Paus.

Bloggen tar lika ledigt som jag i helgen :) Ska njuta av det fina vädret med älskling. Ses på söndag!

WE DID IT!

Jag kan nu berätta att både jag och Carro kommer att bli godkända i matematik A,

FY FAN VAD VI ÄR BRA :)

Get up.

Idag gäller det..

1+5

Nu blir det mattedags.. är inte pepp alls.

Hemma en sväng.

Kom hem för en liten stund sen. Ska ner till stan om ett tag igen, ska till banken och lägga in lite pengar på mitt konto och sen ska jag umgås lite med Hanna och hjälpa henne att trycka ett tryck på hennes tröja. Sen ska jag hem och plugga galet mycket matte, slutprov imorgon som sagt, ja jag vet att jag är jävligt tjatig. Men efter imorgon, kommer ni inte behöva läsa om skolarbete på ett par månader igen, promise!

Är förresten väldigt överraskad, min klass. Lämnade in pengar i tid, dom gjorde för en gångs skull någonting i tid. Jag är så stolt! Haha :) Näe, nu ska jag byta om. Min klänning har tappat två knappar idag så jag måste sy fast dem först innan jag kan använda den igen, men det orkar jag inte göra nu :P haha! Hörs senare.

Sjukaste drömmen.

Det är vad jag hade, men jag hinner inte berätta om det i detalj nu. Får berätta mer när jag kommer hem! Var bara tvungen att skriva ner, så att jag inte glömmer! Mentalsjukhus, jogging, Rickard, slagsmål.. Ja ni som känner till dessa faktorer, en del av dem.. kan nog lista ut att drömmen var sjuk som fan, anyways. Frukost och skolan härnäst! Ciao.

Keep it up.

Jao, då var den "skoldagen" över. Imorgon ska jag till skolan för ett möte med klassen, ska planera studenten o.s.v. kl 10. Sen på fredag ska jag med Yohanna upp på Lugnet och köpa biljetter till mösspåtagningsfesten + det mest skrämmande, prövningen i matematik A, men jag tror att jag fixar det! Sen på fredag åker jag nog till Daniel också :) Myspys. Nu ska jag fixa lite yoghurt och macka, se över matten litegrann. Jao, vi hörs :)

Dancing on the dancefloor.

Morsning alla människor! Ännu en vacker dag med sol :D Jag blir så otroligt glad, nu hoppas jag att vädret är här för att stanna (enligt Aftonbladet är det så) men man ska aldrig lita på det som sägs om vädret, det har jag lärt mig :P haha!

Nu ska jag äta frukost. Tänkte göra havregrynsgröt faktiskt. Det har jag inte ätit på jättelänge verkligen! Till det en knäckemacka med gustafskorv.. Äsch, like you care :P haha! Ska till skolan också, till halv två. Ska ha matte i ett par timmar. På fredag smäller det nämligen! Jikes..

Jag hatar..

När det bara är en kvart kvar på tvättiden och man märker att två torktumlare med tvätt inte är klara. Det innebär panik för min del och nu måste jag hämta blöt tvätt och hänga upp i hela lägenheten, just great!

HAHA!

Folk tycker att jag borde växa upp för att jag skriver om mitt sockersug. Men vet ni vad? Speciellt du som inte vågade skriva ditt namn när du kommenterade det. Ingen har tvingat dig att läsa :) Så är det. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa lite och sen ska jag gå till affären och köpa frukt tänkte jag, för ikväll vill jag gotta mig framför tvn, Deep Blue Sea kommer nämligen, en av mina absoluta favoritfilmer. Hajfilm för övrigt :) Ciao!

Another day.

Snacka om att det var skönt att få sova ut idag. Vaknade för en liten stund sen. Ska äta frukost och sen ska jag ha tvättstuga kl 14. Det behövs kan jag lova, även om jag inte är så sugen. Bestämde mig ju också för att piffa upp lägenheten litegrann idag. Men även den lusten är ju borta, givetvis. Men det ska göras, kanske blir bättre efter en dusch.

Min nya passion.

Rågvetebullar med leverpastej och smörgåsgurka, hur underbart gott är det inte? :)

Veckans att göra.

None
    Fixa bloggdesign åt Josephine
    Storstäda, rensa lådor och garderober etc.
    Plugga matte
    Prövning i matte
    Tvätta

Det är förjävligt.

1. Sockersug.. behöver jag säga mer än så?

Dålig uppdatering.

Jag vet.. och det kommer det förmodligen att bli hela veckan ut. Det kommer inte att hända någonting kul alls, mig vetligt. Så ni får helt enkelt stå ut med det. Anyways.. Var till skolan idag och käkade lunch och hade matte. Jag tror fan att jag har en chans att klara prövningen, känns så jävla bra! Men jag ska inte säga hej förrän jag kommit över bäcken.. Hmm, ska laga mat nu - lax med tsatsiki och sallad (: yummie!

Godmorgon allihopa!

It's a new week, a new day. Den här veckan kommer att bli oerhört slapp. Det är buffertvecka och jag ligger inte efter i någonting. Det enda jag ska göra är att ha ett par mattelektioner inför slutprovet på fredag. Sen är jag i princip ledig hela veckan, kommer känna mig fruktansvärt rastlös, men men :) Nu blir det lite frukost och sen ska jag till skolan en sväng. Ciao!

National Treasure 2.

Den har jag tittat på nu, mycket bättre än första filmen tycker jag! Har även ätit pasta och carbonara, mumsigt var det :) Nu ska jag gå in på banken och se om någon i min kära klass fört över lite pengar till mig, men känner jag min klass rätt, så har dom inte gjort det, haha, typiskt! Antingen är det i sista minuten eller inte alls som gäller i vår klass och det, enligt mig, är grymt störande. Men men (:

Smycken :)

Just det! Fick ju smycken av söta D igår, två armband från cocoo.se. Gissa vilka? :D Just det, peacearmbandet som jag så länge velat ha samt ett annat jättesöt armband som det står je t'aime på. Han är bara för söt min pojkvän! Massor med kärlek till honom <3 <3 Köpte även ett läderarmband på Falukalaset igår, är riktigt nöjd! Fina va? :)





Förresten! Är det någon av er som vet hur läder reagerar i vatten?
Funderade lite över om jag kan duscha med armbandet på eller ej.



Zandra goes abonnemang.

Japp, det är sant. Jag har nu tagit det stora klivet och tecknat mobilabonnemang. Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå men säljaren var jätte övertygande, till och med Daniel tyckte att det lät bra och var redigt sugen. Så nu hoppas jag att jag inte har blivit rålurad och får betala flera hundra extra i månaden än vad säljaren sa. 168kr/månaden + det jag ringer för. Vilket typ inte kommer blir speciellt mycket, eftersom jag typ aldrig ringer. Dessutom 5000 gratissms i månaden, så det låter ju alldeles underbart tycker jag. Men för säkerhetsskull tänker jag aktivera ett saldotak, i alla fall nu i början. Får mitt nya sim-kort inom två veckor, hoppas att det fungerar bra! Har alltid haft något emot säljare, känns som om man blir lurad jämt.. Ahwell, nu ska jag äta jordgubbar!

Humdidum, please tell me.

Jag vill att D ska komma hit nu, men det är minst en timme kvar :(

Feel what I feel.

Nu har jag varit på Willys, köpt lite mackor och grönsaker och sånt.
Nu ska jag ta ett välbehövligt varmt bad.

Hepp hepp hepp.

Näe nu måste jag ta någonting att äta, har inte ätit sen halv 12 idag. Så det börjar kurra lite i magen. Det blir nog en simpel räksmörgås tror ja. Eller kanske lite soppa.. Vi får se :) Har städat och skrivit klart historian nu i alla fall, skönt!

Hej bloggen!

Det har varit lite dött på bloggen i ett par dagar. Jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Men nu tänkte jag i alla fall berätta vad som händer. Jag ska plugga, städa och ta det lugnt idag. Är inte speciellt kry i kroppen idag, både magont och huvudvärk. Så idag ska jag ta det lugnt. D kommer också, men inte förrän runt midnatt då han ska på bio innan med en kompis. Sen imorgon ska vi dra ner på Falukalaset och lyssna på Nordman och Ebbagold samt äta langos och ha det allmänt trevligt. Sen kanske det blir Eurovision på kvällen. På söndag blir det slappt antar jag, inga läxor i alla fall, matte möjligen. Yes, det var en update från mig det. Vad händer för er i helgen? :)

Intresseanmälan!

Gissa vad? Jag har hittat en lägenhet i Nybro som skulle passa mig alldeles utmärkt! 44 kvm, 7e våningen, balkong, stort kök, sovalkov och bara 2400kr i månaden inkl el :D Håll nu tummarna för att jag får den, det vore så otroligt bäst!


Bild lånad av: Nybrobostadsab.se

SOS.

Jag är grymt trött. Jag fattar inte hur jag ska orka räkna matte, opponera på texten och ha historia idag.

Carina Berg!

Är det bara jag som tycker att Carina Berg blev så grymt snygg?


Nothing to say but..

Fet ångest.

Matematik A.

Nu har jag räknat ytterligare matte. Denna gång procentdelen i boken. Inte allt givetvis, men jag har räknat två diagnoser och jag känner att det mesta sitter nu. Ska fråga Alf om lite saker imorgon på matten som jag fortfarande är osäker på. Euhm.. Nu ska jag ta det lugnt, läsa lite högskolepaper och anteckna. Har ni haft en bra dag?

No air.

Godmorgon allesammans! Jag är riktigt trött idag.. hungrig också men jag orkar inte fixa frukost, jag vet, jag får skylla mig själv. Euhm.. Ska till skolan och ha historia nu på morgonen, snacka om globalisering, låter inte allt för kul nej. När jag kommer hem sen ska jag städa inför helgen och plugga.. YAAY!

I'm bringing sexyback.

Nu har jag varit duktig. Kan inte komma ihåg när jag räknade matte hemma sist, nu har jag räknat ekvationer i ungefär en timme och nu tror jag bannemig att det sitter! Imorgon ska jag ta tag i procenten.. det hatar jag verkligen. Men jag vill verkligen jobba för ett godkänt i matte, det tynger ner mitt medelpoäng så jävligt.. Nu ska jag slappa. Det förtjänar jag.

Dagens låt.

Jordin Sparks ft. Chris Brown - No Air
Så underbart bra låt och Jordin är bara så otroligt vacker!


Jag gör en Jonna.

När jag var inne på Jonnas blogg idag så såg jag att hon hade varit inne på MyHeritage och pillat lite och jag blev så klart sugen och nyfiken på vem jag var lik, så här är mitt kollage med look-alike-kändisar! :D Vet inte om jag tycker att någon var speciellt lik mig, men det var en kul grej :)



Lobotomi.

Nu har jag kommit halvvägs på historian, känns bra. Nu ska jag ta en paus fram till svenskan och ta det lugnt. Sen fortsätter jag och färdigställer uppsatsen när jag kommer hem, då ska jag dessutom skriva psykologi och plugga matte.. Vilken dag..

At school.

Kom till skolan och fick veta att vi inte hade någon lektion förrän kl 13.40 idag. Great, men nu får jag i alla fall ett ypperligt tillfälle att börja skriva mitt fördjupningsarbete i historia, om lobotomi. Finner det riktigt intressant och jag hoppas att jag kan få ihop en bra uppsats om det. Sen är MVG:t mitt! Även i religion, medieproduktion och arbetsmiljö&säkerhet har jag fiskat hem ett MVG, riktigt härligt! Time to work now..

Förlåt för dålig update.

Det blev lite hastiga planer igår. Hanna följde med mig hem och vi lagade mat, åt chokladpudding och kollade på White Chicks! Jag tvättade också så nu har jag bara lika mycket tvätt kvar som jag ska ta hand om den 24e >_< jag hatar att tvätta, men det är jävligt skönt att ha kläder som är rena igen :P Hittade en tröja som jag helt glömt bort i tvätthögen, det ni! Anyways, vi ska ska bege oss till skolan, Hanna segar ;) sen blir det lite lektioner och sen ska jag väl hem och plugga historia, psykologi och matte. Fick veta att historian ska vara inne NU på fredag, yay.. Jag har inte ens börjat. Well, adios!

Morning babes!

Det var trögt att ta sig upp idag, hade gärna legat kvar.. Men matten kallar, ska ha matte i en timme ungefär, sen käka lunch (förmodligen ensam, yay!) sen blir det religion efteråt.. Hörs när jag kommer hem tror jag :) Ha en bra dag!

Like a star, like a hero.

Jag borde plugga.. jag borde göra någonting, men icke. Jag borde plugga matte, det är vad jag borde göra, men gör jag det? Nej, självklart inte. Så typiskt mig, nu när jag vet att det är nu eller aldrig (okej inte aldrig) men det är nu i alla fall, om två veckor. Det enda jag orkar är att dricka tranbärsjuice och lyssna på Rix FM, yay.. så produktivt av mig, not. Det ska bli så otroligt skönt när alla skolarbeten är klara, då slipper jag babbla om plugget i bloggen hela jävla tiden..

Vecka 21.

image77
Göra klart mitt sista psykologiarbete
Skriva fördjupningsarbetet i historia
Fixa med Josephines bloggdesign
Plugga matte
Falukalaset
Tvätta

Ett gott resultat, minsann!

Jag gjorde alltså pannkakor för första gången i mitt liv alldeles nyss och till min förvåning så var det inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Två pannkakor av åtta blev misslyckade, alltså lyckades jag med sex stycken alldeles utmärkt! Goda vart dom dessutom :) Nu är nog mitt årliga sug av pannkakor borta och belåtet. Dock ska jag komma ihåg att minska receptet till två pers, istället för fyra.. det blev liiiite för mycket och jag var tyvärr tvungen att slänga de pannkakor som blev över, då jag är mesig och inte kan äta pannkakor när dom inte är färska.

image86

Pancakes!

Sitter och väntar på att smeten ska svälla lite så att jag kan påbörja mina pannkakor någon gång idag, haha! Haft en helt okej dag idag, hade bild och sen två timmars matematik, vilket för en gångs skull också gick bra. Ytterligare en lektion imorgon 9.30 och på fredag, för nästa vecka på fredag är det dags för slutprov, sista chansen att spika ett G i matematik A, så nu behöver jag all hjälp och tid jag kan få.

Euhm.. Ja det var allt för stunden.

Godmorgon!

Måndag igen och solen skiner! Härligt härligt :) Ska hoppa in i duschen, käka lunch och pallra mig till skolan för två lektioner.. Känns meningslöst men jag måste, måste göra mitt bästa i allt nu när allt snart är slut för min del, i alla fall på NTI-gymnasiet. Yes, så är det. Vi hörs senare bloggen..

Fulfest?

Ja ni såg rätt.. Fulfest, är vad min pojkvän funderar att dra med mig på nästa helg. Man ska alltså vara så ful som möjligt? Hmm.. det borde ju inte bli några problem för mig, men för min pojkvän, som är söt i allt, blir det nog rätt svårt, haha! Vi får se hur det blir med den saken..

Jag är så sugen på..

PANNKAKOR!

Är inte pannkakor hur gott som helst? Finns det någon som inte tycker om pannkakor?! Jag blev så sugen på det helt plötsligt och bestämmer därför att jag imorgon ska göra pannkakor till middag, mums! Pannkakor med strösocker och sylt :D Jag kan ju säga en sak.. Jag längtar tills imorgon, hihi..

Söndag.

Hemma i Falun igen. Helgen har varit hur mysig som helst. Var på bio i fredags, såg Iron Man den var över mina förväntningar faktiskt, mycket bra. Sen käkade vi pizza hemma och jag gick i princip och la mig efter det, D skulle titta på hockey nämligen. I lördags vaknade vi, som nämnt i tidigare inlägg av att snön vräkte ner, det blev en rätt deppig dag. Vi spelade tvspel, tittade på film och myste, självklart :P höhö. Idag åkte vi till Kupolen en sväng och gick där innan jag åkte hem hit. Bra helg med andra ord, mysig helg. Dock är det alltid lika tomt att komma hem..

Skola imorgon igen.. Jag har två lektioner, bild och matte och jag börjar 11,25, härligt säger jag bara!

Min pappa.

Igår fungerade inte Halebop som det skulle. Det resulterade i att jag fick mitt allra första mail av min far:

"Hej,ring hemma,detta går inte attringa till dig
pappa"

Min pappa är alltså inte så bra på svenska, eftersom han är finsk. Åtminstone detta mail lyste upp min vardag tillsammans med D nu när det snöar som aldrig förr. Ca. 3-4 dm snö har vi nu tror jag. I MAJ!? Helt sjukt. Anyways, skulle bara uppdatera en liten sväng. Mys nu, ciao!


Are you ready?

Det finns verkligen ingenting som är värre än att sitta och vänta på att tiden ska gå fortare. Jag har verkligen supertråkigt och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vädret suger, så jag vill inte gå ut. Det kommer ingenting på TV och det finns inga nya uppdaterade bloggar som jag följer, att läsa. Suck, klockan är fyra och 18.15 är det biodags, ett tag kvar med andra ord... Snaarrk..

Eutanasi.

Äntligen klar med eutanasiuppgiften i religion. Nu behöver jag inte tänka på plugg mer, inte förrän efter helgen åtminstone. Nu ska jag ta en dusch, måla naglarna och slappa. See ya!

The word is on your lips.

Vad tycker ni angående aktiv dödshjälp? För eller emot?

Wake up, no time to sleep.

Vaknade precis i upplösningen på min dröm av att Bettan och Kim ringde, dom var tydligen lite lost, på väg till Lager 157 i Sågmyra. Så jag, alldeles nyvaken fick springa upp, slå på datorn och ta fram första bästa karta. Nu hoppas jag att min beskrivning gick någorlunda bra och att dom hittar dit dom ska :P haha!

Hm, klockan är 12, jag ska äta frukost och skriva det allra sista på min religion innan jag skickar det till min lärare. Idag är det bio med D som gäller och sen ska vi hem till honom, myspys <3 Fastän han ska sitta uppe och kolla på hockey hela natten. Jag lider verkligen med alla tjejer vars pojkvänner ska sitta fastklistrade framför tvn hela kvällen/natten. Uscha. Men vad gör man inte för dem man älskar? :) Breakfast now.

Slut för idag.

Yes, detta är sista inlägget för idag. Jag ville bara säga godnatt och önska en god natts sömn.

Jag måste säga tyvärr!

Med ett sorgset besviket hjärta måste jag tyvärr meddela och uttrycka mig om att Jason Mrazs nya album faktiskt var en besvikelse. Inte alls likadant som hans andra, visserligen det som är meningen kanske. Men jag saknar det livliga, men ändå smarta i hans texter. Jag saknar hans melodier som förmedlar lycka och glädjerus. Hans nya album "We Sing, We Dance, We Steal Things" är nästan det sämsta (nästan lika dåligt som Waiting For My Rocket To Come) Tyvärr Mraz, du imponerade inte på mig denna gång. Fast Butterfly är helt okej.. Tur för dig att jag älskar dig musik!

image85

Min älskade Josephine.

Jag saknar dig vännen!

image84

Falukalaset 2008!

Det årliga Falukalaset är på ingång. Nästa torsdag smäller det och det ska bli kul att komma ut lite bland falufolket och lyssna på musik. Blir nog att gå på fredag-lördag, men absolut på lördag. För då kommer Nordman och Ebba Gold, great säger jag bara! :D Lyssnar på hans musik just nu, jag har alltid diggat Nordman, så är det bara!

Fy fan vad jag är duktig.

Nu har jag dammsugit, diskat och plockat undan. Jag var till och med så duktig att jag dammsög min sängmadrass! Det ni, nu är den så gott som ny, nästan i alla fall. Hörde på Rent Hus att man ska dammsuga sängen varannan vecka eller något sånt, jag har nog aldrig dammsugit min säng :O haha! Men bättre sent än aldrig :) Euhm.. Sitter och lyssnar på Kat De Luna, tycker mer och mer om henne, ju mer jag lyssnar :) Ska väl plugga nu tänkte jag. Religionhelvete...

Skoalkoholist, javi..nej?

image83
Nej, jag tycker inte alls om skor, vad får er att tro det? x) Samlingen börjar bli större och större.

Give me more Escada!

image82
Någon mer än jag som älskar Escadas parfymer?
Jag skulle väldigt gärna vilja ha denna "Moon Sparkle".
En parfym med doft av jordgubbar och röda äpplen, yummie!
Den luktar så fantastiskt gott, det gör alla deras parfymer.
Give me, give me now! Synd att det är så jävla dyrt bara..

Come on, run this show!

Hemma igen.. Sammanfattningen av Oräddkvällen var mycket givande, jag är så besviken att jag inte kan medverka nästa år.. flyttar ju. Ni borde verkligen engagera er själva i detta viktiga ämne. Anti-våld, det har aldrig berört oss lika mycket som det gör i dagens samhälle, se bara på Riccardo och Engla, bara två av dem som fallit offer för de oprovocerade våldet, hemskt! Jag engagerade mig och det har lärt mig så otroligt mycket. Ett bra möte med andra ord, dessutom var Gunillas smörgåstårta hur jävla god som helst. Jag älskar smörgåstårta :D Nu ska jag inviga min nya dammsugare :] See ya!

Hemma en sväng!

Bestämde mig för att åka hem och fördriva tiden fram till fyra istället för att sitta i skolan. Vet inte riktigt om jag ska städa nu, på en timme.. Tror inte att jag hinner klart och risken finns ju att jag inte orkar ta tag i det när jag kommer hem.. dilemma eller vad?! :P haha! Hm.. Men jag ska nog göra mitt bästa, diska är en bra början.. Jag förstår inte hur disken kan växa sig så enorm på bara några dagar, mitt så kallade kök badar i disk just nu.. inte bra. Jag får göra mitt bästa nu och så får jag belöna mig med en god bit smörgåstårta sen, yes indeed!

image81
Bilden lånad av: Ann-Sofie

Update från NTI.

Snacka om rörigt.. Projektrapporten var fel, typ IG. Som grädde på moset var det fel version av rapporten och så vidare.. Inget kul alls. Blev åtminstone klar med textkommunikationen, känns otroligt skönt. Nu är det bara psykologin och historian kvar.. Samt lite religion, som ska vara klar imorgon. Nu ska jag sitta här till kl 16 innan jag kan gå till Arenan.. Snark, nästan tre timmar kvar. Jag vill bara hem just nu, städa, plugga och slappna av. Tur att jag är ledig imorgon.

Godmorgon alla nyvakna!

Torsdag idag, det innebär att det är sista skoldagen! Inga lektioner imorgon resulterar som ni säkert kan fatta i att jag inte har några lektioner alls, så himla skönt och imorgon får jag leka med Daniel igen :) Veckorna går snabbt.. alltför snabbt när det gäller vissa saker.. Anyways.. Har laddat dagen med två grovbrödsmackor med skinka och en liter sockerkick med pucko! Mumma.. Ska snart ta bussen till skolan och ha historia, mentorstid och textkommunikation. Sen efter skolan, kl 16, ska jag till Arenan och sammanfatta årets Orädd och äta smörgåstårta, ännu mer yummie!

Vad ska ska ni göra idag?
Vi hörs senare!

Jag är en lat jävel.

Det börjar se ut som en svinstia här i lägenheten igen och jag börjar vantrivas så som jag alltid gör när det är stökigt med massa kläder och disk överallt.. Men jag orkar verkligen inte lyfta mitt feta arsle ur soffan och göra någonting åt det, seriöst, jag har ingen energi över alls för sånt. All min energi går till skolan just nu.. Men imorgon, efter mötet på Arenan ska jag minsann städa, plugga och göra allt sånt där nyttigt. Jag vill inte lämna lägenheten på fredag och återkomma till ett kaos på söndag.. Någon som känner igen sig?

Madeleine Christensen, wow!

Hittade ett klipp från norska talang, där fann jag denna 14-åriga tjej, hur underbart som helst! Jag hoppas definitivt att jag får höra mer av den här tjejen, hon är verkligen grym! Hon sjunger: Snowpatrol - Run.


Peacearmband nästa!

Jag har sett dom överallt, jag vill också ha ett. Så otroligt söta.
De söta peacearmbanden från cocoo.se kostar ynka 85kr!

image80

Nej nu jävlar.

Jag orkar inte skriva mer religion nu. Det får vänta till imorgon, då ska det bli färdigställt, det ska jag ge mig fan på. Deadline för arbetet är ju ändå på fredag så, ja ni fattar vinken.. euhm.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, funderar på ett varmt bad. Jag behöver slappna av, så stel i hela kroppen. Dessutom behöver jag tvätta håret, duscha eller bada? Bada så klart, det är mycket mysigare, fastän vattnet blir kallt så fort :(

Jag saknar D <3


Uppmärksamma Kat De Luna!

image79
Efter att ha hört hennes nya hit "Run the show" featuring Busta Rhymes på MTV här om dagen så ville jag höra mer av denna otroligt vackra och skönsjungade kvinna och jag måste medge att hennes musik definitivt är värd att lyssna på. Musiken är hipp och rytmisk, hennes röst fungerar alldeles utmärkt till dom svängiga melodierna :) Everyone! Here's Kat De Luna!

Aktiv dödshjälp..

Det här med aktiv dödshjälp är fan inte det lättaste. Jag ska skriva en argumenterande text på 3-5 sidor där jag diskuterar och argumenterar varför jag tycker och tänker som jag gör angående detta. Jag vet vad jag tycker, men att argumentera och diskutera och få ihop det till 3-5 sidor är inte direkt lätt. Det är mycket lättare att diskutera och argumentera på riktigt, öga mot öga liksom. Hmm.. vad tycker ni om aktiv dödshjälp? Rätt eller fel?

Överflödiga rubriker..

Jag hatar att skriva rubriker.. Anyways, har precis ätit rester av tacopajen från igår. Godare idag faktiskt! Hoppas den sista biten smakar lika gott imorgon :P haha! Nu ska jag slöa i soffan och titta på Casper ^^

Dagens låt.

Alphabeat - Fascination
Hur glad blir man inte av den här låten? :D


Måndagsbarn.

Någon mer än jag som tycker om Veronica Maggios låt Måndagsbarn? Åh jag tycker verkligen att den är hur bra som helst. Blev väldigt skeptisk till hennes musik efter hitsingeln "Dumpa mig" jag tyckte inte om den, för tjatig, för enformig och bla bla. Men nu har jag sett att jag hade fel :)

Hemkommen från skolan precis, på svenskan började vi titta på filmen "Möss och människor". Någon som sett den? Den verkar i alla fall väldigt lovande, längtar till nästa onsdag då vi ska se på fortsättningen. Nu ska jag diska, plocka i lägenheten (gjorde aldrig det igår) och sen ska jag plugga klart religionen.

Förresten! Visst är Mors Dag den 25e maj?!

Skolan.

Sitter i skolan just nu och försöker hitta lite statistik över hur många som dött av aktiv dödshjälp. Men det är lättare sagt än gjort faktiskt. Hittar bara siffror från förr, behöver mer aktuell statistik. Någon som vet? :P Ska snart gå och äta, så fort Hanna kommer hit. Sen ska jag åka hem, tror jag.

Onsdag.

Godmorgon alla! Har nyss vaknat, oerhört jobbigt kan jag lova, dessutom har jag en udda huvudvärk idag, känns nästan som en bakfylla.. haha. Jag ska ta en panodil och hoppas på att det lugnar ner sig för annars går jag nog hem tidigt från skolan idag. Sitter och äter en skål med jordgubb/lakrits yoghurt just nu, med flingor i såklart, mumma det! Ska stänga av, bege mig till bussen om en stund. Ciao!

Dagens sista inlägg.

Jao, dagen börjar lida mot sitt slut och jag är nöjd med mina prestationer. Imorgon är det skola som gäller igen och jag är väl inte jättepepp för det nu när jag har varit ledig idag, haha :P Men men, skolan måste tas hand om också. Tre lektioner imorgon, samt ett två timmars långt hål. Inget att hurra för direkt. Godnatt bloggen, godnatt alla. Vi hörs imorgon igen! Puss.

Update.

Har nu skrivit klart min recension och ska nu göra klart det sista på religionen. Ska även börja med mitt fjärde och sista psykologiarbete + spåna lite på historian. Carro är fortfarande kvar här och pluggar, Tommy kommer och hämtar henne om en timme eller så. Blev som ni märker inget Borlänge idag, kände att jag hade på tok för mycket att plugga och det går före allt just nu. Precis en månad kvar till studenten nu!

I'll hit you on the dancefloor.

image77
Carro är plugghäst i min soffa :]

image78
Vi gjorde tacopaj, det blev väldans gott :)

Nu ska vi fortsätta plugga litegrann och sen får vi se vad som händer. Ciao!

Pretty fly for a white guy.

1998 vs. 2008 på MTV just nu och Offspring spelas just nu. Verkligen älskar den låten "Pretty fly for a white guy", jag tröttnar aldrig på den. Euhm.. Nog om det. Sitter med min recension om Hamlet just nu, går rätt så segt för jag har ingen aning om vad jag ska skriva och inte. Men men. Jag och Carro ska göra Tacopaj om en stund.. Jag insåg igår när jag mådde så dåligt att det verkligen inte funkar att bara äta flytande.. ingen näring och energi alls. Så jag skippar det. Jag får komma på någonting bättre, that's it. Fortsätta plugga nu.. Ciao!

Dagens låt.

Peter, Björn and John - Young Folks


Fabulous life of..

Det sitter jag och tittar på just nu. Handlar om Brangelina och deras ungar, haha. Inte så jätteintressant faktiskt. Euhm, idag blir en hel dag utan skolan, jag och Carro ska plugga hemma hos mig, eftersom vi ändå har typ eget arbete. Jag vet inte hur ni är, men jag jobbar bättre hemma än i skolan, för er som inte förstår mig. Besök min skola en dag, jag tror ni förstår efteråt. Japp så är det, vi ska plugga religion och lite annat. Svenska för min del. Recensionen ska vara inne imorgon och jag har inte ens börjat, oops! Nu ska jag käka lite frukost och sen klä på mig :) Ikväll tror jag förresten att jag ska åka in till borlänge och följa med Linda på ett informationsmöte om Peace&Love, men det märks :D hörs sen!

Jag vill inte bli sjuk.

Jag känner mig otroligt hängig :( Huvudet känns tungt och näsan är täppt. Jag har verkligen inte råd att vara sjuk nu, inte nu innan studenten. Har för mycket att plugga och för mycket att göra. Så jag hoppas att denna hängighet har med att jag inte ätit speciellt bra idag. Ja ja, vi får se vad som händer.. Puss!

Shopping och glass.

Det har varit en ganska så lugn dag idag. Hade text, färdigställde (nästan) mitt högskolepaper, hade bild - gjorde ingenting vettigt och sen hade jag matte i typ en timme med Carro. Efter det så gick vi på stan en sväng, jag köpte underkläder och en ny plånbok. När vi skulle gå till donken och käka glass såg Carro att Gina hade öppnat, inte bra, inte bra! Självklart gick vi in och självklart kom jag inte ut därifrån lika tomhänt som jag gick in. Köpte en klänning som jag tittat på ett tag. Inget märkvärdigt och bara 50;- men jag hade lovat mig själv att inte shoppa mer nu den här månaden, så nu är det skärpning som gäller!

Mer då? Hm, har lagt ut mp4-spelaren på blocket.se nu, får se om någon nappar :) Ska diska och plocka undan lite saker och sen ska jag plugga religion och svenska. Imorgon har jag sovmorgon, fram till kl 13.00, hur skönt som helst. Eller ja, jag börjar kl 13, lär väl gå upp vid 10 åtminstone :P Ciao!

We only got 4 minutes.

Godmorgon bloggen! Dagens första inlägg. Jag hoppas att ni har sovit lika bra som jag :) Idag blir det en lång dag i skolan tror jag. Jag har i alla fall matte efter bilden så vi får se hur länge den håller på idag. Hmm. Hade inte så mycket vettigt att säga egentligen, så den här updaten är ändå rätt onödig, haha! Men men, just det! Idag börjar fem dagars jag-får-bara-äta-flytande-mat. Eftersom jag insåg att jag skulle bryta det till helgen när Daniel var här så sköt jag fram det till nu i veckan, så hinner jag klart med det innan jag ska leka med honom igen.. Gud så intressant! Not.. Vi hörs senare, ha en bra dag!

En ny vecka börjar imorgon.

image77
Plugga
Städa lägenheten
Lägga ut en annons på mp3n
Leta efter fina vita underkläder (tips någon?)
Möte på Arenan - Sammanfattning av Orädd

You're mine.

Det här är min älskade pojkvän, hur jävla snygg som helst!

image76

Jag älskar dig.

Ännu en underbar helg är förbi. I fredags åt vi tacos och tittade på film och hade allmänt mys. I lördags var vi på stan och shoppade. Älskling hittade badshorts, skor och tröjor :) Jag köpte min studentklänning (den från Indiska) och så två par skor. Vi var även och handlade på maxi och jag införskaffade mig äntligen en ny dammsugare!! Wöho :D Nu kan jag äntligen dammsuga utan att bli sur varje gång ;) Resten av helgen har varit lugn, igårkväll satt vi i solen och myste lite och så gjorde vi milkshake och tittade på Den trettonde krigaren med Antonio Banderas. D lämnade mig för en stund sen nu, han skulle iväg och träna. Jag älskar dig!

Nu ska jag plocka litegrann och sedan ska jag sätta mig och titta på film, kanske plugga om jag orkar, men det tvekar jag stort på. Det får bli imorgon istället. Hoppas att er helg har varit lika bra som min :)

Jag är lite ledsen.

Kommer ni ihåg skorna som jag visade er för ett par dagar sen? De bruna, med små hål i och vristband? Jag hade bestämt mig för att köpa dem, men till min besvikelse kan jag inte ha dem. Pga min benförlängning så har min högervrist svullnat och det har inte blivit bättre, så jag kan ju inte spänna vristbandet runt, för det går inte hela vägen runt.. Känns jättetråkigt, så nu får jag se hur det blir med skor imorgon.

image64

Äntligen!

Hittade äntligen min studentklänning :) Den fanns på Indiska för 299;- och den är ju bara hur söt som helst, nu hoppas jag verkligen inte att någon i min klass har en likadan, då tar jag nog nästan livet av mig, för det finns verkligen ingen annan klänning som jag tycker om i affärerna :O haha. Nu ska jag äta korv och potatissallad, mums!

image74

Shoppingrunda.

Ska ner till stan tänkte jag och kolla in lite kläder. Det börjar bli stressigt med att hitta en studentklänning nu och jag behöver nya underkläder o.s.v. Ska förvisso shoppa imorgon med D, men jag tänkte att jag ska kolla ut lite så att vi inte behöver vara bland allt folk mer än nödvändigt. Killar har ju en förmåga att inte tycka om att shoppa :P haha, varför är det så? Anyways, ska duscha och fixa lite, sen åker jag ner på stan en sväng :) Njut av solen gott folk!

Godmorgon bloggen!

En ny härligt vacker dag. Solen skiner och det är 22 grader i skuggan. Det är vid såna här tillfällen man önskar att man hade haft balkong här uppe på nioende våningen. Jag är inte direkt så haj på att sitta ute mitt i bostadsområdet och sola, bland massor av gamlingar, vaktmästare och småbarn. Haha.. jag kanske bara är fjantig. Men det känns inte så bra, det känns liksom som att hela världen kollar och vet att det jag gör är fel :P haha. Anyways.. Idag kommer älskling hit, ska bli underbart (: Varje dag utan honom är svår, det är liksom meningen att vi ska vara tillsammans och när vi inte är det är det så tråkigt. Du är min solstråle! Vi hörs senare bloggen.. frukost nu.

Dagens låt.

Avril Lavigne - Keep Holding On
Underbart soundtrack till en underbar film.


Men gud så lyckad jag är..

För mycket känslor, blir för mycket för mig ibland. Ibland är just nu. Depp.

Time to say goodbye?

Varför känns det alltid så mycket bättre efter att man har gråtit en skvätt?

Pengar eller lycka?

Väljer du pengar före lycka?

Sanningens ögonblick.

Det är den nya satsningen på TV just nu och jag kan inte riktigt förstå att man vill utsätta sig själv och sina nära och kära för något sådant. 21 frågor, lögndetektor och en stor publik på plats samt via tvn. Vad är poängen? Jo, att vinna pengar på att tala sanning. Men då har jag funderat på det faktum att en lögndetektor inte är hundraprocentig och inte alltid kan avgöra om man talar sanning eller inte. Så tänk då, om man får frågan "Har du varit otrogen mot din nuvarande partner?" och så har man inte det och talar sanning också, men lögndetektorn säger att det att det inte stämmer. Vad sjutton gör man då? Antingen får man hoppas att partnern förstår och håller med om att detektorn kan visa fel, eller så går ännu ett förhållande i graven.. Jag förstår inte varför man skulle utsätta sig själv och sina närstående för pengar. Sen när blev pengar viktigare än kärlek och vänskap?

The Hills.

Jag vet inte riktigt vad som gör The Hills så speciellt, men jag tycker faktiskt om den realityserien, trots att det bara går om och om igen. Hm.. Något jag funderade på bara :P haha. Nu ska jag äta ceasarsallad med krutonger och dressing, yummie!

It's not in the afternoon.

Jo det är det visserligen. Men Panic At The Discos låt går så och den spelas just nu på MTV. Anyways, jag ska ringa mamma och småprata en liten stund. Sen ska jag ta itu med det hemska diskberget, sen plugga och äta. Sen bör jag städa litegrann, så att jag slipper göra det på min lediga dag imorgon :)

Edit: Nine in the afternoon till och med.. men nu får det stå not.

Problem, only problem.

Som jag nämnde tidigare idag så fick jag veta att min kära vän Hanna har köpt en likadan studentklänning som jag tänkt köpa. Jag har nu suttit och funderat över tre alternativ. Jag ska köpa den översta klänningen, samt en av de andra två som jag nu tänker visa er. Jag behöver era åsikter! Kan man ha blommig klänning på studenten?

image71
Den här sötnosen är det klart att jag ska ha.

image72
Ska jag köpa den här?

image73
Eller den här?

Sluta vara så sentimental.

Nu gör jag det jag borde gjort för längesen. Men eftersom jag är så sentimental av mig så vill jag inte göra det mer än nödvändigt. Men nu har min mobil fuckat sig och jag får inga sms överhuvudtaget, jag kan bara skicka iväg dem, jaha? Så nu fick jag vidta vissa åtgärder, tyvärr. Nu försvinner alla mina 2354 sms! Och nu i skrivandets stund, när jag har raderat 680 sms dyker alla sms som jag fått under dagen upp, jävla cepemobil! Men nu har jag varit duktig, som ens vågade trycka på "radera alla markerade". Någon mer än jag som känner likadant inför detta moment? Eller är jag bara väldigt väldigt töntig? Jag gissar nog på båda..

Panik!

Hanna har en likadan studentklänning som jag tänkte köpa, så nu måste jag hitta någon annan. Man kan förvisso ha likadana, men det blir inte lika kul. Så det sket sig rätt så mycket. Så om någon har ett tips på en enkel vit klänning, kan ni ju tipsa mig!

Blip-blop blip-blip bliiip-blop-blip.

För er som tycker om blip-blopmusik, rekommenderar jag Alex Wiklund på Myspace :)

Studentklänningen!

Denna sötnos ska jag ha på studenten hade jag tänkt. Fast min ska vara vit.
Och så ska jag ta bort det där skärpet med den där ringen på och ha silkrosett istället.

image69

She's an angel.

Jag lider verkligen av tristess, jag har så tråkigt man kan ha just nu tror jag och ändå har jag försökt sysselsätta mig enda sen jag kom hem idag kl 11.00. Jag har pysslat med min bloggdesign, jag har pluggat, jag har sovit, jag har spelat mario.. Ja jag har gjort en massa, men så sitter jag här, helt sysslolös. Det är verkligen tråkigt och imorgon är det jag (om det är fint väder) som ska ta en lång promenad, eller kanske simma. Jag vet vad ni tänker nu.. "Hur många gånger har vi inte hört det där förr?" Ja, det kanske är sant, men slutar det med att man sitter här i bloggen och klagar så måste man ju göra någonting. Ska nog se om min cykel är hel nere i källarförrådet (vilket jag tvekar på) och om den är det pumpa luft i däcken och ta en cykeltur, cykla tycker vi ju om! Tills dess, får jag fortsätta att ha tråkigt.. Men jag kanske borde ta hand om det enorma diskberget som vuxit sig större under veckans gång.. eller plugga lite kanske. Ågren eller vad?

Nobody knows but me.

Som jag nämnde tidigare idag så mår inte min mage speciellt bra av all skit jag ätit under dom senaste veckorna. Så därför ska jag nu köra ett par dagar med endast flytande föda - Soppa, yoghurt, buljong etc. Jag gjorde det i ett par dagar när jag var nere i Kalmar och det fick mig faktiskt att må mycket mycket bättre. Kände mig både piggare och bättre i magen. Så yeah, det blir ett bra alternativ till min omtalade bantning som aldrig ägde rum. Det är svårt att motivera sig själv emellanåt. Ibland är jag jättepepp, ibland inte alls. Det varierar så hårt och jag har så svårt för att hålla mig till en diet när jag är med kompisar eller åker bort och sånt. Jag är kanske för svag :P

I deserve to smile.

Har ni blivit jagade av det förflutna någon gång? Har ni funderat över saker som du aldrig kommer få svar på? Tänker du någonsin tillbaka på det som kunde varit någonting idag, men som istället rann ut i sanden, fattigt på förtroende, fullt av hat och ilska? Jag har. Jag gör och jag förstår inte varför. Jag är mer lycklig än någonsin men ändå dras jag tillbaka och tänker på personer jag inte borde tänka på. Jag tänker på upplevelser och gamla icke längre existerande känslor. Jag mår inte bra av det, men ändå så kan jag inte låta bli att undra hur du mår idag och vad du gör, jag skulle kunna höra av mig, tro mig, det har lockat flera gånger. Men är det som förr, skulle du bara bli förbannad.. som alltid då. Men jag hoppas, för din skull, att du mår bättre, att du kanske är med någon som klarar av mer än vad jag gjorde, det vill jag att du ska veta, om du någon gång råkar läsa det här.. Du vet nog alldeles säkert vem du är om du läser. Jag tänker på dig.

Sommarglädje.

Tänkte att skulle dela med mig av mina tre bästa sommarlåtar :) Enjoy!

Jason Mraz - I'm Yours (SJÄLVKLART!)


Hellogoodbye - Here In Your Arms


Toploader - Dancing In The Moonlight (Fanns ingen riktig video dock)


Tutti Frutti!

Vad säger ni, är inte Tutti Frutti hur gott som helst?! Jag tycker i alla fall att det är mums!

image68



Ingen inspiration.

Jag verkar inte ha mycket inspiration för något just nu. Bloggdesignen blev bra, men inspiration var det svårt att hitta. Minst lika svårt som att hitta inspiration när det gäller matlagning för min del just nu. Jag har nog ätit typ klyftpotatis och bearnaisesås hur många gånger som helst på bara två veckor typ, inte bra! Lär börja laga ordentlig mat igen, jag känner att magen tar stryk av det jag äter nämligen och det känns ju onödigt att plåga sig själv i onödan. Men, idag.. blir det nog stekta champinjoner och.. euhm.. stekta champinjoner. Gah, nu skulle Hanna vara här och laga mat, jag har hört att du är duktig på det ^^ kom hit och laga mat någon dag :)

Det märks att sommaren är på väg.

Mer behöver jag väl egentligen inte säga? Sommaren närmar sig med stormsteg mot oss alla här i Sverige. Blommorna slår ut, björkarna börjar att blomma, allergierna kommer tillbaka, människor sitter i shorts och äter mjukglass, vaktmästarna klipper gräsmattorna och tar bort allt grus på vägarna, fåglarna kvittrar och solen skiner! Så himla mycket bättre blir det inte, bara liiiite varmare kanske :)

Nu är det inte heller långt kvar till studenten och det känns så otroligt bra att få ett slut på gymnasiet nu. Jag orkar verkligen inte med det mer, jag längtar efter nya utmaningar, nya lokaler, nya kurser och nya kunskaper! Dessutom längtar jag efter att få inreda min snart nya lägenhet (har inte hitta någon lägenhet jag tycker passar ännu). Ja gud, det är så otroligt mycket nytt om bara ett par månader. Dock lite sorgligt att flytta också, jag måste flytta ifrån Daniel, lämna mina vänner och oroa mig för hur jag kommer till att trivas i Kalmar. Dåliga minnen kommer att tränga sig på väl nere i Kalmar.. Ja jösses.. Men jag antar att man inte skall fundera och oroa sig så mycket över det just nu. Det är ju trots allt ett par månader kvar innan jag flyttar helt och hållet.

image67

Finally!

Nu ni, nu är jag klar med den nya designen och jag blev ganska nöjd faktiskt. Nu kommer jag definitivt vilja uppdatera bloggen lite oftare, hihi.. Vad tycker ni? Tryck Ctrl+F5 om ni inte ser någon skillnad!

A beautiful lie.

Det blev en kort dag idag. Kunde jobba hemifrån på svenskan, så då slapp jag det långa hålet mellan religionen och svenskan, great! Nu sitter jag och dricker tranbärsjuice, tänkte att jag skulle plugga vidare på religionen så att jag har det gjort. Skulle ha gått en sväng på stan idag, men jag orkade inte med det, ville hem istället. Euhm ja.

You make it easier to be.

Det där Liptontéet var ingen höjdare, stor diss på det.

Funderar på om jag faktiskt ska gå och lägga mig nu. Ska orka upp lite tidigare imorgon, eftersom jag inte har sovmorgon alls. Imorgon ska jag nog gå på stan lite och titta lite på kläder som jag kan tänkas köpa på lördag, allt för att inte älskling ska plågas i mitt shoppingrus på lördag. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa. Ett par av nedanstående skor, någon ny topp, bikini och underkläder. En dammsugare också, finally! Sen lite smått på, typ stearinljus och sånt :) Myspys i helgen nämligen <3

Vill rekommendera Lifehouse's album Who We Are, toppenalbum!

Hjälp mig!

Dessa skor blir mina på lördag...

image64

Eller dessa...

image65

Eller dom här.. Vilka ska jag köpa? Jag har beslutsångest. Vad tycker ni? :)

image66

Lifehouse - Everything.

Lifehouse är den bästa musiken just nu och nu tänker jag avnjuta den ljuva musiken med en kopp Lipton Clear Green, det ska tydligen vara bra. Undrar om det smakar lika bra som det är för kroppen, jag tvekar.

Dagens låt.

För att lindra bloggtorkan lite så bjuder jag på min favoritlåt just nu.

Lifehouse - Learn You Inside Out



Jävla bloggdesign!

Jag ger snart upp, kanske ger upp bloggandet helt? Jag har verkligen ingen inspiration, jag kommer inte på någonting nytt och när jag väl gör det blir jag inte hundra procent nöjd och då är det ingen idé tycker jag. Kan inte ni ge mig lite inspiration? Vad är sommar för er? Vilka färger tycker ni är somriga och mysiga? Vore jättetacksam för er hjälp, för just nu spyr jag på den nuvarande designen och det i sin tur gör att jag i princip inte uppdaterar, och bloggtorkan då..

Nu ska jag kila ner till willys och köpa lite gott.

Hello!

Hmm. Hemma från skolan sen ett tag tillbaka. Nu har jag pluggat religion. Skönt att ha kommit igång med det.. Euhm, fick även hämta min mp4 som jag köpte på Tradera -  den sög bajs. Så nu vet jag att Tradera inte är någonting för mig, tur att jag bara betalade ca 600;- inkl frakt. Den var hur plastig som helst, ljudet knastrade och knapparna var allmänt sega. Jävla kinaskit.. haha. Jaja, får se vad pappa har att säga när han ringer ikväll, jag hoppas att jag slipper höra av mig till säljaren och kräva pengarna tillbaka o.s.v.. Jaja, nu ska jag äta lite macka och yoghurt och sen ska jag spela mario!

Svikare.

Sitter här alldeles själv i skolan, yippie! Not. Det innebär alltså för er som inte förstår att mina vänner svek mig för att dom inte orkade ta sig hit ^^ Euhm, men nu kanske jag får någonting gjort. Hörs nog senare.

Lägenhetsvisning.

Yes indeed. Christian och Emma var här och tittade på lägenheten och dom verkade stormförtjusta! Så som det ser ut nu så flyttar dom in här efter mig, jättetrevliga människor det! Nu har jag precis varit och handlat lite inför veckan. Ska försöka hålla mig till att handla max 2 gånger i veckan, för att inte slösa så mycket pengar på onödiga saker. Hmm.. Nu ska jag laga mat tror jag, sen bara slappa. Imorgon ska jag plugga arslet av mig. Ska även börja fixa iordning bloggen, så förhoppningsvis ser den liiite piggare ut innan veckan är slut. Men jag lovar inget. Det kan lika gärna bli om två veckor :P

Hej bloggen!

Jag vet att jag är extremt inaktiv här just nu. Men som för alla andra så går skolan före just nu, eftersom studenten närmar sig med stormsteg. Mindre än två månader kvar nu, känns helt sjukt! Snart är jag inte längre en falubo, utan en kalmarbo. Wicked!

Verkligenheten fångar mig, idag ska jag visa min lägenhet för ett par. En ganska kul historia, snubben i paret jobbar här på skolan :P Så idag måste jag skippa matten för att städa och hålla på. Känns stressigt, men nu har jag i alla fall en anledning att städa, haha! Får se vad dom tycker när dom kommer senare idag.

Euhm.. Valborg och Stockholm var helt okej, har mest sovit. Kort sammanfattning, slarvig sammanfattning. Förlåt.

RSS 2.0