Bloggen tar semester.

Jao, för er som följer min blogg regelbundet så vet ni att jag åker till Brasilien på måndag och blir iväg i två veckor. Det innebär också att den här bloggen kommer att vara inaktiv lika länge (om jag inte hittar ett litet internetcafé och kan uppdatera lite snabbt) men det sista jag vill är att sitta vid datorn, så jag lovar absolut ingenting. Jag ska ha det hur skönt som helst och medan ni sitter i Sverige och fryser så ligger jag på playan med en paraplydrink i handen och njutar av solen, haha suckers ;D Men jag kommer givetvis att sakna alla underbara vänner och dig <3

Ni får ha det så bra, så hörs vi igen om ett par veckor!

Vilket skämt.

Hur kunde den där jävla kebabpizzan gå vidare och inte Lasse Lindh!? Svenska folket är sjuka.

Deltävling två.

Lasse Lindh och Sanna Nielsen, lugnt bäst.

You're all going to die down here.

Jaha, så var den dagen avklarad och kvällen närmar sig. Jag har legat och sovit i två timmar. Det var egentligen meningen att jag bara skulle vila, men det håller ju nästan aldrig, haha! Det var skönt i alla fall, så nu orkar jag säkert vara uppe länge, fast än jag faktiskt bör gå och lägga mig skapligt ikväll. Måste upp runt nio ändå. Aja, vi får se hur det blir.

I'll be your queen, if you'll be my king.

Nu ska jag äta yoghurt och flingor, jag älskar yoghurt och flingor det är så gott, yoghurt och flingor!

Like a prayer.

Godmorgon alla! Eller ja, godmiddag kanske..

Efter många om och men lyckades jag somna igår. Jag sov bra till och med, kom även fram till att det är lättare att somna med MP3 än att stereon står på, har jag MP3n så hör jag bara musiken och inget runt omkring liksom och det är ju bra! Idag ska jag bara slappa.. packa det sista om jag har något och så vidare. Vad ska ni göra?

The unwinding cable car.

Jag hatar det här.. Jag hatar att inte våga somna, jag hatar att höra alla jävla ljud, jag hatar att inbilla mig skit. Men jag kan inte rå för det. Jag hatar att inte ha någon i närheten.. Jag hatar bränder.

Lite mer Tilda.

Ännu ett übersött klipp på Tilda :)



Pain.

Har precis tittat klart på Pan's Labyrinth och för er som inte har sett den så borde ni verkligen verkligen göra det! En underbar berättelse, men ändå så otroligt hemsk. SE DEN! Sitter och lyssnar på Tiger Army nu, bra band för er som inte hört dem tidigare, ännu ett tips :)

Tilda!

Vem är sötast om inte Tilda är det?



Du vet vem jag är.

Nu ser det ut som en lägenhet igen, min lägenhet :) Malin kommer snart också, kul!

Edit:

Det ska bli vääääldigt skönt att ta en dusch sen efter allt städande.

Jag behöver en ny dammsugare!

Fy fan vad lack jag blir på min dammsugare. Den tappar munstycket hela jävla tiden och det som skulle ta typ 15 minuter tar istället 25-30 minuter. Nu är det dags att införskaffa en ny dammsugare, jag pallar inte med min gamla längre. Dessutom sjunker humöret till noll pga omständigheterna, usch fy och blä.

Värt inlägg förresten.. Not.

Dagens låt.

Danko Jones - First Date



It's meant to last.

Hej allihopa!

Nu är jag hemma i Falun igen :) Jag hoppas att er dag igår var lika bra som min! Linda och jag gjorde bärpaj och tittade på Shrek den tredje. Var en sväng till Hedemora också, så nu har jag varit i den hålan också, haha! Gick upp runt halv nio idag, Linda skulle till körskolan så då åkte jag hem.

Idag ska jag städa lägenheten, dammsuga och så, vill inte komma hem till en stökig lägenhet när jag har varit i Brasilien, så det är lika bra att fixa med det nu! Sen ska jag väl plugga litegrann tror jag, skriva klart artikeln till Cityrapporten om inte annat. Sen ska jag kanske träffa Malin en sväng, ska bli kul! Euhm.. Let's Dance ikväll också och ingen skola imorgon (: Innebär att jag kan sitta uppe lääänge!

image51
Mm, pie! :D

image52
Mina tulpaner mådde inte så bra när jag kom hem :(

Alla Hjärtans Dag <3

Jag hoppas att ni har en bra dag allihopa, det har jag :D

I want to make you mine.

Jag tillbringar natten i Säter, där ska jag mysa med Linda :) Nås på mobilen! Ciao.

Do I have to say the words?

"Inget får förstöra den här omstarten som du är så väl värd".

Tack älskade vän, det värmde så otroligt mycket. Det är tur att jag har er, annars skulle jag inte orka!

Följ med mig hem.

Jag kan inte få nog av dig :)

Dagens låt.

Tiger Army - Incorporeal


11.26.

Yes, 11.26 på söndag åker jag härifrån för att bege mig hemåt till mamma och pappa :) Känns bra! Om ett par dagar ligger jag och steker i solen på Brasiliens vita stränder :D Hur skönt som helst. Jag kommer visserligen sakna vissa saker här hemma, men jag är hemma fortare än vad ni kan ana :D Om någon vill leka på fre/lör så säg till, sista chansen på ca tre veckor :]

Checklista.

Packa inför Brasilien [x]
Skrivit opponeringen i religion [halvklart] [x]
Skrivit om folkmordet i Kambodja [x]
Böra med högskoleuppgiften i textkommunikation [ ]
Förbereda ett tal i svenskan [ ]
Räkna matte [ ]

Wöho, så här ser min dag ut och så här kommer den även att se ut på lördag innan jag åker. Vilken helg! Men jag antar att det är bra att ha det mesta gjort så att jag slipper ligga efter i så mycket när jag kommer tillbaka från semestern, drygt att sitta med allting idag bara, men men. Jag får skylla mig själv som inte tagit tag i det tidigare. Fy Zandra, usch Zandra, blä Zandra! Bäst att jag fortsätter nu, ciao.

Edit:

Opponeringen är klar och likaså uppgiften om folkmordet i Kambodja! Nu ska jag äta litegrann och sedan ska jag räkna lite matte.

It's a busy day.

Nyss hemkommen från skolan, det blev en ganska kort och mysig dag. Jag och Linda gjorde vår redovisning så det är skönt att ha den gjort! Sen gick jag och resten av gänget till Du & Ja och fikade en sväng och pratade lite skräp. Det är alltid lika trevligt.

Nu när jag är hemma är det inte alls lika trevligt, har ont i magen idag också och jag har en mängd skolarbeten att göra idag, imorgon ska jag nämligen till Linda och mysa så då hinner jag inte plugga speciellt mycket. Så jag vill väldigt gärna bli klar med allting idag. Så nu ska jag packa upp tvätten och sedan blir det dags för lite plugg. Jag hoppas att ni har en bättre dag!

Solen är dock framme idag! Hur mysigt som helst :)

Bloggtips!

Min vän Hanna Efraimsson har skapat en ny blogg, kika in den!

En fråga bara.

Varför blir man nästan ALDRIG bra på kort som andra tar på en? Det började jag fundera på när jag såg en bild som Linda tagit på mig från i fredags och till min förvåning blev det ett helt okej kort! För typ första, och säkert sista gången också ;P haha! Okej lite vinögd är jag, men lite påverkad också tror jag när det kortet togs, anyways! Vad tror ni att det beror på?

image50

Baby lean when I lean.

Det fick bli ett paket nudlar och mjölk idag :)
Dessutom fick jag inviga en av de fina skålarna jag fick av Linda och Hanna :D

image48

Parodi av BlondinBella!

Många av er har säkert redan sett den. KLOCKRENT!


I'm getting older

Samlade ihop lite bilder på mig under de senaste åren, skillnad?
Nu är dom visserligen inte riktigt i ordning, men de nyaste är dom tre längst ner till vänster.

image47

It's gettin' better baby.

Lär dela med mig av den här också :))


Dagens låt.

The Cardigans - Lovefool
Åh jag blir så glad av den här låten (: Gammal är den också!



Give me your eyes.

Stardust var en bra film!

Nu har jag sorterat tvätten litegrann, det var en hel del som behövde tvättas, hoppas nu att allting får plats! Har en jävla magvärk idag så jag vill inte bli mer irriterad än vad jag redan är. Du skulle vara här och muntra upp mig nu :) Det är du bra på!

Stardust.

Sitter och kollar på Stardust som sagt och jag fryser något djävulskt. Det är vid såna här tillfällen man skulle behöva någon att krypa ner hos, det finns ingenting mysigare, bli omhållen och bara vara. Euhm, ska värma vetekudden nu och krypa ner under ett täcke. Ciao!

Hemma.

Nu är jag hemma igen, skolan idag var väl rätt jävla värdelös faktiskt. Till och med så värdelös att jag och Kim skippade slutet av lektionen och gick och fikade istället. Sen var det dags för religion, vi ska opponera varandras uppsatser, inte allt för kul måste jag säga! Urk..

Nu ska jag knapra i mig några chokladflarn och titta på Stardust tror jag. Hade gärna sett den med någon, men är man ensam så är man, singel med för den delen. Bajs (: Sen ikväll har jag tvättstuga som jag nämnde, så jag ska sortera lite tvätt, ta det viktigaste och så.. Typ underkläder och alla toppar! Mrawr. Vad gör ni idag?

Du smakar jordgubb.

Sitter i V2 med Kim just nu. Vi är dom enda som är här i princip, resten av gänget är antingen sjuka eller lediga!

Jag var sjukt trött imorse när jag vaknade, det var ingen höjdare att sova på soffan vill jag lova. Men det är bara och ta sig i kragen och se glad ut i alla fall. Inatt får jag sova i min säng igen :) Har även tvättstuga idag med, det ska bli skönt att få rent lite kläder. Sen på måndag så åker jag ju, finally! Även om det tar emot litegrann att åka nu, men men. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge? :)

Något annat roligt är att jag anmälde mig till Dublinresan som skolan ska på den 8/4! Som det ser ut nu så blir det ett par killar från el och jag, Bettan och Kim som åker. Men vi får se vad som händer innan fredag :) Ska i alla fall vara i Dublin i fyra nätter, det ser jag fram emot!

Euhm.. Vi hörs när jag kommer hem :)

Please forgive me.

Den här dagen har varit bra, mer behöver jag inte säga :) Jag mår bra och jag är glad.

One more night.

Linda och Hanna är här hos mig :) Vi har precis lagat couscoussallad med kyckling, mycket gott! Nu ska vi sega en liten stund och sen ska vi väl ta hand om disken (läs Hanna) haha! Euhm, blir nog Outsiders och tjejsnack hela kvällen. Hoppas att ni har det bra! Ciao :)

Behöver jag säga mer?

:D

IIIIH!

You make my heart go ting-a-ling-a-ling :)

Bäst igår!

BÄST!


When I come around.

Blev en väldigt seg söndag, jag har ont i kroppen och är allmänt trött. Men jag tänkte få mitt feta arsle ur soffan och städa i ordning litegrann, det ser verkligen förjävligt ut så det är på tiden.

Jag hoppas bara att jag orkar.
Vad gör ni när ni har tråkigt?

Snark.

Skönt att sova ut en dag på helgen i alla fall. Jag har grymt mycket träningsvärk sen i fredags, jag kan verkligen nästan inte gå! Haha, jag antar att det är priset för att ha en så rolig och bra kväll som jag hade :)

Idag händer det inte mycket. Jag ska, om jag orkar, städa i ordning litegrann. Sen får vi se.

Idioti.

Jag är verkligen paranoid. Jag kan/vågar inte somna. Det här är så jävla jobbigt, hur länge ska det behöva hålla på så här? Ska jag inte kunna somna tryggt förrän jag flyttar härifrån om ett par månader? Ska jag behöva ha det så här i flera månader till? Jag orkar inte med det seriöst. Fucking jävla brand..

För mig är det nog slut.

Rädd att det skiter sig ändå.

Tjat.

Det är verkligen sjukt hur bara någon timme med närhet och uppskattning kan ge en så otroligt mycket positiv energi! Fast jag tror att det resulterade i ett dött läge den här gången, men det som var igår var härligt och jag tar det med mig :) Nu måste jag verkligen städa litegrann, sen ska jag fixa lite spenatsoppa tänkte jag, är så frusen idag. Blir till att krypa ner under filten och värma vetekudden också <3 Då blir det nog varmt :)

I'm into you.

Jag kan inte sluta tänka på dig.

Dagens låt.

Shayne Ward - No You Hang Up
Oh, så jag älskar den här låten :)



Sammanfattning.

Okej, gårdagen var hur rolig som helst. Bortser man från mina äckligt små strumpbyxor och ett skadat knä så var det finemang. Vi började hos Lindas bror Rickard, gjorde i ordning oss och när alla dykt uppe spelade vi Fuck The Dealer, efter ett par rundor var alla så där lagomt runda under fötterna och vid 22.30 drog vi till Flamingo som var rätt så dött när vi dök upp, men det rasade in folk hela tiden och snart var det nästan fullt :) Jag hade hur kul som helst i alla fall. Behöver inte gå in på vad som hände i detaljer direkt, men det måste vi göra om flickor och pojkar! Snart snart :)

PARTY PARTY!

Fy fan vad kul :D Hoppas ni har en bra fredag. I do!

We've got that you hang up kind of love.

FREDAG IDAG!

Känner mig inte så jättetaggad just nu, men det beror på att jag är så jävla trött just nu, ikväll blir det party för hela slanten och det ska bli så jävla kul! Som ni fattar så kommer bloggen vara inaktiv i ett dygn eller två, beronende på när jag kommer hem på lördag o.s.v. Men ni får ha det så bra ikväll, I will!

I need you boo.

Ska ta en dusch nu och fixa, så att jag slipper göra det imorgon innan skolan börjar. Det är så skönt att slippa tänka på allt innan man ska rusa till bussen. Jag sover dessutom hellre i 15 minuter extra än att gå upp och duscha på morgnarna, därför duschar jag alltid kvällen innan :)

Stay young.

Jag köpte både chips och lite godis till ikväll och nu när jag ätit typ två chips och en godibit känner jag hur jag verkligen inte är sugen på sånt. Jag ska därför kasta skiten och äta en apelsin istället, så mycket godare! Ni tycker säkert att jag är konstig, men när jag inte är sugen på godis och har köpt det så kastar jag det alltid, då har jag inget om jag skulle bli sugen någon annan dag, vilket på så sätt minskar risken att jag går och köper något annat.

Taggad som fan inför imorgon, det ska bli så otroligt kul att få släppa loss lite och vara med mina vänner utan att behöva bekymra mig för att det blir gnissel i förhållandet för att man går ut och har roligt en kväll, det är så jäkla skönt! Det finns fördelar med det fruktade singellivet :)

With you.

I need you boo.
I gotta see you boo.

And the hearts all over the world tonight.
Said the hearts all over the world tonight.
I need you boo.
I gotta see you boo.
And the hearts all over the world tonight.
Said the hearts all over the world tonight.

Hey lil mama,
Ooh u a stunna.
Hot little figure,
Yes you a winner,
And I'm so glad to be yours.
You're a class all your own.

And oh little cutie,
When you talk to me.
I swear the whole world stops.
You're my sweetheart.

And I'm so glad that your mine.
You are one of a kind.

And you mean to me.
What I mean to you.
And together baby,
There is nothin we won't do.

Cuz if I got you,
I don't need money.
I don't need cars.
Girl you're my all.

And oh, I'm into you.
And girl no one else would do.
Cuz with every kiss,
And every hug.
You make me,
Fall in love.

And now I,
Know I can't be the only one.
I bet it's hearts all over the world tonight.
With the love of their life.
Who feel,
What I feel when I'm,
With you girl, with you.


Look into my eyes.

Jag är sjukt nöjd med min design och förhoppningsvis så orkar jag med den ett bra tag nu :)

Euhm. Jag har precis ätit som ni såg, gratängen blev kanongod! Nu ska jag packa inför morgondagen eftersom jag inte kommer hem efter skolan utan åker direkt till Borlänge med Linda och Hanna. Orkar inte gå upp tidigare imorgon bitti för att göra det nämligen ;) Gud som jag längtar till imorgon! Sen på lördag får jag förhoppningsvis träffa Anna-Karin. Vi ska laga mat och ha det allmänt trevligt, titta på melodifestivalen och så där, hon sover över här också. På söndag kommer kanske Jonna förbi en sväng, Tobbe hade match eller något sådant, men det märks!

Sen är det ju ny vecka igen och då tror jag att Hanna och Linda kommer hit på måndagen, sen på tisdagen har jag tvättstuga. På torsdag kommer Linda hit, eller vi har i alla fall pratat lite om det i skolan, hoppas att det blir av! Sen åker jag ju hem på lördag, till mamma och pappa. Sen på måndag äntligen! Bär det av till Brasilien, som jag längtar till det också! :D

Packa nu, ciao!

Ny design!

Äntligen blev det som jag ville! :D ctrl+f5

Recept!

Bara för att Josephine tyckte att det lät sååå gott med min gratäng så tänker jag bjussa på receptet ;D

Du behöver:

Ca 15 blomkålsbuketter
Ca 15 broccolibuketter
1 dl smält smör
3-4 msk mjöl
Ca 4 dl mjölk
100 gram strimlad bacon
100 gram riven ost
Salt
Peppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Koka broccolin och blomkålen i en kastrull med vatten så att det precis täcker grönsakerna i 3-4 minuter. Smält smöret och tillsätt mjölet, rör ihop till en redning och häll sedan i mjölken, låt såsen tjockna och tillsätt salt och peppar. Värm bacon i micron i ca 1 minut, lägg det i såsen. Lägg grönsakerna i en ugnsäker form och häll såsen över dem och lägg sedan på riven ost. Ställ in formen i ugnen i ett par minuter tills osten har smält. KLART & HUR GOTT SOM HELST!

Är du vegeterian - skippa baconet! :)

image44

Lugnt.

Jag tycker verkligen om människor som hör av sig och ber om ursäkt eller förklarar när någonting går snett. Malin ringde precis och bad om ursäkt för hennes mail, allt hade kommit så hastigt och hon hade varit stressad, så anmärkningarna jag fick skulle absolut inte verka som en sågning. Så jag ska ringa henne nästa vecka och vi ska snacka om det hon ville ändra på :) Känns bra!

Nu ska jag laga broccoli&blomkålsgratäng med bacon och vitsås :) MUMS!

Bakslag.

Jag ska skriva en artikel om Eleraff, som jag nämnde under APU-perioden. Jag skickade min text, som jag själv blev väldigt nöjd med till Malin som jag intervjuade och hon sa att hon markerat med gul text på de bitar som hon inte tyckte så mycket om.. Vilket var i princip hela jävla artikeln.. Det känns verkligen inte kul, men jag antar att man inte alltid kan lyckas, eller så är hon bara jävligt kräsen.

I'm going home.

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det var en helt okej dag idag. Vi tittade på en dokumentär om det hemska folkmordet i Rwanda på historia och vi diskuterade litegrann, ska även lämna in ett arbete om något folkmord innan jag åker utomlands. Sen så hade vi textkommunikation. Jag och Jonna var en sväng på biblioteket men vi gick lika snabbt som vi kom dit. Vi pratade lite om högskoleuppgiften vi ska göra och så fikade vi med grafarna. En helt okej dag med andra ord. Nu ska jag fixa lite med bloggen, tror jag och sen ska jag nog börja läsa min andra bok av tre :)

Anna-Karin! Se till att du börjar må lite bättre nu så att vi får ses på lördag <3

Panic.

Fy fan vad jag är trött idag alltså.. blä.

Dagens låt.

Sarah Mclachlan - Answer
Den här låten är så otroligt vacker, någon som har sett filmen i videon btw?



Humm..

Statistiken på bloggen visar 30 unika besökare idag medan susnet.se visar 22? Jag undrar vilket som stämmer. Förmodligen blogg.se's eftersom deras statistik är inbyggd i bloggen liksom, men vem fan vet :) Men lite nyfiken det är jag faktiskt.

Skippade semlan.

Yes det gjorde jag. Jag blev så inne i Orgasmboken (som jag förövrigt har läst ut nu) att jag glömde bort den där semlan, så när jag väl var klar var jag inte ett dugg sugen på det, utan på macka med prickig korv och paprika + kärlekste då såklart :) Mums är det!

Visste ni förresten att en orgasm är bättre än alla andra tusen miljarder olika sömntabletter? Och att en orgasm lindrar smärta och värk. Dessutom blir man snyggare! Man får slätare hy och naturligt rosiga kinder. SÅ ONANERA MERA!

I didn't need the pain.

Hemkommen från Carro för ett tag sedan, stackaren hade opererat bort en visdomstand och har verkligen ont nu, jag hoppas att det går över! Förövrigt så var hennes lägenhet mysig och bra, hade själv kunnat bo där OM det hade funnits ett större kök :P jag har blivit så bortskämd när det gäller det.

Är förresten grymt trött på min bloggdesign, kan inte hitta något som jag tycker om till 100, det är verkligen lönlöst. Har suttit och tittat runt på lite olika bloggar för att få lite inspiration men icke. Jag antar att jag får dras med det gula ett tag till. Nu ska jag fixa en kopp te och äta semla. Det där med att vara nyttig gick käpprätt åt helvete :) haha! Men va fan, jag är singel och letar inte efter någon ny, så då är det bara jag själv och mina vänner som behöver dras med allt överflödigt fett och vi är ju ändå vana :D

Jag längtar till fredag!

Orka med rubriker hela tiden.

Ska ner på stan nu och träffa Carro, sen åker vi nog hem till henne! Hörs senare.

Orgasmboken!

Yes, det är vad som trillade ner i min brevlåda tillsammans med två andra böcker. GUD VAD HON ÄR SNUSKIG! Tänker ni säkert nu. Spela roll vad ni tycker, jag tyckte att det kunde vara intressant att få ca 250 tips om hur man gör en orgasm ännu bättre, töhö! Onanera mera för fan, haha! Anyways.. Två andra böcker också. Ego Girl och Äcklig - En sann berättelse om en mors grymhet. Jag kan knappt vänta tills jag börjar läsa den boken, den verkar vara hur hemsk som helst!

"Du är en äcklig hora. En äcklig , äcklig hora, sa mamma och dunkade mitt huvud mot dörren".

Hm. Jag tänkte att jag skulle sätta mig med en kopp te och börja läsa litegrann faktiskt. Vilken bok har jag ännu inte bestämt eftersom jag verkligen vill läsa alla tre på en gång, men det lutar åt Ego Girl faktiskt. Mer Carolina Gynning åt folket! Sen ska jag laga blomkål&broccoligratäng. Sen får vi se vad som händer. Annars idag så har jag varit i skolan ett par timmar. Sedan gick jag, Hanna och Linda på stan en stund. Köpte strumpbyxor och ett nytt bhset, skitporrigt! Fråga Hanna, nu mera kallas jag "Pornoqueen89" hahaha! (internskämt). Ciao!

Carolina Gynning.

Okej, jag måste erkänna att sångkarriären kanske inte var Carolinas starka sida. För mycket Nanne Grönvall för min del. Men ack så skön hon är Carolina! Godnatt och sov gott.

Next episode.

Det är alltid lika skönt att ta ett varmt bad och bara vara. Jag har sen dess hunnit äta en macka och en kopp med te. Sitter och tittar på Sista chansen: 500-kilos kliniken. Det är verkligen sjukt hur tjocka människor det finns och här sitter jag och klagar dag ut och dag in på mina 93kg. Jag vet, det är inte bra att väga så pass heller, men jag väger åtminstone inte 500kg. Anyways.. Ska titta på I huvudet på Gynning kl 21 tror jag och sedan ska jag sova, försöka i alla fall. Jag kan verkligen inte somna om kvällarna längre, tack vare den där jävla fittbranden. Jag vågar inte, kan inte och jag avskyr det. Jag hoppas verkligen att jag kommer över det.

Scream for me bitch!

Jag blev inspirerad av Cärro, så nu ska jag också ta ett varmt bad :)

Blogghumöret är borta.

Ni får ursäkta för dålig uppdatering här på bloggen, jag känner inte för det helt enkelt.

Curly Sue.

Jahopp, ännu en meningslös dag i skolan. Det enda vettiga jag har gjorde idag var att städa mitt skåp, det behövdes verkligen! Så nu är det fint och rent igen :) Jag har varit och skicka tillbaka mitt paket till CDON.se, hoppas nu att det inte blir några problem med den saken, det orkar jag inte med. Handlade även lite smått och gott till middagen idag, yes indeed. Nu ska jag fixa lite i lägenheten.

Har ni ätit några semlor btw? Semladagen idag ju :D

Dobido.

Nu ska jag ta en dusch :)

GI.

Från och med idag tänker jag köra på GI i alla fall tills jag åker till Brasilien. Så fram tills dess ska jag vara noga. Ska sätta mig och skriva en matsedel för veckan, men först ska jag se vad som finns i min lilla frys! Sen efter maten ska jag nog räkna lite matte!! Ciao :)

Yohanna är ett mattegeni!

Yes indeed :D Och det vet alla som var på vår första mattelektion idag, haha!

Det var rätt segt att stiga upp idag. Kunde inte somna på länge igår kväll, så det blev rätt sent innan jag somnade. Väl i skolan var första lektionen inställd och verkligen inte av en bra orsak, det är hemskt, men även privat så jag går inte in på det här. Vi hade text och bild samt matte.

Jag fyndade ett par partyskor för 50;- nypris 340;- så det var ett riktigt kap! Dom är superlila/metallic (: Skithärliga! Jag lär få skoskav, men vill man vara fin får man lida pin (: Efter matten gick jag, Carro och Yohanna till donken och svullade en stund, sedan bar det av hem och nu sitter jag här och småtittar på Simpsons. Jag hade tänkt packa upp alla väskor och påsar så att det inte ser ut som fan här i lägenheten. Sen ska jag nog duscha, laga mat och sedan får vi se. Det var förövrigt mycket trevligt att återse mina sötnosar, jag längtar till fredag, då jävlar!

Home.

Hemma i Falun nu. Resan gick bra.

Jag har aldrig sett så här mycket snö den här vintern, jösses säger jag bara! Nu ska jag nog packa upp litegrann innan jag går och lägger mig, eller så fastnar jag här. Who knows (: Är i alla fall inte så sugen på skolan imorgon.

Så jävla trött.

Det är vad jag är, trött. Jag har sovit bra inatt, kanske lite för bra för jag är väldigt seg nu måste jag erkänna. Dessutom svider mina ögon och huvudet känns tungt. Euhm. Vi åker härifrån senare i eftermiddag/kväll. Lite tråkigt att inte få njuta av att komma hem innan skolan början, men jag ska vara glad att pappa vill köra mig I guess. Jag orkar inte ens skriva någonting vettigt just nu. Ciao!

Don't you cry.

Dagen börjar lida mot sitt slut. Jag har kollat på Harry Potter och tagit det lugnt. Senare under morgondagen kör pappa hem mig till Falun. Hade gärna kommit iväg tidigare men det får bli så här nu. På måndag börjar skolan igen, känner mig väl inte riktigt pigg på det men det ska bli kul att få träffa alla igen och på fredag ska jag och gänget ut och ha kul, det ser jag fram emot. Euhm.. Det var en lite update :)

Äkta vänner?

När man tror att vissa vänner stannar kvar förevigt och är ärliga, hugger dom en i ryggen och visar att man har så jävla fel. Är du ens värd min vänskap längre?

Update från Rogslösa.

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Det var en bra idé att mellanlanda här innan vi fortsätter till Falun. Kom hem runt 17 igår och var helt slut. Orkade inte göra något utan blåste upp min säng och slöade i den hela kvällen i princip. Orkade inte ens kolla på Let's Dance!! I alla fall. Idag fick jag sova ut och när jag vaknat till bar det av till Linköping med pappa. Vi drog till Forex och växlade lite pengar inför Brasilien. Vi drog även till Akademibokhandeln där jag införskaffade mig ett svensk-portugisiskt lexikon :) Kan nog komma till användning!

Ikväll blir det slappt, ska kolla på Harry Potter som kommer på TV och slöa :) Ciao!

Jävla bensin.

Nu är bensinen snart uppe i 13.60kr/litern. Hur sjukt är inte det? Och nu vill dom höja skatten ytterligare.. Dom vill att vi ska börja åka mer kollektivt så som buss och tåg för att minska utsläppen och så vidare. Jag har ingenting emot att åka kollektivt absolut inte. Men om man ser till det faktum att alla faktiskt inte har den möjligheten som jag har. I Falun går stadsbussarna nästan fyra gånger i timmen, hemma hos mamma och pappa går det ca 4 bussar på hela dagen under veckorna och typ 2 på helgerna. Dom har ingen möjlighet att börja åka buss när det inte går några! Skär ner på stadsbussarna och tillsätt fler bussar på landet, då kanske!

Fy fan vilken natt.

Jag har verkligen inte sovit en blund inatt, jag har bara legat och vänt på mig hela tiden. Stormen var verkligen hur jävla jobbig som helst och det blåser fortfarande. Fy fan säger jag bara. Jag är helt slut och ändå tog jag mig upp och pallrade iväg hit till kontoret, eftersom pappa kommer och hämtar mig om någon timme. SKÖNT! Vi ska en sväng till IKEA också, egentligen orkar jag inte men pappa behövde kika på något där och eftersom han är så otroligt snäll och hämtar hem mig härifrån så står jag ut med det mesta. Min pappa är för bra han <3


RSS 2.0