Julafton var supermysig.

God mat, härliga julklappar och bra stämning. Så kan man sammanfatta min julafton. Jag längtar dock till efter nyår då jag får min egentliga julklapp - min dator. Känns jättespännande (nördigt, haha jag vet). Dessutom får jag ju lite julafton imorgon också för jag åker ju som ni vet till Daniel imorgon. Är framme i borlänge vid fyra och efter det så ska vi gå på kupolen en sväng och kika lite. På tisdag är det kryssning som gäller och det ska också bli supermysigt! Detta är helt klart den bästa julen på länge. Förra året var lika med totalkatastrof. Ett breakup är inte direkt en höjdarjulklapp. Anyways. Jag uppdaterar nog inte mer nu förrän efter nyår. Ha det så jättebra och ha ett gott nytt år!

Skitsnygga brillor!

Jag kommer att bli en snygg glasögonorm minsann! Hittade två par jättesnygga bågar som jag köpte för 1500kr. Eller ja, pappa köpte dom. Det var en julklapp. Ett par är ljusbruna och ett par är svarta/turkosa. En annan julklapp är att jag kommer att få HP-datorn som jag skrev om för ett tag sedan. I'm so happy! Äntligen blir jag av med min bärbara.. Bara fyra dagar kvar tills jag får kramas med Daniel igen. Idag har jag saknat honom så mycket att jag nästan har gått sönder. Helt seriöst.

I fönstren lyser ljusen så klara.

Är hemma hos mamma och pappa nu. Det har jag varit sen i torsdags och som ni kan se så har jag inte orkat uppdatera. Jag har helt enkelt inte orkat ta upp datorn ur väskan förrän nu. Det kom nämligen inget bra på tv för ögonblicket. Känns i alla fall riktigt skönt att vara hemma igen. Jag har tittat på mycket film och ätit god mat. Låtit mamma ta hand om allt helt enkelt ;)

Imorgon ska jag in till motala och besöka optikern. Sedan ska jag och mamma gå på stan och försöka hitta en sista julklapp till pappa. Jag funderar starkt på en dassbok, men vi får se. Jag kanske hittar någonting bättre. Sen på tisdag måste jag börja med filmanalysen och på onsdag är det julafton :) äntligen! Längtar dock mer till den 26e.

Helvetes jävla skit.

Jag som packat så smart.. trodde jag. Nu blev jag plötsligt jättesäker på om mammas julklapp kommer hålla där på botten av resväskan.. Den är redan inslagen.. Den har bubbelplast runt sig utan bubblor dock och den är omgiven av kartong. Men den är i glas och jag vill väldigt gärna att det är hon som tar sönder den och inte jag. Åtminstone inte innan julafton.. Grr.. Nu känner jag ett tvång av att packa upp allt igen och ta ut paketet och låta den ligga i min datorväska istället.. Grrr!

Känner av julstressen.

Jag har packat smart. Resväskan är fullproppad nu. Istället för att ha både handväska med skolböcker i och datorväska samt en resväska så använder jag datorväskan som handväska imorgon och den riktiga handväskan är nerpackad. Lite rörigt, men ni kanske förstår. Det endra frågetecknet är vart jag ska packa ner alla hudvårdsprodukter som jag behöver? Gäller att packa smart igen. Utöver det så ska jag hinna diska och tömma kylskåpet innan jag går och lägger mig och så ska jag lägga in lite musik på iPoden. Känns väldigt stressigt och dessutom är jag väldigt trött. Men det får gå i alla fall.

Dåligt humör.

Usch. Jag blir verkligen på dåligt humör av att packa. Antingen har man en alldeles för stor resväska eller så har man, som i mitt fall, en alldeles för liten. Jag som hade hoppats på att allt skulle få plats i resväskan. Det är julklapparnas fel, det är dom som tar mest plats.. Grr. Jag som måste få med mig datorn hem också och den tar megastor plats, snyft. Jag tror bannemig att jag ska gå till Konsum och köpa mig lite Ben & Jerry's som plåster på såren.

Onsdag.

Den här onsdagen har varit rolig men riktigt tung för huvudet. Vi har haft kreativt skrivande idag också vilket har varit jättekul. Jag önskar att hela kursen kunde gå ut på det men redan imorgon börjar vi med dramaturgi och filmanalys. Lite mindre roligt. Som tur är får jag äntligen åka hem till mamma och pappa imorgon. Jullov here I come! Men först måste jag orka packa och jag måste packa smart. Jag vill helst bara ha med mig en resväska. Men både julklappar, dator och kläder ska få plats. Hur ska det sluta? I'll let you know.

Så här ska vi inte skriva rubriker.

Fick ett utskick i klassmappen av en elev. Rätt rolig läsning. Så här ska man inte skriva rubriker kära vänner, det kan bli rätt kul. Jag fick mig i alla fall dagens skratt!

Sydsvenska Dagbladet: 

 

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:


Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:


Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:


Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:


Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:


Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Ölandsbladet:


Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:


Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:


Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:


Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:


Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:


Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:


Krockade med älg på motorcykel.
(Åker älgar motorcykel...?)

Metro:


Yrkesmördare misstänkt för mord.
(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på Finlandsfärjor??)



Lermask från Eleven.se.

Man ska ha den i 20 minuter står det.. Men jag klarar fan bara 10 och sedan kliar det som satan.. Ska det bli så? Näe, jag står inte ut. Nu tvättar jag bort den med detsamma.

Den erotiska novellen är färdig.

Piece of cake!

Nu är det bara spökhistorian kvar och jag sitter och funderar på hur långt man kan gå och hur larvigt det får bli? Ska jag börja med det var en gång.. eller ska jag skriva på ett vuxet sätt? Jag blir galen. Kunde jag inte fått skriva sci-fi istället? Då behöver man ju bara överdriva så mycket man kan.

Il Divo ger mig gåshud.




James Morrison.


Blondinbella i Let's Dance 2009?

Nu har man tydligen kommit ut med de dansande paren inför 2009's Let's Dance och jag måste erkänna att jag blev mäkta förvånad. Magdalena Graaf, Blondinbella, Hasse Aro? Hur kul låter inte det? Haha, jag kan knappt vänta och jag hoppas att startlistan stämmer :)

Elisabeth Höglund - fd journalist på SVT
George Scott - Boxare med OS-silver från 1988
Morgan Alling - Skådespelare
Magdalena Graaf - Dörfattare och fd modell
Lia Boysen - Skådespelare
Hasse Aro - Programledare "Efterlyst"
Martina Haag - Skådespelare och författare
Daniel Karlsson - Artist från Idol 2007
Isabella Löwengrip - Känd som bloggaren Blondinbella







Tacopaj.

Det blev jag sugen på idag. Så när jag har varit och lastat i nästa hög med tvätt i tvättmaskinen så ska jag gå och handla det som behövs för att göra en paj. Egentligen borde jag inte köpa någonting nu som blir kvar, för jag åker ju hem i övermorgon. Men jag är så sugen. Jag har ju en dag i skolan imorgon och på torsdag. Jag kan gärna äta tacopaj tre dagar i rad, haha. Det är så himla gott!

Glasögonorm.

På måndag den 22/12 blir jag en glasögonorm!

Viva la vida.

Jag har tvättstuga om en stund, kan knappt vänta efter känslan jag får efter att allt är tvättat och jag har så mycket rena kläder att välja på, haha! Dessutom luktar det så gott med nytvättade kläder. Lär packa lite idag med inför hemresan och så ska jag plugga. Hörs sen.

Sting.

Jag kan inte rå för det. Men jag tycker verkligen att Sting är snygg, så där gubbigt snygg som man är i hans ålder. Rawr! Dessutom gör han ju väldigt bra musik. That's all for today.


Chokladbollar.

Jag tror minsann att jag ska göra chokaldbollar.

En helt okej dag.

Förutom huvudvärken som trängde sig på under eftermiddagen så har den här dagen faktiskt varit bra. Den nya kursen berättarteknik verkar jättekul och idag har vi övat på kreativt skrivande, vilket är jättekul! Ska hålla på med det fram till onsdag. På torsdag får vi våra hemtentor samt filmanalysinstruktionerna som vi ska ha med oss över julen. Ska bli väldigt intressant. Som det ser ut nu ska jag analysera Mamma Mia-filmen, lovely!

Nu ska jag värma lite mat och sedan ska jag nog titta på film och ringa mamma.

Ny vecka, ny kurs.

Jag är inte alls sugen på att gå till skolan idag..

Bruna ögon till jul/nyår?

Man blir aldrig riktigt nöjd med vad man har. Rakt hår, du vill ha lockigt och tvärtom. Blåa ögon och du vill ha bruna. Så sant så sant. Nu kan du som har varit aktiv bloggare i två månader eller längre gå in på Färgade Linser och få din önskade ögonfärg!

För instruktioner klicka på länken bredvid - www.fargadelinser.com

Kevin!

Kevin Borg blev Idol 2008 och det är så jävla rätt. Han är verkligen värd vinsten.


Honey Honey.

Nu är tågbiljetten till Borlänge bokad och betald.
Den 26/12 får jag äntligen träffa min prins igen.

Hug?


Nu tändas tusen juleljus.

Tredje advent idag. Nu är det snart bara en vecka kvar till julafton och det ska bli så mysigt!

Idag har jag inte gjort ett piss. Jag vaknade vid ett och sen dess har jag tittat på en Harry Potter-film (what else?) och så har jag bokat tvättstugan till tisdag, för då är det tydligen eget arbete i skolan så då kan jag vara hemma, förhoppningsvis. Jag ska snart börja laga lite mat tänkte jag. Ugnstekt falukorv med potatismos. Sen ikväll är det Svenska Hjältar 2009 på TV3 klockan 20.00, missa inte det!

Pink Sugar.

I goodiebagen jag fick från Eleven.se så fanns där ett parfymprov av märket Aquolina. Parfymen heter Pink Sugar och den doftar godare än någon parfym jag luktat på, på väldigt länge. Den är underbar! 30ml för 199kr och 50ml för 299kr. Får jag pengar över någon månad så tänker jag definitivt klicka hem den och säkerligen mer ur samma serie. Nu ska jag sova.

Nighty!

Emmabodafestivalen.

I somras var utbudet av artister inget vidare på Emmabodafestivalen. Men i sommar kommer Markus Krunegård och jag tror mig fan att jag ska gå. 595kr för tre dagar är inte så farligt. Sedan kan man ju hoppas att det kanske dyker upp fler bra artister som går att lyssna på. Men jag håller fortfarande tummarna för att han dyker upp på Peace & Love.

Världens bästa Markus!






Piggare.

Efter lite vila, lite frukt, vatten och mandlar med choklad och kanel så är jag nu piggare. Har suttit och tittat på Faddergalan tills nu, orkade inte mer. Ska snart gå och lägga mig så att jag kanske inte sover bort hela dagen imorgon.. Inte för att det gör något men ändå.

Kom förresten att tänka på en sak. Ni vet när man är kissnödig på väg hem från skolan eller något och inte har någon möjlighet att gå på toa förrän man är hemma.. Man tycker att det går bra, att man kan hålla sig men hur kommer det sig att man blir mer och mer kissnödig ju närmare dörren man kommer? När man står där i hallen och ska få av sig ytterkläderna håller man nästan på att kissa på sig.. Är det bara jag som upptäckt det?

Jag älskar min pappa!

Hej Zandra!
Jag köpte parfymen från tyskabåten,544kr---75ml, Har den i förodet.......
Pappa


Åh, glömde jag att berätta att jag älskar min pappa? Nu blir mamma glad :)

What's wrong with me?

För ett par dagar sedan sov jag för mycket. Igår natt för lite. Idag är jag så trött att jag vill sova hela tiden. Vad är problemet? Somnar jag nu, kommer jag att vakna tidigt imorgon bitti och det vill jag inte heller. Samtidigt kan jag knappt hålla ögonen öppna och jag mår sjukt konstigt.. Why me?

Myskväll.

Scrub och bodylotion från Eleven.se var verkligen underbara. Nu luktar jag nästan lika gott som jordgubbar smakar och som grädde på moset doftar jag vanilj också. Härliga produkter med andra ord. Dessutom blev jag väldigt len av scruben, känns fräscht. Rekommenderar dom varmt. 242kr för båda. Nu ska jag göra mig något att äta och sedan kolla på film. Ciao!

Lucia.

Tentan gick piss, så den behöver vi aldrig mer nämna.

Igår var i alla fall jättetrevligt. Jag shoppade lite på stan innan jag vid halv fyra åkte till Maria. Vi handlade på ICA och Konsum och därefter började vi att laga mat. Kokosräkor med röd currypasta. Hur underbart som helst! Linn och Patrik gjorde oss sällskap också och efter middagen bakade vi lussekatter, tittade på idol, spelade sällskapsspel och gjorde masken (eller ja, Maria och Patrik försökte göra som Linn). Jag filmade. Lägger ut det här sen, det var så otroligt kul!

Åkte hem vid ett och när jag kom till Emmaboda gick jag och handlade lite och sedan hämtade jag ut mitt paket från Eleven.se. Så nu om en liten stund ska jag pröva mina nya produkter. Fick även en lite goodiebag med massa små provprodukter. En duschgel med coladoft! Yummie. Dusch nu, sedan ska jag bädda ner mig och kolla på film. Ha en bra lördag och Lucia.

Fredag.

Jag har verkligen sovit skitdåligt inatt och varför vet jag inte. Jag kan bara hoppas på att det är för att jag har sovit så länge två dagar i rad nu och att min kropp är trött på sömn. Hmm.. Jag ska fixa lite havregrynsgröt nu och sedan ska jag åka med tåget 10.22 in till Kalmar. Vad som väntar där vet ni redan. Jag hoppas att ni får en bra fredag!

Dark Angel.

Blir att se ett par avsnitt av Dark Angel (Jessica Alba är så snygg i den serien!) och äta några knäckemackor med ost och aromat. Sedan ska jag krypa ner under täcket och plugga lite innan jag somnar. Ska upp relativt tidigt imorgon.

Imorgon ska jag åka in till Kalmar och lämna in min och Emelies korrigerade intervjuer och efter det så ska jag åka till Maria och spendera natten där. Linn och Patrik dyker också upp under dagen och vi ska baka lussekatter och äta god middag. Ser kanske på idolfinalen också och om inte, så är det bäst för svenska folket att de röstar som galningar på Kevin!

Uppdaterar jag inte imorgon bitti så hörs vi på lördag.

Tenta på lucia.

Tenta på Lucia, grymt bra datum och lägga en tenta på.. not. Har åtminstone pluggat lite nu. Skrev en gammal tenta i samma kurs och fick rätt bra på den. Har dock fortfarande ingen aning om vad en abstraktionsstege är för något? Kunde inte hitta det i böckerna heller.. så det suger. Förhoppningsvis slipper jag den frågan på lördag.

Nu ska jag titta på film tror jag. Känns som att klockan är jättemycket men egentligen är den bara halv åtta. Varför känns det så ibland? Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu fastän jag sovit i över elva timmar i natt. Haha. Ska nog laga något gott att äta.. Toasten var inte så goda som jag hade hoppats så jag åt dem inte.

Nummerpresentatör.

Jag måste verkligen köpa en nummerpresentatör till min hemtelefon. Jag vågar inte svara i den när jag inte vet vem det är, rädd för att det ska vara någon jävla försäljare (har dock registrerat mitt nummer i nix) och eftersom jag är så dålig på att säga ifrån och säga nej så vill jag inte svara. Igår tackade jag ja till ytterligare ett års prenumeration av Barometern.. Visst 99kr i månaden och Barometern är ju ändå lokaltidningen (alltså seriös) men ändå, jag läser den ju aldrig? Borde kanske koppla ur hemtelefonen helt och hållet, jag använder ju bara min mobiltelefon i alla fall..

Twilight.

Nu har jag äntligen städat i köket.. Nu kan man vistas där igen. Ska bara dammsuga också, mycket glitter på golvet nämligen.. Sen ska jag duscha och äntligen äta! Bör kanske inviga min nya stekpanna som jag fick av mamma. Senare ska jag även ge filmen Twilight en chans, den har fått mycket bra respons.

Berättarteknik 7,5 hp.

På måndag startar vår tredje kurs: Berättarteknik. Vi ska lära oss hur man skriver filmmanus, hur dramaturgi fungerar och så vidare. Känns inte som någon höjdarkurs eftersom manus var det tråkigaste man kunde göra i gymnasiet. Men jag ska väl inte ta några förhastade slutsatser, mycket beror på läraren också. Fick i alla fall hem kursboken Att skriva för film idag och den verkar rätt tung, inte så tjock men det är nästan bara text. But we'll see.

Godmorgon!

Sovit gott? Det har åtminstone jag gjort, sov inte precis lika länge som igår men nästan. Gör i och för sig inte ett skit eftersom jag inte har skola idag. Riktigt skönt med tentadagar, då får man göra allting i sin egen takt. Idag ska jag korrigera min intervju, plugga inför tentan och äta toast (det blev aldrig av igår) och sen ska jag ta hand om mitt kök som ser ut som ett bombnedslag. Borde även beställa biljetter hem till mamma och pappa innan dom tar slut.

Vad ska ni göra idag kära läsare?

Mandel med choklad och kanel!

När jag var i affären tidigare idag så köpte jag mig lite naturgodis. Det hade kommit någonting nytt som jag inte hade smakat. Mandel med chokladdragering och kanel. Smakade en nu och det var typ det godaste jag ätit på jättelänge! Gissa vad jag kommer äta i jul? Mums.

Bilden är lånad från Exotic Snacks hemsida.



The winner takes it all!

Ni får ursäkta mina Abba-inspirerade rubriker. Jag är bara så såld på det just nu.

Nu hade jag tänkte käka middag och titta på någon film. Ta en dusch, måla naglarna och sedan ska jag nog plugga lite, blev inte så mycket med det idag.. jag borde skämmas. Jag har en väldigt dålig självdisciplin..

Kryssningen blir av ändå.

Den 30/12 åker vi på kryssning med Silja Line Galaxy istället :) Myspys. Nu hoppas jag bara att jag genomförde bokningen korrekt så att det inte blir några fel. Jag blir alltid så nojjig när det gäller sånt, tror jämt att det ska ha blivit fel. Men pengarna är dragna från mitt konto nu i alla fall. Jag har åtminstone ringt Silja Line och säkerhetskollat att jag får åka med och det fick jag! Gud så mysigt det ska bli. Det enda tråkiga är väl att vi ska sitta på bussen hela kvällen på nyårsafton. Är framme i Borlänge 23.15, men det är det värt.

Mamma Mia!






Toast.

Jag blev just grymt sugen på att göra toast med ost och tomat i, det var verkligen längesen. Så efter att jag har städat ska jag ta mig en promenad till affären (tänk om jag ändå haft kvar min cykel..). Idag blir det toast och sallad till middag, yummie!

Eleven.se

 

Dessa två klickade jag just hem från Eleven.se. En bodyscrub med doft av jordgubb och vanilj, samt en bodylotion med samma doft. Hela kalaset gick på 242kr inkl frakt. Jag hade aldrig köpt det om jag inte haft så mycket pengar över denna månad att röra mig med. Så jag passade på att unna mig detta :) Nu hoppas jag att jag blir nöjd.

Update.

Slängde in en gammal design i väntan på ny dator och Photoshop.

Körsbär i likör.

Läste precis på aftonbladet att pralinen körsbär i likör i aladdinasken är en av de populäraste, what?! Är det inte den som alltid blir uppäten sist eller alltid blir kvar? Jag har då aldrig sett att den försvinner först i en aladdinask som jag varit med och ätit. Anyway, gräddnougat och trillingnöt låg också i toppen, mums! Fast jag föredrar paradisaskarna, bara ljus choklad.

Idag är jag ledig, likaså imorgon och på fredag. Tentaplugg som gäller nämligen.
Jag vaknade vid 13.00 och det var riktigt skönt att få sova ut och slippa vakna av att alarmet gick igång för en gångs skull. Jag ska hinna städa lägenheten idag och då menar jag verkligen städa.. Lite julstädning nu innan lovet den 18e. Sen ska jag givetvis plugga litegrann även om det inte finns så mycket att plugga på. Vad dubbelpipiga, ledande och slutna frågor är har jag storkoll på och vilken fråga som är världens bästa enligt Björn Häger är och vad det tredje örat är för något kan jag också och det är i princip det som säkerligen kommer på tentan. Så what's left?

Ny bebis?


Den här blir förhoppningsvis min i jul :) Finally en stationär dator!

Our last summer.

8 favoritprogram:

- Miami Ink
- Kyle XY
- CSI Miami
- Sjukhuset
- Outsiders
- Las Vegas
- Du är vad du äter
- Morden i Midsomer

 

8 saker jag gjorde igår:


- Bytte gardiner i köket
- Slog in julklappar
- Lagade mat
- Duschade
- Åt tonfisksallad
- Tittade på Dark Angel
- Lyssnade på musik
- Tände ljus

 

8 favoritrestauranger:


- Skafferiet, Kalmar
- Café Kompis, Borlänge
- Fiskelyckan, Gränna
- Grafitti, Kalmar
- Kallskänken, Kalmar
- American Take Away, Falun
- Fula Fisken, Kalmar

8 saker på min önskelista:

- Harry Potter-böckerna
- Presentkort på IKEA
- Digital väckarklocka
- Fotoalbum med plastfickor
- Skrivbordstillbehör
- Iittalavas
- Smycken
- Ramar


Tisdag.

Haft en riktigt bra dag i skolan. Jag, Lina och Johanna satt och analyserade en annan grupps platsreportage och intervju. Många skratt och vi kom väldigt bra överens. Alltid kul att jobba med nya människor, speciellt när klassen är så go :) Nu är det ingen mer skola i veckan förrän på lördag när vi har tenta i kursen - Att intervjua och skriva. Ska dock till Maria på fredag och baka lussebullar och laga middag tillsammans med henne, Linn och Patrik. Ska bli jättetrevligt.

Har köpt hem en flaska glögg och russin. Så det ska jag mysa med ikväll framför Mamma Mia. Måste se den igen helt enkelt, blev helt såld på både filmen och musiken. Ska även äta risgrynsgröt med kanel tänkte jag. Mumma!



Godnatt.

Nu väntar en välbehövlig dusch och sedan sängen. Nighty!

Dance with me honey.

Nu har jag bytt till julgardiner i köket, jag har slagit in tre julklappar och bäddat sängen, plockat fram julblommorna etc. Nu ska jag unna mig en god middag. Har dock ingen aning om vad ännu.. En lussebulle ligger och väntar på mig i köket också, mums!

En romantisk kryssning för två.

Hemma från Kalmar nu. Orkade inte shoppa efter att jag varit i skolan och lämnat in intervjuerna. Gick dock till Kicks och köpte en julklapp. Handlade på Konsum i Emmaboda när jag kom hem och köpte julklappspapper och lite mat så klart. Funderar på om jag ska göra fransk fiskgratäng eller om jag ska göra en tonfisksallad. Återstår att se.

Minns ni förresten att jag fick en kryssning av pappa i födelsedagspresent? Den ska avverkas ikväll, eller ja, jag ska boka den ikväll så fort Daniel hör av sig. Den 2/1 går båten från Stockholm till Mariehamn, ska bli hur mysigt som helst. Middag, drinkar, musik och taxfree. Det bästa är ju ändå så klart att jag åker med världens bästa pojkvän. Kan inte komma på ett bättre sätt att inleda det nya året på :) Jag älskar dig baby.

Nu har dom tydligen precis höjt åldersgränserna på kryssningarna med Viking Line, så det blir tyvärr ingen kryssning. Åtminstone inte med Viking Line.. fuck them säger jag bara. Silja Line är tusen gånger bättre och man får åka när man är 18, hallelujah. Dock kan vi inte åka nu under jul, så det får bli senare.. Bajs.

Ska städa lite nu tänkte jag.. och lyssna på soundtracken från Mamma Mia.

Måndag.

En god natts sömn var vad jag behövde. Nu ska jag snart gå till resecentrum och köpa ett nytt busskort och sedan ska jag åka in till Kalmar för att lämna in min och Emelies intervju. Fick till den rätt bra igår tycker jag. Vi får se vad läraren tycker.

Skrev dessutom mitt CV igår och skickade till Motala Tidning samt Corren. Hoppas på positivt svar. Skulle vara skönt att tjäna lite extrapengar i sommar och dessutom få lära mig lite nya saker om arbetslivet.

Ska borsta tänderna nu och sedan bege mig. Vi hörs i eftermiddag.

Update.

Intervjun är färdigskriven och nu tänker jag unna mig en god natts sömn.

Don't go wasting your emotion.

Har äntligen fått ett skrivbord att sitta vid och en ny stol. Hur skönt som helst. Nu behöver jag bara köpa lite grejor och pryda det med, sen är det fit for fight ;) Fick mina fönsterbänkar idag med, så nu slipper jag dom fula gamla stenplattorna. Julstjärnorna är uppsatta i fönstrena och nu ska jag plugga och därefter äta bakpotatis med skagenröra och se på svenska hjältar.

Sitter förresten och lyssnar på musiken från filmen Mamma Mia, är helt såld!

Rubrik saknas.

Hemma efter en lång helg hos mamma och pappa. Min farmor och farfar samt faster har varit på besök så jag passade på att åka hem när vi ändå inte hade någonting i skolan. Har inte mycket att skriva, har ingen lust att skriva heller.. Men jag är åtminstone inte död. Mitt prio-ett-nyårslöfte är att hitta tillbaka till skrivglädjen igen. Jag lovar.

Hello!

Helgen som var spenderades i Skåne vilket var mycket trevligt. Jag älskar verkligen att åka ner dit och umgås med hela familjen Dahlbäck! Feels like home :) Vi var i Malmö i fredags, shoppade på Center Syd i lördags och var på Nova i Lund i söndags. Spenderade ca 700kr... lite ångest. Men jag har haft det jättekul. Fick dessutom en Harry Potter-bok av Josephine i julklapp, samt ett par örhängen och armband. Tack sötnos!

Idag har vi haft textseminarie hela dagen vilket gick väldigt bra. Jag ombokade min biljett hem till mamma och pappa också så imorgon åker jag hem igen. Det blir mycket resande fram och tillbaka nu. Denna helg ska jag hem, sen hit, om två veckor åker jag hem igen och till nyår ska jag upp till Daniel. But I like it.

Nu ska jag hämta julstjärnan från källaren och städa lite, lyssna på julmusik och äta middag.

RSS 2.0