Lär dig läsa det erotiska kroppsspråket!

Nu fick jag till en bra rubrik! HAHA.

 

Jag satt och ögnade igenom på expressens hemsida. När jag läser rubriken: Lär dig läsa det erotiska kroppsspråket. Intressantare kan det väl ändå inte bli? Nu kan vi alla bli experter på att tyda alla miljontals signaler! Haha, sen om man tror på det eller inte är väl en annan femma. Jag hör nog till katergorin som tyckte det var roligt att läsa men som inte tror på det speciellt mycket.

 

1. ÖGONEN
För det bästa och mesta av dina ögon. Om du kan tänka dig att markera de med smink så är det en klar fördel. Le med ögonen och tänk på att en blick kan säga mer än tusen ord. Möter du någon du är intresserad av kan det kännas som du träffats av blixten när era blickar möts.

2. ÖGONBRYN
Ögonbrynen är väldig viktiga för oss. Vi använder de automatiskt när vi ser någon vi är attraherad av. Titta efter en lätt höjning av ögonbrynen hos någon när du tittar på honom eller henne så avslöjar de om personen är intresserad av dig.

3. MUNNEN
Om någon du är intresserade av möter din blick kommer han eller hon att sära på läpparna. Tänk på att accentuera läpparna, antingen med färg eller med fukt. Läppbalsam är alltid bra så munnen inte ser torr ut. När du ler med munnen - le med hela ansiktet om du vill visa ditt intresse. Och puta med läpparna om du vill ha en kyss!

 

4. HALSEN
Enkelt knep är att se om den du är intresserad av får rodnader på halsen när ni pratar med varandra. Det betyder att din attraktion är besvarad.

5. HÅR

Utan att tänka på det rör vi vid vårt hår när vi pratar med någon vi känner attraktion för.
Vi kan tvinna eller snurra det, eller bara röra det.

6. AXLARNA
Utan att veta om det rycker vi lite på axlarna när vi står bredvid någon vi känner oss attraherade av. Rörelserna är ofta små och snabba så det gäller att vara uppmärksam om du vill uppfatta signalerna.

7. HÅLLNING

Hållningen betyder mer än du tror. Vill du visa ditt intresse - tänk soldat: in med magen, ner med axlarna och upp med bröstet. Gör tvärtom om du inte är intresserad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0