Paus i pluggandet.

Nu ska jag belöna mig med färsk potatis, smör, gräddfil, gräslök och en god köttbit. Tänk vad gott! Hade dock varit ännu godare med grillat kött men man tar vad man har! Efter det blir det ytterligare lite plugg och sedan film för hela slanten. Får se när grannarna börjar göra väsen av sig.

Tentaplugg hit, tentaplugg dit.




Det finns ingen godare pizza.

Än Dr Oetkers Mozzarellapizza! Jag tycker egentligen inte om pizza så jättemycket men mozzarellapizzan är verkligen i världsklass! I love it och med ett glas pepsi blir det kalas. Gissa vad som ligger i min ugn just nu? Just det. En mozzarellapizza.



Mina byxor!

Åh, det ena paret av de två byxorna jag beställde från Ellos kom idag och dom satt som en smäck! Lagom pösiga och tyget är jättehärligt. Dessa kommer definitivt bli mina favoriter i sommar. Nu väntar jag bara på mina beiga också. Perfekt ersättare för oss tjocka människor som inte kan ha chinos, haha! Tänk att det skulle bli så bra första gången jag någonsin beställer kläder på internet. Har alltid varit så skeptisk till det eftersom jag har svårt att hitta storlekar som passar. Dagen blev genast bättre. Med eller utan valborgsfirande!



Godmorgon världen!

Åtminstone godmorgon för min del. Jag vaknade vid 11. Nu ska jag duscha och sedan ska jag käka jordgubbar med mjölk till frukost. Hur gott är inte det på en skala? Idag består dagen av massa plugg, tyvärr. Inget festande för min del alltså. Fast vad skulle hända här i Emmaboda? Grannarna ska säkert ha fest, så mycket öl som dom kom bärandes på igårkväll. Kanske ska bjuda in mig själv? Det vore något det. Haha.

Jag fick låna en ängel.

Ibland undrar jag hur man överlever att förlora någon man älskar så otroligt mycket. Hur överlever man när världen rasar samman och allt hopp är borta? Jag satt precis och läste lille Victors blogg. Victor som för någon vecka sen förlorade kampen mot sin cancer och som inte fick somna in hemma. Läste ni om honom på Aftonbladet? Hur som helst, jag läste hans blogg som föräldrarna, dom otroligt starka föräldrarna skrivit under resans gång och mina kinder var inte torra en enda sekund och jag frågar mig själv: Om jag gråter så otroligt mycket på grund av en liten pojke som jag aldrig någonsin träffat, hur ska jag då överleva om jag måste gå igenom samma sak och förlora någon jag älskar?

Josephine Annelén Dahlbäck.

Du vet att du är stark. Stark som fan. Du vet att du kan fixa vad som helst. Anything, you name it. Vägskälen är inte alltid dom lättaste att välja men ibland känns dom självklara. Lycka och kärlek. Svek och tårar. Det självklara valet står där framför dig men när man väl ska välja är det inte lika lätt. För mycket att tänka på, för mycket att se tillbaka på. Jag vet att du vet vad som är rätt och jag vet att du gör det som är rätt i slutändan. Vägen dit är bara lite längre än vad du hade hoppats på. Du fixar det här raring och jag står med dig, hela vägen. Du vet, lika väl som jag att du förtjänar det bästa. Jag älskar dig.


23 grader och sol!

I solen är det nog ännu varmare. Åh vad jag älskar detta väder! Behöver dock snart köpa allergimedicin känner jag. Näsa, ögon och huvud känns allmänt hängiga av all pollen just nu. Får cykla iväg och köpa det snart tror jag.

Jag var ute en sväng och försökte fotografera äppelblommorna och dom är så fina! Önskar verkligen att jag hade haft en systemkamera just nu. Även om bilderna blev rätt så bra så kommer dom ju aldrig att bli lika bra som med en systemkamera. Men för att vara min alldeles nya kamera så får den mycket väl godkänt!







Det sägs att ovan molnen.

Är himlen alltid blå.. Well, så är det ungefär idag. Molnigt men ändå varmt. Egentligen är det väl tur att vädret inte är speciellt bra idag, då kanske jag till och med börjar plugga idag.

Igårkväll tittade jag på inför eurovision och strax innan det var slut så knackade grannen på. Hon fick äntligen se mig lägenhet och sedan fick jag även följa med in till henne och titta runt. Vi hamnade i hennes kök och pratade fram till elva på kvällen. Olga är snäll hon. Hon må vara cirka 20 år äldre än mig men gud så snäll hon är och jag måste erkänna att det är skönt att prata med någon om allt öga mot öga ibland.

Morotslådan blev förresten väldigt god. Dock inte lika god som mammas men det förstod jag redan när jag började igår. Jag fick två fina matlådor att frysa in samt middag igår. Idag blir det stekt laxfilé med romsås och potatis. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag nog bege mig till affären för att köpa det jag glömde igår. Juice och bröd.

Föreläsning, kamera och morotslåda.

Så kan man sammanfatta min dag ungefär. Plussa på huvudvärk, examination och skavsår så är dagen komplett! Jag sov inget vidare inatt, jag låg mest och stirrade och vred på mig vilket resulterade i att jag var skapligt död imorse. Under dagen hann jag med en examination och polisens informationschef föreläste. Ganska intressant och väldigt roligt. Fick ett sms under föreläsningen. Min kamera hade kommit! Så den hämtade jag ut på en gång när jag kom hem till Emmaboda. Köpte även lite nya ansiktsprodukter från apoteket och så köpte jag med mig massor av lax hem. Konsum hade nämligen medlemspris! Det tycker vi om.

Nu sitter jag här och lyssnar på Caramelldansen och väntar på att morötterna och riset ska bli klart. Jag ska nämligen försöka göra en av mammas berömda morotslådor helt själv. Gudomligt gott. Mosade morötter, grötris och grädde och sen swooosch in i ugnen med lite ströbröd på toppen, blir kanongott! Vi får hoppas att min blir lika god som mammas. Till detta serverar man smält smör och vanligtvis julskinka med senap. Men idag får det funka utan skinkan.

Mitt hjärta kan gå i tusen bitar.


Markeringspennan i högsta hugg.

Nu har jag markerat det viktiga i boken och tänker ta en paus genom att laga middag. Jag känner att min mage är helt konstig efter allt jag ätit denna vecka så imorgon ska jag ha en "vit" vecka. Dvs inget socker, ingen pasta. Så lite som möjligt som gör magen uppblåst med andra ord. Efter middagen ska jag skriva det där jädra papret med, tur att det bara ska vara max två sidor.

It's my life!

Sitter här och dunkar Amy Diamonds schlagerbidrag. Jag tycker verkligen om den låten, jag blir så glad. Städningen i köket går väl så där. Jag gör det i etapper. Plockar lite - sätter mig vid datorn - plockar lite till - står vid balkongen och njuter av solen - diskar o.s.v. Fungerar rätt bra men jag måste sätta fart nu om jag inte ska sitta med papret vid midnatt..



Det kunde ju vara lite bättre.

Tvätten är nästan klar. Dom sista handdukarna ligger i torktumlaren. Nu ska jag ta hand om mitt extremt groteska kök. Jag har fortfarande inte förstått hur det kan bli så stökigt och äckligt? En sak är säker. Om jag och Daniel flyttar ihop i framtiden eller när jag flyttar härifrån till något större så MÅSTE jag ha en diskmaskin.

Efter köksstädningen ska jag sätta mig med mitt paper och efter det ska jag krypa ner i soffan och glo på någon film och käka rabarberpaj tror jag. Jag orkade inte äta upp hela igårkväll nämligen.

Ränderna går aldrig ur.

Soygurt! Så kul att jag nästan måste köpa och se om det är lika gott som det är kul att säga det. Finns i jordgubbs- eller blåbärssmak. Någon som har smakat den redan?

Never been here before.

  • Tvätta tonvis med kläder och lakan.
  • Läsa bok och skriva paper, helst ute.
  • Diska och städa köket, som vanligt.

Det kommer bli stressigt.

* Skriva paper, examination och tentaplugg + tentamen i rätts- och förvaltningsjournalistik.
* Plugga till omtenta i journalistik och samhälle som är den 16 maj.


Okej det kanske inte låter så jävligt men faktum är att ovanstående kurser är rätt tunga och svåra om man inte vet någonting om det från början. Speciellt journalistik och samhälle. Jag tänkte först inte tenta om den innan sommaren, jag trodde nämligen att jag skulle vara så långt ifrån godkänt på första försöket. Nu var jag dock bara tre ynka poäng ifrån att jag tänkte försöka fixa den så att jag slipper ha den att tänka på.

Vad gäller den andra kursen så har jag ju ett paper att skriva till på måndag som ni läste i det tidigare inlägget, det ska jag göra imorgon i sista minuten.. som vanligt. Sen på måndag är det examination, vi ska läsa rättstexter och resten av veckan består av plugg till tentan på lördag. Jag har fortfarande ingen att sova hos.. Hate this crap.

Sen börjar ju radiokursen och jag skulle dessutom så väldigt gärna vilja åka upp till Dalarna över Kristi Himmelfärds men det verkar inte bli så mycket med det. Dels för att vi har inspelningsdagar då och dels för att en biljett kostar 800kr. Så rik är jag tyvärr inte och jag är inte så sugen på att åka buss, som visserligen är väldigt mycket billigare. Det tar nämligen tio timmar och på den tiden skulle jag kunna vara NÄSTAN i Brasilien. Vi får helt enkelt se hur det blir. Men någonting säger mig att tiden framöver kommer att bli rätt stressig och ångestfylld.

Gimme all your lovin'.

Dagen har varit rätt mysig. Åkte in till Kalmar och strosade på stan en stund, köpte en tröja och en bukett med gerberablommor, ljusrosa och jättefina. Ikväll blir det slappt, var just till affären och köpte min favoritpizza från Dr Oetker. Mozzarella! Ska kika på Robinson och ta det lugnt. Sen lär jag börja läsa källkritikboken också.. papret ska vara klart på måndag. Varför, varför har jag så dålig självdisciplin när det gäller plugget?

Fredagen är snart slut.

Dagen gick fort och jag skäms faktiskt lite över att jag knappt har varit ute något trots att det har varit ett riktigt sommarväder ute idag. Tänkte därför kompensera det med att åka in till Kalmar imorgon och gå en sväng på stan. Känns som att det kan bli mysigt. Lär dock hålla hårt i plånboken, det försvinner på tok för mycket pengar när man använder kreditkortet.. haha.

Sitter just nu och försöker fixa in ny musik på iPoden men iTunes vill inte riktigt fungera för mig idag. Så nu sitter jag och installerar om skiten. Får hoppas att det funkar bättre efter det, annars blir jag lite sned.

Shopping för denna månad avslutad.

Idag har jag köpt en ny digitalkamera samt två nya byxor på Ellos.se. Förhoppningsvis passar dem i storleken, orkar inte hålla på att skicka tillbaka dom och så vidare. Så nu håller jag tummarna för att både kameran och byxorna passar. Jag har även betalat räkningar på cirka 3500kr, vilket känns mindre kul men även det är ju ett måste. Nu får jag hålla hårt i resten av pengarna. Ska strax börja laga lite mat, tacos blir det idag och ikväll ska jag käka rabarberpaj med vaniljsås!

Nikon Coolpix S600!

Nu är min nya kamera beställd och betald, som jag längtar :D

En digitalkamera fattigare.

Idag har jag sålt min digitalkamera och det känns skönt. Den fungerade inte tillräckligt bra för mina behov. Macron var cepe och så vidare. Jag fick 1150 kronor för den. För pengarna ska jag köpa en ny så klart och det blir en Nikon Coolpix S600 och den ska tydligen ha en närgräns på 3 cm!! Den längtar jag efter. Egentligen vill jag ju ha en systemkamera men det får nog vänta ett tag till, min ekonomi tillåter inte det.

Idag använde jag mina gladiatorsandaler för första gången ute också och fy satan vad sköna dom är. Helt perfekt att gå i och jag slipper tåbiran och det är ju alltid ett plus, haha!




Över rosengården.

Jag sitter och lyssnar på Mio min Mio, den låten är så otroligt fin och filmen likaså. Jag orkade inte titta klart på Mumien, jag har ju ändå sett den ett par tre gånger i alla fall. Tänkte faktiskt lägga in lite ny lugn musik på mobilen och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag plugga, promenera och städa hade jag tänkt. Godnatt!

It's not enough my friend.

Jag skulle precis beställa två par byxor från Ellos när jag ser att min adress står på den gamla i Falun. Lätt som en plätt att ändra tänkte jag och gick in på inställningarna, men icke. Man måste ringa eller maila dem om detta och sedan svarar dom inom tre arbetsdagar.. Antar att mina byxor får vänta till nästa vecka. Bäst som fan att dom är kvar!

Gud straffar somliga med en gång.

Sitter och lyssnar på Caj Karlsson just nu. Ska bli grymt att se honom live i sommar på Peace & Love. Värmer även en bakpotatis i ugnen, igen. Fast idag blir det med skagenröra och rostad lök + sallad så klart. Hur gott är inte det på en skala? Tänkte slå mig ner i soffan och glo på någon film samtidigt. Jag orkar inte göra någonting ansträngande. Solen lyser dock utanför fönstret så jag kanske ska ta mig en promenad.



Jag älskar när solen lyser.

Idag har vi examination i rättsjournalistik. Vi ska skriva domar och deadline är 12.30 så det ska nog gå vägen. Sedan är det äntligen helg, vi är nämligen lediga imorgon, eller ja. Det är meningen att vi ska plugga till tentan nästa vecka. I helgen blir det väldigt mycket plugg för min del. Lär skriva mitt paper och plugga till tentan. Usch, tråkigt inlägg men vi hörs senare.

Mio min Mio.


Jag oroar mig inför tentan!

Nej, inte för att skriva den som ni kanske tänker. Inte just nu i alla fall. Mitt största problem just nu är att jag måste skaffa en sovplats eftersom tentan är på lördagen och tågen härifrån Emmaboda inte går förrän halv elva på förmiddagarna.. lite sent med andra ord. Jag funderade precis på vad jag ska ta mig till om jag inte hittar någonstans att sova? Ska jag ta in på hotell? Folk i klassen som jag nämnt detta för har bara nickat och kollat åt andra hållet eller så har dom sagt "du kan ju fråga honom/henne".

Varför kan ingen bara bjussa på lägenhetsgolvet en natt, en enda natt?! Utan att referera till andra personer hela tiden. Så otroligt krävande är jag inte. En liten plats på golvet funkar fint liksom.. Så länge jag är i Kalmar klockan 9 på lördag morgon den 2 maj spelar det ingen roll om det är i en skrubb eller 5 mil utanför kalmar eller ståendes i ett hörn. Jag är inte kräsen. Det här är nog den enda största nackdelen med att inte bo i Kalmar. Jag är beroende av mina kära klasskamrater när tentan är placerad på lördagar och jag känner ingen direkt jätteväl för att ta mig mod att fråga.. I'm a coward.

Supergod tonfiskröra!

Jag beslutade mig för att äta bakad potatis ikväll istället och just nu står potatisen i ugnen och jag gjorde precis klart min allra första hemmagjorda tonfiskröra och fy satan så god den blev! Världens mest simplaste recept också. Två burkar tonfisk, 1,5 dl creme fraiche, ett par droppar limesaft och italiensk salladskrydda + havssalt. Ska bli supergott att få kombinera potatis med detta. Jag älskar mat.

Blommorna är så vackra.


Ny bloggdesign.

En romantisk vår-inspirerad bloggdesign fick det bli. Känns bekvämt för ögonen också.
För att uppdatera bloggdesignen rekommenderar jag att ni trycker ctrl + f5.

Jag är inte fit for fight.

Känningar av uv-infektionen finns fortfarande och det är förjävligt. UVA-E-tabletterna som så bra fungerade har utgått ur sortimentet och istället fick jag spendera tre gånger så mycket pengar på en liten burk med piller som ska fungera på samma sätt. Jag har inte märkt någon skillnad ännu. Jag får helt enkelt bunkra upp med tranbärsjuice.

Rättegången igår var intressant efter många om och men. Den första rättegången som vi skulle på klockan 9 blev inställd på grund av att målsägande inte dök upp. Då gick jag alltså upp halv sex helt i onödan. Blev lite småsur över det. Jag och Jeanette gick till Mings Palace och käkade kinabuffé istället. Rättegången började sen klockan 13 och höll på till halv fyra, jag sprang till tåget och jag hann med. Referatet som vi skulle skriva blev dock inte speciellt bra och idag efter att jag lämnat in texten kom jag på att jag blandat ihop domarens namn med målsägandebiträdets, inte bra.

Nu ska jag röja upp lite i lägenheten och sedan ska jag gå och handla för pengar jag inte trodde att jag hade. Pappa, söt som han är, hade satt in pengar till mig på kontot. Jag ska dock försöka lägga undan så mycket som möjligt av det. Jag ska handla idag och sen ska jag inte röra dom pengarna mer utan dom går in på sparkontot på en gång. Lär spara så mycket jag kan nu när jag inte får något jävla jobb. Jag ska även laga lasagne idag tror jag och sen ikväll så visas Mumien på TV och den ska jag se. Imorgon visar dom även andra filmen i trilogin, till min lycka, jag älskar såna filmer!

Där kom en uppdatering..

Edit: Det blir bakad potatis med hemmgjord tonfiskröra istället.

Grov misshandel.

Det är rubriceringen på rättegången vi ska på idag klockan 9. Därför är jag uppe så här tidigt. Tåget går om cirka en halvtimma. Rättegången håller på från 9-11 och efter det ska vi skriva ett rättegångsrefereat som ska vara inlämnat och klart klockan 17. Så vi hörs någon gång där mittemellan eller när jag är hemma ikväll. Ciao!

Your life is beautiful.

Jag mår inte bra helt enkelt.

I en värld av idioter.

Står du först i kön. Minns ej från vilken låt jag hört den meningen men jag kommer å tänka på den ibland. Jag funderar på att se på film nu. Bloggen ger mig bara ångest just nu. Vi hörs igen någon annan dag.

Hemma i Småland.

Jo visst, med glimten i ögat. Kanske, kanske inte. Jag är inte sur. Tyckte mest att hela grejen var småironisk. Tar man åt sig, med glimten i ögat eller inte och gör en big deal av det genom att skriva ett inlägg om det och kalla mig för NÅGON när hon känner mig, DET är ironiskt och det var nog det jag reagerade på. Men nu är den grejen ur vägen och jag ska fixa en egen header. Inga agg mot någon. Mest konfunderad :)

Jag är hemma i Småland igen, känns bra att få komma hem igen och ta det lugnt och vara ensam. Jag har äntligen fått min soffa och jag köpte en matta som matchar superbra idag! Ni ska få se en bild sen när jag orkar ta en. Jag ska ställa mig och laga lite middag nu och sen ska jag nog plugga lite om jag orkar, eller så lägger jag mig i min soffa och slappar innan skolan börjar imorgon igen.

Finns det inte andra viktigare saker?

Bestulen header? Jomenvisst. Tar du åt dig så mycket Jonna så kan du väl säga det till mig istället? Jag ska se till att jag tar bort headern med en gång, så slipper du bli bestulen.. Lätt som en plätt :) Jösses.

Namnanalys enligt facebook.se


Jag åker hem till kära Vadstena.

Emelie frågade mig vad jag skulle göra i helgen. Jag berättade att pappa skulle komma hit idag och lämna min soffa. Hon frågade om han skulle sova över men jag svarade att han inte skulle det, att han skulle åka hem efter att soffan var på plats. Då frågade hon varför jag inte följde med. Varför hade jag inte tänkt på det? Så sagt och gjort, idag åker jag hem till kära Vadstena igen.

Det är väl ändå typiskt?

Nu när jag väl har köpt naturgodis, banan och sprite zero så är jag inte ett dugg sugen.. Varför blir det så ibland för? Det förstör ju allting.

Like the purest delight.

Jag tänker cykla iväg till affären och köpa mig någonting gott. Naturgodis minsann. Jag är så sugen och eftersom den här veckan har varit piss när det gäller min kost och träning så kan jag lika gärna fortsätta. Åtminstone tills helgen är över. På måndag, då jävlar. Hmm.. Det här inlägget skulle nog publicerats i min viktblogg istället men icke. Efter affären ska jag faktiskt sätta mig och plugga. Rätts- och förvaltningsjournalistik är riktigt intressant, eller ja, åtminstone rättsjournalistiken.

Vad vore jag utan mina föräldrar?

Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om mina föräldrar inte fanns. Dom är så otroligt underbara och dom har hjälpt mig så otroligt mycket under de senaste åren. Dom hjälper mig fortfarande och trots att jag ibland "hatar" dom så är dom verkligen det bästa som finns. Dom har alltid stöttat mig och dom har alltid stått bakom redo att fånga mig om jag faller.

När jag för ett par år sedan stod framför mamma och frågade om jag fick flytta ensam 30 mil upp till Falun för att plugga på gymnasiet, om jag kom in, så nickade hon bara och sa att jag givetvis fick göra det och att dom stöttade mig. När jag skaffade pojkvän 40 mil bort och skulle åka och träffa honom första gången så sa pappa att om det inte skulle funka och om det händer något så skulle jag bara ringa så skulle han komma och hämta mig. När jag sista året på gymnasiet sa att jag skulle söka till en högskoleutbildning i Kalmar så log dom båda två och sa att dom var stolta över mig.

Pappa köpte min lägenhet, han renoverade den och spenderade grymt mycket pengar, allt för att jag skulle trivas och må bra. Mamma hjälpte mig med mina räkningar i Falun, både hyra och övriga räkningar så att jag skulle ha bidraget från CSN att klara mig på utöver det. Pappa körde mig mellan Vadstena och Falun under somrarna. Dom gav mig pengar när jag behövde och dom har alltid betalat kläder, hårfrisör etc.

Jag vet att alla inte har den förmånen hemma. Att de flesta måste jobba för att få sina pengar o.s.v. och tro mig när jag säger att jag gärna skulle ha ett jobb och jobba ihop mina pengar själv men jag får inget jobb och mina föräldrar vill att jag ska må bra och att jag ska lyckas i mitt liv, därför hjälper dom mig och jag skulle inte komma långt utan dom.

Det jag med det här inlägget ville säga var att jag imorgon får min efterlängtade soffa och min pappa köper den och kör den sedan 30 mil för att bära upp den för trapporna och ställa den framför min tv och sedan köra dom 30 milen hem igen. Allt detta för att jag ska vara glad och för att han, trots att vi aldrig säger det, älskar mig. Jag vet dessutom att när han kommer hit kommer vi åka och storhandla, för ett tomt kylskåp vill han inte heller att jag ska ha när det kylskåpet kostade honom ytterligare ett par tusenlappar.

Så det jag vill säga är att jag älskar mina föräldrar så oerhört mycket!
Vad skulle jag egentligen göra utan dom vid min sida?


I Brasilien februari 2008.

Jag önskar att SJ fick lite konkurrens.

Då skulle dom kanske inte vara försenade hela jävla tiden! Bra start på dagen, verkligen. Jag hade så gärna legat kvar i sängen nu och sovit. Men istället ska jag till skolan och sitta på en lång föreläsning mellan 9-16, inte så kul. Men vädret är i alla fall underbart, än så länge. Jag ska försöka och få i mig lite frukost. Nu när tåget är försenat så slipper jag stressa och det är skönt. Och ja, det blev en ny bloggdesign igen. Jag ville ha en simpel och väldigt enkel design. Dagboksliknande. Jag funderar dock på att lägga in någon bild i headern.. vi får se. Annars är jag nöjd.

All those little things.

Stupid. So stupid.

Uppdaterad bloggdesign.

Jag kände för att byta ut designen litegrann. Tryck ctrl + f5 för att uppdatera sidan.

Saker som jag måste ha snart.

  • Tavlor till vardagsrummet/sovrummet - Mina väggar är på tok för nakna.
  • Två katter och diverse tillbehör - Ni läste rätt, jag ska bli en kattägare.
  • En soffa och en fotölj, eller en soffa och en stor fotpall - Jag vill glo på TV!
  • En väggklocka i vardagsrummet - Datorn är ju inte alltid på så att jag kan kolla det.

Just smile like the idiots you are.



You know we don't have all the time in the world. To make the most of this.

Fightstar - Floods.

Det börjar bli dags att lägga sig snart. Jag ska lägga in den rena tvätten i garderoben och förbereda grejer för imorgon. Sen är jag fit for fight för en tom säng.. Gud så tomt det kommer bli nu efter fyra nätter med världens underbaraste. Förövrigt så vill jag meddela att låten Floods av Fightstar är riktigt grym.

Ibland kan man ju undra.

Vad hände med vännerna man trodde skulle stanna föralltid?


Jag vill ha mer av dej!

Sista tvättmaskinen är igång och snart är det klart för denna gång. I micron värms kycklinggryta och ris upp och jag tänkte sätta mig och titta på lite film eller något. Ute är det jättefint väder men konstigt nog så har jag ingen lust alls att gå ut. Beror nog på att magen krånglar så mycket idag. Man blir lite depp av det faktiskt. Imorgon är det i alla fall skola och det ser jag faktiskt fram emot.

Ibland älskar jag att tvätta kläder.

Det är faktiskt sant. Det är så otroligt härligt att lägga in rena kläder i garderoben och det är så otroligt skönt att slippa oroa sig för att man inte har tillräckligt med rena kläder eller underkläder. Visst, att tvätta i sig är inte så jävla kul men det är jävligt gött att ha det gjort efteråt. Jag ska försöka att hinna tvätta bort all smutstvätt så att jag slipper ha det i åtanke på ett tag och sedan ska jag cykla till affären och handla litegrann för veckan. Vill helst slippa åka och handla flera gånger nu innan jag får pengar igen. Imorgon lär jag köpa busskort för 900kr och sedan har jag typ bara 1000kr att leva på till den 25e april. Vill gärna försöka att lägga undan så mycket pengar jag kan innan sommaren börjar eftersom sommarjobbssökandet inte går speciellt bra.. Jävla lågkonjuktur säger jag bara.

Alldeles alldeles underbar.

Daniel har åkt hem och precis som alltid så känns det jättetomt utan honom. Nu dröjer det ytterligare en månad innan vi ses igen. Ska försöka åka upp i maj någon gång hade jag tänkt om skolan tillåter. Har vi för mycket att göra blir det nog inte så lätt. Vi får helt enkelt se.

Helgen har i alla fall varit underbar och vi har haft sån tur med vädret! I torsdags kväll mötte jag upp honom vid tågstationen. SJ var som vanligt försenat så det blev en väldigt sen middag. Runt midnatt. I fredags var vi mest ute och gick i solen, vi slappade och käkade tacos. I lördags åkte vi in till Kalmar och shoppade (läs Daniel shoppade) och vi käkade god glass. Resten av helgen har i princip sett likadan ut. Vi har njutit av vårvädret och så vidare. Jag älskar den killen.







Påsktrafiken är inte SJs starka sida.

Daniels tåg är försenat. Bussersättning i Alvesta. Det blir en sen middag ikväll, inatt.

Joakim & Joel.

Idag köpte jag min första låt på iTunes. Lyssna på den i inlägget under. Nu hoppas jag att iTunes inte tar snor massa pengar av mig. Det vore inte så snällt. Men kanske är det värt det. Låten är grym! Videon med för den delen.

Skärtorsdagsstädning.

Jag snubblar nästan på det ordet. Men ni kanske förstår vad som sker för mig idag. Nu närmare besämt.
  • Diska alla tusen tallrikar och glas
  • Plocka undan tvätten
  • Putsa fönster
  • Dammsuga
  • Påspynta
  • Vädra
Glad påsk allihopa!



Kalmarsunds Kustmiljö.

Vi har nyss varit på presskonferens. En söt Anna berättade om ett miljöprojekt för att förbättra kusterna. Nu sitter jag och skriver en artikel om det och är snart klar. Det i sin tur innebär att jag får åka hem ännu tidigare än vad jag planerat och det känns skönt. Då får jag ännu mer tid att städa och fixa innan Daniel kommer ikväll. Känns bra, väldigt bra.

Daniel.

Jag går på moln, jag är så glad att jag har träffat nån som dig. Du är det vackraste jag sett.
Jag är så nöjd, det är helt sjukt att jag har fångat nån som dig. Du är det bästa som har hänt.
Vi ser på film och sitter tätt intill varann och tänker att vi är det bästa som har hänt.

Jag är så kär, kan inte fatta att det verkligen är sant, att jag är din och du är min.
Vi går på stan och visar alla att vi tycker om varann, att du är min och jag är din.

Jag undrar.

Jag undrar om du fortfarande sitter där i din datorstol och spelar datorspel, skriver i forum och chattar med fjortisar. Samtidigt som du dricker cola och mår piss. Jag undrar verkligen det. För din skull så hoppas jag inte det. Jag undrar om du fortfarande läser min blogg och jag undrar om du kokar av ilska av att se att jag är så HIMLA lycklig utan dig. Jag hoppas verkligen det.

Follow me down to the valley.

Idag har det varit en grymt stressig dag. Den började med att jag skulle gå runt till olika myndigheter och gräva i deras diariearkiv. Jag gick till länsstyrelsen, kommunkansliet samt miljökontoret. Hittade väl inte direkt något superintressant och jag kan nästan nu intyga att jag INTE tänker hålla på med kommunala handlingar när jag börjar arbeta som journalist. Anyway.. Vi skulle skriva nyheter om det vi hittade och nästa vecka är det examination. Imorgon är det deadline och jag är som tur var klar med texterna. Imorgon har vi bara en presskonferens mellan 9-10 och sedan deadline för ett text baserad på konferensen till klockan 12 sen är det en ljuvlig helg som väntar.

You are my sunshine.






We got no money.

Vädret är underbart! Jag var precis ute på en minipromenad och fotograferade litegrann. Hann dock inte ta så mycket för batteriet var så klart urladdat. Så jag passade på att plocka med mig lite björkris till mina påskfjädrar. Har även köpt en fin duk samt lite dekoration som ska fram på torsdag. Dock borde jag inte spendera mer onödiga pengar nu. Men lite påskkänsla vill jag ha i lägenheten.

Idag var jag dessutom i skolan mellan 9-14. Vi gick igenom kommunala handlingar. Inte det roligaste kanske, det är ju inte sådant jag vill jobba med i framtiden så det kändes inte så relevant att kunna. Imorgon fortsätter det. Jag ska under hela dagen gå runt till olika diariearkiv och gräva fram eventuella intressanta nyheter för att sedan skriva en nyhetsartikel, en notis och en sammanfattning. Känns inte så himla kul men skola är skola.

Gotta be somebody.

Helgen har gått så otroligt snabbt. Josephine satte sig på tåget hem mot Eslöv för ett par timmar sedan och jag saknar redan den tösen! Vi har bowlat, shoppat och bara varit. Precis så där som det ska vara. Nu är det tomt här men jag vet att vi ses snart igen. Den tjejen är guld värd. Tack för en toppenhelg raring!





I wont change my mind.

Jag sitter och dricker påskmust, det är så otroligt gott! Jag älskar både påsk- och julmust.

Dagen har varit bra. Klassen hade redovisningar på personresearchen idag. Det gick bra och det var inte så mycket intressant med någon. Förutom Alex Schulman kanske.. Anyway. Vi slutade redan vid 12 och jag kunde ta 13-tåget hem. Kändes riktigt skönt. Jag cyklade hem och hämtade träningskläder och drog till Nautilus och tränade. Nu är jag riktigt mör i kroppen och jag har huvudvärk.

En annan bra sak är att jag ÄNTLIGEN har fått mina betyg på Ladok (betygssystem på nätet) så nu slipper jag oroa mig för att CSN börjar att gnälla. En ännu bättre sak är att det är fredag imorgon och det innebär att Josephine kommer hit och stannar över helgen! Ska bli grymt roligt att träffa den tösen igen. Imorgon ska vi bowla och på lördag är det planerat för ett simningspass samt shopping i Kalmar. Fun fun. Dessutom är det mindre än en vecka kvar tills Daniel kommer hit också. Gud som jag längtar efter honom just nu.

RSS 2.0