Dalarna here I come!

Nu börjar jag bli klar med det jag ska ha klart innan jag går och lägger mig. Ska bara plugga lite till inför tentan imorgon och sedan går jag och lägger mig :) Imorgon ska jag och Linn till Paulina på förmiddagen innan tentan och fika lite och prata om tentan så klart. Sedan är det tentadags och efter det sätter jag mig på tåget upp mot Dalarna. Så aktiviteten här blir mer än död under hela helgen I think :)

Lil Wayne - Get a life


Don't just play with peoples feelings

Det var ett tag sedan nu. Det har varit mycket på gång i skolan. Nu finns det lite tid över och jag kan skriva ett par rader :) Egentligen vet jag inte vad jag vill skriva men jag blev så otroligt sugen på att bara skriva. Är inte det typiskt?

Anyway. Vi hade våra ekonomiredovisningar idag och jag höll på att svimma och spy flera gånger och händerna skakade som asplöv. Jag fattar inte varför jag tycker det är så obehagligt att prata inför folk? Jag försökte med allt. Alla var nakna, ingen var där, jag försökte koncentrera mig och titta på en person hela tiden, jag tittade på powerpointen.. Men ingenting funkade. Tjugo minuter gick dock väldigt fort och det hela var över rätt snabbt.

Nu är det bara tentan som återstår på torsdag och på torsdag eftermiddag åker jag dessutom upp till Dalarna och bor hos en viss Caroliné Dihlén :) Ska bli väldigt roligt. Jag vet att jag har berättat det förut men jag kände att jag var tvungen att göra det igen. Ska dessutom träffa Linda med :) Angående en viss M så står det rätt still just nu. Jag har inte hört från honom på snart en vecka. But hey, det var härligt så länge det varade. Mot nya äventyr!


Sådan mor, sådan dotter?

Det var någon häromdagen som undrade om jag var lik min mamma. Tänkte jag skulle visa er så får ni själva bedöma det :) Vissa likheter finns det nog, haha.


Så bra jag mår

Trots att skolan just nu går rätt trögt (kan ni ana hur skönt det ska bli när denna kurs är över?) så mår jag väldigt bra. En viss M gör dagarna lite lättare, lite positivare, lite lyckligare. Ibland behöver man helt enkelt det :) Nu ska jag dra tummen ur och fixa klart mina sista ekonomitexter. Förhoppningsvis blir det något.

Lägger även upp låten ni fick texten på igår. I love it!


Love is not what you see in movies

Now Hollywood wants to make you think they know what love is.
But I'm a tell you what true love is.
Love is not what you see in the movies.
Its not the ecstasy, its not what you see in that scene
you know what I mean? I'm telling you right now, true love is sacrifice.
Love is thinking about others before you think about yourself
Love is selfless not selfish. Love is God and God is love.
Love is when you lay down your life for another
Whether for your brother, your mother, your father or your sister
Its even laying down your life for your enemies,
That's unthinkable, but think about that
Love is true
Think.

I'll put you in front of me

So everybody can see
My love, this is my love
I know that I'll be alright
As long as you are my guide
My love, this is my love

Love is patient, love is kind.

It does not envy, it does not boast
It is not proud. Love is not rude, it is not self-seeking
It is not easily angered, it keeps no record of wrongs
You see love does not delight in evil but rejoices with the truth.
It always protects, always trusts, always hopes, it always perseveres
Love never fails. Love is everlasting
Its eternal, it goes on and on, it goes beyond time
Love is the only thing that will last when you die
But ask the question why? Do you have love?

I'll put you in front of me

So everybody can see
My love, this is my love
I know that I'll be alright
As long as you are my guide
My love, this is my love

There is no greater love than this than he who lays down his life for his friends

Now are you willing to lay down your life for your friends?
You're probably willing to lay down your life for your mother
your father, or your best friends
But are you willing to lay down your life for even those that hate you?
I'm going to tell you who did that
The definition of love is Jesus Christ. He is love.
The nails in his hands, the thorns in his brow
Hanging on a cross for your sin my sins
That is love he died for you and me while we still hated him
That is love
God is true love, and if you don't know this love
Now is the time to know, perfect love

Slapp lördag

Jag har inte gjort mycket vettigt idag. Ingenting alls faktiskt. Jag har kollat på Supernatural sedan jag vaknade i princip. Men såna här dagar är också sköna. Imorgon kommer dagen att bestå av plugg plugg plugg så då får jag passa på idag. Håller på att göra i ordning lite pasta och sen blir det ytterligare ett par avsnitt av Supernatural. Ikväll väntar Körslaget :)

Musik för veckan

Soulja Boy - Kiss me thru the phone
ItaloBrothers - Love is on fire

Jaeson Ma ft. Bruno Mars - Love

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

Arash - Dasa Bala

Jordin Sparks - Battlefield

Cheryl Cole - Fight for this love

Lil Wayne - Paradice

Jay Sean ft. Lil Jon, Sean Paul - Do you remember

Lil Jon ft. Kee - Give it all u got



Put your lips like this

Äntligen fredag. Den här veckan har varit både bra, rolig, förjävlig och jobbig.

Igår kom ju Jonna hit för första gången vilket var väldigt trevligt. Vi lagade fajitas, åt fruktsallad till efterätt och tittade på filmen Allt för min syster. Väldigt bra men väldigt rörande och jobbig att titta på. Varken Jonna eller jag kunde hålla tårarna tillbaka. Imorse klev vi upp redan vid åtta och gräddade plättar. Till det färska björnbär och drottningsylt. Mycket gott. Tack för att du kom hit :)

Nu ska jag ta en dusch och efter det laga en enkel middag och sedan titta på Så ska det låta. Alexander Rybak är ju med idag så det lär jag inte missa ;) Det går dessutom inget annat roligt på tv (Talang 2010 suger). Har förvisso fått hem andra säsongen av Supernatural nu så jag kan alltid slå på det.

Den 29 april åker jag förresten till Dalarna igen. Jag har inte varit där sen det tog slut med Daniel så det ska bli kul att äntligen få återse mitt kära Dalarna igen :) Givetvis ska jag inte bo hos Daniel, även om jag hade velat. Finns mycket jag fortfarande vill med honom, but no. Jag ska bo hos min vän Carro och hennes pojkvän Tommy i Falun. Ska bli riktigt kul att få träffa henne igen. Har liksom aldrig blivit av när jag varit i Dalarna på besök, så nu äntligen :)

Jag hoppas att ni får en bra fredag.

Love is on fire

Italobrothers - Love is on fire.

Halkbanan idag gick väldigt bra och det var riktigt kul :) Vi fick även prova på att hänga upp och ner i en bil samt att "krocka". Inte lika roligt och det var riktigt obehagligt men jag tror att erfarenheten är bra att ha med sig. Jag kan inte föreställa mig hur en riktig krasch skulle kännas. Det där räckte mycket väl. Använd alltid bilbälte!

Nu under kvällen har jag tittat klart på första säsongen av Supernatural och jag har städat i ordning litegrann. Jonna kommer hit för första gången imorgon och det sägs ju vara det första intrycket som gör allt ;) haha! Näevars, jag tror inte hon skulle tycka mindre om mig om det var lite stökigt men det är skönt att få en anledning till att städa lägenheten :)

Halka på ingång

Nu sticker jag iväg för att förhoppningsvis klara halkkörningen. Wish me luck!

Veckan kommer nog att sluta i katastrof

Dagen började med att jag klockan tre imorse vaknade av att Stella lagt världens spya i min säng, precis intill min huvudkudde.. Höll själv på att spy ett tag men där mitt i natten fick jag gå upp och byta sänglakan och dränka fläcken med doftande tvål. Sov med öppet fönster resten av timmarna.

Men det slutade inte där. Min väckarklocka ringde nämligen inte imorse så kom jag iväg till skolan? Nej. Så jag missade en viktig föreläsning idag pga det. Jag känner på mig att den här veckan kommer bli någonting alldeles extra och jag menar det inte på ett bra sätt.

Nu ska jag duscha och sen ut i solen.

Don't stop believing

"Du är bara emotionellt förvirrad Zandra".

Keep holding on

En lite deppig avslutning så här på fredagskvällen.. Jag vet inte varför. Vet egentligen ingenting. Jag saknar, jag saknar inte, jag vill och jag vill inte. Det är väl så här det ska vara.. Det har ju bara gått tre veckor men jag borde inte älta saker och ting så mycket egentligen. Men det känns tomt. Något fattas. Du fattas.


Tv-serier är väldigt farligt.

Jag kollade klart hela säsongen av The secret life of the american teenager. Jag tittade i nästan tolv timmar igår.. haha det är helt sjukt men det är verkligen en av de bästa serierna jag någonsin sett. Det finns en andra säsong men jag vet inte om jag vågar titta på den. För första säsongen slutade så bra och jag vet att problemen kommer att dyka upp i andra säsongen, så jag låter nog bli. Istället ska jag titta på första säsongen av Glee när jag har den hemma. Jag har sett några lösa avsnitt på TV och det verkar hur bra som helst. Så jag ger det en chans :)

Eftersom jag har påbörjat "mitt nya" liv för ett par dagar sen så äter jag ju inget socker mer och det har gett sina konsekvenser. Två migrändagar i rad. Igår var för jävlig och idag ville jag mest skjuta mig själv. Så jag gick inte till skolan. Men imorgon ska jag dit, väl förberedd. Vi ska dessutom filma efter skolan. Så imorgon blir en lång dag.

PS. Jag är så himla sugen på fruktsallad.. men jag måste vänta..

The secret life of the american teenager

Jag såg första avsnittet igår och jag är helt fast. Må hända att det är lite B men vad fan :) Jag tycker om det och personerna i serien är intressanta. Jag ska fixa en sen frukost nu (batteriet på mobilen dog och därför gick inte alarmet igång).. Men sånt är livet :)

Jag vill ha den jag älskar vid min sida

Nik & Jay - En dag tilbage

Eftersom jag inte får äta några kolhydrater nu på ett bra dag så har håller jag på att baka bröd. Haha, bröd är ju jätterikt på kolhydrater tänker ni och jo det stämmer. Men jag håller faktiskt på att göra ett helt mjölfritt bröd nämligen så kallade oopsies :) Bara gjorda på ägg, philadelphia och bakpulver. Jag har aldrig testat det förut men konstistensen ska tydligen vara väldigt lika brödet och det är det jag är ute efter.

Annars flyter dagen på som vanligt. Jag håller på att tvätta för fullt och när det är klart ska jag ta en dusch och efter det sedan äta mina oopsies och titta på någon film. Jag hoppas att ni har haft en bra påsk :)

Kiss me thru the phone

Helt sjukt att jag sitter och lyssnar på Soulja Boy. Haha.

Vädret är helt underbart ute och jag tänkte nu gå ut och ta en liten promenad. Ni som har följt min blogg det senaste året vet att jag hade en viktblogg ett tag där jag med hjälp av den försökte skriva ner allt om min viktnedgång. Det har ju inte gått så jävla bra. Men nu tänkte jag börja igen. Dock utan blogg. Så idag har jag tömt skafferi, kylskåp och frys på alla onyttigheter (glass, kakor, godis, pasta, ris, bröd etc.). Jag vet inte alls hur det kommer att gå men på något sätt ska jag lyckas. 40 kilo, hur svårt kan det vara?

Jag beställde hem en stegräknare nyss, hoppas på att få den i veckan så att jag kan försöka tävla mot mig själv litegrann. Jag ska damma av mina gångstavar också och hopprepet ska fram. Likaså Zumbaprogrammet. Men jag tänker inte pressa mig själv. Jag sätter ingen deadline, inte ännu i alla fall.

Men nu blir det promenad. Man får passa på medan solen tittar fram :)


Jordin Sparks - Battlefield


Ahmir - Halo


Doftljus, myskläder och film

Så tänker jag avsluta den här långfredagen.

Jag vaknade klockan fyra imorse. Det blev resultatet efter att ha sovit i nästan fjorton timmar natten därpå och sedan behöva gå och lägga sig vid 22 igårkväll. Jag vaknade vid fyra och ville inte gå upp och väcka mamma och pappa. Jag var så törstig, så kissnödig och så uttråkad på en och samma gång. 6.20 vaknar pappa äntligen och jag är snabb att gå upp. Sen somnar jag inte om. Nu börjar jag bli trött. Tack och lov att jag inte har lyckats vända på dygnet. Det blir nog en tidig kväll.

Mamma och pappa åkte hem för ett par timmar sedan. Dom kom ju på besök igårkväll och då blev det pizza och en tidig kväll. Idag har vi varit inne i Kalmar och käkat thaimat och gått runt lite på stan. Vi har piskat min matta, så nu är den fri från kattsand och damm och jag har varit en stund inne hos Olga. That's pretty much it.


Det är när jag ser såna här fotografier som jag känner mig positiv.
Någon finns där ute för mig också.

There's no reason to cry anymore

Lägenheten är städad. Jag är städad. Väldigt iordninggjord för en gångs skull. Nu är det bara till att vänta. Om en timme ungefär så kommer mamma och pappa. Jag är hungrig! Jag hoppas att dom har mat med sig, haha!


Kom ihåg att framkalla dina bilder!

Idag när det mesta är digitalt så är det kanske inte så populärt att framkalla sina bilder längre. Men jag vill ändå ta tillfället i akt att rekommendera Fujidirekt.se. En jättebra tjänst för oss som fortfarande tycker om att få sina fotografier på pappersark också. För att sätta in i album eller i en scrapbook. Det är superbilligt och kvaliteten blir jättebra! Till och med vissa cambilder funkar att framkalla :)

Du laddar alltså upp ett webbalbum på deras hemsida och väljer sedan hur många du vill ha och i vilken storlek. När du har tryckt på beställa i kassan så börjar produktionen av dina fotografier på en gång. Jag beställde mina i förrgår och idag låg dom i brevlådan :)

Jag fick hem en leverans idag och gissa vad jag betalade?
80 kronor för 135 färgfotografier. Alltså 59 öre per fotografi :)



Första april april

Idag är det första april. Än så länge står jag olurad. Kanske för att jag har sovit så länge (jag vaknade för en halvtimme sedan). Bloggdesignerna jag gjorde igår var visst inte så populära men det är struntsamma. Dom åker i papperskorgen och så fixar jag två nya till nästa vecka :)

Idag kommer mamma och pappa hit för att fira lite påsk men dom kommer inte förrän ikväll någon gång så tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Duscha och äta i alla fall. Och dammsuga lite.

Glad påsk allihopa! :)

RSS 2.0