Waka waka!

Waka Waka med Shakira måste nog vara den ultimata sommarlåten 2010! Dagen börjar gå mot sitt slut fastän jag inte har varit vaken så otroligt länge (vaknade 14.25 fy mig!). Imorgon börjar en ny dag och jag slår mig själv gul och blå om jag sover längre än till 9.30! Ni som läser detta och har mitt mobilnummer, ni kan väl terrorisera mig imorgon? Tack.

Imorgon står det rätt mycket på schemat. Jag ska städa lägenheten, tvätta om det finns någon tvättid ledig, plugga och skriva klart uppgift nummer två i pedagogikkursen och så ska jag faktiskt ta mitt feta arsle ut på en stavgångsrunda. That's about it och det räcker gott och väl för mig imorgon.

Flera betydelser?

Kan orden jag tycker om dig betyda fler saker än just jag tycker om dig när det kommer från en kille?

Underbara väder

Lägenheten är städad, disken är borta, drickan inför imorgon är på kylning, jag är fräsch efter duschen och nu har jag nyss smörjt in fötter, armbågar och nagelband (ja jag är en sån där som har vassa armbådar och torra fötter, yay).. Naglarna mina.. Äh varför ska jag sitta och förklara något så ointressant? Nu ska jag äta svenska jordgubbar och slå på det första avsnittet av SATC!

Ingenting är omöjligt

Jag fixade den svåra idiottentan i journalistik och samhälle. Fråga mig inte hur det gick till men ett godkänt i kursen det fick jag. Nu ska jag cykla iväg till apoteket och köpa nya allergitabletter och efter det ska jag städa och slutligen kan jag varva ner. Jag spendera två timmar i solen nyss. Riktigt skönt men feg som jag är så vågar jag inte ligga speciellt länge. SATC-boxen trillade ner i brevlådan idag så ni kan ju gissa vad jag ska ägna resten av dagen åt när jag är klar med allt som ska göras ;)

Allt blir inte som man tänkt sig

Den där veckoplaneringen till exempel. Det har gått åt pipsvängen med den rakt igenom. Haha! Men så kan det gå ibland, det bästa med att vara i princip ledig och ha hur mycket tid som helst är att man kan skjuta på saker rätt ordentligt, nackdelen är väl att man gör just det. Skjuter upp det.

Idag ska jag i alla fall städa lägenheten och sedan ska jag ut i det fina vädret en stund och se om jag kan få någon färg. Lite färg har jag fått men den är ojämn.. så klart. Vi får se vad det går att göra åt den. Ska även dra mig ner till systembolaget för att inhandla midsommarens dricka. Sedan väntar jag fortfarande ivrigt på att SATC-boxen ska dimpa ner i brevlådan..

Kan sommaren inte komma?

Det har varit mulet och regnat hela dagen. I övriga Sverige verkar vädret vara på topp, förutom här i Småland. Därför tar jag nästa vecka mitt pick och pack och drar hem till mamma och pappa. Jag klarade dom sista teoritesterna på trafikskolan idag så i veckan ska jag boka uppkörning och teoriprov. Jag ska ta tag i kurserna imorgon så att jag har ett ordentligt försprång. Jag ska dessutom träna (då jag kände mig helt ur form idag) och jag ska städa lägenheten. Det ser ut som ett bombnedslag. Fick även ett leveransbesked angående min SATC-box som jag så ivrigt väntar på. Den är skickad från lagret och bör anlända inom 1-2 dagar, förhoppningsvis redan imorgon :)

Jag har spenderat på tok för mycket pengar på sistone. SATC-box, två beställningar av kläder för sammanlagt 900, hudvårdsprodukter, mobilt bredband, kurslitteratur, onyttigheter, shoppingrunda på stan, middagar ute, en ny almanacka fastän jag sällan för anteckningar i dom etc.. Vissa saker nyttigare än andra. Men men, sånt är livet. På torsdag trillar ytterligare 8100 kronor in på kontot. Då ska hyra, radiotjänst och resten av räkningarna betalas.

Nu kallar sängen på mig. Sleep tight!

Veckan som följer

Måndag: Körlektion, plugga körkortsteori, träna.
Tisdag: Städa lägenheten, plugga sommarkurser.
Onsdag: Träna, plugga körkortsteori + sommarkurser.
Torsdag: ?
Fredag: Fira midsommar i Kalmar med Jonna, Jonathan och Hugo.
Lördag: Brunch med ovanstående personer.
Söndag: Tvättstuga, plugga sommarkurser.

Sex and the city

Varje vardagskväll klockan 23 visar dom två avsnitt av SATC. Vilket jag numer börjat kolla på. Tyvärr har jag hamnat mitt i säsong 3 tror jag och fastän jag har sett hela serien två gånger om så kunde jag inte låta bli att klicka hem boxen från CDON idag. Känns som att den serie finns i varje flickas hem. Så nu väntar jag ivrigt!

Det kungliga bröllopet

Aldrig för miljoner trodde jag att jag skulle sitta bänkad framför tvn idag när Victorias och Daniels bröllop livesändes på SVT.. Jag har liksom inte förstått den stora helheten. Likförbannat har jag suttit fastklistrad framför tvn sedan klockan 14 idag och jag måste medge att det är något av det finaste jag har sett.

Klänningarna som alla prinsessor och drottningar och grevinnor och vad nu alla damernas titlar hade var otroligt vackra. När Agnes Carlsson och Björn Schifs sjöng för brudparet var magiskt och för att inte tala om när brudparet sa ja till varandra. Första kyssen i väntan på kortegen, pappa Olles tal, Kungens tal och för att sist men inte minst nämna numera Prins Daniels tal. Till och med mina tårar rann ner för kinderna, vilket kap kronprinsessan har hittat!

"Störst av allt är kärleken". Prins Daniel Westling 19 juni 2010.

En liten uppdatering

Nu har jag äntligen fått internetuppkoppling, om än väldigt segt. Leveranstiden för det vanliga bredbandet är inte förrän den 14/7 men Telia var snälla och lånade ut ett mobilt bredband till mig under tiden så nu kommer jag åt och kan göra de saker som jag behöver. Tänkte passa på att uppdatera er litegrann.. Det var ändå över två veckor sen sist. Vet dock inte vad jag ska skriva.

Skolan har slutat. Sista tentan vi skrev blir det högst troligt en omtenta på i augusti. Den var sjukt svår och jag måste medge att jag inte pluggade så mycket som jag borde gjort. Men sånt är livet. Som avslutning på läsåret spenderade jag fredagen med Jonna, Hugo, Johanna och hennes pojkvän. Paulina och Hanna skulle varit med men dom beslutade sig för att gå ut på lördagen istället, vilket varken jag eller Jonna kunde vara med på.. Lite tråkigt.

Jag läser två sommarkurser i sommar - Litteraturvetenskap och pedagogik. Det är sånt man måste göra om man vill ha några pengar och inte har fått något jobb. Det känns lite småsurt att i princip alla i klassen lyckades få sommarjobb utom jag men jag är inte bitter, kurserna är intressanta!

Eh.. sommarplanerna blev inte riktigt som det var tänkt. Det var meningen att jag skulle tillbringa midsommar i Dalarna med Linda och det var även meningen att vi skulle åka på en sista-minuten i augusti. Det blev inte riktigt så. Linda fick sitt jobbschema och insåg att hon skulle jobba mer än vad hon trodde. Hon ska dessutom bli värmlänning till hösten och måste stå i med en flytt i mitten av augusti. Så ja.. utlandsplanerna får bli en annan gång. Förhoppningsvis i höst :) Midsommar spenderar jag med Jonna, Jonathan och Hugo + Hugos kompisar så jag slipper åtminstone sitta själv på midsommarafton :)

Körkortet ska förhoppningsvis tas innan sommaren är slut. Eller jag ska i alla fall ha bokat uppkörning och uppskrivning. Jag vill försöka bli klar med det innan jag tar semester och åker hem till mamma och pappa för där blir det ändå ingenting gjort. Carro tog sitt körkort häromdagen, grattis till henne!

Hm.. Ja det är väl inte så mycket mer planerat. Jag ska till Stockholm i mitten av juli och träffa M. Känns pirrigt och spännande och sedan i augusti är det ju Sonisphere i Stockholm också. Jag ska även hinna med att träffa finaste Josephine (som jag saknar den snäckan!) och jag ska upp till Dalarna en sväng och träffa alla goingar. Sommaren blev kanske inte som jag tänkt mig men den blir nog inte helt fel ändå :)

Oj.. det blev ett väldigt långt och ostrukturerat inlägg detta. Men det är svårt att få det att flyta på när det är så mycket olika saker man vill ta upp. Vi får se när vi hörs igen :) Jag kommer inte att vara uppkopplad så mycket nu fastän jag har mobilt.. Eftersom det drar trafik och jag verkligen behöver kunna plugga utan risk för att det tar slut så vill jag inte sitta här och babbla om ingenting. Så förra anvisningen gäller fortfarande - jag nås lättast via mobilen :)

Nu ska jag sätta mig och äta jordgubbar och plugga körkortsteori.. På återseende!

Jag är inte död

Jag har bara ingen internetuppkoppling för tillfället. Jag finns på mobilen :)

Jason Derulo - Blind


RSS 2.0