Time after time.

Lars är för jävla bra, jag hoppas han vinner hela skiten (idol) i år!

Förövrigt ska jag borsta tänderna och hoppa i säng nu. Ska upp vid sex imorgon, måste nämligen åka med det tidigare tåget imorgon för jag måste hinna skriva ut både mitt och Linas arbeten inför opponeringen imorgon. Känns inte så kul att kliva upp sex när man gått upp vid tio sen i torsdags, men men, det måste göras. Nighty!

Varför vara anonym?

Jag tycker verkligen inte om när personer kommenterar anonymt i min blogg. Så hädanefter godkänner jag inga kommentarer som saknar namn eller bloggadress. Viss måtta får det ändå vara.

Musik.

Thousand Foot Kructh och Pillar, mycket bra.

Love uncle Jesse and Michelle.

Behöver jag säga mer? Scenerna med Jesse och Michelle är dem bästa!
Nu ska jag göra mig lite fruktsallad och forsätta att titta på Full House, love it!

Ibland otur, ibland timing.

Jag kom precis innanför dörren när det började spöregna igen. Denna gången hade jag tur och mitt paket klarade sig. Dock började en busschaufför gnäbba när jag skulle cykla över övergångsstället (man får ju tydligen inte göra det) och han blev sur som fan. Jag önskar att han hade vevat ner rutan så att jag hade fått skrika lite på honom. Han ska väl inte bry sig i vad jag gör? Det enda han ska se till är att han inte kör på mig :P haha! Varför är busschaufförer jämt så griniga?

Sitter i sängen med laptopen nu. Dricker ett stort glas med vatten och lime och bläddrar igenom de nya kursböckerna. Dom är verkligen såå mycket roligare än weibull och nyhetsfabriken :P haha. Ska bli skönt att ha en lite mer praktisk kurs nu till skillnad från denna vi har nu som bara är teoretisk.

Fy sjutton vad fort det gick!

Fick precis ett sms från posten. Mina böcker som jag beställde i helgen från Adlibris har kommit nu! Förra gången beställde jag från bokus och min beställning kom nästan två veckor försent utan anledning (böckerna var inte slut på lager eller liknande). Den här gången ville jag pröva Adlibris och se om det kanske gick fortare och visst gick det snabbare :) Härligt säger jag bara. Ska hämta dom efter att jag hämtat upp tvätten.

Puss på Adlibris!


Äckligt mätt.

Rubriken talar för sig själv. Maten blev jättegod och nu är jag så där spyfärdigt mätt, trött är jag också. Varför blir man alltid trött efter att man har ätit? Jag förstår inte riktigt det där, en del säger att det är pga. att magsmältningen sätter igång, någon som vet säkert? Anyways.. Det sista av tvätten ligger i torktumlaren nu, ska ner vid tre och hämta upp den. Sen ska jag titta på ett par avsnitt av Full House, sedan plugga. Börjar bli lite nervös inför tentan.

Jävligt klantigt Zandra.

Skulle kasta mina nycklar på sängen och vad ligger inte i vägen om inte min klocka som jag köpte i Brasilien? Glaset har nu en spricka.. suck.

Aktiv och effektiv.

Har snart tvättat tre maskiner med tvätt, jag lagar mat samtidigt (chili con carne) och så har jag skurat köksgolvet och plockat i ordning. Jag känner mig riktigt effektiv idag :) Ska bli skönt att varva ner senare idag. Har köpt årets första (för min del) apelsiner och så bananer samt päron, mums! Jag lyckades hålla mig ifrån de onyttiga sakerna i affären idag :) Jag är grymt hungrig för den delen. Skönt att chilin snart är klar. Bara bönorna som ska i och sedan koka ris, yummie!

Otur som vanligt.

Vad hände när jag var på väg hem från affären? Jo det börjar ösregna såklart.
Så nu luktar jag blöt hund.. jag är en blöt hund.

Dagens låt: Skillet - Whispers in the dark.


Lite lista.

KLÄDER
Skor:
Just nu ett par slitna ballerina (jag ska köpa nya).
Sneakers: Converse isåfall.
Jeans: Jag använder inte jeans speciellt ofta.
T-shirt: Långa, enfärgade, gärna så att jag kan ha tights till.
Underkläder: Hipsters i bomull eller spets är det bästa!

ACCESSOARER
Väska: En svart skinnväska från Ullared, som håller på att falla i bitar.
Plånbok: En vit skinnplånbok.
Solglasögon: Även solglasögon använder jag väldigt sällan.
Klocka: Min röda som jag köpte från Brasilien, märket Alora.

BADRUM
Tandkräm: Sensodyne.
Tvål: Någon budget krämtvål som luktar persika.
Parfym: Escada - Moonlight sparkle och Escada Magnetism.
Medicin: Pollenallergi-nässpray och ögondroppar.
Vitamin: B-vitamin (försöker stärka mina naglar).
Huvudvärkstablett: Panodil.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka likes Asia - Macau Moon (hallon och litchi).
Vin: Vitt, men jag dricker vin väldigt sällan.
Bröd: Lingongrova.
Glass: Chokladglass.

HEMMA
Säng: Har ingen aning om märket, men det är en 120-säng.
Lakan: Just nu är det något gammalt jag hittade i garderoben.
Espressomaskin: Dricker inte kaffe.
Kylskåp: Ett gammalt, jättelitet utan frys. Ge mig ett nytt!

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Carinas Hårvård i Motala, billigt och bra. Min favorit.
Bank: Swedbank.
Mobiltelefon: Nokia 3500.
Färdmedel: Tåg.

Time for a new day.

Allt känns alltid så mycket bättre efter en dusch. Hur trött och seg man än var så är man alltid mycket piggare efter en skön dusch. Thank god! Jag ska sortera lite tvätt, springa ner i tvättstugan och lägga i allt i maskinen, sedan ska jag cykla till affären på min cykel (som snart säkerligen kapsejsar, luften i däcken är skitdålig). Sen ska jag diska, fortsätta tvätta och sen plugga lite. Men det vet ni ju redan :) Önskar att jag hade något roligare att berätta.

Bloggkoll.se

Följ min blogg med bloggkoll

Mums!

Två rostade mackor och blåbärssoppa bestod min frukost av idag. Jag verkligen älskar blåbärssoppa, det är så otroligt gott :) och dessutom bra för min mage som jämt krånglar. Nu drack jag kall men det är supergott att värma och äta med vaniljglass. Nu ska jag duscha.

Godmorgon.

Emelie väckte mig via telefonen halv tio. Det är tur att jag har henne, annars skulle jag sova bort lediga dagar som denna :P Nu hade jag visserligen alarmet igång kl 10 men ändå. Idag ska jag maila min textuppgift till Lina (som ska opponera den) sen har jag tvättstuga vid 12 också, vill få resten av smutstvätten ren nu. Resten av dagen går åt till att plugga, har ju ändå tenta på fredag, så det kanske är dags att öppna böckerna igen.

Vad ska ni göra idag? :)

Dagens låt: SMK - Övningsköra.


I love systemåterställning.

Jag älskar verkligen att man kan systemåterställa sin dator. Jag fick precis virus och med en lätt systenåterställning var det borta, jag slipper få panik dom få gånger jag får ett virus på datorn nu mera. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Tänkte spara resten av avsnitten från första säsongen Full House till imorgon så vi får se vad jag hittar på.

Idolkval.

Jag zappade mellan idol och top model. Hann se hela Annas framträdande och jag måste bara säga att hon såg så jävla hemsk ut. Vad hade stylisterna tänkt med egentligen? Hon ser ut att vara 25 år äldre än vad hon egentligen är. Förövrigt tyckte jag om hennes uppträdande. Vad tyckte ni om årets första kval i idol?

Ibland kan man ju börja undra del 2.

Ibland undrar jag hur folk är funtade? Hur kan någon som träffat mig en enda gång veta hur mitt liv har varit? Gah, jag blir så himla irriterad. Men jag gör ingen big deal av det. Jag tycker bara det är jävligt onödigt att uttala sig om något man inte vet ett skit om.

Middag.

Har tagit mig igenom snart halva första säsongen av Full House och jag bara älskar det! Tog en paus nu för att steka lite köttbullar och koka lite nudlar. Har smällt i mig frukt sen jag kom hem så jag har inte varit hungrig förrän nu. Ska fortsätta titta på det efteråt.

Vilken jävla timing.

Precis när jag skulle sätta på mig tjocktröjan och cykla till affären så börjar det givetvis att ösregna.. typiskt.

Någon som kollade på Full House?

Minns ni den serien? En av dom roligaste serierna tycker jag och jag har fixat hem den första säsongen.
Så efter städningen ska jag äta lite nudlar och titta på de första avsnitten tänkte jag :)

Hemma.

Kom precis hem från Kalmar. Det gick smärtfritt idag. Träffade Patrik på bussen och vi tog sällskap till skolan. Väl där skrev jag ut min uppgift lämnade in den, satt och diskuterade lite med ett par klasskompisar och sen promenerade jag och Patrik in till stan igen för att ta tåget hem och nu sitter jag här och lyssnar på Jason Mraz :) Ska sitta här en stund till innan jag börjar städa.

Monday morning.

Det verkar bli fint väder idag. Än så länge är det molnfritt och solen verkar vara på uppgång. Man kan ju åtminstone hoppas. Jag ska käka lite frukost och klä på mig, sen ska jag cykla till tåget och åka till skolan.. Hade gärna sovit ett par timmar till men så fasligt trött är jag faktiskt inte. Jag hoppas att alla har sovit gott och att alla får en bra dag. Hörs när jag kommer hem igen :)

Josephine.


Låt ingen trampa på dig.

Fit for fight.

Det är alltid lika skönt att duscha på kvällen. Jag förstår inte varför folk duschar på morgonen? :P Det bästa som finns är att lägga sig nyduschad i sin säng, haha! Jag borde förresten gå och lägga mig snart. Ska ändå upp vid sju. Skönt att jag är hemma vid tolv imorgon i alla fall, så är inte hela dagen bortkastad. Jag ska plugga och städa (igen). Sen ska jag låta bli att stöka till det så fort, fattar inte hur jag gör?

Ibland kan man ju börja undra.

Min pojkvän och jag hade precis en underlig konversation:

Han: Laddar ner Pink Flamingos nu. Ska jag spara den så att vi kan se den?  
Jag: Vad fan är det?
Han: Ska tydligen va den äckligaste filmen som nånsin gjorts.
Jag: På vilket sätt då?
Han: Inte på det läskiga sättet.
Jag: Okej?
Han: Den är typ ökänd för att en skådis äter bajs på riktigt i den. bl annat.

Ibland kan man ju börja undra varför min älskade pojkvän vill se på såna här filmer och när jag frågade honom sa han bara lättsamt att det kan vara intressant att se hur äckliga filmer man kan göra. Den filmen får han i alla fall se på helt ensam. Bör jag bli lite rädd? :P

Rakade ögonbryn ska det vara.

Sitter och lyssnar på SMK, det var hur längesen som helst jag gjorde det och jag förstår inte riktigt varför jag inte lyssnar på dem oftare :) Någon mer som tycker om dom?

Anyways.. Hämtade tvätten precis, skönt med rena kläder igen. Har dock tvättid på tisdag igen, då ska resten som inte fick plats tvättas. Har ju bara en enda tvättmaskin här till skillnad från i Falun där vi hade hela tre. Så det är lite ovant att bara kunna tvätta en färg åt gången. Men det är bara till å vänja sig :) Jag orkade inte kolla på Shrek heller, jag har ju ändå sett den ett par gånger. Ska föra över lite ny musik på mobilen tänkte jag. Har redan gjort det med iPoden men mobilen kan också behöva lite nytt tänkte jag.

False news travels fast.

Tvätten ligger i torktumlaren och nu ska jag göra lite mat tänkte jag. Klockan sju börjar Shrek och den tänkte jag se. Borde även läsa lite i kurslitteraturen också och sen måste jag i sängen rätt tidigt. Ska upp klockan sju imorgon bitti för att åka till skolan och lämna in den där jävla uppgiften. Resten av dagen imorgon går nog åt till att plugga inför tentan. Vad ska ni göra i veckan?

Min tatuering.

Jag har länge suktat efter en tatuering, problemet har dock alltid varit frågan vad jag ska tatuera in för något och vart någonstans på min kropp? Nu har jag kommit på ett motiv som jag vet att jag kan stå för och som jag inte kommer att ångra (så länge tatueraren gör ett bra jobb så klart) nu är bara frågan vart jag ska ha den. Jag funderar att ha den bakom örat typ, på nacken. Som bilden nedan fast högre upp bakom örat. Fast jag vet inte, jag kommer nog att vela fram och tillbaka flera gånger. Har ni något förslag?


Bilden lånad från: www.evildesign.se


Och här är motivet som jag vill ha, inte det snyggaste jag ritat men ändå.

It's alright baby.

Trots att jag inte förstod vad min kära lärare menade med utgångar (läs nedan) så blev jag klar med min uppgift. Så nu har ännu en liten sten lyfts från mitt hjärta och det känns lite bättre. Nu ska jag fixa med min iPod, ladda och lägga in lite musik på den. Jag ska även sortera tvätten innan det är dags att tvätta igen.

Jag är verkligen så lost.

"Inga blankrader mellan stycken (utgångar). Detta gäller även mellan ingress och brödtext."

 

Vad fan menar dom? Och jag ska ha gått tre år textkommunikation? Bite me.


Tjuvlyssnat.se

En tjej ~20 tittar på kläder på Lindex tillsammans med sin kille ~20.


Tjejen: Jag kom att tänka på en sak...

Killen: Mm?

Tjejen: Du ger mig alldeles för lite komplimanger!

Killen (förvirrad): Va?

Tjejen: Ja, du säger aldrig att jag är söt eller något sånt!

Killen: Men förfan, ge dig! Du själv har sagt åt mig att sluta ljuga!

Tjejen (chockerad): Men tack så himla mycket för den då!

Killen (skamsen): Förlåt, sötnos. Vad vacker du är!

Tjejen: Men du är ju för fan dum i huvudet!

Killen (arg): Nä nä, jag ska aldrig mer ge dig en komplimang!


Dagens låt: The Ting Tings - That's not my name.


Panik.

Det är ju redan söndag! Vafan, det var ju fredag igår.. tyckte jag :( Nu har jag grymt mycket att göra. Jag måste plugga arslet av mig idag tack vare mig själv. Jag tog det lugnt igår med pluggandet eftersom jag fått för mig att det var fredag (det är inte bra att vara ledig när man inte ska vara det). Så nu måste jag skriva klart min journalistiska uppgift för den ska lämnas in imorgon. Ska dock inte använda den förrän på onsdag så lite sur på Anette (min lärare) är jag allt. Vi får ju som sagt inte maila in våra uppgifter utan måste lämna dom i deras fack. Lite surt när man bara måste in till skolan för en sån sak, det är ju ändå en bit till Kalmar och jag hade väldigt gärna stannat hemma helt och hållet tills på onsdag. Men men, that's life. Jag ska äta frukost nu, titta på en film (det måste jag för att komma igång så här märkligt nog) och sedan ska jag plugga tills jag dör. Har tvättstuga idag med.. stress!

LastFM tillbaka i bloggen.

Bläddrar ni neråt i menyn kan ni nu se att LastFM är tillbaka på bloggen. Där kan ni se vad jag lyssnar på för musik just nu. Skaffa en själva vettja på LastFM - det är gratis!

Fastnat i fettospåren.

Ja det kan man ju säga att jag har. Ser ni bilden på mig i headern? Jag tycker verkligen om den jättemycket och dessutom ser jag inte tjock ut där! Lite roligt ändå att en halvbild kan "ta bort" så mycket. Man borde ju tycka att jag ska vara tjock i ansiktet också. Men icke. Om något år ser jag förhoppningsvis ut så där överallt. Haha, nu tycker ni säkert att jag är patetisk. Men go ahead, I don't give a fuck.

Bland mina favoriter.

Det är ju ingen nyhet att jag är en äkta Harry Potter-nörd. Jag bara älskar dom filmerna! Men en annan film som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är Braveheart och den börjar på sexan om dryga tio minuter. SE DEN!



Tips på film tack!

Äventyr! Är det någon som har några bra tips på äventyrsfilmer? Lämna gärna en kommentar.

Dagens låt: Eric Clapton - Layla.


Lördag.

Godmorgon mina vänner. Har ni sovit gott?

Jag är ruggigt seg vill jag lova. Varför vet jag inte, sovit bra har jag gjort och inte för länge. Ögonen liksom dunkar. Idag ska jag skriva klart den sista uppgiften innan tentan. Känns inte direkt lockande men på måndag måste jag gå upp vid åtta för att åka in till Kalmar och lämna in den innan elva och sedan åka hem igen.. Verkligen kul. Ska även se på film idag har jag bestämt mig för. Varva pluggandet och slappandet. Sen ikväll visar dom Braveheart på sexan, så ni som inte har sett den borde verkligen verkligen göra det! Nu blir det frukost.

Hej tjejen, du är för fet!

Jag har alltid varit tjejen med kurvor, jag har alltid varit tjejen som gillar det goda, lite för mycket. Idag minns jag inte ens hur jag såg ut som smal, om jag inte kollar tillbaka på vääldigt gamla bilder. Jag minns inte när jag sist tyckte om att se på mig själv i spegeln. Jag kan inte minnas att jag någonsin funnit mig själv attraktiv (att jag har pojkvän är väl ett mirakel). Missförstå mig inte, bara för att man är (som i mitt fall) tjock så behöver man definitivt inte vara en sämre människa, tvärtom.

Jag väger närmare 100kg idag, vilket är alldeles för mycket för min kropp. Jag misshandlar mig själv, jag är inte schysst mot min kropp. För att vara "normalviktig" bör jag gå ner nästan 35kg. Det känns väldigt långt borta just nu, men jag vill, det vill jag absolut. Frågan jag ställer mig själv dagligen är - hur ska jag gå till väga? Jag älskar mat, jag älskar som nämnt det goda, lite för mycket. Jag vill inte längre, jag äcklas rent ut sagt av mig själv och spegeln är min fiende. Det spelar ingen roll att jag har vänner, familj och en pojkvän som älskar mig om jag själv inte kan älska mig för den jag är. Så vad ska jag göra åt saken? Alternativen är många. Banta, träna, svälta, framkalla ätstörningar (okej de två sistnämnda är inte aktuellt).

Problemet är bara den att jag själv inte kan få tummen ur arslet. Jag vet inte hur många gånger jag sagt åt mig själv (och skrivit det här i bloggen med för den delen) att jag ska gå ner i vikt, sluta upp med det onyttiga och börja behandla min kropp bättre. Tiotals gånger, hundratals och tusentals.. det spelar visst ingen roll. Jag förstår inte, jag orkar inte bry mig. Hur långt ska det egentligen behöva gå? Ska det behöva gå så långt att jag inte kan ta mig ur min egen säng? Usch, nej. Så långt får det verkligen inte gå. Men på det här sättet är jag på en väldigt god väg att förstöra min framtid och det tänker jag inte tillåta. Så f.r.o.m ikväll kommer det här erkännandet, till er här i bloggen vara en början på någonting nytt. Inom en snar framtid kommer jag (för att jag tror att det kommer att hjälpa mig på vägen) starta en ny blogg där jag skriver ner vartenda steg i min process. Den här bloggen kommer att vara kvar, här kommer jag att skriva precis som vanligt. Men den andra bloggen ska bli min ventilation. Ingenting censurerat. Ni kanske kommer att äcklas, ni kanske kommer att stötta mig, vad vet jag. Men så här kan det inte hålla på längre. Jag är för fet både för min längd och för min hälsa, jag går inte med på det längre. Jag vill ta kontrollen över min kropp från och med nu. Jag vill finna mig själv attraktiv. Hänger ni med?

Svar på frågorna.

Vad är ditt favorit tv-program? :)
Jag tycker om många program, men måste jag välja ett så blir det Kyle XY :)

Favoritgodis?
Oj, jag älskar ju allt som har med socker att göra. Men malacos fiskar är super!

Favoritfilm?
Den var lätt, Harry Potterfilmerna och måste jag välja en av dem blir det den fjärde.

Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem skulle du välja då?
Min morfar, jag hann aldrig träffa honom. Han gick bort innan jag föddes.
 
Tror du på Gud?
Nej, men jag tror att det finns något som är större än oss.

Vilket är ditt drömresemål?
Australien och Afrika.

Ditt bästa barndomsinne?
Kanske inte det bästa, men det starkaste.. måste vara när jag och Anna stod nakna (som små) i den leriga åkern i endast gummistövlar och fastnade.. Våra pappor fick hämta oss och våra stövlar återfann man aldrig.
 
Vad är det bästa respektive värsta du varit med om?
Det bästa är nog alla fina minnen jag har med mina vänner, svårt att specifiera ett speciellt och det värsta jag har varit med om var nog när.. hm.. svår fråga, men äh.. jag vet faktiskt inte.

Varför började du blogga?
Mest för min egen skull, men på senare dagar även för andras.

Hur kunde dina föräldrar komma på ett så fint namn som du har? :)
Min mamma hade en liten flicka som hette Sandra på dagis och min mamma var så förtjust i henne. Flickan var jätteduktig på att spela fia med knuff och min mamma döpte mig efter henne, fast med Z, för att göra mig ännu mer speciell.

Vad är din favorit färg?
Oj, det varierar. Men just nu är det nog brunt och grått.

Va ska du göra nära du blir stor? :)
Jag hoppas på en framtid som utrikeskorrespondent. Men jag vill även skaffa familj.

Vad gör du om 10 år?
Om tio år jobbar jag nog för någon tidning, eller så är jag mamma-ledig.. vem vet?

Gillar du teater?
Nja, inte direkt.

Bits du?
Nej inte nu för tiden.

Äru allergisk mot något? Isåfall vad?
Jag är allergisk mot pollen, annars är jag frisk som en nötkärna!

Giillar du politik?
Inte direkt, men jag är inte så insatt heller. Men jag är nog lite miljöpartistisk.. om man kan skriva så?

Vilket parti gillar du?
Läs ovan.

Vem borde bli president i USA enligt dig?
Barack Obama.

Gillar du barn böckerna om bamse? :D
Det gjorde jag säkert.. när jag var liten.

Gillar du kebab?
Jag älskar kebab!

Hur länge har du bloggat? :)
Den här bloggen startade jag i september förra året, men jag har bloggat längre.

Hur många besökare har du dagligen?
Ptja, inte så många. Runt 20-50 läsare om dagen. Det varierar beroende på hur aktiv jag är.

Har du gjort din header själv? :D
Japp det har jag, hela designen.

Hur gammal är du?
Jag blir 19 nu i november.

Oktober månad, en rosa månad.

Om ett par dagar så går vi in i oktober månad och som alla kanske vet så är det den så kallade "rosa månaden". En månad till för att stödja bröstcancernforskningen. Det finns många olika saker man kan köpa för att bidra och det behöver inte vara dyrt heller. Här nedan är några förslag :)



T-shirt från Lindex 149:-/st
(varav 20% går till cancerfonden)
Kronljus från Liljeholmen: 120:-/15-pack (varav 8:- går till cancerfonden)
Underkläder från In wear: 500:-/set (varav 100kr/set går till cancerfonden)
Försvarets hudsalva från apoteket: 18:-/st (varav 2:-/produkt går till cancerfonden)

Det finns så klart fler produkter man kan köpa för att bidra, besök Rosa Bandets hemsida.

Det är fattigt att vara högskolestudent.

Jag har precis gjort av med ytterligare 430kr. Denna gång för ny kurslitteratur till nästa kurs som är bild, form och webb. Känns väl inte så där jättekul direkt, men det är sådant man får ta antar jag.. Fattar inte att böckerna måste vara så dyra bara. Visst andra som köper kurslitteratur får betala mycket mer och jag tycker synd om dom. Men jag skulle gärna lagt dessa 400kr på någonting annat. Liksom.. Jag fick 7492kr igår, nu har jag cirka 3000kr kvar och jag måste fortfarande köpa ett nytt busskort för 870kr samt leva månaden ut.. yay!

 

Miami Ink.

Den bakade potatisen satt hur fint som helst och nu är jag mätt. Sitter och tittar på Miami Ink. Jag förstår inte hur dom kan få det så jävla snyggt.. Jag ska tatuera mig, men när jag ser på MI känns det som att sveriges tatuerare inte kommer att göra något bra jobb :P Jag får väl vara glad för att det inte är någon komplicerad tatuering jag ska göra.

Gamla designer.

Jag satt och tittade på min gamla designer som jag haft här i bloggen. Tänkte visa er :)
















Hallåå!

Gissa vad jag ska äta idag? Bakad potatis med skagenröra! Hur gott är inte det? Till det även isbergssallad, cocktailtomater och rostad lök. Det ska bli otroligt gott. Har även köpt hem vitlöksbröd, så jag kommer att lukta snuskigt gott efteråt ;) haha! Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll.. Det kommer ingenting superbra på TV och jag har inte lust att se på någon film. Hm, kanske blir Dobidoo? Eller Johnny English.. Vi får se. Vad ska ni göra ikväll?

Ny design.

Nu har jag piggat upp bloggen med en ny design. Tyckte den passade rätt bra med hösten nu :)

Jag tänkte bjuda på lite bilder.


Jom08a & Jom08b - Min härliga klass! Här är vi på turkossittningen.


Maria, Moa och Linn :)


Britta och Christian.


Maria och Jeili.


Jonathan.


Elin.


Iris och Gabbi.

Lite människor från min klass kanske ni förstår :)


Fondväggen :)

En rätt mörk bild, men här är lite av rummet i alla fall. Det är inte klart ännu dock.


Lite av köket.

Som ni ser så är det rätt mycket kvar att göra, men det börjar arta sig :) Jag supertrivs!

Mina blommor del två.

Jag gav mina blommor en riklig dusch igår kväll och dom ser redan piggare ut :) När jag är iväg och handlar sen ska jag köpa lite blomsternäring som rekommenderades när jag köpte blommorna. Har plockat i ordning här i lägenheten nu, känns alltid lika skönt när det är rent här hemma. Ska ta en dusch nu och sedan ska jag nog gå och handla tror jag, eller plugga.. får se vilket som blir först.

10.000 nights of thunder.

Fick en sån otrolig lust till att städa och dom ögonblicken skall man ta till vara på ;)

Dagens låt: Veronica Maggio - Stopp.


Dangerous.

Nu är jag 1082kr fattigare. Biljetten till Daniel är nu beställd och den 9e åker jag äntligen :) Känns jobbigt att det ska behöva kosta så otroligt mycket, men vad gör man inte för dom man älskar? Nu ska jag hitta på något att äta och sedan ska jag börja plugga litegrann tror jag. Ha en bra dag!

Make me babies.

www.makemebabies.com är en rätt kul sida. Man skapar sina framtida bebisar, antingen med sin partner, sina vänner eller någon känd person. Rätt så underhållande faktiskt, även fast det nog med största sannolikhet är rätt fejkat. Anyways, jag "gjorde" så klart barn, en pojke, med Daniel och jag måste säga att han blev väldigt söt. Med röd basker och halsduk ;) Jag prövade även med Justin Timberlake och Johnny Depp, två flickor. Jag är glad att jag inte tänker skaffa barn med Justin.. Med Depp hade det nog gått ann, haha!



Tjing!

Nu fick jag så där tråkigt att jag faktiskt tänker gå och lägga mig under mitt varma och mysiga duntäcke. Tror att jag ska lägga mig och lyssna på lite musik innan jag somnar med. Började även på Rickard Flingas bok om hans liv i Texas fängelser igår men jag var på tok för trött för att förstå. Börjar nog om från scratch ikväll, eller imorgon. Godnatt babies :)

Slutaudition över.

Yes indeed och i år är det bra deltagare, det blir en spännande höst.

Vaniljsås är så gott!

Äpplepajen, eller äppelkakan som dom säger här nere blev fantastiskt god och med vaniljsås (som jag älskar) så blev det helt underbart :) Dock är en äpplepaj för mycket för en person, så nästa gång får jag bjuda hem någon som vill äta med mig. Nu ska jag fortsätta titta på sjukhuset, sen blir det idol och top model.

Mina blommor.

När jag flyttade in i lägenheten bestämde jag mig för att skaffa riktiga blommor den här gången. Jag fann mig själv mer mogen och vuxen än sist så jag ville prova. På Emmaboda marknad fick två blommor följa med mig hem, jag vet inte riktigt vad dom heter men dom är gröna med massor av orangea bär på. Jag tycker att jag har varit noga med att hålla dem fuktiga, ge dom tillräckligt med ljus och så vidare och ÄNDÅ börjar dom nu att skrynkla ihop sig = dö. Jag borde nog bara ha kaktusar tror jag..tyvärr. Men jag ska göra mitt bästa för att rädda dom.

Ja men ellerhur..

Nu är jag hemma från Kalmar igen. Jag hittade min häftapparat och jag köpte även ett alfabetisktindex till min pärm så att jag kan hålla koll på räkningar, avtal och andra viktiga papper. Nu ska jag baka äpplepaj, lyssna på musik och fortsätta koppla av. Imorgon börjar pluggandet.

Dagens låt: Gym Class Heroes - Cookie Jar.


I've had a little bit too much.

Papret är klart, räkningarna är betalda, jag har duschat och ätit. Nu ska jag bara sminka mig, plocka ihop lite och sedan åka in till Kalmar en sväng. Jag ska försöka hinna köpa en häftapparat och en ny halsduk. Jag hoppas att er dag blir bra. Solen skiner åtminstone här och jag är på bra humör :)

Godmorgon bloggen!

Jag kan lova att det var riktigt skönt att sova ut. Vaknade redan vid åtta och kände mig relativt pigg, men jag somnade om och sov tills klockan ringde vid tio. Ska käka lite frukost, göra klart papret och duscha m.m. sen vid 14 ska jag ta tåget in till Kalmar för att lämna papret till läraren. Sen åker jag hem och bakar äpplepaj (orkade inte igår). Imorgon har jag hela dagen fri, känns underbart. Fast jag måste plugga. Vad händer för er idag? :)

Idol 2008.

Det finns många bra idag, men jag har, som så många andra fastnat för tjejen med den otroliga rösten. Anna Bergendahl. Hur underbart bra sjunger hon inte? Jag hoppas att hon kommer lååångt. Kenny är även han grym, Dolores åkte tyvärr ut men henne tyckte jag med om och sist men inte minst.. vad han nu heter.. Jo! Lars :) han går nog dock inte hela vägen med sin så udda röst. Har ni några favoriter?

That's not my name.

Jag har påbörjat mitt paper och jag är nästan klar. Nu väntar idol, clementiner och lite apelsinjuice. Imorgon är jag ledig, likaså fredag och även på måndag och tisdag. Känns riktigt skönt att få ett par dagar hemma nu, här kan jag fokusera på plugget mycket mer. Jag ska visserligen in till Kalmar en sväng imorgon eftermiddag och även på måndag. Men det är bara skönt att få lite omväxling så att man inte spyr på studierna sen. Godnatt :)

Två små var det.

Jag har kommit hem från tandläkaren nu. Tandhygienisten var jättetrevlig och vi kunde prata lättsamt. Två små små hål löd domen och hon gav mig två nya tider för att fixa dem. Tiderna var väl inte dem bästa kanske.. kl: 7.10 och 7.50 den 29e och 30e oktober. Hon beordrade mig även att köpa flourmunskölj och flourtabletter, så det har jag gjort nu. Euhm.. ja det var väl om det. Nu ska jag laga korvstroganoff och ris och till efterätt blir det nog äpplepaj med vaniljsås.

Vad händer i era liv just nu?

Dagens låt: Lady Gaga - Just Dance.


Lite lugn och ro.. en stund.

Jag kom hem tidigare från skolan idag. Jag ska nämligen till tandläkaren vid tre. Så jag var tvungen att åka hem lite tidigare.. Jag är trött, har mycket och göra men jag tänkte unna mig en stund framför datorn UTAN en hög med böcker bredvd mig. Ska diska lite efter tacoskvällen jag och Emelie hade igårkväll och sedan städa undan litegrann (igen). Det känns som om jag gör det varje dag, suck. Jag ber verkligen om ursäkt för att jag har varit så otroligt dålig med att uppdatera, men jag skyller allt på Telia (läs inlägg under). Men jag är tillbaka lite smått nu och i helgen ska jag fixa ny design till mig själv. Hösttema, tror jag. Imorgon får jag pengar också, då ska räkningar och ny kurslitteratur beställas, lite skulder ska betalas tillbaka och så vidare. Sedan ska jag även lägga tusen spänn på en tågbiljett. Ska nämligen till Dalarna den 9e, som det ser ut just nu i alla fall, det längtar jag efter, fast än Daniel var här i helgen :)

Den tredje har jag som nämnt tidigare min första tenta i journalistikens grunder och innan dess ska även ett paper och en journalistisk text vara inlämnad. Jag behöver fortfarande öppna weibull och läsa klart medierättsboken. Det är som sagt rätt så mycket just nu. Jag går upp runt sex, kommer hem vid sex tolv timmar senare, är slutkörd, pluggar lite och sedan går jag och lägger mig för att orka upp sex dagen efter igen. Datorn får inte så mycket plats som ni kanske märker, jag gör så gott jag kan. Men alla som känner mig, vet att ni kan höra av er via mobilen, det uppskattar jag otroligt mycket :) Högskolan är ingenting att leka med gott folk, verkligen inte. Känns inte som att jag ens hinner att ta hand om mig själv ibland. Men så fort man kommer in i rutinerna ORDENTLIGT blir det nog mycket bättre. Det är tur att klassen är så himla härlig. Jag förstår inte att jag var rädd för att inte få vänner så här i efterhand.

Nu fick ni er ett lite längre inlägg att läsa för ovanlighetens skull. Men som ni ser så handlar det mesta om skolan.. tyvärr. Jag hoppas att åtminstone mina vänner runtom finner det intressant ;P haha! I miss you!

Plugg plugg..

Jag borde ha öppnat weibull för längesen.. Jag borde ha läst kompendiet och spelreglerna. Jag borde ha gjort mycket men ändå så står jag och trampar på samma ställe. Det är full fart att plugga på högskola kan jag lova. Föreläsningar hit, papers dit. Den tredje oktober har jag min första tenta, är skapligt nervös! Men jag antar att det inte är någon idé att fundera över det just nu, böckerna först, nervositeten sen. Har åtminstone hunnit käka lite nudlar. Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa, anteckna och sedan blir det nog sängen. Imorgon kommer Emelie hit, en riktig pärla det där :) Ciao!

Guess what!?

I'm back :)
Jag var och besökte Telia idag och klagade (igen) på att mitt internet inte vill fungera. Då säger snubben att mitt internet inte är installerat på rätt nummer.. great liksom. Men nu, när jag kom hem lös den lilla lampan som jag väntat på så länge ;) Så nu är jag tillbaka och det första jag ska göra nu är att fixa med Linas design som hon så länge har väntat på ;P

Internet krånglar.

Mitt Internet skulle komma igång i torsdags, men som ni kan gissa så fungerar det inte och jag vet inte när det börjar att fungera heller. Så ni får helt enkelt överleva utan mig ett tag till. Jag har alltså inte övergivit bloggen. Skolan går bra trots allt plugg, idag kommer Daniel hit och helgen blir mys. Saknar förövrigt alla sötnosar uppe i Dalarna, jag hoppas att ni har det bra! Ciao.

I'm alive!

Det är jobbigt utan internet det vill jag lova. Men på torsdag (förhoppningsvis) är jag back on track! Skolan går bra och den första kursen är igång (journalistikens grunder). Vi håller på att analysera och värdera olika sorters nyheter, rätt kul, men jobbigt! Ehm.. Mamma och pappa kommer på fredag eller lördag och jag ska baka tårta! Mamma fyller nämligen på torsdag. Blir kanske rätt inaktiv i helgen också, ska på Ikea och lite annat.. Så ja, ni förstår nog! Hoppas att alla har det bra, jag saknar er! Men mest Daniel.

JOM08

Det är vad min klass heter och jag måste medge att det är en störtskön klass på 80 personer. Gårdagen gick hur bra som helst och när nervositeten släppt så var det fritt fram. Jag sitter hemma hos min klasskompis Tina just nu, följde med henne hem, så jag passar på att uppdatera lite snabbt. Allt har alltså gått bra :) Imorgon är det gardenparty och föreläsning som gäller. Har även beställt mitt internet nu så den elfte september borde jag vara tillbaka :) Ciao!


RSS 2.0