Voices.

Dags att gå och lägga sig. Ska ta bussen till tågstationen imorgon klockan 06.45, innebär att jag måste gå upp vid halv sex, måste hinna platta håret och äta en redig frukost nämligen. Öhm, uppdaterar inte bloggen på ett par dagar som nämnt nedanför. Ha det så bra! I will :)

Love in this club.

Nu har jag snart skrivit klart mitt högskolepaper. Bara diskussionen kvar, har skickat iväg utkastet till min mentor för att få lite respons. Hoppas nu att jag har gjort rätt! Euhm, har även lagt in musik på mobilen (min mp3 är död) så nu ska jag nog klara en tågresa + bussresa. Nu ska jag packa och sen ska jag äta :)

Usher - In this club
Madonna ft. Justin Timberlake & Timbaland - 4 minutes
Duffy - Distant Dreamer
The Kooks - Always were I need to be
Takida - Curly Sue
Simple Plan - Love is a lie
Kent - Generation Ex
Veronica Maggio - Måndagsbarn


Take it slow.

Hemma nu, har varit en rätt så produktiv dag idag. Började bra med mitt högskolepaper, ska fortsätta med det om en liten stund. Är det någon som läser min blogg som har en vettig kommentar om fildelningsproblemet, så får ni gärna höra av er ([email protected]) jag har nämligen en enkät som behöver besvaras av seriösa människor ang. detta!

Ska även packa lite och fixa inför helgen, blir ju borta från och med imorgon. Det innebär alltså att pausen blir rätt så inaktiv i några dagar framöver, men inte helt död, hoppas jag! Euhm, det var det. Ciao!

Uppdatering.

Helgen var lika underbar som vanligt. Han får mig att må så otroligt bra och jag är tacksam för att han finns i mitt liv :) <3 Dock så tog helgen slut alldeles för snabbt, jag vill alltid vara med dig.

Euhm, imorgon är den enda dagen i skolan denna vecka. För på tisdag åker vi till Sthlm, stannar där till onsdag och på onsdag morgon sätter jag mig på bussen för att åka hem till mamma och pappa. Väl där ska jag ta det lugnt, klippa mig och sen i helgen ska vi förmodligen ner till Kalmar en sväng. Men det sistnämnda återstår att se, beror på om lägenhetsägaren hör av sig eller inte. Där här ni en liten uppdatering. Ciao!

Nu återstår det lite plugg:


Historia
Svenska
Textkommunikation
Psykologi
Religion
Matte

Always were I need to be.

En dusch och lite sol skulle kanske hjälpa mot en trött och seg Zandra? Let's try!

Daniel kommer äntligen hit idag, älskling är frisk nog att leka lite med mig i helgen :) <3

Distant dreamer.

Nehe.. Om man kanske skulle fortsätta plugga nu?

Tears dry on their own.

Nu är jag äntligen hemma. Vi bestämde oss för att jobba hemma med det sista inför boken för att imorgon fixa allt så att vi har det klart. Både jag och Carro är grymt slitna efter allt. Mestadels Carro som suttit kvar extra sent på skolan när hon väntat på Tommy. Creds to you! Men det blir ett bra resultat ändå.

Nu ska jag kila ner till affären och köpa lite mellanmål. Keso, avokado etc. Inledde ju min bantning idag, så taggad som jag var imorse och så proppade jag i mig både glass och en mockaruta.. BRA ZANDRA! Not. Jag förstår inte vad som händer, jag liksom glömmer.. Blä!

Jag leder dig genom mörkret.

Hål i två timmar.. Ingen höjdare direkt. Jag har ingen ork och jag vill bara hem och plugga. Det är dom sista dagarna innan deadline för vårt projektarbete och det känns lite småstressigt. Allt är lite huller om buller och jag vet inte riktigt vad som är klart och inte. Men jag antar att det är så dagarna innan tryck. I alla fall på de flesta tidningarna. Nu är det i alla fall sista veckan med så här mycket stress. Nästa vecka går jag bara i skolan på måndag. På tisdag åker skolan till Stockholm för att gå på olika studiebesök. Sen efteråt ska vi på svenskan stanna kvar och gå på Dramaten och se Hamlet. Övernattar i Stockholm och dagen därpå åker jag hem till mamma och pappa. Helt otroligt skönt. Nu vet ni. Ciao!

Pretend that you don't know me.

Nu börjar bantningen igen, jag står inte ut med mig själv.

I'm alive.

Jag lever.. Jag har bara inte tid att vara en seriös bloggnörd just nu. Men nästa vecka, borde det vara lugna gatan. Då är jag tillbaka. Jag vet jag vet, jag har sagt det rätt ofta på senare tid. Men dessa veckor innan studenten är fan hemska. Var glada om ni slipper eller redan har gjort det. Nu blir det nog sängen tror jag. Jag är helt slut. Godnatt.

Party party!

Fett kul igår och mer väntar ikväll! Hoppas att ni har det lika kul som jag. Sleten idag bara...

image63

Fredag!

Idag är det äntligen fredag. Jag sitter och väntar på att Jonna ska komma hit, vi ska öva lite på talet till middagen ikväll hos Lotta. Efter det beger jag mig raka vägen till borlänge där jag ska möta upp Linda. Party ikväll för er som inte visste det, flamingo it is. Sen blir det Borlänge Marknad imorgon, Daniel har blivit sjuk så jag får inte träffa honom denna helg heller, så nu måste jag vänta ytterligare en vecka och det suger. I miss him! Nu ska jag öva lite mer på talet. Hoppas att ni har en bra fredag, I will :)

I'm delirious.

Kom hem och insåg att det faktiskt inte var så jävla stökigt här hemma. Det enda som behövs göras är att gå ut med soporna, diska och handtvätta lite kläder till helgen. Det suger att man så sällan får tvättid! Euhm, Jonna kanske kommer hit en sväng ikväll också när Tobbe har träning, men det återstår att se :) Ska även plugga idag med, ska öva in talet till imorgon och så ska jag dessutom fixa till historian. Projektrapporten/arbetet är en självklarhet som inte behöver nämnas egentligen. Jag tycker synd om er.. som får läsa om skolan hela tiden. Förlåt!

Jag hatar att stressa.

Nu har jag stressat helt i onödan med mitt fördjupningsarbete i historia. Deadlinen har flyttats till vecka 22 och som grädde på moset typ dissades min uppsats. Känns inte allt för kul och nu lär jag strukturera upp nya frågeställningar, nytt syfte och nytt resultat. GREAT! not.

Party party!

Uppvärmning inför fredagen :)

image62

Tiden går så fort.

Är det verkligen redan ett år sedan massakern i Virginia Tech ägde rum? Helt sjukt.

Borlänge.

Sitter hemma hos Linda i Borlänge nu. Vi har precis käkat köttfärssås och makaroner, ska ägna resten av dagen åt att plugga och sen ikväll blir det till att glo på TV och så blir det att gå in en sväng på Flamingo. Ladda lite inför på fredag. Åter till pluggandet, byebye.

The first time I ever saw your face.

Har precis duschat. Sitter och prövar min nya ansiktsmask från Oriflame med yoghurt och svartvinbär. Luktar gott gör den åtminstone :) haha! Ska strax tvätta bort och sen ska jag plugga igen. Vilket liv jag har.. Stressigt som fan. Tacka gud för att mina vänner finns. Och Daniel såklart :)

Dödsstraff.

Är ni för eller emot dödsstraff? Varför/Varför inte?

Nu har jag varit produktiv. Jag har kommit en bra bit på historian, jag har laddat med argument inför debatten om dödsstraff, jag har även slipat på svenskatalet och nu ska jag sätta mig och skriva lite bildtexter till Dublinbilderna som kommer att publiceras här på bloggen i marknadsföringsyfte. Ska ta en dusch nu som paus och även koka en kopp te och äta macka. Sen fortsätter pluggandet. Inte förrän 23 tidigast ska jag gå och lägga mig idag, måste plugga!

Footprints in the sand.

Okej. Jag har fortsatt på projektrapporten, jag har påbörjat historian, jag har mailat banken angående ett eventuellt bostadslån och jag har hjälpt Josephine älskling med hennes bloggdesigm. Blev nöjd. Snyggt och enkelt, som det ska vara. Jag känner att jag har varit produktiv, men jag hade kunnat vara extra produktiv. Imorgon blir det hårt jobb i skolan och vare sig jag vill eller inte så ska jag sitta kvar och efteråt åka och simma ett tag. Jag behöver lite avslappning. Jag behöver göra något jag tycker om. Denna vecka kommer definitivt att bli hetsig. Hoppas att er vecka blir bättre än min.

Har även suttit och pratat med sötaste Josephine om kommande sommar. Vi har en massor med härliga planer som vi ska genomföra. När jag kommit i ordning i min nya lägenhet ska hon komma på besök, vi ska ut och ha kul och sedan blir det en sväng för min del till Eslöv också, såklart! Vi ska dessutom till Ullared och Köpenhamn en sväng. Jag ser så mycket fram emot det. Du är min andra hälft, ingen kan vara bättre vän än du!

R.I.P

Engla, det här är för dig och din familj.

image61

You're my best friend.

Through fire and storm, through anger and tears. I'll stand by your side forever.

image60

You are in pain, take your life with cocaine.

Sitter och pluggar historia nu. Går väl framåt i alla fall. Ska snart ta en paus med det och sätta mig med projektarbetet. Sen bör jag packa upp min resväska som fortfarande står i princip orörd framför garderoben. Euhm, jao.

Skola igen.

Tillbaka i skolan igen. Ingen höjdare direkt.

Jag är inte produktiv för fem öre och dessutom är jag superhungrig. Bäst för mig att jag är piggare när jag kommer hem, för jag måste verkligen plugga arslet av mig nu. Projektarbetet och historian är topprioriterade. Har lite planer inför veckan nu åtminstone. Plugga, sova hos Linda på onsdag, plugga ännu mer, leka med Daniel och så blir det utgång på fredag eller lördag tror jag. Har egentligen inte råd med det, men det blir framflyttat hela tiden och det är inte så kul. Middag hos min svenskalärare på fredag också. Uppdaterar mer sen.

Ingen nyttig dag.

Blev inte så mycket gjort idag faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag borde ha pluggat, det har jag inte gjort. Jag har varit helt utmattad idag. Så imorgon och resten av veckan blir en stressig och fullbokad vecka. Den kommer nog sluta med sena kvällar också då jag verkligen verkligen måste plugga.

Historia
Projektarbete
Matematik
Textkommunikation
Arbetsmiljö & Säkerhet
Svenska


Detta är vad som står på mitt schema. Dessutom ska jag hinna med att börja med träningen igen, dvs simningen. Så på tisdag blir det första passet, någon som vill följa med? :) Euhm, ska dessutom storstäda lägenheten också, känner att det behövs. Det finns säkert mer som måste göras. Måste tvätta lite för hand också, har inte tvättid förrän den 22a. Så det är ett tag kvar. Det var en update. Kanske inte blir så mycket denna veckan då jag har så mycket att göra. Men så snart det lugnat ner sig kommer ni att märka av det här i bloggen. Ny design är på G dessutom.

Jag älskar dig.

Hemma från Dublin igen och det är hur skönt som helst vill jag lova. Även om det är rätt ensamt nu när man delat rum med nio andra människor i fem dagar. Men jag kommer nog över det också. Det är skönt att inte behöva trängas, att inte behöva köa till toaletten eller duschen, haha! Men jag har haft det roligt. Kommer att publicera lite bilder och videoklipp på resan när jag hinner och berätta om hur allt var, men just nu så orkar jag inte.

Jag ska laga mat - wok med kokosmjölk och tandoori + keso <3 Sen ska jag plugga och ta en dusch, ikväll är det Parlamentet också, det måste jag se! Euhm, hade inte så mycket mer att berätta just nu. Ciao!

Daniel <3

Semester igen.

Bloggen tar en minivacation. Jag åker till Dublin idag som sagt tidigare. Jag hoppas att ni får det bra, så hörs vi på typ lördag eller söndag igen :) Ciao!

Projektrapport.

Jag har nu försökt att sitta och pilla lite med min projektrapport, utan något direkt resultat. Har ingen aning om vad jag ska fortsätta skriva om nu och i vilken ordning. Så nu lämnar jag den en stund och går över till typ historian. Men först ska jag äta macka med gustafskorv och dricka en kopp te.

2 maj!

Då smäller det. Då ska jag göra nästan allt som går hos Carina. Göra håret så ljust som möjligt, klippa kort.. eller ja, kortare.. och göra slingor. DET NI! Vet absolut inte om jag passar i ljusare hår, men det är ju sådant som märks. Jag lär ju prova att vara ljushårig en gång i mitt liv åtminstone :)

Whatever it takes.

Nu har jag städat litegrann, packat ner det mesta inför resan samt lagt in ny musik på mp3n. Jag har även börjat på min andra liter tranbärsjuice för dagen och jag har redan knaprat i mig fem tabletter uva-e och tro det eller ej, det har faktiskt lugnat ner sig rejält, vilket jag är glad för :) Nu funderar jag på att gå ner till Willys och köpa lite godis, Linda gjorde mig sugen genom att nämna det. Men jag ska försöka hålla emot, ta en kiwi eller något istället. Ska duscha nu och sen ska jag plugga. På återseende!

Infall.

Det är vad jag fick nu, ett städinfall. Så jag måste ta till vara på det ögonblicket och städa. Det behövs här, det ser förjävligt ut och visst vore det skönt att få komma hem från Dublin till ett rent hem :) Städa, packa & plugga. Vad består er eftermiddag av?

Tack så mycket.

Som tack för en underbar helg har jag gått och dragit på mig en urinvägsinfektion. Den kommer verkligen lägligt, not! Ingen läkartid, ingen medicin. Så nu har jag hävt i mig tranbärsjuice och så har jag köpt uva-e tabletter, hoppas att det hjälper mot det värsta! Nu ska jag äta kycklingfilé och potatissallad som jag köpte med mig idag, mums! Sen ska jag packa och plugga, so fun... See ya!

Ballerina.

Hemma från en underbar helg med D. Vi har tittat på film, promenerat och så har han klått mig i tvspel den jäveln ;P Nu ska jag laga mat och titta på film tror jag och sen ska jag nog börja packa inför Dublinresan tror jag, så slipper jag göra det imorgon. Har ni haft en bra helg? Hope so :)

101 Celebrity Countdowns.

Jag tittade precis på programmet 101 Celebrity Countdowns. Denna gång räknade dom ner kändisar och deras dieter och så vidare. Men vilket skämt nr 41 på listan var. Jag trodde först inte att dom menade allvar. Vet ni vem som låg på den platsen? Miss Piggy, från mupparna! Liksom, vad fan? Sen när blev ett jävla gosedjur en kändis med en otrolig diet? Snälla Hollywood..

image59

Hottie.

Det är vad Jennifer Garner är, så otroligt vacker.

image58

Update.

Det har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden, därav den glesa uppdateringen. Euhm, jag ska i alla fall åka till Daniel idag, för första gången. På något vis har vi alltid varit här, det har liksom bara blivit. Men idag så åker jag in till Borlänge och möter upp honom och sedan åker vi hem till honom, nice :) Jag ska plugga lite idag också hade jag tänkt. Speciellt projektarbetet och historian. Duscha lär jag göra också och städa.

Just det! Nästa vecka börjar nog världens bästa serie (efter KyleXY såklart) nämligen Dirty Sexy Money. Jag såg den för första gången när jag bodde hos Nicolas i Kalmar när jag hade praktik. Jag fastnade på en gång. Så jag har redan sett de första 10 avsnitten, men jag kan se dem igen. Om och om igen :D Jag tycker verkligen att ni ska ge den serien en chans! Dessutom är ju Seth Gabel, som spelar Jeremy Darling så otroligt snygg! Se seriens första avsnitt på torsdag kl 21 på Kanal 5 :)

En annan sak är att jag åker till Dublin på tisdag med ett gäng från skolan. Har nog inte nämnt det tidigare här i bloggen, men dit ska jag i alla fall. Kommer hem på lördagen sen någon gång. Ska bli kul, även om jag egentligen inte har tid med såna roligheter.

En update ja. Vi hörs :)

image57

This is for me.

En kanondag måste jag säga. MVG i Projekt&Företagande samt Mediekommunikation! Sen var jag och Jonna in på Lindex en sväng för att jag skulle kolla på en skjortklänning jag sett på deras hemsida, hittade den inte. Men jag hittade dock kläder för över 2000;- som jag köpte för YNKA 270;- Det ni, det kallar jag ett kap! Deras reakläder kostade 30;- oavsett tidigare pris. Vi gick dit två gånger och jag hittade saker båda gångerna, haha :) Sen så köpte jag ett nytt BHset också, för 200;- så nu är jag 470;- fattigare. Men jag fick mycket för det :)

Var även och svullade på Donken med Carro, eller ja, hon svullade inte, jag gjorde :P Som vanligt. Jag måste verkligen verkligen skärpa mig snart, annars kommer jag väga 400kg och ligga till sängs året om, usch usch! Nu ska jag titta på Made och sen ska jag nog plugga litegrann, det behövs :)

Baby, I'm the worrying kind.

Nu har jag fått en del saker gjorda. Jag har kommit på idéer till vår fotosession med Elin, jag har mailat arkitektkopia och frågat om ett cirkapris och sen har jag fortsatt lite smått på rapporten. Diskat har jag också gjort och kollat på film, precis som jag sa. Nu återstår det bara en dusch, en välbehövlig sådan. Ciao!

Huvudvärk.

Allting just nu ger mig huvudvärk, det har jag inte bett om. Nu ska jag nog göra mig lite yoghurt och sen ska jag titta på Harry Potter, sen plugga och så vidare. Klockan är ju bara två, så det har jag tid med - Att kolla på film alltså.

April april?

Det här är ett stort missförstånd.

Jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen på länge nu. Jag har inte haft någonting intressant att dela med mig av och dessutom badar jag i läxor, roligt va? Jag ska försöka att bättra mig så snart som möjligt, men just nu vill jag bara flytta härifrån och börja om på nytt, allting är så jävla sjukt just nu så jag behöver en verklighetsflykt. Tur att helgen snart är här, då får jag träffa Daniel.

RSS 2.0