Den flammande bägaren.

Nu ska jag lägga mig i sängen med min nya bästa vän. Harry Potter och den flammande bägaren.

Sol och sedan regn.

Jag trodde turen var på min sida idag när jag vaknade till sol. Nu är dock den turen borta och det regnar. Varför, varför kan det inte bli som jag vill åtminstone ibland? Lite finare väder har ju ingen dött av.

That's what friends are for?

Man märker med tiden att dom äkta vännerna inte är speciellt lätta att finna. Man märker också att dom riktiga vännerna alltid finns till hands när man behöver dom. Men på senare tiden har jag börjat undra vart mina vänner är? Vad ska behöva hända för att folk ska visa att dom faktiskt bryr sig? Flera, som jag trodde stod mig nära, lyfte knappt ett finger när jag ramlade ner för stentrappan för ett par veckor sedan. Folk jag inte ens kände brydde sig mer, vilket gjorde mig ledsen. Min pojkvän fanns där, Linda fanns där, Kim och Tommy samt Chrille. Tack.

Men ni andra? Vart fanns ni? Jag skickade sms till ett par av er samma kväll. JAG bad om ursäkt för att jag inte kunde närvara resten av kvällen. Inte en enda av er sa eller påpekade att jag skulle krya på mig och vara försiktig. Ni tog bara emot min ursäkt.

Nu gjorde jag förvisso bara illa foten, dock rejält och det slutade bra. Men hur mycket krävs det för att ens vänner ska bry sig? Att jag bryter nacken? Enligt mig är vänner bland de viktigaste som finns för att dagarna ska gå runt och jag tycker inte att det ska behöva hända något allvarligt för att ens vänner ska bry sig.

På senare dagar har jag även märkt att jag verkar vara ensam om att vara mån om viktiga vänskaper. Varför ska jag alltid behöva höra av mig? Varför ska jag alltid komma ner och hälsa på? Det är minst lika dyrt för mig som för er. Så här har det varit sen jag flyttade upp till Dalarna för ett par år sedan. Jag är less på det. It takes two to tango.

Mycket gnäll nu men eftersom vännerna inte ställer upp, behöver jag skriva av mig detta.

Söndag.

Söndag idag och jag hade tänkt ligga och titta på Buffy och vampyrerna men eftersom dvdn strejkade och inte ville visa det så blev det inte av. Istället har jag zappat på tvn hela dagen. Rätt segt faktiskt och jag längtar efter att komma härifrån ett tag nu. Så mycket som jag tänkt göra blev inte av pga. foten. Vilket är väldigt tråkigt. Men vad gör man.

Imorgon hoppas jag på bättre väder, jag är trött på detta regnväder nu.

Jag har varit borta.

På tok för länge. Jag har över 500 olästa blogginlägg. Uuh.

Jag måste ta tag i bloggandet.

Nu lär jag skärpa mig litegrann med uppdateringen här på bloggen. Det har helt enkelt inte blivit något eftersom hela familjen har varit här nere i stugan och då har jag inte riktigt känt att jag orkat uppdatera och sitta vid datorn. Men nu är det bara katterna och jag här nere för tillfället så jag tänkte ta tillfället i akt.

Det har förvisso inte hänt någonting sen festivalen i princip. Danmarkresan igår blev inte av eftersom min fot inte läkte tillräckligt snabbt. Den är fortfarande inte helt hundra men det går framåt. Istället var jag och mamma in till Motala och shoppade litegrann. Nya underkläder samt en tunika och scarf från Vila. Vi fikade på ströget och gick runt i diverse butiker. Jag är på jakt efter ett par fina gummistövlar. Jag har fått för mig att det är fint och att jag vill ha ett par men nu hittar jag inga. Typiskt. När man verkligen vill ha något så hittar man det inte.

Hela familjen åkte in till Linköping idag och shoppade ytterligare lite till. Jag var som sagt på jakt efter ett par stövlar men jag hittade givetvis inga. Istället köpte jag Harry Potter-filmen jag inte haft och dessutom Ironman. Hittade även säsong två och tre av Buffy och vampyrerna. Säsongerna kostade 149kr/st så det var ett riktigt kap med tanke på att en säsong på CDON går för ungefär 500-600kr.

Ptja.. Det har som sagt inte hänt så mycket. På onsdag åker jag till Dalarna igen. Ska bli otroligt skönt. Katterna kommer med också. Oroar mig lite för det i och med att bilresan från Emmaboda och hit innehöll både bajs och spyor. Men folk säger att tåg och bil är en stor skillnad för katterna så jag får hoppas det. På tåget vill man inte direkt att det ska lukta skit.

Euhm.. Jag orkar inte skriva mer nu. Jag ska leta gummistövlar på Internet.

Ciao!

Jag är rätt död.

Festivalen är över, thank god. Det var superkul fram till lördagskvällen. Då ramlade jag i trappan hos Linda och stukade foten så in i helvete mycket. Jag går på kryckor just nu och på smärtstillande. Detektivbyrån, Volbeat och Miss Li var definitivt bäst i år. Synd att jag missade Pain på lördagen bara..

Nu är jag hemma i Vadstena igen och idag ska jag och pappa åka till Tyskland. Känns väl inte så jättekul att åka bil när det är så himla varmt ute men det kan bli kul att få se lite nya vyer trots allt. Bloggen kommer att förbli rätt inaktiv. Jag har ingenting att skriva om och dessutom orkar jag knappt sitta här. Vill ni något når ni mig på mobilen istället.

RSS 2.0