All we can do is keep breathing.

NÅGON SOM:

Någon som förstår dig:
Josephine Dahlbäck.
Någon som du saknar: Jag saknar Daniel, massor!
Något som du längtar efter: Solen och värmen!
Någon som du hatar: Jag hatar faktiskt ingen. Möjligtvis SJ.

VEM:

Vem kramade dig senast:
Mamma tror jag, minns ej.
Vem pussade dig senast: Daniel så klart.
Vem ringde dig senast: Iris.
Vem ringde du senast: Mamma.
Vem var hemma hos dig senast: Mamma och pappa.
Vem var du hemma hos senast: Mamma och pappa.

HAR DU:

Har du några kärleksproblem:
Absolut inte.
Har du ätit något idag: Japp, massor men jag är still hungrig..
Har du pratat med någon idag: Yes, klasskompisarna.
Har du gråtit idag: Nej, jag har inte tittat på Grey's idag.
Har du skrattat idag: Det har jag nog.

JAG:

Saknar någon just nu:
Ja, det sa jag ju tidigare.
Svär ofta: Nja, lagom ofta?
Sjunger i duschen: Vääldigt sällan.
Är en morgonperson: Verkligen inte.
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Don't think so.
Är kär i kärleken: Näe, eller.. jag vet inte?
Skrattar åt mina egna skämt: Rätt så ofta.
Vill ha barn: Ja, någon gång.
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Kanske.

HAR DU:

Glasögon/linser: Jag har glasögon.
Piercingar: Räknas hålen i öronen?
Syskon: En halvsyster. Johanna.
Jobb: Nej, jag studerar.
För många vänner: Vänner får man aldrig för många av?
Rymt hemifrån: Jag tror inte det.
Färgat håret: Japp, så ofta jag kan.
Bra självförtroende: Det beror på, inte alltid.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Japp.
Varit kär: Ja.
Gjort något olagligt: Säkert.
Somnat i skolan: Ja.
Brutit ett ben: Inte medvetet.
Tappat bort mig i min hemstad: Nej.
Sett en fallande stjärna och önskat mig något: Ja.
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja.
Smugit ut utan lov: Nej, I'm a good girl, haha!
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja.
En hemlighet som ingen vet: Hmm.. Vet faktiskt inte.
Varit på en blind date: Jag dejtar inte.
Sovit en hel dag: Näst intill i alla fall.
Somnat gråtande: Ja.

BRUKAR DU:

Titta dej själv i spegeln:
Ja det är klart, varje dag!
Ha ångest: Ja, ibland.
Drömma mardrömmar: Någon enstaka gång.
Klä dig i svart: Svart är snyggast!
Hata folk: Nej, åtminstone inte på riktigt.
Lita på folk: Ja.

SISTA PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Förutom jag själv? Emelie.
Fick dig att gråta: I verkligheten? Daniel.
Skrek på dig: Euhm.. jag vet inte riktigt.
Du fick sms från: Daniel.

Riktigt trött idag.

Idag var det inte kul att gå upp vid sex vill jag lova. Mest för att jag inte ville gå upp i onödan (utifall tåget var inställt igen) men idag så kommer det faktiskt. Jag ska möta upp Iris vid halv nio ungefär och vi ska snacka ihop oss angående personresearchen vi ska göra idag. Vi har inte riktigt bestämt oss för vem vi vill kolla upp. Ska bli rätt intressant och Iris är snäll så det här kommer att bli bra. Jag måste dock sluta tidigare idag så att jag hinner med tåget klockan 16. Ska nämligen till Nautilus klockan 17.15 och ha mitt första träningspass med instruktör, nice! Så vi hörs ikväll goda vänner.

Snacka om dålig start på veckan.

Jag gick upp halv sex idag. För att hinna duscha och sedan för att ta 07.06-tåget till Kalmar. För att hinna fixa innan man börjar och slippa komma fem minuter sent varenda gång. Jag var på bra humör när jag vaknade idag trots att det är pissväder ute. Jag cyklar till tågstationen och får där se att tåget är inställt, helt instället, det blir inte ens någon ersättningsbuss. Ibland hatar jag mitt liv. Jag fick cykla hem och här sitter jag och väntar på att en timme ska rulla förbi så att jag kan ta nästa tåg. Har jag tur så är det i tid idag.

Rätts- och förvaltningsjournalistik.

Imorgon börjar ytterligare en ny kurs och även denna kommer att bli väldigt krävande. Dock inte på samma sätt som den förra kursen då det nästan enbart var självständigt arbete. I kursen som börjar imorgon kommer det att vara väldigt mycket grupparbete och föreläsningar. Vi har fem deadline under kursen samt två examinationer och en skriftlig tentamen. Så det säger sig självt rätt så mycket. Det enda roliga som sker under den här kursen som jag ser fram emot redan nu är rättegången vi ska gå på. Grov misshandel. Kan bli intressant. För att strö ännu mera salt i såren så går vi typ 9-16 varje dag, ibland till och med till klockan 17. INTE OK.

Härligt underbara minnen!

Bara för att en av bloggerskorna jag följer hade publicerat en bild på "deras" apa i Brasilien när dom var där så måste jag ju dela med mig av min! Jag hoppas att hon mår bra :) Att kunna vara så nära ett så underbart djur gjorde hela min semester kalas. Den lilla rackaren.Politiken och jag är ovänner.

Det har vi varit enda sen kursstarten och imorgon är det officiellt sett över. I alla fall fram till omtentan. Det ska bli så jävla skönt. Jag ska göra en massa saker jag inte haft tillfälle att göra i helgen. Träna, se på Grey's Anatomy och Heroes, fixa med en ny bloggdesign, städa, tvätta. Det kanske inte låter så kul men en sak kan jag lova er, det är grymt mycket roligare än att läsa politik. Nu ska jag sätta mig i sängen och läsa igenom anteckningarna och gå igenom EU en gång till sen får det fan vara. Palla lägga ner tid på något man ändå inte förstår sig på.

Pengar, pengar, pengar.

Nu har jag köpt kurslitteratur för 500kr, på måndag ska jag köpa för ytterligare 300kr. Känns sådär. Dessutom har jag betalat tv-licens, mobilräkning och hyra. Så nu är jag 3000kr fattigare. Gud vad hemskt det känns att spendera pengar på sånt. Men så är livet.

Min pappa är en ängel.

Men ibland är han lite osmart. Jag loggade in på min Internetbank och såg att han idag hade fört över 500kr eftersom jag bara hade typ 200kr kvar.. Tack snälla pappa, men glömde du bort att jag faktiskt får 8000kr imorgon? Haha. Ibland är pappor för snälla men ska jag vara ärlig så tror jag att han hade glömt bort vilket datum det är imorgon.

Sagan om konungens återkomst.

Jag har inte orkat uppdatera bloggen. Dessutom har jag inte haft något kul att skriva om. Nu tänkte jag bädda ner mig vid tvn och titta på Sagan om konungens återkomst, jag älskar den filmen! Vi hörs en annan dag.

Släck världen i en timme.

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.Gör det du också, klicka här.

Solen skiner idag också!

Jag blir så otroligt glad. Nu ska jag göra en hallon och björnbärssmoothie och sedan ska jag cykla till BMM.

Just when you need it.

Nu måste jag ta tag i disken och sedan måste jag börja läsa böckerna.

Snacka om vårkänslor.


I can feel the force.

Dessa skor skulle jag mer än gärna vilja ha.


Onsdag.

Nu ska jag bara återställa iPoden, lägga in ny musik och sedan ska jag ut i solen :)

Karl Jenkins - Adiemus.

Jag föreslår att ni lyssnar på låten som står i rubriken. Riktigt riktigt vacker. Själv är jag jättefrusen och ska ta en dusch innan jag hoppar i säng. Tänkte se på film eller något först men jag orkar verkligen inte. Jag är jättetrött. Ny tag imorgon istället! Godnatt mina vänner.

Tisdag eftermiddag.

Usch, nu skäller grannens hund så där ledsamt igen. Jag blir så arg på människor som skaffar husdjur och så har dom ingen tid för dem. En hund kräver väldigt mycket uppmärksamhet och ska inte vara ensam hemma hela dagarna. Skaffa hundvakt eller en till hund, eller varför inte katt? Så att han/hon slipper vara ensam och så slipper jag bli så förtvivlad över hur ledsen den låter.

Tåget är försenat som vanligt.

Jag fick ett sms av Linn förut. Tåget är försenat och beräknas avgå från Växjö klockan 08.00, alltså om ett par minuter. Det innebär att tåget inte är i Emmaboda förrän runt 09.00-tiden och det innebär att jag blir försenad ytterligare en gång till på en föreläsning. Jag verkligen hatar SJ. Det blir alltid så här när man minst behöver det. Jag funderar till och med starkt på att stanna hemma pga. dom men icke. Dessutom har jag inte alls lust för en tung föreläsning idag, jag är jättetrött. Förhoppningsvis ändrar det sig under dagen och idag ska jag promenera en timme tänkte jag. Eftersom jag kommer hem skapligt tidigt så är det åtminstone fortfarande ljust ute när jag kommer hem och det gillar vi. Vi hörs sen gott folk.

Politik är ingenting för mig.

Jag har den senaste timmen suttit och renskrivit alla mina anteckningar från föreläsningarna på datorn. Jag har inte ens kommit halvvägs och jag är så otroligt trött i ögonen nu. Dessutom har jag lite ågren. Vi fick en exempeltenta idag från förra året och jag känner mig så otroligt jävla körd. Den är så svår! Så nu tänker jag faktiskt tvätta av mig sminket, borsta tänderna och hoppa i säng och påbörja en ny bok. Det är viktigt att försöka unna sig lite egentid utan plugg när man kan och nu har jag ju faktiskt plugga i en timme. Det får helt enkelt räcka för idag. Imorgon har jag föreläsning mellan 9-12 så jag är åtminstone hemma tidigare imorgon och det är grymt skönt.

Always in my heart.

Ny dag, nya tag. Idag har vi föreläsning mellan 13-16 vilket är lite segt. Föredrar att ha föreläsningar på förmiddagen dels för att jag är mycket piggare och dels för att jag slipper komma hem så sent. Idag blir det alltså ytterligare en föreläsning om politiken, min bästa vän. Men jag ska försöka göra så gott jag kan för att få in något i min tröga lilla skalle. Den här veckan MÅSTE jag plugga om jag ska ha någon chans på tentan.

Jag är förresten kär i Azerbaijans euorivisions-bidrag.

Arash i Eurovision 2009!

Japp, men självfallet inte för Sverige. Nej. Tidigare ikväll berättade min pojkvän att Arash (mannen bakom låten Temptation) ska uppträda i Eurovision, han representerar Azerbaijan med låten "Always" tillsammans med sångerskan AySel. Låten är en "typisk" Arash-låt och jag tycker faktiskt om den. Den kommer säkert att spelas på svensk radio i sommar. I år finns det många bidrag som passar åtminstone mig. Finlands, Norges, Polens och nu även Azerbaijans. Detta år blir spännande!


Peace & Love 2009!

Nu har jag äntligen köpt min Peace & Love-biljett :) Som jag längtar! Tack pappa.

Malena Ernman till Eurovision 2009.

Nå vad tyckte ni om kvällen? Jag var väl inte helt nöjd med vinnarlåten kanske. Jag hade ju hoppats på E.M.D eller Alcazar. Men hellre Malena än Ugglas även om den låter växer för varje gång jag hör den. Vi får se hur det går för Malena i Eurovision i Maj. Jag hejar dock på Norge i år. Finns rätt många bra låtar i år. Polen och Finland har också helt okej bidrag i år. We'll see.

Ibland har man oturen på sin sida.

Efter simningen åkte jag till affären för att köpa lite till tacomiddagen ikväll samt lite nötter och dylikt. När jag är på väg mot kassan kommer jag på att jag lämnade plånboken hemma.. Great.. Så det var bara för mig att lägga tillbaka alla varor och cykla hem. Nu ska jag göra i ordning en lättare lunch och sedan bli av med stanken i lägenheten, jag fattar inte vad det är? Och sedan ska jag bege mig mot affären igen, denna gång med plånbok. Har bokat tvättid också kl 17.

You're my heart, you're my soul.

Jag tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. Jag tänkte gå upp i tid imorgon bitti för att cykla/gå till simhallen och simma. Dom har bara öppet till 13.30 på lördagar så jag vill inte behöva stressa.. Men känner jag mig själv rätt kommer jag inte frivilligt att dra mig upp ur sängen vid 09.00. Godnatt.

Waldo's People.


Vart tog den jävla våren vägen?

Det började snöa sent igår kväll och det har inte slutat. Så ni kan ju tänka er hur mycket snö det är här nu. Åh, jag blir så deprimerad. Jag vill ha värme och sol, inte snö och blask.. Ibland börjar jag fan tro att allting har å göra med växthuseffekten och jävlar och hans moster.. Skulle inte förvåna mig om det snöar i juni heller, bläsch..

Collapse the light into earth.

Jag är helt mör i kroppen efter simningen idag så jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska bara borsta tänderna och förebereda allt som ska med till skolan imorgon. Vi har föreläsning mellan 9-12 och efter det ska jag, Maria och Hanna till Baronen en sväng. Ska bli kul! Vi hörs imorgon.

Vad finns i ditt påskägg?


I'm gonna see you through.

Tänkte göra i ordning två knäckemackor med paprika och potatissallad. Till det tänkte jag även glo på någon film. Frågan är bara vilken. Jag känner mig som en hösäck just nu, jag vill röra på mig. Men det får vänta till imorgon. Då blir det cykel och simning för hela slanten. Glöm inte att checka in viktbloggen!

My shoes needs to move.

Nu måste jag få tummen ur och städa mitt groteska kök..

That's what friends are for.

Det blev en otroligt lång natt. Jag kom inte i säng förrän runt halv fem imorse tro det eller ej. Runt midnatt skrev en av mina äldsta och närmaste vänner till mig på MSN och eftersom vi väldigt sällan pratar mer än i några minuter nu för tiden så ville jag ta vara på det ögonblicket som kom. Vi pratade alltså till halv fem imorse, inte illa pinkat. Vi pratade om allt möjligt, som vi gjorde förr. Nu tycker ni att det låter jättegammalt att säga så där men faktum är att jag har känt honom sen jag började 7:an, så det blir nästan sju år. I början pratade vi varje dag men nu blir det inte alls lika ofta. Fast när vi väl snackar känns det lika bra som det alltid har gjort.

Det är egentligen rätt konstigt. Att vissa vänskaper inte ändras ett dugg trots att man växer ifrån varandra så pass mycket under så många år. Jag vet alltid vart jag har honom och fastän vi väldigt sällan pratar med varandra numera så vet jag att han finns för mig om jag behöver prata. Han är konstig, på ett bra sätt, ett positivt sätt och det får mig att alltid känna mig så oerhört bekväm. Jag vet ärligt talat inte hur det kommer sig, att jag fortfarande ser honom som en av mina närmaste vänner trots den dåliga kontakten. Vad beror det på egentligen?

Anyway. En sak som jag blev väldigt glad över igår när vi snackade var att han har blivit lycklig igen, på många sätt. För ett par månader sedan rasade världen, trodde han och han mådde inte bra alls. Jag sa åt honom att inte gräva ner sig i det och att inte låta det som hänt binda honom runt lillfingret, han trodde givetvis inte på mig. Men igår fick jag beviset och han sa att jag hade haft rätt. Han visste det nog egentligen men vad vet man när man väl står där, helt förkrossad? Trots att vägen fortfarande är lång och trots att han säger att vissa saker har påverkat honom negativt så sa jag åt honom att försöka fokusera på det som faktiskt är bra i hans liv. Kärleken, vännerna, familjen, kärleken till musiken. Man ska inte försöka att gräva ner sig i möjliga problem och man ska inte stirra sig blind på det negativa. Man mår inte ett dugg bättre av det. Det bästa man kan göra är att ta dagarna som dom kommer och uppskatta det som livet har å ge.

Vi är fortfarande unga, vi har hela livet framför oss.
Så ta vara på det som är viktigt i livet och försökt att bortse från resten.


Nystart mina vänner!

http://trettiofemkiloformycket.blogg.se
På torsdag väntar det första träningspasset!

Opeth - Den ständiga resan.

En av få väldigt bra svenska låtar jag har hört på länge.


Jag längtar till påsk!

 

Då kommer nämligen dessa sötnosar hit! Josephine kommer helgen innan påsk. Alltså den 3:e och stannar till den 5:e, det innebär en helg med superpinglan! Vad vore jag utan dig? Och den 9:e är det baby som kommer hit. Det blir andra gången han kommer hit så det ska bli supermysigt. Jag älskar er båda väldigt väldigt mycket.

Lätt som en plätt.

Jag fick just den underbara idén (tack vare Malin) att göra plättar. Så nu ska jag ställa mig och göra i ordning lite plättar tror jag. Eller om jag väntar till ikväll, det återstår att se. Är nämligen grymt sugen på knäckemacka med keso, paprika och guacamole. Mat mat mat, det är typ det enda jag tänker på nu för tiden. Kanske är på smällen?

Snö of Sweden.I brevlådan låg det ett paket idag. Från Daniel. Gissa vad det låg i? Jo ett jättefint smyckeset från Snö of Sweden. Halsband, örhängen och armband. Kedjorna består av ringar och stjärnor. Svårt att förklara, jag ska ta ett kort när jag kommer ihåg. Tusen tack älsking, jag älskar det. Fast knäpp är du.Jag och mina cravings!

Jag fattar inte varför jag inte kan känna vad jag är sugen på när jag väl är i affären. Nu är jag superdupersugen på glass så jag ska nog ta en sväng på min nya snygga cykel och köpa det. Till glassen blir det ett par avsnitt av, ja gissa vad? Just det. SeaQuest. Det är verkligen superbra!

Edit: Det blev popcorn istället.Mitt boktips.

"Tänk dig att någon skulle få reda på dina innersta tankar. En fullständig främling. En person som du sedan möter i ett annat sammanhang... Emma Corrigan är en helt vanlig tjej. Hon drömmer om att avancera på jobbet, få roligare arbetsuppgifter, högre lön och status. Och så har hon sina hemligheter. Hur hon blev av med oskulden, att hon förfalskat sitt mattebetyg och att hennes stringtrosor är väldigt obekväma. Inga uppgifter som hon vill dela med någon annan, men ödet vill annorlunda."

Så står det på baksidan av boken och när baksidan var läst var jag bara tvungen att köpa boken Mina Hemligheter av Sophie Kinsella. Denna bok är en fristående bok av succéförfattaren bakom En Shopaholics Bekännelser, En shopaholic i New York, En shopaholic säger ja samt En shopaholic får en syster. Jag har inte läst någon av dem ännu utan jag började med Mina Hemligheter och jag blev inte besviken. Den här boken är en blandning av Sex and the city och Lipstick Jungle (för er som sett den serien) men den är också väldigt fristående. Jag läste ut boken på en tågresa som varade i tre timmar (boken har cirka 350 sidor) och jag kunde inte slita mig en sekund. Jag skrattade högt flera gånger. Man blir förbannad, man blir ledsen, man blir glad.

Jag älskade boken och den tog slut lite väl tidigt men å andra sidan är det väl alltid så med bra böcker? Anyway. Jag rekommenderar i alla fall den här boken till er alla (främst tjejer). Ni kommer inte att ångra er och som jag sa innan, tycker ni om Shopaholic-böckerna kommer ni inte att bli besviken på den här. Även om den inte handlar om så mycket shopping.


Mina Hemligheter finns att köpa på CDON för endast 39kr exkl. frakt.

Alexander Rybak!

Eurovision närmar sig. På lördag är det final här i Sverige och vi får se vem som ska representera oss i år. Jag hoppas på Alcazar, E.M.D, Måns eller H.E.A.T. Ugglas är dock favorittippad men jag vill verkligen inte se henne i eurovision. Ett annat land som jag tror starkt på i årets eurovision är Norge. Alexander Rybak är grym och jag älskar den här låten! Dessutom ser han jävligt bra ut.


EU, EES, EMU, EFTA och EG?

Rolig rubrik va? Det var ungefär så det lät på min föreläsning idag. Tåget var försenat och jag samt Linn och Patrik missade början av föreläsningen. På grund av det så kunde jag inte hänga med bland alla förkortningar. Okej, EU och EMU det kan jag men resten? Tur att jag är ledig onsdag, torsdag. Då blir det till att läsa böckerna som fortfarande ligger orörda i bokhyllan. Föreläsningen var egentligen rätt intressant idag men jag förstod inte så speciellt mycket av vad som sas.

Något annat trevligt är att solen skiner ute idag och det var så underbart skönt at få cykla hem från stationen idag. Solen värmde mina kinder. Det enda som fattades var musiken (batteriet i iPoden tog slut imorse). Jag har även köpt gott vaniljte från Kahls idag så ikväll blir det mys. Nu ska jag städa hade jag tänkt, medan det fortfarande är ljust ute.

Måndag.

Idag har vi föreläsning mellan 9-12 och det känns väl inte så himla kul när det är om politik. Jag ska dock göra så gott jag kan för att hänga med. Vattenflaskan och ett par äpplen är nerpackade i väskan, så kanske klarar jag den här dagen också. För speciellt lång är den ju inte. Vid 13 sitter jag på tåget hem igen.

Min blogg på flera språk.

Jag tog mig tid att fixa verktyget från Google som gör det möjligt för utländska besökare att kunna läsa min blogg. Längst ner i den högra menyn finns verktyget och där kan man välja på ett antal olika språk. Jag hoppas att ni kan acceptera att verktyget inte förstår alla ord och att grammatiken kan bli rätt konstig ibland.

Ett år tillsammans.

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i ett år. Tiden har bara rusat iväg och det har varit det bästa året i mitt liv. För lite mer än ett år sedan stod jag utan båda fötterna på marken på grund av ett kaotiskt förhållande som underligt nog höll i 11 månader. Det var 11 månader av slit, jag föll, jag blev arg, ledsen och sårad. Det tog tack och lov slut och jag började hitta mig själv igen. Som en hjälp på vägen träffade jag Daniel och det var det bästa som kunde hända just då. Jag är så otroligt glad att jag har dig i mitt liv älskling. Du blåser iväg allt ont. Du finns här för mig och ruskar om mig när jag inte kan se klart.

Jag älskar dig sötnos och jag hoppas att 2009 blir minst lika underbart som 2008.Elva låtar som jag älskar.

Men som väldigt många andra hatar, utan inbördes ordning..

1. Darin - Money For Nothing
Jag vet inte varför men när Darin släppte sin första singel Money For Nothing så var jag fast och ett par år senare så är jag fortfarande lite fäst vid den som jag var när den spelades om och om igen på radiostationerna.

2. Britney Spears - Overprotected
Britney i all ära. Jag tycker att hennes senaste album Circus är riktigt grymt och jag har aldrig haft någonting emot henne men jag kan inte direkt säga att hennes första album var så omtyckta av mig. Men låten Overprotected fungerar varje gång.

3. Arvingarna - Eloise
En klassiker! Är det någon som inte tycker om Eloise egentligen? Jag tror att alla har en hatkärlek för denna låt om dom inte kan medge att låten är ruggigt bra. Faktum är att det mesta med Arvingarna gärna får spelas här hemma hos mig.

4. Modern Talking - Brother Louie
Åh, jag älskar Brother Louie! Det här är 80-talsmusik när den är som bäst tycker jag och varenda gång jag hör den här låten så blir jag fortfarande lika glad. En riktigt feel-good-låt.

5. Spice Girls - Viva Forever
Jag var en galet Spice Girls-fan när jag var liten. Jag bytte fankort med kompisar, stod framför spegeln och mimade. Jag och mina kompisar uppträdde till och med i skolan. Jag var Geri Halliwell... Anyway. Idag kan jag inte lyssna på många låtar med Spice Girls utan att få kväljningar men Viva Forever är en av de vackraste låtarna jag vet.

6. Lordi - Hardrock Hallelujah
Och nej. Den här låten står inte med i den här listan bara för att jag själv är finsk. Jag tycker fortfarande att den här låten är grym och det hade inte spelat någon roll om Lordi varit från Ungern, Mexiko eller Sverige.

7. Lasse Berghagen - En Kväll I Juni

"Plötsligt spratt de´ till i gubben, han blev ung och han blev fri". Jag älskar den här låten. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag hör den för att den är så vacker. Lasse Berghagen är min man!

8. Helen Sjöholm - Du Är Min Man
Gabriellas sång är mycket vackrare men jag tycker otroligt mycket om Du Är Min Man. Jag kan inte riktigt förklara varför. Kanske är det för att jag känner igen mig och för att jag kan relatera till något eller så är det bara oförklarligt.

9. Dr. Bombay - Calcutta
Den här spelades varmt under alla låg- och mellanstadiediscon. Alla stod på dansgolvet och hoppade och sjöng i kör. Det var tider det och ibland kan jag faktiskt spotifya den och minnas dessa tider. Ibland är den ruggigt rolig.

10. Ace of Base - Beautiful Life
Ace of Base var stora på 90-talet och jag var inte sen att lyssna på dom heller.  Dessutom var det här ännu en favoritlåt jag gärna mimade till när jag och mina kompisar lekte. Jag tycker fortfarande att Beautiful Life är en av dom bästa låtarna som svensk musik har åstadkommit.

11. E-type - Angels Crying
När jag såg den här musikvideon för första gången drömde jag mardrömmar flera nätter i rad. Jag tyckte att den var sjukt läskig. Idag är det en av mina favoritlåtar med E-type och den funkar alltid att lyssna på under sega bil/tåg/bussresor.Enkelbiljett till Emmaboda.

Snön vräker ner men jag är åtminstone hemma igen. Det har varit en skön minisemester. Jag har inte gjort ett skit. Jag har sovit, glott på tv, shoppat lite, bastat, ätit god mat och umgåtts med mamma och pappa så klart. Hemvistelsen var välbehövlig och nu har jag återigen lite ny energi som ska förbrukas.

Jag kom hem för en stund sedan. Det var skitväder hela vägen ner hit och jag hoppas att det går bra för pappa att köra hem nu när det börjar mörkna. Vi var och handlade en sväng och nu sitter jag återigen här. Jag ska käka lite pirog och titta på ett eller två avsnitt av SeaQuest. Sen ska jag uppdatera bloggen lite om stockholmsresan tänkte jag och dessutom tänkte jag avslöja något.

Världen är full av idioter.

Jag blir så irriterad på människor som får för sig att dom inte gjort någonting fel när hela världen och hela omgivningen runt omkring ser det så otroligt tydligt. När ska vissa människor förstå att den sista chansen redan är förbrukad och att det inte kommer att hjälpa att ge andra människor skulden för det? Jag blir så less på människor som går runt här i vårt samhälle och tror sig vara störst, bäst och vackrast.

You had your chance and you blew it. Gå och trampa på någon annan nu.


Vadstena.

Inaktiviteten flödar. Jag har inte haft speciellt mycket att skriva om under dessa dagar. Är fortfarande hemma hos mamma och pappa. Jag slappar för fullt. Idag ska vi basta och käka tacos samt se någon film är det tänkt. Under dagarna som gått har jag inte öppnat politikboken en enda gång.. och jag har äntligen fått en ny cykel. Mycket mer än så har faktiskt inte hänt. Imorgon kör pappa hem mig till Emmaboda och då börjar helveteskursen igen. Hörs imorgon kväll.

Jag ljög.

Jag orkar inte lägga upp några bilder från helgen idag. Ni får det när jag är hemma från mamma och pappa. Är hemma igen på söndag någon gång! Men vi hörs säkerligen innan det. Pappa har en ny dator nu så nu lär det gå lite fortare att surfa där hemma. Vi hörs!

Brasilien.

Okej. Jag läste precis där här på löpen på Aftonbladets hemsida. I samma by, på samma område, ja till och med på samma hotell bodde jag för exakt ett år sedan. Skrämmande att se. Pipa som var så otroligt fridfullt när vi var där. Vad händer med världens alla samhällen egentligen?

En kort update.

Hallå bloggen!

Kom hem från huvudstaden igår. Har haft en jättebra helg. Ville mest bara berätta att jag lever. Igår när jag kom hem pluggade jag och tittade på SeaQuest. Inatt gick grannens byracka igång vid ett-tiden och skällde i väldigt många timmar, därför är jag ganska så trött idag. Om jag hinner så kommer jag att lägga upp lite bilder från helgen och gå in på det lite mer. Jag vet dock inte ännu hur det blir med hemresan. När jag åker är inte klart. Nu väntar en föreläsning om det svenska politiska systemet. Från 09-16, kill me. Hörs sen!

RSS 2.0