den samt min soffa till Carro och Tommy imorgon. Sedan ska allting annat packas.. Det blev plötsligt så stressigt, men det är livet.. I guess.. Hoppas på att få fira midsommar hos D, annars vet jag inte när vi ses igen, han är på väg hem från England nu i alla fall.

Jag är kär i Ron Weasley!

Ja ni läste rätt, jag är kär i Ron Weasley! Jag är kär i Harry Potter-filmerna, det har nog ingen som jag känner missat. Finns inga bättre filmer (jag är en sucker för magi och orimliga saker) och Ron Weasley är ju bara för jävla go eller! Rött hår, frågande blick och rätt så korkad, men ack så bra! Filmerna vore ingenting om inte han var med och jag är glad för att alla skådespelare är med i alla filmer, ingen byts ut liksom (vad jag vet än så länge). Vilket nördinlägg det här blev, men det står jag för. Vissa gillar Rambo, andra gillar Scream.. Jag ÄLSKAR Harry Potter :] och jag kan knappt vänta på när nästa film kommer.. i november..






What's going on?

Studenten är som sagt över, jag fick ta farväl av mina älskade vänner, umgås med mamma, pappa + gudföräldrar, fick presenter (smycken, pengar och en iPod!). Jag är nöjd, nu återstår bara ett jobbigt moment. Att flytta härifrån, att lämna allt, framför allt Daniel. Framtiden är oviss och jag vet inte vad som kommer att hända. Jag vet bara att han är det absolut bästa i mitt liv och jag ska kämpa för att det ska fungera. Tre år här uppe har gått fort, nu hoppas jag att ytterligare tre år går lika fort så att jag snart får vara med honom igen. Men först, återstår flytten. Förmodligen börjar vi under midsommarhelgen, men vi får se. Har i alla fall redan skickat med typ tio säckar med mamma och pappa, nu återstår småplock. Jobbigt.. Anyways, nu ska jag nog gå och lägga mig och lyssna på min nya bebis (iPod blue). Godnatt!

Jag saknar Daniel <3


Här tar min resa med er slut..





















Det har varit tre fantastiska år tillsammans med er, MP05A. Vissa har jag haft kontakt med sedan start och andra har jag inte börjat umgås med förrän nu på slutet. Ni alla är otroligt underbara och jag önskar att jag kunde fortsätta vidare, tillsammans med er. Men för de flesta tar nu resan slut, så även för mig. Studenten var underbar och jag kan inte ens läsa allas hälsningar i studentmössan eller titta på korten från veckan utan att börja gråta, jag kan inte ens skriva det här. Jag saknar er redan! Vi har inte alltid kommit överens, vi har inte alltid funkat ihop, men trots allt så älskar jag er allihopa. Vi har gjort en otroligt bra insats under dessa tre år och det känns hemskt att nu behöva lämna er när vi äntligen funnit varandra på en sådan nivå att det är kul att umgås med varenda en av er! Jag kommer inte glömma varken er, NTI och lärarna eller de hårda presteringarna. Studentdagen var en av de jobbigaste dagarna i mitt liv, men jag hoppas att vi snart ses igen, för nu börjar nya äventyr!

Så tack för dom här otroliga åren tillsammans med er:

Linda Andersson, Jonna Björnbom, Hanna Efraimsson, Caroliné Dihlén, Heléne Forsvall, Elisabeth Östberg, Kim Gröger, Jimmy Norrgård, Björn Hammarqvist, Sokol Mustafa, Sanna Danielsson, Yohanna Backman, Hannah Pettersson, Jaqueline Wester, Rebecka Kleberg, Karin Kåks, Kristoffer Norling, Christoffer Rydberg, Tomas Runnvik, Johannes Olerås, Dennis Ellström och Jesper Löfdahl! Och tack Peter Johansson, för att du har stått ut med oss i alla dessa år! Saknaden är redan stor efter hela MP05A..

Sleten som fan..

Jag behöver inte säga mer än så. Förfesten här var lyckad och etage.. ja det var väl en katastrof, haha! Idag mår jag väl som jag förtjänar antar jag. Jag är grymt sliten, är bakfull och har feber, nästäppa och skulle kunna somna vilken minut som helst. Men det har det varit värt, för imorgon tar jag äntligen studenten och jag har redan tårar i ögonen, det kommer bli så bitterljuvt.. Nu har jag precis dammsugit, och städat undan lite. Mamma, pappa + mina gudföräldrar anländer om dryga en timme. Ciao!

Party @ my place!

Yes indeed. Jag ska städa lägenheten, ta en dusch och så vidare. Sen om ett tag så kommer Carro hit och håller mig lite sällskap, sen vid sju så börjar nog klassen att anlända för lite förfest hemma hos mig innan det är dags för etage ännu en gång. Egentligen orkar jag inte men det är bara studentvecka en gång i livet! Så jag måste ju passa på ellerhur? :D Yes, städa mer var det, diska också..

Min bloggtopp!

  • Lista 5 bloggar du gillar och berätta vad som gör dem speciella.
  • Lista sedan 3 bloggar du inte gillar/har svårt för och varför.

Toppen:

1. Stina-Lee
Jag älskar verkligen att följa den här tjejen. Hon är en av få som fortfarande håller sig kvar på jorden med båda fötterna. Dessutom delar hon samma intressen som jag, även fast jag inte visar det till lika stor utsträckning som Stina, nämligen shopping/mode och djur! Förövrigt är hon hur vacker som helst och jag älskar hennes egopics, just för att dom är så neutrala, eller naturliga kanske är ett bättre ord, hon är söt som socker! Dessutom är hon mänsklig, hon erkänner att hon inte har tid för bloggen var tionde minut då hon ägnar den tiden åt sina hundar eller sin familj istället, you go girl!

+ Naturligt, enkelt och intressant läsning!
- Lite för gles uppdatering, jag vill ju läsa mer! (Men som sagt, hon är bara mänsklig)

2. Elin Kero
Ni kanske känner igen henne under namnet Nevnarien lite bättre. Ännu en fortfarande jordnära tjej som gör fantastiska illustrationer och tar oerhört vackra fotografier, detta är ännu ett av mina intressen fastän jag lagt det på hyllan just nu (skyller på min kamera), och hon berättar om sitt liv och vad som händer dag för dag. Hon är ju även hon så otroligt vacker också, varken för mycket eller för lite.

+ Underbara illustrationer, fotografier.
- Vart tog alla fina illustrationer vägen egentligen? Ge mig nya bilder att se på :D

3. Blondinbella
Hon må vara för mycket i många ögon, även i mina. Men på något sätt så har hon fascinerat mig så otroligt mycket. Hon är 17 år och har redan kommit så otroligt långt, längre än jag och jag blir 19 i år. Hon är vacker och smart, trots att hon är blondin, där spräcker vi den klyschan. Men visst, även lilla Isabella Löwengrip kan vara otroligt knäpp och osmart ibland, men när allt kommer omkring så tror jag att vi alla är likadana ;)

+ Hon vet vad hon vill och det tilltalar mig!
- Hennes otroliga intresse för politiken, boooring..

4. Josephine
Jag bara måste länka till min allra bästa vän, det vore ju dumt annars! Ni kanske inte är så speciellt intresserade av den här bloggen, men jag är! Eftersom vi bor så otroligt långt ifrån varandra så är det så otroligt skönt att kunna läsa hennes blogg, när vi inte hörs på andra sätt. Jag får helt enkelt veta vad som händer, och det är bra. Snart, som tur är, bor vi närmare och då kanske det blir mindre bloggläsning, men det tror jag knappast. This is my girl!

+ Jag får veta allt, haha :)
- Lite för gles uppdatering kanske, men jag vet att det är mycket nu!

5. Carro, Jonna, Hanna, Anna-Karin, Sanna
Jag kunde tyvärr inte bestämma mig för vem som skulle få den femte platsen, så jag raddar upp de andra bloggarna som jag läser (förutom dem som hamnar på bottenlistan) så får ni ta del av dessa bloggar också, ni bör besöka dem åtminstone en gång, men gärna fler!

Botten:

1. Kissie
Är ni förvånade? Det är inte jag. Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva, ni alla vet ju själva (som läser bloggen). Hemsk grammatik, hemska bilder, hemskt dålig personlighet och så vidare.. Men varför läser jag ens? Ptja, alla behöver vi underhållning i vår ibland så gråa och tråkiga vardag, tycker ni inte? Dessutom är det ju så kul att läsa att alla hennes så kallade vänner är horor, knarkare och så vidare och att dom skvallrar och snackar skit. Det roliga är att hon själv för likadant, medvetet tror jag. Hon vill nog bara vara lite uppblåst :) But hey, she's not ashamed over herself, cred to that.

+ Underhållande! Man får sig alltid ett gott skratt, hon är så överdriven.
- Hennes grammatik...

2. Kenza
Allt snack om Tokio Hotel hela tiden.. det tröttar ut mig, då jag verkligen hatar deras musik. Men jag tycker inte illa om henne för att hon lyssnar på deras musik, det blir bara föööör tjatigt. Anledningen till att jag läser hennes blogg är för att hon är så otroligt söt och hon har en skön stil helt enkelt :) Och vem har missat lilla Armani?

+ Så otroligt söt, får inte nog av att se på henne (med risk för att låta lite homo).
- Tokio Hotel..

3. Bloggdetektiven
Jag följer personligen inte den här bloggen utan har bara varit inne på den några få gånger. Det har räckt för min del. Att sitta och lämna ut någons liv på det sättet som personen gör tycker jag är groteskt, hur kan man, har man inget eget liv? Jag sitter alltid och funderar på, när bloggdetektiven kommer på tal hur han/hon skulle reagera om "privat" fakta om hans/hennes liv dök upp på Internet. Det är olagligt att lämna ut personuppgifter utan tillåtelse och så jävla onödigt.

+ Finns inga plus för den här bloggen.
-  ALLT, en helt onödig blogg.

Two hearts are beating.

Godmorgon gott folk. En kort update från mig tänkte jag. Onsdag idag och ikväll kommer klassen hit på förfest och sedan bär det av till Etage ännu en gång. Måste säga att jag inte är riiiktigt pepp för det just nu, men det har mycket på min allergi att göra, den är förjävlig, tabletterna som alltid funkat tidigare har slutat fungera, så idag måste jag till apoteket och hitta typ någon nässpray för pollenallergi, ögondroppar kanske.. Vi får se. Anyways, innan partyt ikväll måste jag till skolan och tömma mitt skåp och efter det ska jag hem och städa, det ser förjävligt ut här och om jag ska våga bjuda hit någon lär jag fixa fixa fixa... Ses sen!

By the way, bilderna från studentveckan dyker upp när jag har tid. Har knappt tid och äta just nu.


Ös ut, ös in.

FÖR SNART HAR JAG TAGIT STUDENTEN!!
Jag är riktigt sliten just nu, men jag mår bra! Och mer blire!

Studentveckan börjar!

Jao, idag är det alltså dags! Hanna är på väg och kl 12 ska vi möta upp klassen på Kålgårn för att sedan bege oss till torget för mösspåtagningen! Sen blir det nog fest och därefter etage på kvällen, blir säkert jättekul! Imorgon drar klassen till Peter (vår mentor) och äter gott, badar och bara umgås, jag har inga planer för onsdag (förutom att jag ska till skolan och tömma skåpet) men det dyker nog upp något och på torsdag klär vi vagnen och på fredag är det äntligen dags för utspring, yaaaay! Det är min vecka i stora drag kära läsare, blir kanske inte så jätteaktiv här en vecka framöver, men ni kommer få en smaskig update (med förhoppningsvis massor med bilder) när den här veckan är över :) HA DET SÅ BRA I VECKAN!

En härlig kväll.

En alldeles lagom bra kväll. Jag har käkat äggmackor och en tallrik med yoghurt & flingor, jag tittar på Navy CIS, ska snart ner till tvättstugan och hämta kläder. Jag verkligen älskar nytvättade kläder, men å andra sidan, vem gör inte det? :) Ska snart titta på ett avsnitt Xena och äta lite cocktailtomater :) mumma! Jag känner mig dessutom mer och mer peppad inför studentveckan.

Sommar


Tråkig?

Är jag tråkig som under min studentvecka inte tänker supa fem dagar i rad?
Är jag tråkig som vill komma ihåg det underbara med att ta studenten?
Är jag tråkig som respekterar andra i min omgivning genom att inte vara redlöst full?
Är jag tråkig som ser fram emot en student med glada människor utan så mycket alkohol?

Är jag tråkig som vill minnas min student, springa ut och vara med människor jag älskar, lagom onykter?

Nya böcker.

Beställde förresten tre nya böcker från CDON igår :) Är så otroligt sugen på att läsa många nya böcker i sommar och då lär jag ju införskaffa mig lite nya böcker. Varför inte låna på biblioteket, tänker ni nu? Anledningen till att jag inte gör det är för att jag vill skapa min egen samling av självbiografier/memoarer/sanna berättelser. Jag fascineras verkligen av såna böcker, så jag vill ha mååånga :D Tänkte visa vilka böcker jag har köpt också! Jag ser fram emot att läsa dem i sommar.

Texterna och bilderna är lånade av:
Adlibris.com



Bara Barnet av Torey Hayden

Det är ingen lätt klass som Torey Hayden möter i den nya skolan. Där finns den aggressiva och sexuellt brådmogna Mariana, den schizofrene Dirkie och den autistiska Lesley. När Torey dessutom får ta emot två irländska systrar, märkta av krigets Belfast, söker hon desperat efter hjälp. Trots varningar accepterar hon Lesleys vackra men egendomligt ovänliga mamma som frivillig assistent. Torey anar att det kan bli problem men inte att Lesleys mamma bara ska bli ytterligare ett barn i klassen.


Jag går bara ut en stund av Isobel Hadley-Kamptz
"Jag ligger med hans arm om mig och tänker på andra som kan ta bort det värsta. Det är inte många veckor sedan vi var lyckliga. När jag blundar och fyller huvudet med hans lukt går det lite bättre. Det bästa i världen som ett eget litet fängelse. Kommer han att vara kvar om jag går ut en liten stund? Det är snart sju månader sedan det värsta hände. Jag måste skriva de här månaderna ur mig". Vad gör man när döden och kärleken envisas med att finnas på exakt samma punkt i världen? Hur överlever man efter att ha älskat en ofödd dotter mer än man trodde var möjligt, och ändå sedan ha dödat henne? Kan man ens ta sig vidare, som samma person och samma inställning till livet och lyckan?


Iskallt och stenhårt : mina tjugo år i Texas fängelser av Rickard Flinga
Rickard Viking Flinga växte upp i USA med svenska föräldrar. Barndomen var fylld av osäkerhet, rädsla och misshandel och han hamnade tidigt i dåligt sällskap. Han gifter sig och får barn och flyttar så småningom med sin familj till Texas där han får jobb på ett bygge. Där inträffar katastrofen. En arbetskamrat förgriper sig på hans dotter och Rickard skjuter honom besinningslöst med elva skott. Han tillbringar 20 år i Texas hårdaste fängelser och 13 av dem i isoleringscell. Det här är den sanna berättelsen om den långa, grymma vägen ut ur helvetet.

Laddad!

Hemma från Floda nu. Har haft en jättemysig helg, men jag måste erkänna att det var svårt att åka ifrån honom idag. Nu ses vi inte på några veckor, faktum är att jag inte vet när vi träffas nästa gång, det är jobbigt. Anyways, vi har badat, glott på film, ätit pizza, myst, ja ni vet - allt. Lägger kanske upp lite bilder senare, vi får se. Nu ska jag snart ner och tvätta litegrann och imorgon, då äntligen börjar min efterlängtade studentvecka! Först upp är mösspåtagning och fest på etage imorgon med alla Faluns studenter :) Lite festande med klassen också givetvis, nu är bara frågan vad jag ska ha på mig...

Så jävla ofräsch.

Det kan jag kalla mig själv just nu, ofräsch. Har diskat, plockat smutstvätt, bäddat sängen, dammsugit och plockat med annat. Så nu är jag grymt svettig och klibbig. Jag väntade nämligen med duschen då jag visste att jag skulle bli minst lika svettig efter att jag städat, så rätt hade jag. Nu ska jag alltså belöna mig med en uppfriskande dusch, äta något, titta på ett avsnitt av Xena och sen vid 19 ska jag åka mot Dala-Floda, äntligen!

Dock är jag lite nervös, det är skitkonstiga tåg som åker mellan Borlänge - Malung och på tågen finns det stoppknappar, men jag vet inte om dom är som stoppknapparna i bussarna eller om dom är till för något annat? Jag vill ju inte missa min hållplats om jag inte trycker, men jag vill inte heller trycka på knappen och sen inse att det var till för nödstopp (eller till för något annat)? Haha, vilket dilemma, jag får väl helt enkelt fråga konduktören och verka efterbliven :P Dusch nu, puss!

Pest och pina.

Det är vad det är i min lägenhet just nu. Utomhus är det 32 grader, inomhus är det nästan 29. Jag håller seriöst på att smälta bort >_< Förhoppningsvis ska jag till Daniel ikväll om han har tid och då slipper jag åtminstone spendera natten här. Men jag har ändå lovat mig själv att jag ska städa lägenheten idag, för det behövs kan jag lova. Men hur ska man orka? Jag svimmar nästan av värmen liksom.. Men ja, en dusch först, en KALL dusch, underbart.

Bloggkrångel.

Bloggen har krånglat idag och därför har jag inte uppdaterat så flitigt sen Hanna åkte. Anyways, det ser förjävligt ut här i lägenheten måste jag erkänna, jag börjar vantrivas ordentligt och det i sin tur innebär ju att jag lär städa om jag vill trivas lite bättre. Jag orkar inte göra det idag (helt seg i skallen) men imorgon innan jag förmodligen åker till darling, har inte hört något alls från honom idag, så ska jag städa. Så att jag kommer hem till en fräsch lägenhet. Yesbox, det var väl allt jag hade att säga just nu. Vi hörs.

Amarula Tree.

Nu har Hanna åkt hem. Sen jag uppdaterade sist så har vi alltså färgat hår, stekt i solen och snackat en massa strunt. Lika trevligt som alltid :) Klarade inte av att sitta längre ute i solen, för hett för lilla bleka jag. Har nog inte fått någon färg men det var skönt i alla fall. Nu ska jag nog äta lite tom & jerry kex och titta på något avsnitt av Xena, vänta på att darling hör av sig också, om han gör det :P Ciao!

Tjoho!

Sitter här med en toning i håret. Hanna har färgat håret på mig och jag har färgat hennes, blir nog prima skinka :D Vi ska steka lite i solen också och sen vid fyra lämnar Hanna mig för att prova sin balklänning, jag återkommer när hon har åkt hem. Ciao!

I'd do anything for you.

Ska hoppa in i duschen nu, sen kommer Hanna om inte allt för länge. Sen blir det grillning och skoj med klassen kl 17. Det ser jag fram emot, alla verkar pepp och på bra humör så då kan man inte låta bli att vara det själv :D Synd att inte alla kan närvara bara, det hade blivit mycket roligare :) Ska ta med kameran och knäppa en massor kort, lovar! Ciao!

Mina slutbetyg!

Kikade in på skolans intranät för att se om lärarna hade lagt ut alla mina betyg ännu och äntligen har dom gjort det och jag är verkligen supernöjd med mina slutbetyg. Kunde inte ha gjort så mycket bättre, ett ämne som jag borde ha högre betyg i (webbdesign), men ni vet ju hur en del lärare är och eftersom han slutade jobba på skolan kunde jag inte riktigt överklaga domen ;) haha! Men ett meritvärde på 17.06 är jag hur nöjd som helst med, mitt mål var att komma upp till 17 och det gjorde jag, fastän med nöd och näppe :) Nu hoppas jag att betygen är tillräckligt bra för att bli antagen till högskolan i Kalmar :) Tänker skryta lite också, lägga upp en bild på mina fina betyg! Ett nyårslöfte är nu fixat = höga betyg!



En överraskning inatt.

Det kan man lugnt säga att jag fick inatt när jag precis hade somnat. Min mobiltelefon ringde, okänt nummer, fast jag kände på något sätt igen det. Jag svarade givetvis och fick höra en snubbe med mörk röst rabbla fram massor med ord som jag inte förstod hälften av, han var full. Efter ett par "Vem är det?" fick jag i alla fall veta att det var en gammal klasskompis från högstadiet, ingen mindre än Robin Björk, säger er ingenting men han var klassens clown och det fanns ingen i klassen som inte tyckte om honom. Han tar ju studenten den här veckan och på något vis kom han på att han skulle ringa mig, så han pratade på medan hans kompisar förde liv i bakgrunden. Riktigt kul att höra från honom igen fastän jag knappt hörde vad han sa :) Surprise, när man minst anar det!

Morsning allihopa!

Skulle ha gått upp vid 11 idag men jag snoozade till nästan 12, haha! Så typiskt mig verkligen. Men i alla fall, ska äta resten av jordgubbarna som blev kvar igår, se på ett avsnitt på Xena och sen ska jag städa, solningen får nog vänta till imorgon, känner inte riktigt att tiden räcker till idag. Vet ju inte när Hanna kommer hit heller, så ja. Men det blir nog bra ändå :D Vad har ni för er idag?

Discovery of all times.

Imorgon ska jag hinna med att städa lägenheten, ligga ute i solen en stund, färga håret, umgås med Hanna och umgås med klassen på kvällningen. Blir nog en superdag om vädret är på vår sida :D Dags för sängen nu, vi ses imorgon. Godnatt!

Grattis Malin & Glenn!

Alla mina lyckönskningar till Malin & Glenn som i december väntar deras andra bebis :) Jag beundrar dem verkligen, det gör jag. Både Malin och Glenn är ett år yngre än vad jag är, fick sitt första barn i maj förra året och väntar nu alltså Tildas syskon. Dom är verkligen hur bra föräldrar som helst och jag är säker på att dom klarar det galant den här gången också. STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!


Tilda, för snart ett år sedan. Hon är världens charmtroll den tösen :)

Zandra likes Asia.

Loka har nyligen kommit ut med tre nya smaker, med inspiration från Asien. Jag som är ett stort fan av kolsyrat mineralvatten var ju självklart tvungen att prova dessa nya smaker och min favorit efter att ha smakat två av tre smaker är definitivt Macau Moon, med smak av Litchi och Hallon :) Supergod! Har ni inte smakat bör ni göra det, vilken är din favorit? :)


Bilden lånad från Svenskpress.se

I know, I know.

Jag är dålig på att uppdatera idag, ber om ursäkt! Har legat i soffan hela dagen i princip och kollat på Xena, älskade det programmet när det gick på TV så jag kände att jag ville se avsnitten igen :) Euhm.. Imorgon är det friluftsdag i skolan och jag hade faktiskt velat gå, men eftersom ingen i min klass ska gå så känns det rätt tråkigt att ta sig dit, så jag funderar på att lägga mig på gräsmattan imorgon och läsa en bok och njuta av solen.. MEN, vi får se. Har förresten äntligen gjort om Josephines bloggdesign, efter mycket om och men. Hon har inte sett den än så jag hoppas att hon blir glad när hon väl gör det :) Ska fixa med Helénes design också så fort jag får hennes användaruppgifter och kan ta mig in på hennes blogg och fixa :P Ska även försöka göra om min blogg snart också.. tröttnat på lila, what more is there to say?

Tillägnad dig.


Vill passa på och berätta hur otroligt mycket jag tycker om min pojkvän, han är bäst!

Jordgubbar.

Jag har precis ätit en hel liter jordgubbar med mjölk och det bästa av allt är att det finns en liter till i köket!

Shoppingsugen.

Ja, det är vad jag är. Jag vill shoppa böcker! CDON har 3 för 99 men jag känner inte att jag har råd att betala det, fastän frakten är fri. Jag måste verkligen spara mina pengar! Usch, jag önskar att jag vore miljonär, eller att jag åtminstone hade en stadig inkomst, men men. Jag får hoppas att mina söta föräldrar ger mig lite pengar på studenten, så att jag får köpa lite nytt att läsa :)

@ School.

Sitter i skolan just nu och håller Hanna sällskap. Hon pluggar på för fullt och jag sitter här med magont. Inte allt för charmigt kanske. Men jag har i alla fall köpt en ny tröja idag, en likadan som jag har i marinblått fast en i gult :) Såna stora tischar som finns på Gina ni vet? :) En sån och ett vitt skärp på H&M, I'm satisfied. Nu blir det inget mer shoppande för min del, ska spara de 1900;- jag har kvar nu till sommaren. Ciao!

Tjingeling!

Jag har inte speciellt mycket att säga egentligen. Ska ta en sval dusch för att slippa värmen ett tag och sedan ska jag nog gå och lägga mig faktiskt. Är inte speciellt trött men jag ska ta mig upp relativt tidigt imorgon för att åka till skolan och umgås lite med Hanna (: Har ingenting att göra i skolan faktiskt, men den här veckan tänker jag göra sådant jag har lovat men tyvärr inte hållit, dvs att fixa Josephines och Helénes bloggdesigner. Det ska jag nog orka med den här veckan när jag verkligen inte har någonting annat för mig, inget plugg, ingenting. Gött! Hoppas på fint väder imorgon med så att jag kan äta lite jordgubbar ute i solen :) Ciao!

Hello bloggen.

Nu är jag hemma igen efter ännu en underbar helg med D :) Vi har haft myspys hela helgen och igår tog vi årets första dopp! Kallt i början men som alltid, så blev det skönare efter ett tag, riktigt härligt! Vädret har ju varit kanon hela helgen så vem har kunnat undgå att vara ute? :) Har dock haft problem med pollenallergin, så imorgon ska jag köpa lite medicin tänkte jag, pallar fan inte annars :P Euhm, härlig helg med andra ord! Har er helg varit lika bra? :) Hope so.

RSS 2.0