Dalarna.

Städningen är klar, jag åt jättegod kyckling och nu har jag även uppdaterat både viktbloggen och denna. Även träningsdagboken (som tyvärr är mer eller mindre inaktiv just nu under förkylningen). Nu ska jag belöna mig med en varm dusch, lite peeling, filning och rakning. Love it.. eller ja, i alla fall själva duschen i sig, vattnet och så. Efter duschen ska jag fabriksåterställa min iPod, lägga in ny musik och sedan ska jag bara slappa, innan jag måste gå och lägga mig. Klockan är ju redan åtta snart.

En liten update.

Hemma från skolan nu och det är mörkt ute.. Vintern är här. Imorse hade Emmaboda sina första minusgrader för i år och uppe hos Daniel så hade det visst snöat idag, dock hade snön försvunnit lika snabbt igen så det var väl ingenting att tänka på, men ändå. Snart är det jul!

Anyway. Idag gick jag upp extra tidigt för att befinna mig hos tandläkaren 07.10. Sedan begav jag mig till skolan för en mindre föreläsning om webbtillgänglighet och för att sedan ha min sista handledning innan examinationen på tisdag. Är rätt så nervös men det ska nog gå bra, hoppas jag.

Nu ska jag städa, packa, tvätta lite och sedan ska jag laga middag. Imorgon åker jag som vanligt med åtta-tåget för att sedan byta tåg i Kalmar. Åker ju till Daniel imorgon så hela dagen imorgon kommer gå till att sitta på ett tåg. Inte så himla kul men jag hinner åtminstone ägna plugget lite tid och dessutom får jag ju avsluta min dag i Daniels famn så det är det helt klart värt :) På söndag är det även Sonata Arctica som gäller i Stockholm och jag längtar ihjäl mig :D

Summan av kardemumman, som ni säkert ändå har listat ut, är att jag kommer vara mer inaktiv än vanligt tills på måndag när jag kommer hem igen. Men ni har överlevt hittills, så ni överlever nog ett par dagar till ;)

Shopping.

Hittade lite smått och gott på stan idag. Bland annat nya underkläder från Gina och New Yorker och dessutom en jättefin stickad tröja i marin-tema med stora guldknappar på från Gina. Köpte även en ny klocka och ett par örhängen från Ur & Penn med så nu är jag riktigt nöjd :) Är dock superförkyld fortfarande så jag har inte så mycket energi. Imorgon har jag tid hos tandläkaren kl: 07.10!? Vet inte riktigt hur jag ska orka men jag ska göra mig någonting att äta nu och sedan ska jag bädda ner mig till en film tror jag.

The joke is on you.

Nu ska jag värma vetekudden, göra i ordning en kopp med varm panodildryck, lägga mig under täcket och titta på film. Sen är det dags att sova. Jag ska försöka orka ta mig till skolan imorgon så att jag inte missar på tok för mycket viktig information. Kommer jag iväg imorgon ska jag även gå på stan i Kalmar en stund efter skolan hade jag tänkt. Ska shoppa lite nya underkläder och kanske någon ny kofta, tänkte unna mig det nu så länge jag har pengar. Dessutom får jag 400;- av Josephine denna vecka, så då får jag tillbaka det jag shoppar för imorgon. Godnatt mina vänner :)

Det försvinner så fort.

Då har jag precis spenderat ytterligare 300;- på mat och grejor mot förkylningen. Varför ska allting vara så dyrt för? Skulle inte världen bli en mycket roligare plats om allt var lite billigare? Nu ska jag laga mig lite mat tänkte jag och sen ska jag krypa ner under täcket och titta på min favorit Harry Potter.. igen.

Räkningarna betalda.

Då var jag 3995;- fattigare. Som tur var hjälpte pappa mig den här månaden och jag har ca 6000;- kvar på kontot. Det känns bra. Jag stannade hemma från skolan idag pga. förkylningen. Den tar kål på mig. Ögonen rinner, huvudet är tungt och jag nyser hela tiden. Jag har fått i mig två clementiner och nässpray. Ska ta en promenad till affären och köpa lite frukt och så vidare, måste till apoteket också och köpa ny nässpray samt panodil varmdryck.

Vad gör ni idag?

En timme.

Ni har väl inte glömt att man ska ställa tillbaka klockan en timme idag?

Ett ord.

Förkyld.

Shopping.

Den här månaden verkar bli rätt bra ekonomisk och det innebär att jag kanske kan unna mig någonting. Jag skulle behöva nya underkläder men jag är också sugen på att köpa lite hudvårdsprodukter från eleven.se, dom har så otroligt mycket som jag vill prova på. Men innan det ska räkningar betalas. Förhoppningsvis får jag lite över och när jag får de sista pengarna för digitalkameran av Josephine i slutet av denna månad så kanske, kanske kan jag klicka hem någonting därifrån :) Skulle även behöva köpa en ny neccesär då min gamla är helt paj och en ny väska. Men någonting säger mig att det får vänta till mellandagarna i jul, haha.

Vinterskor.

Jag har idag köpt mig mina vinterskor, dom dyraste jag någonsin haft. 895;- gick kalaset på men det är dom värda, dom är så otroligt sköna :) Svarta skinnboots. Fick även min efterlängtade frys idag av pappa och jag köpte en tavla till köket. Dessutom fick jag studentkortet idag och det är verkligen jättefint :) Pappa erbjöd sig också att betala räkningarna till radiotjänst, internet och telefon idag. I love my daddy! Då kan jag unna mig något nytt i veckan. Ikväll blir det Stjärnor på is för min del.

Vad händer hos er?

Abba-tema ikväll.

Idol denna vecka innehåller BARA Abba-låtar. Det ska bli riktigt roligt att se :)

Om du möter varg.

Jag har simmat idag, längre än förra gången, jag är på G! Nu ska jag dock värma vetekudden, lägga den på magen (fick plötsligt sjukt ont i magen i omklädningsrummet i simhallen) och så ska jag bädda ner mig och titta på någon film. Imorgon är det nya tag som gäller.

Dreamweaver here I come!

Godnatt bloggen.

Jag orkar inte spendera mer tid vid datorn idag, så jag ska gå och lägga mig tänkte jag. Så att jag är pigg imorgon. Förhoppningsvis blir dagen bättre imorgon, åtminstone bättre än denna. Daniel ringde dock förut och vi pratade för en gångs skull väldigt länge, kärlek till honom. På torsdag nästa vecka får jag äntligen träffa honom igen :) Så nu säger jag godnatt och sov gott. Vi ses imorgon.

Dagens låt: Black Stone Cherry - Things..

Black Stone Cherry - Things my father said.


Update.

Hello bloggen!

Kuggade första tentan idag, med tre poäng, tre fucking poäng?! Känns jävligt surt. Började med hemsidor i dreamweaver också, riktigt kul! Extra kul att agera hjälp för andra också, nu när jag faktiskt suttit med dreamweaver innan, åter igen tack vare NTI-gymnasiet och Kenneth! Jag längtar till imorgon då jag får sitta med det igen. Önskar att jag hade det på datorn. Svindyrt att köpa tyvärr. Kanske skulle vara olaglig och fixa det ändå?

Ni får även ursäkta mig. Jag har inte så mycket att skriva i den här bloggen just nu. Skriver mest i viktbloggen eftersom kosten och träningsstarten har tagit mycket plats. Läs mer här ----> http://trettiofemkiloformycket.blogg.se. Jag kommer att bli mer aktiv här så fort jag har hittat en balans mellan dessa två, jag lovar!

En annan kul grej är att jag fick en inbjudan av Patrik till hans 25års fest den 22/11 :) Det ska verkligen bli jättekul, så nu har jag både Sonata Arctica den 2/11, min födelsedag den 16/11 och sedan hans födelsedagsfest den 22/11 att se fram emot. Omtentan också visserligen.. fast den ser jag ju mindre fram emot. Anyways, nu ska jag sätta mig och planera litegrann. Pappa kommer förmodligen hit i helgen så jag måste planera träningen lite. Prioritera som det så fint heter.

The key.

Examinationen gick bra tack och lov. Jag hoppas nu att jag inte bara missförstod allt och går hem med ett underkänt. Men det ska nog vara lugnt. Idag ska jag laga lite mat (lunchlådor till skolan bla) och sedan ska jag nog cykla iväg och simma i simhallen. Ska nu även få tummarna ur röven och öppna mina kursböcker. Den 7/11 har jag skriftlig tenta på teoridelarna, så det är lika bra att börja läsa nu, innan det är dagen innan.

Hade förresten en helvetisk natt. Jag kunde för det första inte somna när jag gick och la mig vid halv elva. Jag somnade nog vid halv ett tror jag. Jag vaknade vid ett igen och trodde att det var dags att gå upp, men icke. Somnade om men vaknade vid två igen för att jag var kissnödig, somnade om. Vaknade vid tre och kunde inte somna om på ett bra tag, vaknade igen vid halv sex. En kvart innan klockan skulle ringa.. Tro det eller ej så var jag ändå rätt pigg, thank god.

Vad gör ni idag?

Life is wonderful.

Ny vecka börjar imorgon. Känns rätt bra faktiskt, är dock lite nervös inför examinationen imorgon. Men det borde inte vara några större problem tycker jag. Jag är ju ändå van vid Photoshop, till skillnad från en del som aldrig suttit med det förut. Jag slutar i alla fall klockan 12, bör vara hemma vid 14 någon gång. Då ska jag nog åka och simma tror jag, eller om jag promenerar, vi får se. På tisdag börjar vi med xhtml och dreamweaver, återigen är jag tacksam för att jag faktiskt har suttit med programmet förut. NTI har lärt mig någonting i alla fall ;) Nu ska jag sova. Godnatt!

Glöm inte att följa min viktkamp här!

Viktbloggen!

35 kilo för mycket.

Söndag.

Godmorgon! Idag ska jag tvätta är det tänkt. Behöver få undan lite smutstvätt, det blir ju så stökigt när allting ligger och skräpar överallt. Jag ska även plugga litegrann. Imorgon har vi den första praktiska examinationsdelen (av två) och vi ska göra någonting i photoshop. Inte så svårt för mig, som sitter i det och inte heller så svårt på den nivån vi är på. Men det skadar aldrig att sätta sig ner och repetera. Vilken söndag! Vad gör ni idag?

Dagens låt: Markus Krunegård - Hjälp.


Markus Fagervall.

Stjärnor på is är slut för denna vecka och som de senaste gångerna är Markus i topp! Love that guy. Utöver honom tycker jag fortfarande om Josefine och fotbollskillen Jesper är för härlig, får inte glömma Tony Irving heller, vem kan låta bli att skratta med honom när han säger rumpa?

Lördag.

Magen mår betydligt bättre idag, i alla fall just nu. Jag har precis ätit så jag sitter och smälter maten litegrann. Sitter även om väntar på att klockan ska bli åtta så att Stjärnor på is börjar. Fuck Dansbandskampen, jag föredrar paljetter och Markus Fagervall.

Vad gör ni en lördagskväll som denna?


Det finns så mycket man behöver.

Nya skor
Glasögon
En ny frys
En soffa
Ett skrivbord

Men vart är alla pengar?

En djävulsk natt.

Den här natten var ingenting att leka med. Min mage har krånglat hela tiden, jag har vaknat fem gånger minst inatt och det suger. Därför sov jag återigen så länge idag (vaknade för en halvtimme sen). Dessutom är jag hungrig men jag orkar inte fixa någonting att äta. Jag hoppas verkligen att magen blir bättre idag, för har man ont i magen är en hel dag förstörd.

Filmer som saknas i min hylla.

Jag älskar film och i födelsedagspresent och julklapp kommer jag att önska mig många filmer tror jag. För att inte glömma bort någon tänker jag skriva ett inlägg om det. Så detta inlägg kan ni ju bortse från eftersom det är för min egen räkning, haha ;)

  • Stardust
  • Narnia II - Prins Caspian
  • Harry Potter - Fången från Azkaban
  • Kalle och chokladfabriken
  • Rännstensungar
  • Den oändliga historien II
  • Dårfinkar & Dönickar
  • 1408
  • Iron Man
  • Gremlins
  • Hellboy
  • Pirates of the Caribbean III
  • Hancock
  • Julkalendern: Jul i Kapernaum
  • Julkalendern: När Karusellerna Sover
  • Julkalendern: Trolltider
Jag vet, jag är en sucker för "barnfilmer". Jag älskar sånt. Jag växer aldrig ifrån det. Speciellt inte gamla julkalendrar! Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på Mysteriet på Greveholm nu i dagarna. Det är min favorit julkalender, samt dom tre ovanstående. Vilken är din favorit?

Jag skippar Idol ikväll.

Jag har så satans ont i magen att jag ska värma vetekudden, bädda ner mig under täcket och titta på någon film på datorn. Eftersom jag inte har införskaffat mig någon soffa än så måste jag sitta i min något uråldriga fotölj om jag ska titta på TV och det pallar jag fan inte. Jag hatar att ha ont i magen, det förstör allt.

Stockholm den 2/11.

Jag har tidigare nämnt att jag och Daniel ska till Stockholm den 2/11 för att se Sonata Arctica. Jag längtar sjukt mycket efter det och det ska bli jättekul! Dessutom ska jag förmodligen träffa Melina för en fika, vi har inte träffats på flera år och dessutom har vi på något konstigt vänster tappat kontakten helt under ett par av dessa år. Shame on us! Men jag föreslog i alla fall att vi skulle försöka hinna träffas innan konserten och det tackade hon inte nej till, som tur var :)

Ont i magen.

Jag vet inte vad som försiggår i min mage. Den har mer eller mindre gjort ont hela dagen. Det känns liksom som mensvärk, fastän det inte är det. Ägglossning kanske? I Dunno.. Dessutom är jag kissnödig hela tiden, tror jag, på grund av urinvägsinfektionen. Om det inte har gått över till på måndag så är det jag som går till vårdcentralen, för vem vet, det kanske är någonting annat? Intressant inlägg det här.

Höst 2008.










Jehovas vittnen.

Fick precis mitt första besök av Jehovas vittnen. Dom började prata om att krig i världen måste upphöra och att det är guds uppgift.. ja ni fattar. Där stod jag med mitt pokeransikte (hade ju inte hjärta att smälla igen dörren i ansiktet på dom) och dom babblade på i kanske tre minuter. Smärtfritt. Jag fick två häften med information. Jag sa att jag skulle läsa dom, jag kastade dom på en gång. Call me a sinner.

Sedärja.

Det var ju inte så svårt att hitta till min blogg på egen hand. Så långt hade jag inte ens tänkt. Google är allt bra han, eller hon.. Vad vet jag? Då kan ni ju googla om ni vill åt min viktblogg tidigare än måndag. Haha! Vi ses där, och här givetvis!

Äntligen fredag!

Jag känner att den här bloggen kommer lite i andrahand nu när min andra blogg är igång. På måndag presenterar jag den här, lika bra att inte dölja någonting. Då är det svårare att fuska, när jag vet att mina vänner har tillgång till bloggen.

Idag ska jag inte göra mycket alls faktiskt, jag ska gå och handla lite inför middagen ikväll och sedan ska jag nog läsa lite, kanske kolla på film.. eller något i den stilen. Ikväll är det i alla fall Idol och det tänker jag nog titta på, även om höjdpunkten kommer imorgon - Stjärnor på is. Jag förstår inte hur svenska folket hellre tittar på dansbandskampen? Jösses.. Men alla är vi väl olika I guess. Jag föredrar paljetter. Vad ska ni göra idag mina vänner?

Andreas Carlsson = Gary Sinise?

Är inte idol-jurymedlemmen Andreas Carlsson lik CSI-stjärnan Gary Sinise?
Andreas är ju så klart lite yngre då, men i det stora hela.

 

Divine.

Nackdelen med att ha hemtelefon är nog alla jävla irriterande telefonförsäljare. Senast idag, för bara någon timme sedan, ringde en tjej vid namn Sofia upp mig från ett företag som heter Divine. Hon babblade på om sina nya hipsters och att allting var gratis. Dum i huvudet som jag är så tackade jag ju givetvis ja och nu i efterhand så ångrar jag mig väldigt mycket. Divine är tydligen väldigt omtalat och är tydligen inte speciellt seriöst. Flera kunder har varit missnöjda efter att ha sagt upp sina medlemsskap. Dom har fått inkassobrev på obetalda varor och de har fått ytterligare varor trots att dom har sagt upp sig. Jag känner mig ju väldigt dum nu som gick på det där. Så fort jag har fått mina gratisvaror tänker jag säga upp mitt medlemsskap både via telefon och webben och hoppas innerligt på att jag aldrig mer behöver ha med dom att göra och efter det tänker jag registrera min telefon i NIX-registret så att jag slipper allt sådant i fortsättningen.

Jag tänker aldrig bli en telefonförsäljare.

Dagens låt: Chairlift - Bruises.


Man mår ju så bra efteråt.

Jag har ätit lite middag och tänkte nu ta en dusch, det kliar i min hårbotten, det är fett och äckligt.

Middag.

Det är skönt att städa när det bara är tvätt och gamla tidningar som ska plockas bort. Då går det fort som attan :P haha! Nu ska jag försöka hitta på någonting att äta och sedan ska jag nog titta på någon film :) Imorgon är det skola igen, så jag kan inte vara uppe så otroligt länge.

Cleaning out my closet.

Jag skulle ju städa idag. Det hade jag nästan glömt bort. Så nu är det dags.

Min viktblogg är igång!

Jag har nämnt flera gånger att jag tänker starta en viktblogg och nu är den igång! Jag är inte riktigt beredd att låta vem som helst (som inte hittar dit själv) ta del av den, så är någon intresserad så får ni lämna en kommentar och lämna er mailadress, så får ni adressen dit helt enkelt. Enkelt va? :)

Melodifestivalen 2009.

Okej, aftonbladet har gått ut med vilka artister som kommer att vara med i 2009 års Melodifestival. Bland annat: Ola, Måns Zelmerlöw, Molly Sandén, Lili & Sussie, Sarah Dawn Finer, Linda Bengtzing, Amy Diamond, BWO, Lasse Stefanz, Lasse Lindh m.fl. Inte så tokigt tänkte jag som faktiskt tycker det är rätt kul att se på Melodifestivalen. Men en sak funderade jag på, vad sjutton har Ola gjort med håret!? Sen när trodde han att det skulle sitta fint med permanentat hår? Jag hoppas verkligen att han skippar det när Melodifestivalen sätter igång. Han ser ut som idol-Andreas INNAN han fick håret fixat.. stackars Ola.

Nåja, jag ska väl vara glad att jag föredrar Måns framför Ola.



Morsning.

Skönt med sovmorgon idag kan jag lova. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men någonting säger mig att jag borde äta frukost och sedan öpppna mina kursböcker och läsa litegrann. Även om kursen vi har nu inte är så speciellt krävande (just nu) så kan det nog vara en god idé att åtminstone titta lite i böckerna. Ska även omboka min tandläkartid som jag har den 30/10, jag åker ju till borlänge då, så det krockar. Tänkte inte på det när jag bokade biljetterna. Men nu, frukost och lite Mysteriet på Greveholm (love it!)

All I ever wanted was to love you.

Nej ni mina kära läsare. Nu ska jag nog släcka ner och gå och lägga mig. Jag finner ingenting mer intressant att göra idag nämligen och då orkar jag inte sitta uppe bara för sakens skull. Imorgon ska jag plugga, uträtta ett par ärenden samt städa lite i lägenheten. Tänkte även försöka ta mig ut (om vädret tillåter) och fotografera lite, det saknar jag. Så vi hörs imorgon mina vänner :) Nighty!

Dagens låt: Heavenly - Dust to dust.


Bloggdesign klar.

Nu är jag väl skapligt nöjd i alla fall. Kommer nog att småfixa med den efter hand. Det enda störande är reklamen, enligt mig. Den stör så otroligt mycket och är så otroligt ful.. Men jag är inte villig att betala 59kr/mån för att jag ska slippa den, så rik är jag nämligen inte. Så jag och ni får helt enkelt stå ut med den.

Design under konstruktion.

Jag håller på att dega med en ny design. Håll till godo.

Merlin till SVT!

Jag läste precis på TV-planeten att SVT har köpt in storsuccén och BBC-dramat Merlin! Jag som älskar sådana program kommer definitivt att ge detta en chans :) Någon mer än jag som tycker om denna sortens tv-serier?

Stuck on my vision.

Nu står pajen i ugnen, mums :)

Hemma.

Hemma från skolan sedan en timme tillbaka ungefär. Jag orkade inte vara kvar på handledningen eftersom vi i photoshop just nu får lära oss hur vi beskär, skuggar, tunnar ut och använder trollspöet. Alltså sådant som jag redan kan. Jag lider med dom som aldrig någonsin suttit i programmet, för då är det inte så himla lätt. Men det känns drygt att sitta där och se läraren gå omvägar när man själv är så van vid genvägarna. Dessutom är min uv-infektion så himla irriterande..Imorgon är jag hur som helst ledig. Grymt skönt. Sista onsdagen denna månad som är skolfri. Nästa vecka börjar xhtml-kodningen så då kommer vi spendera ännu mer tid i skolan. Det gör visserligen inte så mycket, men det är väldigt skönt att vara ledig i mitten av veckan. Man får liksom lite ny energi.

Hade tänkt baka äpplepaj idag, igen, jag vet. Men det är ju så otroligt gott! Ska även städa lite och sedan ska jag sätta mig och plugga litegrann på teorin. Japp, även denna kurs har ett par teoretiska delar, tyvärr. Haha! Ska även lägga mig och titta på antingen fortsättningen på säsong 3 av Full House eller fortsättningen på säsong 2 av Kyle XY. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Kanske blir det en Harry Potter-film, vem vet ;)

Godmorgon!

Jag beslutade mig för att ta det senare tåget idag, det är så sjukt jobbigt att gå upp klockan 05.45.. Nu fick jag åtminstone sova en timme extra. Ska snart bege mig till tåget och sedan väntar en föreläsning samt handledning i photoshop. Vad ska ni göra idag? :) Vi ses i eftermiddag!

Tågbiljett beställd.

Igen? Tänker ni nu och ja det stämmer. Den 30/10 åker jag till Daniel igen för att på söndagen den 2/11 åka till Stockholm för att se Sonata Arctica, bo på Af Chapman (se bild) och ha det allmänt mysigt i huvudstaden. Jag är inget stort fan av Sthlm men jag måste erkänna att det ska bli väldigt roligt :)

Nu ska jag platta håret och sedan gå och lägga mig. Imorgon är det skola som gäller.


Bild lånad från wikipedia.

Lina Dahlbäck.

Har än en gång hjälpt Lina med hennes bloggdesign. Så här blev reslutatet :)

Ändrade även min en aning, när jag var hos Linda såg den bruna färgen så bajsbrun ut..
Ska göra en ny design så småningom, när jag orkar, har tid och inspiration.

Lunch istället.

Frukost blir lite sent nu, så jag ska laga lite lunch. Potatis, köttbullar med lingonsylt och brunsås, yummie! Har även rensat lite onödiga filer och så vidare på datorn, den börjar nämligen bli lite full, har endast 14GB ledigt utrymme kvar nu. Så jag har fört över det mesta på min externa hårddisk, tacka vettja den som uppfann den!

I love my daddy!

Åh, pappa har fört över pengar till mig. Han är snäll han :)

Frukost kanske.

Kylskåpet är tomt, så jag borde nog åka och handla litegrann tror jag. Jag börjar bli rätt hungrig.

Rättelse.

Vill börja med att svara på en kommentar som någon lustigkurre skrivit.
Det var alltså jag som fick urinvägsinfektion inte X2000 ;) haha!


Jaha.. Idag började i alla fall inte så bra. Jag gick upp klockan halv sju, var på väg ut ur dörren när jag tittade på schemat och såg att vi inte började förrän klockan 13. Great tänkte jag, nu har jag stressat helt i onödan.. Men jag gick och la mig igen, vaknade vid nio. Hade pissont (av urinvägsinfektionen) så jag fick bli hemma idag från skolan, som tur är så lägger Anja alltid ut sina föreläsningar på webstudieplatsen på hiks intranät.

Anyway, helgen har varit minst lika mysig som alltid. Vi har inte gjort speciellt mycket, mest legat i sängen och kramats, spelat guitar hero eller något sånt. I fredags var jag i borlänge en sväng och träffade Linda, väldigt kul att träffa lite "gamla" ansikten :) Vi käkade kycklingsallad på matpalatset och sedan begav vi oss hem till henne en stund. Vi gjorde inte heller så himla mycket, pratade mest :) Sen i söndags, igår.. var det ju dags att åka hem. Tågresan från borlänge till mjölby var felfri men i mjölby började problemen. X2000 var försenat med 20 minuter, vilket skulle innebära att jag missade mitt byte i Alvesta.. (jag har inte riktigt förstått mig på X2000.. dom ska vara det snabbaste tåget i Sverige, eller? Och är ändå ALLTID sena och dyra..)

Men ändå. Vi kommer till Alvesta, får veta att vårt tåg väntar in oss i Alvesta och paniken är över. Trodde jag.. Väl utanför Alvesta stannar tåget mitt ute i ingenstans för att plocka upp typ 100 passagerare från ett annat tåg som kört på en älg. Det var proppfullt på tåget, man kunde knappt röra sig, jag var kissnödig (det hade jag faktiskt varit sen vi var i mjölby). Inget bra slut på dagen. Jag var hemma vid 21 någon gång och då hoppade jag in i duschen för att sedan sova. Urinvägsinfektionen kom nog av att jag druckit på tok för lite och för att jag höll mig så länge.. I dunno.. Det var en rätt jobbig söndag i alla fall.

Nu har ni fått veta vad som hände. Vad har ni gjort i helgen och vad händer i veckan?


Vilken konstig dag det blev.

Jag är nu tillbaka hemma i lägenheten i Emmaboda, efter en underbart mysig helg uppe i Dalarna. Jag orkar inte riktigt gå in på vad som har hänt (tar det imorgon istället). Jag ville bara påpeka att jag lever, trots överkörda älgar och x2000s alla förseningar och urinvägsinfektioner. Mer om det imorgon, godnatt hörrni :)

Dalarna.

Sjukt seg just nu. Jag ska ställa mig i duschen om en liten stund och sen ska jag äta frukost, eller ja, något liknande i alla fall, jag vet inte vad jag har hemma.. förmodligen ingenting :P haha! Åker som sagt till D idag och kommer hem igen på söndag, så då får ni en uppdatering om vad jag har gjort, som jag nämnde igår så vill jag inte spendera min tid vid datorn när jag är i Dalarna, det förstår ni nog :) Ciao!

Godnatt!

Det är dags för mig att gå och lägga mig nu, jag ska ändå upp relativt tidigt imorgon. Tåget går 11.40 men innan dess ska jag hinna duscha och packa det sista. Så jag ska nog gå upp vid åtta, halv nio. Så det är bäst att jag hoppar i säng nu. Men vi hörs efter helgen! Jag tänker nämligen inte uppdatera bloggen i helgen. Jag hoppas att ni får det lika bra som mig ;) <3

Bloggdesign.

Hjälpte Lina med hennes bloggdesign och så här blev resultatet :)

Bodyscrub!

Lina tipsade om jättebra peelingprodukter för kroppen och jag blev ju givetvis sugen jag också eftersom jag så länge letat efter en bra scrub/peeling! Dessa produkter fanns i massvis av goda dofter och jag tänker nog köpa hem ananas och jordgubb :) När jag blir rik.. någon gång :P haha! Prova ni också :)

 

Hela världen blir din.

Jag har nu tvättat det jag ska ha med mig imorgon, jag har städat i ordning lite och nu ska jag bara äta lite karelska piroger innan jag börjar med en ny bloggdesign till Lina. Jag ska försöka att få den klar innan jag går och lägger mig så att hon blir glad och så att jag slipper ha det på samvetet :)

Dagens låt: Lady Sovereign - Love me or hate me.


Ingen ro och ingen rast.

Jag sov i Karlskrona hos Emelie inatt, som jag säkerligen nämnde. Vi åkte hem till henne efter skolan, vädret var kanon så vi passade på att hämta hennes hund Gordon och tog oss en promenad medan solen ännu var framme. Efteråt beställde vi pizza, hyrde film och sedan tog vi ett glas vin, eller två. Vi gick och la oss vid elva någon gång eftersom båda var så trötta. Imorse, runt halv sju. Lämnade Emelies ex hennes son Wilson, så då blev det ingen mer sömn. Idag har vi varit i lekparken, vi har gått i lite affärer, njutit av solen och fikat. Jag kom hem för ungefär en timme sedan och det första jag fick göra var att gå ner till tvättstugan och slänga in lite tvätt. Nu ska jag städa undan lite disk som blivit kvar, så att allt är tipp topp innan jag åker imorgon :)

Jag längtar så fruktansvärt efter darling nu.

Det är så kul med kommentarer.

Ibland önskar jag att jag hade 300.000 besökare på bloggen varje vecka, att jag fick hundratals kommentarer och diverse mail, för att det är så himla kul när folk kommenterar och har sig :) Dock är jag väldigt tacksam för att jag faktiskt är så otroligt anonym som jag är. Jag slipper förklara varför jag har på mig vad och jag slipper höra hur ful jag är och att jag borde gå och dö, haha! Men ibland, ibland gott folk - så vore det rätt så roligt, åtminstone för en stund.

Finner inget mer av intresse ikväll, så jag tänkte gå och lägga mig. Jag ska ändå upp vid sex imorgon. Vår nya lärare, Anja. föredetta ubåtsofficer nämnde klart och tydligt vad hon tyckte om människor som inte kunde hålla tiden. Så där rök min idé om att ta det senare tåget, jag vill ju inte se dålig ut i frökens ögon ;) haha!

Godnatt :)


Dagens låt: Sonata Arctica - My Selene.


In the dark.

Nu ska jag tända upp lite här i lägenheten och sen ska jag käka clementiner och titta på, gissa vad?
Just det, Full House.

Jag önskar att jag var miljonär!

Åh, alla bara shoppar hela tiden. Det vill jag också göra! Ibland önskar jag att jag inte var student med utgifter på studentlitteratur och diverse andra nödvändiga saker. Jag vill också spendera pengar på kläder och andra roliga saker. Jag måste verkligen försöka hitta ett helgjobb, så att jag kan fördriva tiden på helgerna och samtidigt tjäna lite extra stålar.

Update.

Måndag igen och vädret är kanon, nu när det inte är helg. Som vanligt med andra ord. Det har varit en skön dag idag. Jag och Emelie gick på stan och shoppade lite (eller ja, Emelie shoppade) jag agerade mest smakråd. Sedan var det dags för ny kurs, den verkar hur kul som helst och nu är jag hemma igen. Ska äta paj och sedan ska jag skicka iväg digitalkameran till Josephine hade jag tänkt. Ciao!

Paparazzi.

Söndagen börjar lida mot sitt slut och imorgon börjar en ny vecka och även min andra kurs på högskolan - Bild, form och webb. Det ska bli riktigt kul och den här gången ser kurslitteraturen lite roligare ut ;) Vi kommer att hålla på mycket med css och html, känns rätt så bra att jag har lite erfarenheter av det sen tidigare och förhoppningsvis blir det inte så svårt, utan bara roligt :)

Hela den här veckan kommer att bli underbar, det känner jag på mig. Imorgon ska jag och Emelie gå runt och fönstershoppa lite på stan innan skolan börjar vid 12, tisdag spenderar jag i Karlskrona hos Emelie och Wilson (hennes übersöta son). På onsdag är jag ledig från skolan och på torsdag så åker jag äntligen upp till Dalarna och myser med sötaste D. Ska även träffa Linda på fredag en sväng, det ska bli megakul. Önskar att jag kunde träffa alla söta dalmasar när jag är däruppe, men tiden räcker tyvärr inte till.

Nu ska jag ta en dusch och äta resten av min paj, eller kanske inte allt. Men lite :)


Favorit i repris, älskar mitt hår på denna bild.

Dagens låt: Black Stone Cherry - Blind man.


If I could be you.

Pajen blev jättegod om än syrlig :) Har legat å slöat och tittat på Eragon, väntar på att tredje säsongen av Full House ska bli klar :P Jag har verkligen fått dille på den serien, hur härlig som helst! Jag har planerat att se alla åtta, men jag tar en i taget, rätt rimligt va? haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Har egentligen tvättstuga kl 17 men jag har inte så mycket att tvätta, tog bara en tid för säkerhetens skull innan jag åker till Daniel, men jag tror att jag klarar mig. Vad gör ni på en söndag som denna?

They call me Stacy.

Nu står pajen i ugnen :) Det ska bli så himla gott. Adderade lite björnbär också, så det kommer nog att smaka himmelskt :) Speciellt med vaniljsåsen. Hur gott är inte det? Använde också lite havregryn i smuldegen, lite nyttigare, men fortfarande lika gott :)

Usch, fy och blä.

Det var inte kul alls att cykla i det här vädret men nu är det i alla fall gjort, tur det. Nu har jag mina ingredienser till pajen som jag ska göra snart, det ska bli så smarrigt. Shit! Klockan är bara halv ett och det känns som att klockan är typ fyra fem.. haha, ja ja. Denna dag springer nog i alla fall inte iväg som den gjorde igår.

Ruskväder.

Jag bävar verkligen inför att behöva ta mig till affären. Det är ett riktigt ruskväder ute idag. Det blåser, det regnar pö om pö och det är typ åtta grader ute. Men jag måste verkligen åka och handla. Dels för att jag behöver något att äta till middag ikväll och dels för att jag är sugen på att baka drottningpaj (bärpaj med hallon och blåbär). Så jag antar att det är lika bra och ha det gjort, så jag ska klä på mig och gå ut.. brr.

Sunday.

Idag sov jag åtminstone inte bort hela dagen. Jag vaknade vid halv elva, helt överenskomligt. Tänkte äta lite frukost nu och lägga mig och kolla på film. Ni kan inte ana hur skönt det är att slippa tänka på att man MÅSTE plugga. Jag känner mig så otroligt fri :P haha! Just wanted to say hi.

Stjärnor på is.

Ett riktigt bra program måste jag säga :) Jättekul att dom flyttade Let's Dance till isen istället och de flesta deltagarna är jätteduktiga. Jag har ingen klockren favorit ännu, lär se lite till först tror jag :) Men Josefine Sundström, Markus Fagervall och Tony Irving ligger bra till, jag hoppas att dom håller sig kvar i tävlingen till nästa lördag. Dock förvånar det mig att de flesta (enligt Aftonbladets omröstningar) tyckte att både programmet, juryn och programledarna var ett fiasko. Jag tyckte att det var underhållande, speciellt Carolina Gynning och Carina Berg! Juryn eller den så kallade ispanelen var väl kanske lite slö. Hade hellre sett Tony Irving & Co som jury, men vad vet dom om konståkning?

Vad tyckte ni om programmet? :)

Edit: Lulu fick åka ikväll. Varken rätt eller fel. Malin var sämre ikväll, men mina favoriter är kvar.

Design.

Josephines nya design är klar. Hon har inte sett den ännu, men jag hoppas att hon tycker om den :)

Rubrik.

Det fick bli lite resten från veckan som varit. Skruvpasta och chili con carne. Jag orkade inte anstränga mig och skita ner köket igen och resterna måste ju ätas upp innan dom blir dåliga. Smakade bra i alla fall, så det är väl det som räknas :) Tänkte sätta mig och fixa med Josephines design nu. Får se om jag är kreativ nog.

Tainted Tune.

Den här dagen sprang förbi. Kan väl bero på att jag sov till två, men i alla fall :P Nu har jag städat lägenheten och duschat, hela kvällen är fri och jag behöver inte ha ångest så fort jag kommer in i köket, där är det nämligen skinande rent nu. Det enda jag inte har gjort idag är att äta ordentlig mat, så det kanske är dags att laga lite middag? Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på, märks väl :)

Vad har ni ätit idag?

Sonata Arctica.

Äntligen är biljetterna beställda :) Den 2/11 händer det, bästa födelsedagspresenten ever!

Whip the Blip.

Då var det fräscht igen och det luktar vanilj och magnolia i hela lägenheten, love it :) Nu ska jag ta en dusch, det blir svettigt att städa lägenheten ska ni veta. Nu ska jag se till att inte stöka ner lika fort igen, vill inte behöva städa innan jag åker upp till Dalarna på torsdag. Ikväll är det förresten premiär för Stjärnor på is, är det någon mer än jag som ska titta på det? :)

Lördag.

Nu ska jag röra på mitt feta arsle och börja städa ;)

Vart tog lördag vägen?

Jag vaknade klockan nio imorse.. Tänkte att jag gott kan unna mig en extra timme i sängen, så jag somnade om. Jag vaknade nyss, trodde väl att klockan kanske skulle vara elva, max tolv. Men nej nej, klockan är redan två?! Hur kunde detta hända? Vart tog lördag vägen?

Dagens låt: Movits! - Äppelknyckarjazz.


Finally friday!

Det är så jäkla skönt att det är fredag idag :) Jag håller på att laga mat. Det blir isterband med kokt potatis, vit sås och rödbetor :) Sjukt gott. Sen ska jag titta lite till på Full House. Har även köpt en massa frukt, så jag ska äta fruktsallad idag igen, även det sjukt gott, ellerhur? :) Önskar bara att D var här också, då skulle det vara tipp topp. Skönt att jag får träffa honom på torsdag igen.

Hello boys and girls!

Hur mår ni idag? Bra hoppas jag :)

Jag mår bra, efter alla omständigheter som varit under dagen. Imorse höll jag på att missa min allra första tenta. Tåget stannade i Nybro pga. en tågolycka. Vi skulle få byta till buss för att åka vidare till Kalmar. Problemet var bara att där bara fanns en förstärkningsbuss och vi var ungefär 200-250 passagerare som skulle fortsätta till Kalmar. Jag och typ hundra andra fick inte plats och fick vänta på en annan buss. Bra tänker ni? Det enda problemet var att det inte kom någon ny förstärkningsbuss, så där stod vi. Lite småpanik så där. Efter cirka en halvtimma kom det dock en buss och vi kunde åka mot Kalmar. Fast vad spelade det för roll tänkte jag, jag har ju ändå missat tentan.. Jag gick i alla fall till skrivsalarna där tentorna gjordes och tack vare att Emelie pratat med vår sittvakt så fick jag göra min tenta ändå, tacka gud för det! Tacka Emelie för det! Är dock riktigt besviken på SJs tågpersonal som sket i passagerarna som fick vänta.

Tentan gick i alla fall jättebra, tyckte jag åtminstone. Jag svarade på varenda fråga och ingen fråga kändes så där direkt oklar eller otydlig. Så nu känns det jättebra! Jag belönade mig själv med en ny halsduk från H&M och en lunch på McDonalds med Emelie. Nu behöver jag inte tänka på tentor igen förrän om ca 6 veckor. Känns überskönt kan jag lova :)

Nu ska jag ta det lugnt, jag ska se på ett par avsnitt av Full House. Sen ska jag även påbörja lite bloggdesigner igen. Josephine vill ha en ny. Så det ska jag också börja med idag tror jag, om jag inte väntar till imorgon. Deadline på söndag i alla fall.

Vad ska ni göra idag?


Jag ger upp.

Nu orkar jag inte plugga mer. Tentan får helt enkelt gå som den går.. Ses imorgon. Godnatt!

Idol - Ett udda år.

Det måste jag säga. Det är verkligen udda idoler i år om man jämför med tidigare år. Idag tog Robin E, Kevin och Johan hem det tycker jag. Så jag hoppas att dom håller sig kvar till nästa vecka. Även Lars, men låten var konstig denna gång, för konstig trots att han är konstig han också. Nu ska jag läsa lite till och sedan ska jag gå och lägga mig. Ska upp kl sex. Tentan börjar kl åtta imorgon. Wish me luck!

Jag kommer att blanda ihop allt!

Jag orkar verkligen inte plugga mer just nu, men jag borde verkligen. För det känns som att jag inte fattar ett skit, jag kommer blanda ihop alla lagar och spelregler, glömma bort skillnaden mellan refereat och nyhetsartikel. Saker som är så självklara, kommer jag att blanda ihop. Är de det här som kallas tentaångest?

Time for studies.

Har ätit middag nu, det blev soppa :) Nu ska jag bara lägga in lite ny musik på mobilen och sedan ska jag återgå till mina studier. Har tagit mig igenom de prioriterade kapitlen i Weibull, nu återstår Medierätt och spelreglerna + mina anteckningar och powerpoints. Har förövrigt ett väldigt stort sug efter shopping.

Sexnovell, sexblogg och onanera.

Jag loggade in på bloggportalen.se och kollade runt när jag såg de mest sökta orden just nu på deras hemsida. Jag kanske är konstig, men när jag ser dessa ord får jag en väldigt otäck bild i mitt huvud. Just me?

1. Sexnovell
2. Färjan
3. Sexblogg
4. Kauhajoki
5. Onanera
6. Kissie
7. Blondinbella
8. Papa Dee

Dagens låt: Lady Gaga - Paparazzi.


Sweetness.

Alldeles riktigt, efter en dusch är man sweet igen och nu har jag laddat upp med ett stort glas med limevatten. Ska fortsätta i Weibull nu och sedan gå över till Medierätt och Spelreglerna. Sen ska jag laga lite mat tror jag.

It feels like tonight.

Har läst i Weibull den senaste timmen och nu måste jag verkligen ta en break för att duscha. Jag känner mig hur ofräsch som helst nämligen. Mitt hår luktar illa, hela jag gör det faktiskt, haha! Så innan jag fortsätter måste jag ta en dusch och bli lite fräschare. Vädra lite också kanske ;P haha!

Glasbiten.

Trampade på en jätteliten glasbit i köket, så nu är det hål i min fot :(

Morning!

Vaknade precis och idag är det plugga som gäller. Orkar inte, men jag måste. Annars kommer jag att kugga tentan så det skriker om det. Okej, inte så mycket kanske, men rätt mycket. Dock har jag gått upp kl 10 idag på min lediga dag för att ha två timmar ledigt från allt. Så klockan tolv sätter jag igång. Sen ska jag hålla på heeeela lååånga dagen. Jag är rätt så nervös. Men det får gå som det går :) Som min lärare säger. "Man har inte levt förrän man kuggat sin första tenta, och kuggar, det gör alla någon gång".

Vad gör ni idag?


A full figure model.

Top Model 10 avslutades precis och Whitney blev årets vinnare. Vilket jag tycker är superkul! Första gången ANTM utser en så kallad "plus-size model" som vinnare. Även om jag nu tycker att hon är långt ifrån mullig (dock mulligare än de trådsmala stickorna som vanligtvis vinner). Jag blev nöjd med årets vinnare, hon är så vacker Whitney, även om jag hellre sett att Anya vunnit.

Zappade ju även till idol emellanåt. Alice och Lou Lou tog hem det ikväll.
Jag hoppas att Yazmina åker ut, hon är för mesig tycker jag.





Hemma igen.

Sjukt jobbigt att gå upp imorse kan jag lova! Eftersom det är så himla mörkt fortfarande när klockan är sex så känns det som om det fortfarande är natt, inte så kul att stiga upp ur den varma sängen då nej. I alla fall, opponeringarna idag gick jättebra och det var faktiskt väldigt kul. Hade dock besök av en hemsk huvudvärk under dagen så det var mindre kul. Men nu är jag hemma och imorgon är jag ledig från skolan igen. Tentan närmar sig.. buhu.

Ska laga lite mat nu och sedan ska jag sätta mig och plugga lite, innan andra säsongen av Full House går i gång här hemma hos mig :) I just can't get enough! Vad gör ni idag?

RSS 2.0