Dagens bästa!

My friend <3




Nej då.

Jag är inte död, jag är bara lite inaktiv. Det är mycket nu. Men när blogg.se bytt bloggplattform är jag tillbaka, förhoppningsvis mindre stressad och mer bloggsugen! Bara så att ni vet.

Larger than life.

Sådär, nu har jag pluggat litegrann och så har jag packat inför imorgon :)

Cowboy!

Nu sitter jag här och snörvlar. Förkylningen kom till mig igår fastän jag var nog med att hålla mig varm och knapra panodil. Men sånt är livet. Hoppas att det går över snabbt och att det inte blir värre. Det får det inte :) Jag har nu varit på Willys och köpt mat till idag (hade bara frusen hemma) och sen köpte jag frukt och jos till tåget imorgon, ska nog även ta med mig en macka, det är så dyrt på tåget! Ska även packa idag med, sen imorgon. Bär det av hem och imorgon runt 14 tiden börjar det roliga! Ciao :)

Dagens låt.

The Perishers - Trouble Sleeping



Äta kanske.

Ja, det är vad jag borde. Men det har jag inte gjort, är inte hungrig för fem öre :S Jag känner sug efter något, men jag är inte hungrig och då känner jag inte att jag orkar äta och lägga ner energi på det. Vad har jag gjort sen sist? För någon timme sen med andra ord, jo, jag har varit snäll och hjälpt Anna-Karin med hennes design, blev rätt nöjd faktiskt, men viktigast var ju att hon blev det :)

A neverending story.

Den filmen kommer jag alltid att älska <3
Nu hade jag tänkt att plugga lite, fastän jag är grymt trött. Men lite ska jag väl orka.

Vad händer?

Ja det kan man ju fråga. Jag ska lägga mig ner under filten, käka lite ostbågar och kolla på Den oändliga historien, sen efter det ska jag plugga och så där. Sen kan jag ju passa på att meddela att det bara är två dagar kvar nu, tills jag får träffa Josephine igen, finally! Och vi har bestämt oss för utgång på fredag i alla fall, superduper! Hugos blir det, see ya there :)

Ain't no sunshine.

Lika fort som solen tittade fram, försvann den och idag har vi varit på friluftsdag i snö hela dagen. Inte kanske det roligaste, men långt ifrån tråkigt. Hade jag bara haft långkallingar hade det blivit super och andra vantar också kanske. Vi fick klappa djur, laga mat, rycka granar och pulsa och leka i snön. Jag tycker att dagen var lyckad, trots det dåliga vädret. Jag saknar redan fåren <3

Godmorgon Sverige.

SOLEN SKINER!

Jag hoppas verkligen att det håller i sig för idag ska jag till Naturskolan med diverse elever från skolan och klappa djur eller dyl. Jag har även gjort lite massäck, mackor och jucie. Hinner jag ska jag in på hemköp och köpa frukt också, det hade jag inget hemma tyvärr :( Men vi får se hur det blir. Euhm, vi ses när jag kommer hem. Ska försöka ta kort på små söta djur, om det finns några. Ha en bra dag, ciao!

Låt Adel stanna!

"Migrationsverkets handlande är helt sjukt, fullständigt felaktigt och ska inte få ske! Jag tänker inte acceptera att Regeringen beter sig så här illa. SJÄLVKLART ska Adel få stanna!"

"Att skicka någon tillbaka till ett land i krig, är inte att följa några som helst lagar eller bestämmelser. Det är mord. Plocka fram hjärtat, om ni har något, och låt Adel stanna.
"

"Var är kärleken och empatin?
"

"Låt Adel få stanna!"

image56

http://www.namninsamling.com/site/list.asp?id=2735

Foolish.

Dom där fucking jävla cepe torktumlarna kan ju gå och ta sig någonstans som aldrig fungerar som dom ska! Dessutom tycker jag att alla är väldigt emo angående bdbs nya design, sluta upp med det. Förändringar är bra! Om ett par dagar är allt som vanligt igen, uppmärksamhet är vad ni vill ha när ni klagar hela tiden (: Godnatt, imorgon ska vi klappa getter och äta massäck!

Du behöver aldrig mer vara rädd.

Nu har jag varit nere i tvättstugan och fixat litegrann, tänkte plocka i ordning lite här nu innan jag sätter mig ner och pluggar och lagar mat o.s.v. Euhm, funderar på att se på film ikväll. Eller kanske alla 24 avsnitt av Mysteriet på Greveholm? Bästa julkalendern!

Shoppingsug.

image53
H&M - 398;-

image55
Accessora - 495;-

image54
Din Sko - 299;-

Choklad är underbart!

Nu är jag hemma igen. Gick en sväng på stan med Carro efter skolan. Nu ska jag lägga in musik på mp3n (om det vill funka den här gången) och sen så ska jag nog städa undan lite skit och ikväll äre tvättstuga som gäller, inte det roligaste kanske. Men även det måste göras. Funderar även på att fixa ny design till bloggen och så ska jag plugga givetvis.. Huvva.. Hoppas att ni har det bra!

Plugg, plugg och plugg.

Det är i princip vad mitt liv består av just nu blandad med en gnutta kärlek. Det är typ 90/10, önskar att det var tvärtom faktiskt. Men nu har jag kommit en bit på vägen i alla fall. Jag har pluggat svenska, religion, textkommunikation och så har jag börjat med min projektrapport. Fick även veta att det bara är utkastet till den som ska vara inne efter lovet. Har ytterligare ett par att färdigställa, känns skönt. Euhm, annars mår jag nog bra.

My love.

Helgen gick lika snabbt som den förra. D och jag har haft myshelg (: Vi var på bio igår, Spiderwick. Sevärd men inte lika bra som jag hade hoppats på. Sedan på kvällen var det melodifestivalen som stod på listan. Charlotte gick vidare, helt okej tycker jag även om jag hoppades på Amy. Euhm, sen käkade vi tacos och kollade på film. I vanlig ordning med andra ord :) Jag älskar att vara med D. Nu dröjer det ett tag tills vi ses igen eftersom jag åker hem en sväng på påsklovet och leker med min älskade Josephine :D Så kul vi ska ha <3

Nu ska jag äta något och sedan ska jag ta och plugga lite en stund tror jag. Det var ju tänkt att jag skulle plugga hela dagen idag, men D stannade längre än vad vi räknat med. Inte för att det gör mig något :) Euhm, det var allt för nu. Ciao.

Sötaste apan någonsin?

<3

Hos Carro.

Gör en snabb liten update här hos Carro, kommer nämligen att vara rätt inaktiv i helgen eftersom D kommer :) Vi ska glo på film och ha det bra. Sedan imorgon så ska vi nog gå på bio tror jag :) Märks hur det blir, hoppas att ni får en bra dag i alla fall :) Ciao!

Dagens låt.

Girls Aloud - Sexy No No No


Jaha.

Nu har jag nästan skrivit klart talet i svenskan och jag har skrivit frågor till högskoleuppgiften. Tänkte belöna mig med lite käk nu faktiskt, jag är hungrig.

Follow the rhythm.

Nu har jag varit duktig och städat, diskat och sorterat tvätten litegrann. Känns skönt att ha det gjort nu, så slipper jag tänka på det imorgon innan D kommer :) Nu ska jag slappa en liten stund sen ska jag sätta mig och plugga en liten stund innan jag börjar med maten. Hörs kanske senare.

Hej Mr.Ångest!

Måste skriva det någonstans där jag kollar varje dag.
Jag måste påminna mig själv om allt jag behöver göra i skolan.

  • Svenskatalet - Begravning eller Bröllop? Redovisning efter påsk!
  • Religionkunskap - Skriva ett PM om Janusz Korczak - Till på onsdag.
  • Högskoleuppgiften i Textkommunikation - Göra frågor, intervjua - Inlämning v.14 torsdag?
  • Medieproduktion - Reportage - Inlämning så fort som möjligt.
  • Psykologi B - Fördjupningsarbete - Inlämning snarast.
  • Historia - Fördjupningsarbete i Grekisk Mytologi - Inlämning efter påsk, ej fastställt datum.
  • Arbetsmiljö & Säkerhet - Intervjua skyddsombudsman eller dyl på företag - Inlämning efter påsk.
  • Matematiken - Plugga plugga plugga.. Om jag vill ha ett godkänt i A-kursen ._.
Fy alltså. Sen är det säkert något jag har glömt. Fetaste ångesten ever.

Uppfriskande minsann.

Sjukt så uppfriskande ett varmt bad kan vara.

Fucked up.

Jag mår verkligen inte alls bra idag. Magen är fucked up och jag är allmänt hängig. Har nog inte riktigt hämtat mig från tidsskillnaden från resan och allt resande dessutom. Ska ta mig ett bad nu och hoppas att jag piggnar till och sedan ska jag försöka få i mig något att äta. Har knappt någon aptit längre, helt sjukt. Ångest har jag också. Jag skulle plugga och städa när jag kom hem och vad har jag gjort? Inte ett dugg. Det är inte bra. Tur att det snart är helg, då får jag äntligen träffa Prince Charming igen (: Och sen är det mindre än en vecka kvar tills jag får träffa min solstråle Josephine igen. Jag önskar verkligen att vi kunde ses oftare. Tur att vi kommer närmre när jag flyttar :) DU ÄR BÄST!

Don't phunk with my heart.

Det har varit ännu en lång dag. Jag och Carro satt kvar efter skolan och pluggade på projektarbetet. Nu är jag precis hemkommen och jag ska ta tag i städningen hade jag tänkt, inte för att jag orkar, utan för att jag måste. Fast helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen med D och bara vara. Jag är verkligen hur trött som helst. Fick dessutom gå till Lindex och byta mina jeans som jag köpte igår, sömmen hade spruckit, så jag fick ett par nya som tur var. Utan att behöva visa upp kvitto (som jag inte hade med mig). Hoppas att dessa håller bättre :) Euhm, vi hörs :) Ciao.

Burn it up.

Skola igen och jag är sjukt trött. Ska stanna efter skolan också, jobba med projektarbetet. Ses någon gång senare idag när jag kommer hem. D <3

Update.

Det har varit en lång dag idag. Sitter här med Linda, eller ja. Hon tar bort sitt smink och då passar ju jag på att uppdatera lite snabbt. Efter ännu en meningslös dag åkte jag och Linda till Kupolen. Jag skulle lösa det oändliga problemet att hitta ett par passande jeans, så efter ungefär fem provade par hittade jag ett par som jag fastnade för och sedan köpte. Jag köpte även en ny kofta på cubus samt två nagellack och en surprisebag på Glitter. Så nu är jag ca 5-600kr fattigare. Men rätt okej om man tänker att byxorna bara kostade 400kr :) Jag är nöjd i alla fall. Nu ska vi nog strax gå och lägga oss. Imorgon har vi dessutom sovmorgon, göttans!

Dagens låt.

Kevin Michael - Ain't got you



If I ain't got you.

Jag har verkligen fetaste ångesten ever. Jag borde verkligen plugga men jag hittar verkligen ingen ork till att vara så pass kreativ att göra någonting bra ifrån mig. Jag har hur mycket som helst som ska göras. Tal i svenska, valfritt i medieproduktion, högskoleuppgift i textkommunikation, matte, projektarbete. Hur ska jag hinna och hur fan ska jag orka? Hur gör ni för att hinna med allt?

Uppryckning!

Jag känner att jag måste ta tag i bloggen snart, men jag har verkligen så grymt mycket att göra i skolan och jag prioriterar skolan mer än bloggen. Jag är inte som Stina-Lee, Kenza eller BlondinBella som har flera tusen unika besökare om dagen :P Men det vet ni ju redan ;D Nu blir det pasta med paprika, bacon och majs i creme fraiche :) Det var evigheter sen jag åt pasta :O

Ta mig tillbaka.

Helgen gick allt för snabbt. Den har varit perfekt. Med bättre ord kan jag nog inte beskriva den :) D <3

Fredag igen.

Det är fredag och jag mår bättre än bäst (: Lite pirrig och nervös dock.

Hemresa.

Idag åker jag alltså hem till Falun igen, tåget avgår 10.30 så jag är väl hemma runt 15 någongång där. Skönt med helg innan skolan börjar igen, förhoppningsvis även en mycket bra helg. Mår än så länge bra, till skillnad från igår, jag hoppas att det håller i sig nu :) Ciao!

Omständigheter.

Såna tycker vi inte om. Jag mår illa, jag vill inte bli sjuk, nej tack.

She's back!

Ohyes! Nu är min härliga semester över och trots att de senaste 24 timmarna har varit ett helvete så har jag haft det hur jävla bra som helst. Varmt väder, sol varenda dag, inte en droppe regn och massor med sol och bad, god mat och roliga människor. Jag skulle inte tacka nej till två veckor till därnere om jag säger som så :) Att komma tillbaka till Sverige var en ren besvikelse, kallt som fan! Tur att jag inte som vissa andra steg av planet i minikjol och flipflop, haha :D Euhm, jag orkar inte berätta någonting i detalj just nu, det är jag på tok för trött för. Skulle egentligen bara in och betala Ulrika 3000;- för Dublinresan och sedan skulle jag slänga mig i sängen, men det gick ju inte. Så efter att ha kollat ca 25 personers bilddagböcker, läst 24 mail och kollat in ett par bloggar så ska jag väl uppdatera här också tänkte jag. Bloggen lever, den finns och den är tillbaka!

Jag har saknat mina vänner och på måndag får jag se er igen :)
Det är dessutom inte långt kvar tills jag får träffa världens bästa Josephine heller!!!

Förresten, bilder och sånt från resan lägger jag upp när jag är hemma i Falun igen.

RSS 2.0