Dagens låt.

Maskinen - Alla Som Inte Dansar..
SÅ JÄVLA PARTY!



Cause I am fragile.

I've been walking around all day thinking.
I think I have a problem, I think I think too much.
I've been taught to hold back my tears and avoid them.
But you've made pain into something I could touch.

I've been walking around all day laughing.
Think I'd be better off without you here.
And I bet you're sweet and hard to get over.
So I'll cry and people will stop and stare.
Now that's ok, let them stop and stare.


Cause I am fragile.
I am hopeless.
I'm not perfect.
But I am free.


I've been walking around all day waiting.
And waiting is all I seem to do.
Cause I never get it unless I'm fed it.
But this time I'll just have to.
Yeah, this time I'll just have to.

And I'm fragile.
I am hopeless.
I'm not perfect.
But I am free.

Say you're not around, am I finished?
If you're not around that's too bad.
Hope you're safe and sound, not alone now.
Cause you know I believe in you.

I'm still fragile.
I'm still hopeless.

I'm not perfect.
But I am free.


It's a Tensta thing.

Nu har jag tittat klart på The Cave, en väldigt bra film för er som gillar skräck :D Eller, jag vet inte om jag kan kalla det för skräck, men det är något åt det hållet i alla fall :) Jag har även, som ni vet, proppat i mig en massor med onödiga grejor så nu är jag alldeles uppblåst, så nu blir det inget mer sånt på ett tag! Förövrigt så blåser det verkligen orkanvindar ute just nu, det känns som att taket ska lyfta vilken sekund som helst. Storm hos er också?

Jag kanske borde packa nu?

The Cave.

Jag ska som sagt titta på The Cave idag tänkte jag, dessutom har jag precis varit och köpt chips, cola och choklad! Mycket mer onyttigare än så blir det inte, eller jo, pizza också såklart! Haha, men ibland måste man få unna sig, jag har hållt mig borta från onyttigheterna rätt så bra tycker jag, så jag tänker bryta det idag och mysa lite med mig själv, fira att det är sista natten i den här lägenheten :D Vad har ni haft för er idag?

Goda dagars magi.

Hemkommen från stan nu. Med nya hårnålar och två skärp. Ett blåttglittrigt och ett rosa med ett guldigt spänne. Supersöta! Nu ska jag väl slappa en stund och sedan ska jag packa i ordning så att jag har det gjort innan det börjar närma sig kvällen. Funderar även på att titta på The Cave ikväll och käka pizza som jag köpte från Konsum. Jag älskar Dr. Oetkers Mozzarella pizza! Den bör ni smaka om ni inte redan har gjort det, mumma!

Petter - Goda Dagars Magi <3

Du är vad du äter.

Har säsongstart idag!

Annars då? Jo jag sitter och funderar på vad jag ska äta idag och vart någonstans. Det finns så många bra ställen här i Kalmar att man alltid har lika svårt att välja, haha :) Funderar på bakpotatis eller pizza? Jag har varit sugen på pizza jag vet inte hur länge, men bakpotatis skulle inte sitta fel det heller, det åt jag visserligen förra veckan tror jag att det var, men ändå. Ptja, vilket dilemma. Vi får helt enkelt se vad jag är sugen på när jag kommer in till stan :)

Lugnet före stormen.

Det ryktas om att ännu en storm är påväg in över Sverige. Men jag kan inte se ett enda tecken på det, det är så skönt ute och solen lyser, det är verkligen ett riktigt vårväder! Men kanske är det lugnet före stormen? Som man brukar säga.

Godmorgon!

Det var svårt att gå upp imorse, dels för att det blev sent i säng igår kväll och dels för att jag har sovit ganska dåligt. Men det är bara en natt kvar, imorgon kommer pappa äntligen och hämtar mig härifrån. Det ska bli så otroligt kul att få komma hem igen och träffa mina sötnosar :)

Det blir nog en ganska slapp dag idag. Jag har ingenting att göra, kom mest hit för sällskapets skull. Jag sitter hellre här än i lägenheten. Tänkte gå ut och äta idag också, myspys! Dessutom behöver jag köpa nya hårnålar, mina har typ gått sönder allihop, dom där plupparna har lossnat och det gör ont som fan och ens försöka sätta dit dom. Anyways, hoppas att ni har en bra dag :)

Delirious.

Du fattar inte vad du går miste om min vän, han är en toppenkille!

Yks ja ainoo.

Sitter och lyssnar på Elastinen, mycket bra finsk hiphop!

Ska nog gå och lägga mig snart tror jag. Funderar på om jag ska ta mig en liten sovmorgon imorgon. Jag har ändå ingenting speciellt att göra imorgon och jag orkar inte sitta och häcka på kontoret helt i onödan. Jag har bara en minisak att göra och det är att vänta på svar från Malin på Eleraff och se om hon är nöjd med artikeln eller kräver ändringar. Sådant som märks! Något som också märks är om jag tar sovmorgon eller inte!

I need some distraction.

Jahopp. Jag känner verkligen att jag behöver skriva av mig på riktigt, men jag kan inte riktigt få ut det i ord, det är hur frustrerande som helst. Menne, det kommer väl såsmåningom, om inte annat så skriver jag ett långt inlägg som sammanfattar dom här tre veckorna här nere i Kalmar när jag kommer hem till Falun på lördag eller söndag. Har inte riktigt bestämt med pappa hur vi ska göra ännu, vilken dag vi åker och så. Så ja, vi får se hur det blir. Kanske hinner jag sätta ord på allting innan jag åker härifrån, men jag tvekar.

Everyday we struggle just to get by.

Helt plötsligt blev allting så otroligt jobbigt och jag har ingen aning om varför. Jag blev bara ledsen helt plötsligt. Det har inte hänt något och jag har inte tänkt på något speciellt idag och ändå känner jag mig riktigt nere just nu. Det är nog därför bloggen har varit mer eller mindre aktiv idag. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag kanske börjar bli sjuk? Fast jag känner mig inte sjuk, i alla fall inte fysiskt och psykiskt sjuk kan jag väl ändå inte vara, nej. Det kanske bara är mina humörsvängningar som spökar ikväll, vem vet. Jag ville bara uppdatera en kortis, nu vet ni att jag lever.

King.com

Det var ju meningen att jag skulle sätta mig och skriva klart artikeln om Eleraff direkt när jag kom tillbaka därifrån, men så blev det ju inte. Jag käkade lunch och så fastnade jag på King.com och spelade. Det är så typiskt mig. Så nu ska jag bannemig sätta mig och skriva klart artikeln, den ska vara klar innan jag går hem idag. Yes it will.

Apologize.

Nu är jag på kontoret igen. Intervjun gick bra och jag ska sätta mig och skriva ner den på en gång nu så att jag slipper tänka på det mer, imorgon är det nämligen sista dagen för min del den här gången. Känns skönt att få komma hem. Euhm.. Vi hörs :)

Godmorgon.

Hej allihopa! Hoppas att ni har sovit gott :) Det har jag gjort, för första gången har den tunga stenen släppt från mitt bröst och jag behöver inte kippa efter luft när det blir för jobbigt :)

Jag har precis fixat klart det sista, nu ska jag iväg till Eleraff och göra en intervju med en tjej som heter Malin. Hon är egen kvinnlig företagare osådär, så jag ska prata lite med henne om hennes business, haha :D Jag återkommer senare. PUSSPUSS.

Cuz a real man knows a real woman when he sees her.

Behöver jag säga mer?

Du förlorade, förlorade mig.

Jag har just tittat på Sjukhuset, jag tycker verkligen om den serien! Skulle tittat på Gossip Girl eller Bones nu, passa på när han inte är hemma. Men jag tänker hoppa in i duschen istället, så att jag har det gjort, så att det inte blir för sent idag också!

Tick tack.

460;- fattigare är jag nu efter att ha tagit andra och sista sprutan inför Brasilien. Hade väl hellre spenderat nästan 500;- på någonting annat men det var ju nödvändigt och dessutom ska det bli underbart att få åka utomlands igen, så den sprutan gjorde mig absolut ingenting, haha :) Nu ska jag laga till lite kycklingpytt! Har inte ätit någonting idag förrutom pirogen imorse så jag är redigt hungrig. Sen ska jag spela datorspeeel. Fy vilken nörd jag är, det är hemskt, haha!

Film.

Jag är verkligen sugen på att se filmen Juno, är den bra? :)

This song is from me to you.

If you think I look mad today, you should have seen me yesterday.

Nu sitter jag på kontoret. Jag fick inte med mig Nicolas denna gång, han skulle på stan och göra något vid tio så jag hoppas att han kommer hit på en gång efter det. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Mitt planeringsblock var borta nu när jag kom hit och jag har iiiingen aning om vart det kan vara överhuvudtaget. Mjawell, jag får vänta tills Evis kommer, just nu är det bara jag och Madde här. Euhm, strålande väder ute idag också! Sol :) Fast blåsten kunde minska en aning, antar att det är blåsigt när man bor på kusten, haha :) Idag ska jag till sjukhuset också, ska ta min sista vaccinationsspruta innan vi åker till Brasilien, tänk att det bara är typ 2½ vecka kvar!

Gör du så.

Skaffa dig en ny blogg och radera mig ur ditt minne helt och hållet. Jag tänker åtminstone inte göra detsamma, för jag har ingenting att dölja :) Och med dom öh.. visdomsorden x) börjar jag min nya dag. Jag ska gå upp och äta frukost och sedan ska jag dra med mig NICOLAS, ja för det är så han heter. Nu vet ni alla som undrat och varit nyfikna. Min hemska tragiska idiot till husvärd heter Nicolas. Jag känner att jag kan berätta det nu, han läser inte min blogg i alla fall. Anyways, jag ska dra med mig honom till arbetet. Jag borde duscha, har skit fett hår. Men, jag hinner nog inte det nu så det får bli en knut idag också. Tack och hej!

That's just the way we get by.

Tror minsann att det är dags att gå och lägga sig nu och bara glömma. Goodnight :)

Dagens låt.

Whitesnake - Here I Go Again
This is for a new beginning.



Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Här sitter jag och jämrar mig över att killen jag fortfarande älskar inte älskar mig längre. Egentligen borde jag skämmas, för det finns så mycket värre saker här i världen så som svält, krig och sjukdomar etc. Jag borde skatta mig lycklig för det jag har istället för att klaga på det jag inte har. Jag tycker inte om människor som sitter och tycker synd om sig själva dag ut och dag in och så kommer jag på mig själv sitta och göra likadant! Det är slut på det nu. Jag tänker inte jämra mera. Nu tänker jag gå vidare, bli en glad människa igen och njuta av livet för man vet aldrig när man lever sin sista dag och inte fan tänker jag spendera mina dagar genom att tycka synd om mig själv för att min kärlek krossades i flera tusen bitar. Nej nej, jag tar nya tag och försöker igen. Samma Zandra, fast en glad Zandra :)

Love still hurts.

Yes indeed. Jag vill hitta mig själv.

Nu ska jag nog sätta mig och spela lite Sims tror jag. Det var evigheter sen och jag behöver fördriva tiden med någonting. Pluggandet gick som ni märker inget vidare. Euhm. See you later.

Efter stormen.

Efter all förbannelse och ilska så har jag nu lugnat ner mig en aning. Lagade precis ihop en jättegod pasta med creme fraiche, paprika, dillkrydda, majs och tärnad bacon. Mums blev det! Min nya delikatess :] höhö! Nu ska jag inte göra så speciellt mycket. Jag ska försöka få igång fantasin så att jag kan påbörja nästa arbete i Medieproduktion B. Vi får se hur det går. Pusshej.

Hugg ner mig bara, gör det för fan!

Det kom som en chock. En jävla chock och nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Fy fan för dig. Jag tror fan att jag aldrig mer vill se dig igen. Du kan ju gå och.. Just go. DU borde ha vetat bättre än att göra som du gjorde. Hör inte av dig igen.

Duka.se

Jag satt och tittade igenom Dukas sortiment på deras hemsida. Hittade lite fint :)

LyktaMuggGlasBlå

Everything's almost fine.

Time for lunch och gissa vad? Nudlar, igen. Haha. Det är tur att jag äskar nudlar så mycket att jag skulle kunna äta det varje dag nästan! Höhö. Jag är jäkligt frusen idag, speciellt mina händer. Men med lite varma nudlar ska det förhoppningsvis bli lite bättre. Ciao!

Jävla fucking to do list.

Jag har en jävla massor att hinna få klart innan fredag. Helst innan torsdag. Hur ska jag hinna?

Jag måste bli klar med golfen. Som jag småstartat med lite idag.
Jag måste boka tid med Sportfiskecenter, intervjua och skriva klart.
Jag ska till Eleraff och intervjua, skriva klart artikel.


Suck, jag vet inte hur jag ska hinna med allt alltså och det är vid såna här tillfällen jag börjar tveka på om journalistyrket passar mig så bra. Jag är inte duktig på att hantera stress och det känns som att jag har tagit på mig för mycket. Men samtidigt vill jag inte svika tidningen genom att INTE göra mitt jobb. Gosh, vi får se hur det går med allting. Innan fredag.. suck.

The importance of being idle.

Dagens humör: Helt okej än så länge.
Dagens borde: Påbörja golfartikeln.
Dagens frisyr: Uppsatt i knut. Jag orkade inte tvätta håret.
Dagens klädsel: Lång blå tröjklänning samt svarta strumpbyxor.
Dagens planer: Inga ännu, vad jag vet. Jobba.
Dagens materiella vill ha: Nya prylar till lägenheten!
Dagens längtan: HEMLÄNGTAN!
Dagens fundering: Ingen än så länge, rätt tidigt på dagen för funderingar.
Dagens beroende: Färska hallon&blåbär med vaniljyoghurt <3
Dagens tråkigaste: Det vet jag inte ännu.
Dagens personer: Det vet jag inte heller ännu.
Dagens irritation: Min husvärd, som alltid dessa tre veckor.
Dagens låt: Sarah Mclachlan - Answer

Det handlar om att ta sig vidare.

Idag var det lätt att vakna konstigt nog. Men jag har sovit väldigt bra inatt, dessutom har jag drömt en massa bra inatt igen :) Så den här nattens sömn var skön, nu hoppas vi att resten av dagen går lika lätt. Euhm.. Han är halvvaken och det första han sa imorse var att han mådde så jävla dåligt, är jag förvånad? Nej. Men vi ska i alla fall gå till tidningen vid halv tio ungefär. Vet inte riktigt vad som händer. Kanske ska ta tag i golfen. Yes. Nu ska jag lägga in lite musik på mp3n. Vad ska ni göra idag? :)

Kissnödig!

Jag är extremt kissnödig och han har nog däckat där inne.. Jävla skit.

Filmmys.

Nu ska jag fixa lite hallon och blåbär med vaniljyoghurt och sen ska jag titta på Pan's Labyrinth eftersom jag inte hann att sen den igår. Godnatt och vi ses imorgon! Puss.

Äckliga människa.

Och nu ligger han och spyr på toaletten.. Han har nog inget vett trots allt.

Stand Up Comedy - Björn Johansson.

Jag var ju på Stand Up Comedy igår kväll och då var Björn Johansson på plats. Här är ett videoklipp när han immiterar Göran Persson. Hur skön kille som helst! Ska jag göra något roligt för mina vänner någon gång ska jag definitivt boka in honom!



Tragiskt liv.

Jag undrar hur många gånger jag har nämnt hur tragiskt liv min husvärd har. Nu kom han hem, en söndag kväll aspackad och han ska upp och jobba imorgon, eftersom jag ska släpa med honom till tidningen. Snart kommer han väl börja jämra sig över hur dåligt han mår o.s.v. Men jag tycker inte synd om honom för fem öre. Det är självförvållat och han är stor nog att kunna dra slutsatser. Yes indeed. Idiot är vad han är oss emellan (:

KATE NASH!

Hon gör så otroligt bra musik, jag tycker verkligen ni borde lyssna på henne! Dessutom är hon ju för jävla söt den tjejen :) Man blir glad av att lyssna på henne och man blir glad av att se henne, bättre blir det nog inte :) Ni kan lyssna på hennes låt "Foundations" här.

Kate Nash

Jävla karl.

Jag bestämmer inte över honom, jag vet det. Men i förrgår bestämde dom (han och hans chefer) att han skulle ta tag i sitt liv och börja fixa upp det. Dom bestämde att jag skulle dra med honom imorgon så att han var på plats på kontoret kl 10.00. Great tänkte jag, då slipper han ligga inne och tycka synd om sig själv hela jävla tiden. Idag kom han in och sa att han skulle iväg och fika med en polare, okej sure. Nu har han varit borta sen kl 15.00 och jag kan nästan garantera att dom fastnade på O'learys eller Harrys, typiska jävla karl! Men jag har fått lovord att göra vad jag vill bara jag får med honom imorgon om jag så måste använda mig av en hink med is! Jävla män..

Dagens låt.

Elastinen - Kuume
Jag är tacksam för att Josephine introducerade mig för denna finska karl :D



Where are you?

Recensionen klar! Gud så jag känner mig produktiv just nu, dock har jag inte så mycket mer att göra :O Så nu måste jag helt enkelt slappa litegrann :] haha.

I here you calling.

Har precis smällt i mig klyftpotatis och bearnaisesås, sen tittade jag på lite av I huvudet på Carolina Gynning. Jag diggar verkligen det programmet och jag diggar Carolina! Nu ska jag sätta mig och skriva den där recensionen så att jag har det klart, sen ska jag ta det lugnt :)

I've been asleep.

Jag har köpt hem klyftpotatis och bearnaisesås! MUMS säger jag bara :D höhö, det ska bli gott :)

Vill ha!

Dessa fina armband finns på Accessora.se och kostar 395;-/st. Rätt mycket pengar för en fattiglapp som jag men jag skulle väääldigt gärna vilja ha ett sånt armband, som finns i flera söta färger! Visst är dom söta? :)

Armband

Dumdidum.

Jag är väääldigt sugen på nudlar. Så jag tror minsann att jag ska klä på mig lite kläder och springa ner och köpa det lite senare faktiskt :) Orkar inte stressa och så nu. Sen ska jag väl sätta mig ner och skriva recensionen om igårkväll också, det ska bli kul! Euhm. Sen så händer det väl inte så mycket mer idag :) Vad händer för er och hur har er helg varit? :)

Life is a bitch, then you die.

Hej allihopa! Vaknade för ett tag sedan, var skönt att sova länge idag med, fast inatt har jag inte sovit så bra, har varit orolig över något känns det som. Theo och hans kära bror kom hem runt halv 3 inatt och jag trodde att dom hade tagit med sig partyt hem, dom förde ett sånt liv så det var inte klokt. Men det vara bara dom och efter ett tag tystnade det och jag kunde somna om. Sen har jag vaknat titt som tätt av att dom varit uppe och pysslat. Theo åkte hem nu så han har donat massor nu mitt på dagen. Jag undrar hur många dagar det är så här fint, jag sätter en tia på att det börjar se stökigt ut igen på tisdag/onsdag!

Godnatt Sverige.

Nu går jag och lägger mig. Känner att jag behöver det trots att jag sov så länge idag och jag kommer säkert sova lika länge imorgon om ingenting stör mig. Euhm. Godnatt kära läsare, vi hörs imorgon :) PUSS <3

Språkpolis.

Jag vet inte hur det är för er del, men för min del som snart har läst textkommunikation i två år så är det väldigt frustrerande med människor som inte använder så kallade "korrekt svenska". Jag kan verkligen bli irriterad på människor som skriver "lixom", "oxå" och "mej/dej" ungefär. Vadå, petitesser tänker ni, men det gör inte jag. I snart två år har jag fått lära mig hur det ska vara och inte vara när det gäller det svenska språket. Jag har kämpat med att lära mig när det ska vara de och dem och det jag kan erkänna redan nu, det suger jag fortfarande ofantligt mycket på, men jag vet ändå att man ska skriva liksom, också och mig/dig. Jag vet inte om det är av okunnighet eller ren lathet, men jag gissar på det sistnämnda och skulle jag fråga någon skulle dem säkert svara att det går snabbare att skriva oxå istället för också. Sen är det ju deras eget problem när de väljer att använda icke existerande ord och att det är jävligt störande.

 

Förkortningar är jag också jävligt less på och jag använder mig sällan av dem (men! det händer). Jag har kommit över det stadiet då man skrev "Hur e d", "D e bra", "Vg" och "Sj". Ni förstår kanske vart jag vill komma. Jag förstår om man inte orkar ta sitt arslet ur stolen och gå och gymma varenda dag, men är det så jävla jobbigt att skriva korrekt? Ni sitter säkert och tänker "Fy fan vad larvigt att skriva så där" men faktum är att människor i min ålder fortfarande skriver så. Yes, it's true. Jag kanske är ensam om det men jag tycker att personer i min ålder borde kunna skilja på rätt och fel.


Dagens låt.

Imogen Heap - Speeding Cars
Underbar låt, underbara vänner, underbara allt :)



En rolig kväll.

Nyss hemkommen från Pipes Of Scotland där jag har varit på Stand Up Comedy. Kvällen till ära fanns tre komiker på plats. David Waldfogel, Björn Johansson och Nicklas Perslow. Riktigt härliga killar måste jag säga och jag hade jättekul hela tiden :) Imorgon ska jag skriva ihop en recension om kvällen, ikväll orkar jag helt enkelt inte. Nu ska jag slappaaaa :D Ha en fortsatt bra kväll.

Stand Up

You can't touch me.

Recensionen klar, maten avklarad och nu väntar duschen. Det ska bli rätt kul faktiskt och dessutom är jag så glad, lägenheten är så REN, tack vare hans bror Theo, han är ändå en redig karl han Theo :D haha. Duschen nu, ciao!

Det var det.

Så mycket för min slappa kväll. Ska iväg idag också. På Standup Comedy, ska visserligen bli kul men jag hade gärna varit hemma och slappat. Nu måste jag slänga i mig maten och så måste jag skriva ihop en recension på gårdagens spelning innan åtta ikväll. GREAT!

Storm.

Det verkligen stormar här. Vinden tjuter, regnet öser ner blandat med snö då och då. Inget trevligt väder direkt. Tur att jag bara ska vara hemma ikväll :) Utan grabbarna, eller jag vet inte om Theo ska vara hemma, men jag tror inte det. Han skulle träffa någon kompis tror jag. Så jag ska i alla fall käka pizza, kolla på Pans Labyrint och käka ostkrokar också :) MUMS! Ciao bello :)

Jag har inte haft så kul på länge!

Okej. Igår blev allt annat än tråkig. Dennis ringde mig och frågade om jag ville följa med honom ut och jobba natt. Vilket innebar att dra runt på uteställen här i Kalmar och fotografera mingelbilder till Kalmarcity.se och det ville jag givetvis, hemma ville jag inte vara.

Vi drog först till O'learys där dom hade invigning. Dom hade tydligen renoverat och så, jag som aldrig varit där såg ju givetvis ingen skillnad men det var trevligt. Vi åt buffé och träffade en massor med folk. Vi drog därifrån rätt tidigt dock, runt åtta kanske.

Vidare mot Harrys där det i princip bara var människor över 30, inte så kul för mig kanske men det var bara att hänga på och se glad ut. Grabbarna grus tog ett par öl och jag gick runt och tog mina allra första mingelbilder! Jag hoppas att några går att använda i alla fall :) På Harrys var vi till ungefär kl 22.00 sen drog vi till O'learys ännu en gång. Där var vi bara i 30 minuter sen drog vi vidare till kvällens höjdpunkt!

PALACE!
Första gången jag var där och jag är glad att jag slapp betala 185;- haha. Väl på plats var det dags för spelning med ingen mindre än Mange Schmidt och Thomas Rusiak :D Det var nog hur coolt som helst och jag fick äran att gå framför stängslet och fotografera, jag tror till och med att jag fick in ett par bra bilder! Dom får jag se på måndag och det får även ni :) Jag ska även skriva en recension på det hela på måndag, det ser jag fram emot! Vid 01.00 någon gång drog vi in till stan igen.

Där väntade baren The Rock! Hur jävla ballt som helst, en rockbar för er som inte hängde med :) Alla människor var hur härliga som helst, som hårddrockare är när dom är fulla haha! :) Vi tog lite mingelbilder, träffade härligt folk innan vi begav oss till nattklubben bredvid.

Ernesto In Table. Ännu en nattklubb, ägd av ett par italienare. En helt okej nattklubb för den som gillar techno och sånt. En version av Palace fast äldre människor. Där träffade vi Jonny! Han jobbade på tidningen förut och var en av dom snällaste på kontoret, han slutade dock. Kul att träffa honom :) Euhm.. Vi pendlade mellan Ernesto och The Rock och när dom stängde vid 02.00 så började folket dra sig tillbaka medan vi satt kvar och väntade på en anställd.

Jag var hemma vid 03.00 någongång och stupade i sängen av ren utmattning. Jag måste erkänna att bättre guidetur inom Kalmars uteställen kunde jag väl inte direkt ha fått någon annanstans? Det var trevligt i alla fall och det här var nog den roligaste kvällen sen jag kom hit, det tackar jag för även om jag är jävligt seg idag. Men det var det värt!



Jävla skit...

Evis ringde precis och Madde har blivit sjuk, så jag ska inte dit ikväll. Det innebär att jag blir själv här. Eller själv blir jag nog inte heller.. Eftersom hans familj är här. Suck.. Jag som längtade efter att komma härifrån, jag som verkligen behövde komma härifrån.. Kill me, save me? :)

Musiktips?

Jag behöver ny musik att lyssna på, har ni några förslag?

Inte nog med en.

Inte nog med att han dricker rätt mycket och festar o.s.v. Hela hans familj verkar vara glada i alkohol. Hela kylskåpet är fullt med öl nu och dom har redan öppnat två flaskor vin. Jag är väldigt tacksam för att jag ska vara hos Evis nästan hela kvällen! Yes I am. Tvätten gick bra, så nu har jag rena kläder igen <3

Yes!

Håller på och tvätta lite nu. Måste sitta och hålla koll lite eftersom han inte gav mig nyckeln till låset. Så det är olåst där, vill ju inte att mina kläder blir stulna! Hans mamma och bror är här nu också förresten, dom kommer och tömmer lägenheten litegrann och städar. Blir det kanske lite städat här, finally! Hörs sen.

Shopaholic?

Idag gjorde jag ett mycket bra fynd på Glitter! Tre par örhängen för 40;- det ni! Allt hade kostat 160;- om det inte hade varit 75% rea på skiten :) Så nu är jag lycklig! Dessutom vet jag att om Hanna inte har såna redan så kommer hon bli avis för hon är typ sjukt galen i flamingos ;D hah!

33 22 11

When you're gone.

I always needed time on my own.
I never thought I'd need you there when I cried.
And the days feel like years when I'm alone.
And the bed where you lie,
is made up on your side.

When you walk away.
I count the steps that you take.

Do you see how much I need you right now?

When you're gone.
The pieces of my heart,
are missing you.
When you're gone.
The face I came to know,
is missing too.
When you're gone.
The words I need to hear,
to always get me through the day.

And make it okay.
I miss you.

I've never felt this way before.
Everything that I do,
reminds me of you.

And the clothes you left,
they lie on the floor.
And they smell just like you.
I love the things that you do.

When you walk away.
I count the steps that you take.
Do you see how much I need you right now?

When you're gone.
The pieces of my heart,
are missing you.
When you're gone.
The face I came to know,
is missing too.
When you're gone.
The words I need to hear,
to always get me through the day.
And make it ok.
I miss you.

We were made for each other .
Out here forever.
I know we were.
Yeah, yeah..

And all I ever wanted was for you to know,
everything I do I give my heart and soul.
I can hardly breathe I need to feel you here with me.

 

When you're gone.
The pieces of my heart,
are missing you.
When you're gone.
The face I came to know,
is missing too.
When you're gone.
The words I need to hear,
to always get me through the day.
And make it ok.
I miss you.

I know, that you'll never be the same again

Jag skulle vilja skriva ett låååångt inlägg om vad jag tycker, tänker och känner just nu. Men samtidigt så känner jag att jag inte klarar av det. Jag känner mig för svag för att orka ta itu med saker och ting. Så fram tills jag inte känner så längre tänker jag blockera allting och låta det vara. Jag behöver komma bort från Kalmar först och främst, sen bort från Sverige. Efter det, då kanske. Då kanske jag orkar. Tills dess får jag låtsas att må bra. Lura mig själv ett tag.

Förändringar.

Efter att jag har varit i Brasilien ska jag beställa tid hos frissan hade jag tänkt mig. Då blir det en sån här lugg, samt färg + slingor, tror jag :) Vad tycks? Skulle det vara något för mig?

Lugg

I can't get away.

Nu ska jag äta vindruvor :D MUMS!

Depressioner.

Våra liv är fyllda med olika känslor och tankar. Vi mår dåligt vissa dagar och vi mår bättre andra. Ibland känner vi för att skratta, ibland vill vi skrika. En del döljer känslorna och en del visar dem öppet. Det går i perioder och någonting som är vanligt hos oss människor är depressioner. En tid då man känner sig ovanligt nedstämd och ensam. Då man känner att man är minst i världen och att man kanske inte ens har något värde ? varför finns jag?


Enligt statistik visar det att varannan kvinna och var fjärde man någon gång under sitt liv drabbas av en depression. Att vara nedstämd och ledsen är någonting som tillhör våra liv. Depressioner tillhör en av vår tids folksjukdomar och att drabbas av en depression är absolut ingen dans på rosor. Stegen är oerhört svåra och taggarna sticker oss om och om igen.

 

Depressioner är inte detsamma som nedstämdhet även fastän man skulle kunna tro att det är samma sak. Depressioner pågår under en längre tid. Flera symtom som skall överensstämma med hur man känner sig ? under lång tid. En depression gör så att man inte orkar göra någonting ? allt känns meningslöst och man orkar inte lägga ner tid på att göra någonting som i slutändan inte blir bra i alla fall. Man kan tappa aptiten och man sover sämre om nätterna.

 

En depression handlar mycket om självkänsla och självkritik. Allting man går igenom handskas med självkritik och man känner sig dålig. Det är jobbigt och svårt att ta sig igenom dagarna. Man känner sig betydelselös av sin omgivning och man önskar ibland att man inte stigit ur sängen vissa morgnar.

 

Depressioner finns i olika former. Man kan lida av höstdepressioner och man kan lida av melankoli (en sorts fördjupning av symptomen depression). Årstidsbundna depressioner är vanligare hos människor än melankoli som bara drabbar en del utav oss. Årstidsbundna depressioner har oftast med hur ljussättningen är om året. På sommaren då det är ljus länge och solen skiner och värmer är det ovanligare med depressioner än vad det är när vintern närmar sig och det blir mörkare tidigare om dagarna och när det blir kallt. Det sägs att vi människor behöver tio minuters solljus/dag för att inte bli deprimerade/nedstämda.

 

Drabbas man av en depression börjar även hjärnan att påverkas. Man presterar sämre på arbetet och man får svårare att koncentrera sig under en längre tid. Signalsubstanserna i hjärnan påverkas också och det i sig kan drabba ? sömn, aptit, tankeverksamheten och sexualiteten.


Ett utdrag av mitt arbetet i Psykologi B.

Ännu en liten lista :)

RANDOM

Namn: Zandra
Piercingar: Nej, men det skulle inte sitta fel med en.
Tatueringar: Nopes, tror inte att det blir någon heller?
Längd: 168cm.
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Brunt med en touch av rött (:
Fräknar: Nixpix.
Vikt: Runt 90kg. Yes, vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? ;) haha!
Motto: Ha mod att vara dig själv och tappa inte modet för att du är den du är.

Kär? Nej.
Önskar du att du bodde någon annan stans? Yes I do.
Tänker du på självmord? Ska du?
Tycker du att du är attraktiv? Not really.
Dricker du? Ibland.
Använder du droger? Absolut inte!
Röker du? Nej, dom som röker är dumma :(
Vilket schampo använder du? Öh, Head&Shoulders för torr hårbotten ^___^
Vilken parfym använder du? Nina Ricci & Puma Jamaica.
Vad är du rädd för? MYROR!
Gillar du att tvätta? Ibland faktiskt, men inte särskilt ofta.
Gillar du berg och dalbanor? JAG ÄLSKAR BERG & DALBANOR! :D
Pålägg som gäller: Skinka, tomat :D
Dagens dryck: Mjölk.

SENASTE

Filmen du hyrde? Jösses! Det minns jag inte :|
Filmen du köpte? The Ninth Gate bland annat.
Låten du hörde: Britney Spears - Piece of Me.
Låten du laddade ner? Flipsyde - Trumpets.
Personen du ringde? Mamma.
Personen som ringde dig? Mamma :P
TV-program du såg? Pokerfejs.
Person du tänkte på? Mig själv? :D Näevars, ingen typ.
Boken du läste? Privat Mejlkorrespondens av Alex Schulman och Carolina Gynning.
Personen du fick e-mail av? Bilddagboken.
Personen du fick brev av? Jag får aldrig brev :(
Personen du fick sms av? Linda :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Ett par veckor sedan.
Saken du köpte? Vitt skärp från H&M.

FÖR ELLER EMOT


Långdistansförhållanden? För.
Utnyttja någon? EMOT!
Självmord? Emot.
Ungdomar som röker? Deras beslut givetvis, men jag är emot rökning.
Använda droger? Emot.
Sex före äktenskapet? För.
Köra onyktert? Emot.
Förhållanden? För.

FAVORIT


Mat: Pasta, kyckling.
Låt: Just nu är det Trumpets med Flipsyde :)
Sak att göra: Kramas och pussas :D
Sport: Simnin är kul.
Dryck: Jos, Te.
Kläder: Myskläder!
Film: Alla Harry Potter filmerna <3
Bil: Chrysler PT Crusier.
Serie: Kyle XY, Grey's Anatomy.

HAR DU NÅGONSIN

Gråtit över en pojke? Tyvärr.
Gråtit över en flicka? Tror inte det, men jag minns inte så bra!
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Nej.
Blivit arresterad? Nej :]
Träffat någon från internet IRL? Yes I have.

ANTAL

Gånger du vart kär? Två gånger, på riktigt liksom.
Gånger ditt hjärta brustit? Två.
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen gång tror jag?
Tjejer du kysst? Många, mina vänner förtjänar kyssar :D
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ett par, men dom är få.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? För många :P
Ärr du har på kroppen? Öh, rätt många. Typ 24st på högerbenet efter operationen iallafall.

SLUTLIGEN


Vad har du gjort idag? Jobbat och slappat galet.
Var det kul? Inte direkt :(
Brukar du svära mycket? Nej för helvete :)
När stiger du upp på morgonen? Just nu under APUN kl 8.30
Gillar du att slåss? Men sluta :(
Vad har du på dig? Gråa mysbyxor, svart linne, vitt skärp och marinblå cardigan.
Vad ska du göra ikväll? Sova :]
Vad är du allergisk mot? Pollen.
Var har du ont? Magen :(
Använder du hårspray? Väldigt sällan, men det händer.
Kan du stå på händer? Nej, kan du? :)
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström.
Salt eller socker? Salt!
Gillar du ketchup? Jag älskar ketchup :]
Är du glad nu? Lite kanske.
Var du glad igår? Euhm, tror inte det. Var rätt trött igår.
Vad dansar du till? ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄKTSMÄN! Så det så.
Stockholm är? För jävla stort.
Göteborg är? Läs ovan.
Kan du sjunga? Nopes, det tycker jag nog inte.
Spaghetti eller makaroner? Makaronisar!
Land du vill besöka? Brasilien!!

Högskoleprovet.

Jag gjorde precis ett gammalt högskoleprov på Internet och jag kan ju inte säga mer än att jag verkligen sög på det. Så nu gäller det att jag får riktigt bra slutbetyg, för jag tänker fan inte göra högskoleprovet. Inte den här gången i alla fall, nopes.

Sitter och lyssnar på My Cool just nu, den är så himla bra! Man blir dessutom glad av den :) Och det är alltid ett plus när man lyssnar på musik. Euhm. Hade inte så mycket mer att tillägga, bye!

Dagens låt.

Kaija Koo - Tinakenkätyttö
Min favoritlåt när jag var liten, haha. Är man finsk så är man! :D



Katt eller hund?

Jag har länge velat fram och tillbaka över om jag ska skaffa hund eller katt. Det har alltid pendlat mellan att skaffa en perserkatt eller en liten fralla till hund. Jag är så sugen på båda! Men just nu överväger jag att skaffa en fralla faktiskt, dom är så himla underbart söta! Menne, vi får se. Jag måste först och främst ha råd och tid, det är viktigast! Är du katt eller hundmänniska? :)

I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous.

Den här veckan har gått så jävla fort fastän den har varit hur seg som helst, jag fattar verkligen inte :O Imorgon är det redan fredag liksom. Men men, bara lite mer än en vecka innan jag får åka hem till Falun, som jag längtar härifrån! Det har inte varit så produktivt den här gången, jag kommer att ha ca fem artiklar i nästa nummer och det är kul, men det har inte varit så mycket att göra eftersom det mesta av jobbet gjordes under förra perioden när jag var här. Men men! Imorgon ska jag hjälpa till och städa på kontoret, sen ska jag tvätta och på kvällen ska jag hem till Evis och kolla på Let's Dance, det ska bli kul! Ciao!

Bloggtips!

Grymt sköna killar i detta hav av tjejbloggerskor! Ingen kan undgå att småfnissa och le när man läser den här bloggen, så härligt underhållande så det finns inte! :) Ni bör läsa den!

Äntligen något roligt!

Äntligen fick jag något roligt att skriva om. Nämligen barnkläder! Ska till Eleraff nu efter jobbet och boka tid för en intervju. Fun fun!

Nu då?

Nu är jag ensam på kontoret igen och jag har absolut inte gjort någonting alls. Förrutom att jag har läst igenom lite golfuttryck. Jonas har lovat att hjälpa mig med det senare, tack! Nu ska jag nog käka lite noodles!

Godmorgon darlings.

Trött som fan, som vanligt. Eller egentligen är jag inte trött, mera nyvaken och seg. Hade gärna sovit ett par timmar till i alla fall, men nej. Det får vänta tills helgen kommer. Vi får se om det blir ännu en värdelös dag idag på tidningen. Man kan ju hoppas att någonting händer åtminstone. Vad nu det kan vara. Antar att jag måste ta tag i den där jävla golfen snart, samt jakt och fiske. BLÄ! Men men, det fixar sig. Nu ska jag klä på mig och äta frukost. Ciao!

Tomorrow can wait.

Nu ska jag fixa mig en tallrik med yoghurt och kiwi, sen ska jag titta på Van Helsing :) Natti!

Can't stop the rain.

How, how am I supposed to feel,
when everything surrounding me?

Is nothing but a fake disguise.
I don't know, I don't know where I belong.
It's time for me to carry on, I'll say goodbye.

 

I can't stop the rain from falling.
I'm drowning in these tears I cry.
Since you left without a warning,
I face the dawn with sleepless eyes.
No I can't go on when clouds,
are pushing down on me boy.


I can't stop,
I can't stop the rain from falling.

So tell me where I went wrong.
I'm stuck inside a dream long gone,
it's hard to reveal the truth.
Your love is nothing but a bitter taste.
It's better if I walk away, away from you.

 

I can't stop the rain from falling.
I'm drowning in these tears I cry.
Since you left without a warning,
I face the dawn with sleepless eyes.

No I can't go on when clouds,
are pushing down on me boy.

I can't stop,
I can't stop the rain from falling.

Middag avklarad.

Se på fan, det blev middag trots allt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag väl typ, titta på film tror jag. Van Helsing kommer på TV idag, får se om jag ser den på TV eller på datorn. Sådant som märks I guess. Bye for now.

Paus.

Hann inte städa inne på badrummet nu, han skulle duscha och efter det ska vi se på film - Old School. Verkar vara rätt rolig, har aldrig sätt den förut och efter att vi har sett den hoppas jag på mat, börjar bli riktigt hungrig nu! Puss :)

Han är död, so what?

FY VILKEN OKÄNSLIG MÄNNISKA! Tänker ni säkert nu. Men det är jag verkligen inte och det vet dom som känner mig. Visst en snubbe är död, en skådespelare, tydligen en bra sådan och han blev bara 28, men va fan? Snälla. Skriver ni om det i eran blogg för att ni tycker om filmerna han är med i eller bara för att ha någonting att skriva om? Jag tror på det sistnämnda, sorry dudes! Jag tror knappast att hans död påverkar er i längden? Tänk på alla hundratusen som dör varje dag? Döden kommer till alla, frågan är bara när och hur. Nu vill jag inte läsa fler bloggar av människor som påstår sig vara ledsna över att han är död, danke. Nu ska jag fortsätta städa.

Dagens låt.

David Guetta - Baby, When The Light
Heter den bara så, eller heter den Baby, When The Lights Go Out? Bra är den i alla fall!


Nu har jag varit riktigt snäll.

Jag har städat i hans kök. Så nu glänser det verkligen, nu återstår det bara och se hur länge det håller sig så fint. Jag tänkte att jag skulle ta itu med det grymt äckliga badrummet också, jag står knappt ut med röran. Sen ska jag hänga upp mina kläder på ett par galgar, det är ett hav med kläder på golvet. Så blir det alltid när allting ligger i en resväska. Euhm, vi ska käka kyckling idag. Det har vi bestämt, så nu får han inte somna och gör han det tänker jag definitivt väcka honom. Jao, det var väl en lite update också :)

En så ovärd dag.

Det är det verkligen. Jag är hur seg som helst och jag hade mer än gärna legat kvar i sängen och sovit ett par timmar till. Men nu går inte det. Känns dock som jag sitter här och bara fördriver tiden och det kan jag ju faktiskt göra i mitt lilla krypin i lägenheten, ellerhur? Vet inte om jag kommer att få någonting gjort idag överhuvudtaget, mer än det jag redan har gjort. Jag har två uppgifter kvar, jakt och fiske samt golf och inget av dessa ämnen intresserar mig speciellt mycket och ändå måste jag sätta mig och skriva, jag måste intervjua och blabla. Ibland är livet bittert. Men som jag sagt någon annan gång. Man kan inte alltid göra sådant som man tycker om på jobbet. Tyvärr. Hm.. Äh.

Fucking Bloons!

Jag kommer så väl ihåg hur beroende Rickard var av det spelet när jag var hos honom sist. Vet inte om han är det längre, men en sak är säker. Nu är det jag som är fast i det, fastän jag sa att det inte var min grej. Jag kan inte säga att det är kul, men det är tidsfördrivande som fan och man blir frustrerad när man inte kommer vidare, så som jag inte gör nu. GAH!

Köttsoppa.

Jag tog mig till affären och nu sitter jag alltså och äter köttsoppa. Kan lova att det inte ser speciellt gott ut. Det ser ut som något katten spytt upp precis, men ack så gott det är! Det är nästan så att jag ska ta en bild på det och lägga upp bara för att äckla er haha! :D Köttsoppa <3

En väldigt intressant rubrik.

NOT!

Jag är väldigt sugen på köttsoppa :O Funderar på om jag inte ska knalla bort till affären och köpa det faktiskt. Egentligen orkar inte mina ben, ingenting orkar hos mig idag direkt. Så det är bara att röra på arslet om man vill ha något ändå. That's life.

Hallu gott folk!

Har precis kommit till jobbet.. öhm, det är bara jag och Evis här. Har mailat iväg lite grejor och nu ska jag väl försöka att piggna till är det tänkt. Jag önskar verkligen ibland att jag drack kaffe, så att man kunde piggna till på morgonen utan att behöva vänta i flera timmar på att kunna göra någon nytta. Men ja, nu dricker jag inte kaffe och jag tänker inte börja heller. Jag vill vara så beroendefri som möjligt av allt här i världen. Ahwell, vi hörs senare idag. Puss!

Minä kerään kaiken pihalle esiin ja poltan.

Det fick bli en apelsin istället. Godnatt och sov gott.

Please, take me away.

Jag ligger ner i sängen och skriver för en gångs skull, ifall någon skulle vara intresserad. Det blev ingen middag idag, inte direkt oväntat. Undrar om jag kommer ha gått ner något i vikt med tanke på att jag sällan äter så mycket mer än lunch. Återstår väl att se när man kommer hem antar jag. Jag är trött och frusen, funderar på om jag inte ska lägga mig ner under täcket och gosa ner mig till en film eller så. Känner att det kan vara lite skönt, vill nog ha en kopp te först, så att jag får upp värmen litegrann. Euhm. Tråkigt slut på den här dagen, men alla dagar kan inte sluta bra. Vi hörs gott folk, take care.

LAPPI!

Josephines pojkvän Calle är lugnt min nya idol!
Dessutom har han ju en väldigt fin tröja på sig :D

Lappi

Höjdpunkter i år.

Jag ser väldigt mycket fram emot 2008. Det känns som om det här kommer att bli mitt år :) Dessutom ska jag göra många roliga saker som jag verkligen ser fram emot! Jag ska först och främst, som ni vet, åka till Brasilien i två veckor med mamma och pappa. Det ska verkligen bli hur underbart som helst att få komma bort från allting som har med Sverige att göra! Sen ska jag äntligen få träffa Josephine igen på påsklovet, det ser jag nästan mest fram emot, hon är bäst och det finns ingen annan jag verkligen kan dela allt med :) Sen självklart, studenten - behöver jag säga mer? Kort efter studenten flyttar jag till Kalmar också, där jag förhoppningsvis ska plugga på HiK, jag har även sommarjobb och framtida småjobb på Cityrapporten. Som ni ser. Året som kommer ser jag fram emot, och alla dess äventyr är varmt välkomna. Vad händer under ditt 2008? :)

Dagens låt.

Flipsyde - Trumpets
Hittade till den tack vare Sanna och jag blir så glad när jag hör den!


Hemma igen.

Usch det känns så fel att säga hemma, när jag verkligen inte trivs i den här lägenheten. Men under dessa tre veckor är det ju faktiskt mitt hem, temporärt i alla fall. Anyways.. Köpte hem kycklingfilé, creme fraiche och dragon. Tänkte laga det, men han är inte så pigg. Han har legat och sovit hela dagen och när jag kom hem vaknade han och började tycka synd om sig själv. Liksom, att han mår som han gör är ju faktiskt självförvållat, han får skylla sig själv, så jävla mycket.

Apråpå något helt annat. Jag drömde inatt, för första gången sen uppbrottet med Rickard. En bra dröm. Den har verkligen hållit mig varm hela dagen :) Jag hoppas att jag fortsätter drömma bra drömmar istället för mardrömmar. Jaja, nu ska jag ringa mamma. Ciao!

Jag är så himla sugen på..

Äppelpaj och vaniljsås, jag skulle kunna ge vad som helst för det just nu, haha :) Men jag ska vara nyttig den här veckan. Jag tänker inte bryta det löftet till mig själv, nopes. Euhm. Det är rätt tomt på kontoret just nu, det är bara jag och Magnus här. Alla andra är ute och far. Jag känner att jag har varit så produktiv jag kunnat idag och funderar på om jag ska gå hem eller om jag ska sitta kvar och pula med bröllopsartikeln. Vi får helt enkelt se.

Kompis, det går bra nu.

Ja här går det undan vill jag lova. Jag är snart klar med två av tre artiklar som jag påbörjade innan jag åkte hem från Kalmar förra gången i december. Känns bra! Nu ska jag finslipa texterna lite och sedan börja på den tredje artikeln. Har precis avnjutit en god kebabsallad med soltorkade tomatar, fetaost och ruccolasallad, mums! Hur har er dag varit så här långt?

Jobb jobb jobb.

Nu har jag precis slängt i mig ett paket nudlar, så nu är jag förhoppningsvis fit for fight för jobb! Ska sätta mig och ändra lite i texten om ögonfransförlängningen, fixa lite mellanrubriker och skriva ett par bildtexter. Sen ska jag ta tag i bröllopsartikeln och konstnärsartikeln. Jag måste måste. Dags att jobba, byebye.

I still want you.

Godmorgon igen. Har precis vaknat. Jag är trött, fastän jag har sovit mycket bättre inatt. Det tackar jag för. Idag blir det de vanliga. Ska till tidningen, sitta där, fixa, jobba, dona. Sen ska jag väl vara här resten av dagen och bara ta det lugnt. Kanske börja med ännu ett psykologiarbete, eller kanske lite matte? Vi får se. Jag hoppas att ni får en bra dag i alla fall!

Tröttheten jagar ikapp mig.

Jag sitter och kollar på Harry Potter. Jag tröttnar verkligen aldrig på dom filmerna! Jag måste verkligen se den senaste snart, jag har inte gjort det ännu nämligen och jag har hört att den ska vara bra :) Jag börjar även bli väldigt trött. Så jag ska nog inte se klart hela filmen, utan gå och lägga mig istället. Godnatt, vi ses imorgon!

Harry Potter och apelsiner.

Nu ska jag titta på Harry Potter bara för det, och smaska i mig lite apelsin <3

Jag har seriöst inget liv.

Ingen har uppdaterat sin blogg och jag blir galen, jag har ingenting kul att läsa! Faktum är att jag inte har ett skit att göra överhuvudtaget. Det suger rätt rejält. Nu är de flesta och tränar, träffar kompisar eller något sånt medan jag sitter här i en främmande iskall lägenhet och lyssnar på Sonata Arctica. Jag kan säga som så, om inte musiken fanns - skulle jag bli helt jävla galen! När jag kommer hem till Falun ska jag ta tag i mitt liv. De två veckorna innan Brasilien ska jag stå i. Jag ska träna tre gånger i veckan - simning, powerwalk etc. Jag ska träffa kompisar helt mycket! Jag ska plugga och få klart det mesta som behövs göras klart innan jag åker, så att jag slipper ta igen så jävla mycket när jag kommer hem. Jag ska även sluta äta godis. Men det börjar jag med från och med idag, jag svär! Nu ska jag gå ner i vikt, det ska bli mitt nya liv. Sen ska jag nog börja läsa lite oftare också, efter dessa förbättringar ska jag förhoppningsvis inte få dille så fort någon inte uppdaterar sin blogg lika ofta som jag. This is the new me! P.S Självklart kommer jag att fortsätta med träningen efter att jag varit i Brasilien också, yes! D.S

Me


L'Amour Toujours.

Jag har verkligen megatråkigt. Jag fryser fortfarande skapligt mycket, men jag är i alla fall inte hungrig. Han är inte hemma, såg honom imorse, däckad på soffan och så kom han till tidningen en sväng innan jag drog. Vet inte om det är där han är eller om han är på krogen, igen. Han borde verkligen ta tag i sitt liv. När jag kom hem idag möttes jag av en megastor hög av räkningar på bordet. Inkasso, påminnelser, kronofogden, swedbank. Jag är glad att det inte är min post. Nåja, hade inte alls mycket att säga. See ya.

Hej och hå.

Jag fryser och jag är hungrig. Ska nog klä på mig lite och äta. Smart va? x)

Oops, I did it again!

Jag har shoppat igen.. Nu blir det verkligen ingen mer shopping förrän jag åker till Brasilien.

Shoppp  Shopp

World hold on.

Jag gör framsteg. Snart är artikeln om ögonfransförlängning klar. Känner mig nöjd. Jag är också snart klar med bröllopsartikeln. Lite kvar bara. Det var en update.. På återseende.

Tävling!

http://prinsipesans.blogg.se/ pågår just nu en tävling!
Vinn smycke från http://www.kyssjohanna.se!

Kyssjohanna

På jobbet.

Servern börjar sakta men säkert att reda ut sig tack vare Dennis jobb. Jag sitter och ska börja med mina artiklar nu, så att jag slipper tänka på dom något mer! Fick också ett glädjande besked när jag kollade min mail. Ett MVG på mitt historiaarbete, det känns bra! Nu behöver jag inte tänka på det något mer :) Dags att arbeta nu.

It's raining men.

Nja, inte riktigt kanske. Men det började precis att regna. Jävla skit. Jag hatar regn.

Godmorgon kära läsare.

Jag är verkligen så grymt trött. Har inte sovit bra alls inatt, min mage har krånglat som aldrig förr. Jag börjar seriöst bli lite orolig nu. Nu har det hållt på titt som tätt sen augusti förra året, ibland med längre uppehåll. Smärtan liksom flyttar sig och jag tycker inte att någon symptom jag läst om på Internet förklarar vad jag kan ha. Det värsta är att jag far så mycket hit och dit att jag inte är hemma tillräckligt länge för att kunna söka läkartid. APU, lov, semester, you name it. Ahwell, snart lär jag väl göra någonting, orka ha ont mer?

Euhm, jag ska klä på mig och gå till tidningen nu. Jag förmodar att det inte finns mycket att göra idag heller, men jag tänker skriva klart åtminstone en artikel idag (det har jag sagt sen förra veckan men nu ska det bannemig bli av) och jag ska väl försöka hitta lite info om den där jävla golfen också. Bye for now.

En flicka som är stark.

Under min tid i mammas mage var min navelsträng invirad runt mitt ben (tror man, man har ingen riktig förklaring), det resulterade i att mitt högerben såg ut som en fiskekrok när jag föddes och jag fick i sin tur ha en skena för att rätta till problemet. Det fixades sig men när jag blev äldre så började det benet som varit böjt växa efter det andra och helt plötsligt så var mitt högerben hela fem cm kortare än vad vänsterbenet. Sjukhusbesök flera gånger om året som innehöll röngten och planering inför en framtida benförlängning.

Det började närma sig "dag noll" och jag och min familj åkte upp till Uppsala sjukhus för att besöka avdelningen där jag skulle bli liggandes före och efter operationen. Jag träffade en tjej, ett par år äldre än mig, som heter Lina. Hon hade precis gjort sin benförlängning och jag fick se hur det skulle se ut. En stor fet järnställning runt hela smalbenet, med skruvar och stift som gick in i benet. Det var då en väldigt läskig syn. Hon berättade hur de gjorde för att benet skulle bli längre och om det gjorde ont o.s.v.

Vi åkte hem till lilla Rogslösa igen och jag började att förbereda mig själv mentalt. Ett par månader senare var det dags. Jag tog ledigt från skolan och vi åkte upp till Uppsala återigen. Jag fick ett eget rum, men det varade inte länge. Eftersom avdelningen jag skulle tillbringa min tid på låg i samma avdelning som canceravdelningen så var det en liten tjej som behövde mitt rum. En sorglig historia. En lite flicka (kan inte minnas hennes namn) som hade råkat ut för en hjärntumör. Jag kommer så väl ihåg hur ledsen hon var när hon berättade att hon var tvungen att klippa av sig sitt hår för att det ändå skulle trilla av efter behandligen och jag kommer ihåg att jag gav henne mitt favorit-gosedjur, jag tyckte att hon behövde det mer än jag.

I alla fall. Jag fick flytta in i en delad avdelning där det låg en annan tjej - Bazra. Jag har aldrig mött en så viljestark tjej som Bazra. Hon hade precis genomgått en benförlängningsoperation, fast hon skulle förlänga lårbenet (mycket jobbigare än en vanlig smalbensförlängning). Jag kommer ihåg hur hon bet ihop av smärta för att gå på toaletten för att slippa katetern och jag kommer ihåg hur ont hon kunde ha vissa dagar, men trots all smärta så kämpade hon hela vägen. Hon åkte hem ett par dagar innan min operation.

Min operation då? Ja den gick smärtfritt. Det enda problemet innan operationen var att sköterskorna inte kunde sticka mig, alla blodådror gick sönder och jag var snart blå över hela armarna i princip. När det väl gick sövdes jag och jag minns hur nervös mamma såg ut. Jag själv var inte nervös alls utan räknade ner till tio och jag hann väl till 7-8 sen somnade jag. Operationen tog ett par timmar och på uppvaket minns jag hur groggig jag var. Jag minns att mamma satt där bredvid och det första jag sa var tydligen "Mamma, kan jag få en chokladboll?" Haha, matvrak enda in i själen :) Jag fick aldrig i mig hela den chokladbollen, morfinet fick mig att må så illa.

Jag hade inte ont efter operationen, men jag vågade knappt lyfta på täcket för att kolla hur det såg ut. Var benet kvar, hade operationen lyckats? Efter ett tag lyfte jag på täcket och det såg inte så jävla farligt ut, det enda jag oroade mig för var hur jag skulle kunna ha byxor som passade på mig? Ställningen var enorm! När jag kommit upp till mitt rum kom läkarna och kirurgen och gav mig en skiftnyckel. Han visade hur jag skulle skruva på skruvarna varje dag, en millimeter.

För er som inte vet vad en benförlängning går ut på så är det så att man tar bort en benbit från smalbenet och skenbenet så att det blir ett mellanrum (som ett benbrott ungefär!) och sedan sätts det in stift i benen som i sin tur sitter fast i ställningen man har på utanpå benet, där finns det skruvar som sitter ihop med stiften och sedan så skruvar man en (i mitt fall) millimeter om dagen, ett kvarts varv fyra gånger om dagen. Och benen i sin tur dras isär och tillslut (efter ca 6 månader) så är det ett fem cm mellanrum, som från början var ca 1 cm. Efter ett halvår slutar man att skruva och nytt ben börjar växa i hålrummet. Det var en sammanfattning på hur det går till.

Dagen efter var det dags att röra på sig. Jag fick en gåstol (typ rullator utan hjul) och med hjälp av en sköterska skulle jag nu gå genom korridoren. Det var meningen att jag skulle kunna stödja på benet redan dagen efter, men det gick inte. Det gick inte alls under hela den ettåriga processen.

Efter en vecka fick jag åka hem, men det skulle bli en jobbig tid framöver. Infektioner i såren där stiften satt, bältros och återbesök i Uppsala varannan vecka. Mycket farande med andra ord och en jävla massor med morfin och antibiotika. All denna medicin slog ut mitt immunförsvar och jag fick bältros (det var det jobbigaste under hela processen, tro det eller ej). Infektionerna var inte kul att leka med heller. Folk brukar fråga mig om det inte gjorde ont att skruva isär benet och nej det var det inte, det kändes inte. Infektionerna och bältrosen däremot, aj aj.

Euhm.. Återbesöken skedde som jag sa varannan vecka och det var lagom jobbigt att åka fram och tillbaka på bara en dag (vi övernattade alltså inte när vi var på återbesök). Hur som helst. Jag minns ett specifikt återbesök (det var ca. 7 månader efter min operation), vi var nere på första plan på sjukhuset och vi skulle till röngten, när mamma plötsligt känner igen en röst. Vi går bort till vänterummet och vem sitter inte där, om inte Bazra? Jag har nog aldrig varit så här glad som när jag träffade henne. Hon satt fortfarande i rullstol och hade fortfarande sin ställning på lårbenet, men gud så bra hon såg ut att må! Vi småpratade lite och sedan var vi tvugna att gå vidare..

Nu är det snart fem år sedan jag utförde min benförlängning. Mina ben är lika långa nu och jag mår bra. Operationen lyckades alltså med andra ord och förrutom att jag inte kan springa och hålla på så var det absolut värt varenda infektion, även om jag vid flera tillfällen ångrade att jag valde att operera mig. Jag minns fortfarande hur ont det gjorde och vilket helvete det var de gånger jag ramlade omkull och slog i benet. Jag minns hur jobbigt det var med alla tabletter och hur folk stirrade på stan. Jag minns hur jag fick bära mina skolböcker i munnen när ingen kompis fanns till hands, eller när jag inte hade en väska. Jag minns hur håret på det opererade benet nästan var meterlångt (eftersom rakning var uteslutet och riskerade ytterligare infektioner). Jag minns att jag fick ligga på rygg i ett år när jag sov och jag fick väcka mig själv om jag ville ligga på sidan ett tag. Jag minns första gången efter operationen när jag fick ligga på mage och sova (min favoritställning att sova i). Jag minns tiden efter att ställningen tagits bort och vi åkte till Turkiet, jag minns hur folk frågade om jag blivit ormbiten när de såg mina ärr. Jag minns allt som om det var igår det hände. Jag tog mig igenom det, jag är en flicka som är stark.



Jag borde gå och lägga mig, men..

Jag är inte ett dugg trött, eller okej, lite trött är jag men inte så pass att jag skulle kunna somna ännu. Jag är fortfarande hemma själv och jag vill gärna gå och lägga mig innan han kommer, vet inte hur onykter han är när han kommer hem nämligen. En del människor blir ju väldigt jobbiga och irriterande när dom är fulla och jag har ingen aning om hur han blir, förrutom att han blir väldigt ostadig. Ahwell, jag vill vara pigg inför imorgon också, en ny vecka med nya utmaningar. Jag måste bli klar med mina artiklar som bara ligger och skräpar, dessutom måste jag skriva en artikel om golf. Golf.. Hur kan det på något sätt vara roligt? Jag förstår verkligen inte det. Men men, man kan ju inte tycka om allt direkt och som blivande journalist behöver jag förbereda mig på att allting inte jämt är roligt, indeed. Humm. Det var allt för ikväll tror jag, nu ska jag borsta tänderna och försöka sova. Godnatt sötisar!

Jag längtar som fan.

Jag vill åka till Brasilien nu!

4

3

2

1

Dagens låt.

Lifehouse - The Joke
Hittade dock ingen riktig video.


The joke is on you.

Jag har tänkt på dig hela dagen och det här är nog den första gången sen du dumpade mig då jag faktiskt inte har blivit ledsen av att tänka på dig och det vi hade tillsammans. Jag har tittat tillbaka på det bra vi hade tillsammans och hur fint det kunde vara. Det betyder inte att jag har kommit över dig, nej inte alls. Men jag behöver inte längre vara ledsen varje gång du dyker upp i mina tankar. Visst kommer det finnas gånger då jag blir det, eftersom jag fortfarande saknar dig, oss. Men det är en bit på vägen. Jag är stolt över mig själv.

Nu ska jag lägga in lite ny musik på mp3n, ciao!

Jag behöver AKUT hjälp!

Vet inte om ni kommer ihåg att jag nämnde att mina naglar är en katastrof. Ahwell, jag köpte Sally Hansens "Get Strong" när jag läst att det skulle vara bra. 115;- åt helvete, det fungerar inte alls för mig. Mina naglar är nästan ännu mer risiga. Så nu behöver jag er hjälp, vet ni något bra som stärker naglarna så att dom inte går av och flisar sig på ovansidan?!

Naglar

You're the one I'm looking for.

Det plingade alldeles nyss på dörren. Bakom den stod en kille från Barometern, vad ville han tänkte jag? Tydligen en kompis till fritidsalkisen jag bor med (som förövrigt är på O'learys just nu, att han orkar?) haha. Han skulle hämta en skiva som var hans och han var hur trevlig som helst. Han tyckte dessutom att lägenheten var hur fräsch som helst och det håller jag verkligen med om (förrutom allt damm och skräp), det skulle bli skitfint om jag fick städa överallt men som jag sa, det tänker jag definitivt inte göra. Well well. Antar att han inte kommer hem förrän sent så då blir det ingen middag idag heller, gah. Jag får fixa lite soppa eftersom det inte blev någon igår. Ciao!

False news travels fast.

Nu när jag inte har någonting alls att göra tänkte jag faktiskt städa litegrann, det är rörigt i mitt sovrum. Det är i och för sig rörigt i hela lägenheten men någon annanstans tänker jag faktiskt inte städa, vill han ha det fräschare är det han som får städa och det lär ju inte hända på ett bra jävla tag, jävla latmask.

The Blue Lagoon.

Jag har precis tittat klart på The Blue Lagoon och jag måste säga att det är en utav de absolut vackraste filmerna jag någonsin har sett, så om ni inte har sett den så måste ni definitivt göra det! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Han har inte kommit hem ännu så än blir det inte mat, lika bra kanske, är inte speciellt hungrig ännu nu när jag smällt i mig en massa onyttigheter, men imorgon börjar nyttigheterna igen, yes indeed.

You can call me a slut.

Nu ska jag ner och handla en sväng och sen ska jag titta på The Blue Lagoon! :)

Music majstråååå!

Alla som läser det här inlägget måste tipsa om bra och glad musik, jag behöver nytt att lyssna på!

Relax, take it easy.

Jag verkligen älskar känslan efter att man precis har duschat!

Pass it on.

Godmorgon. Har nyligen vaknat. Sov länge idag med och jag kan inte beskriva hur skönt det har varit att få sova ut. Trots att han kom hem tidigit imorse och gjorde oväsen ifrån sig så har jag sovit bra. Han kom precis in på rummet och snackade lite, han såg redigt sliten ut, men det är självförvållat så jag tänker inte tycka synd om honom. Han lovade i alla fall att han skulle slänga ihop lite mat senare, det är en sak han är bra på, matlagning. Så ja. Idag ska jag bara vara hemma. Hoppas på att få hem filmen så att jag kan se på den. Den verkar hur underbar som helst! Ahwell, dags att klä på sig lite och käka lite frukost. Ciao!

Time to say goodbye.

Jag har precis tittat klart på Catwoman nu, som förövrigt var väldigt bra faktiskt. Nu ska jag plocka iordning litegrann och sen ska jag gå och lägga mig. Blev skapligt seg efter att ha legat i soffan nu. Men vi hörs imorgon gullungar, godnatt och sov så sött!

Jag älskar verkligen listor!

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan: Gör inte alla det? :< haha! xD
Titta på dig själv i spegeln: Jo, det händer väl antar jag.
Gnälla: Ja.
Skrika: Ja, det med!
Sova: Självklart :)
Ha ångest: Ja, för ofta.
Skada dig själv med flit: Haha, näe så dum är jag inte :)
Ta mediciner du inte borde ta:
Nopes.
Vilja dö: Ibland, men det vill väl alla?
Drömma mardrömmar: Ja ibland.
Drömma sexdrömmar: Haha, ibland ;D
Ta droger: Absolut inte!
Försöka vara annorlunda: Jag försöker inte, det bara blir så ibland.
Klä dig i svart: Jadå, det är schniggt!
Gå till kyrkan: Nej.
Gå i skolan: Ja.
Röka: Nej.
Ha sex: Ja, när det går men just nu är jag ju singel.
Ljuga: Nej.
Hata folk: Nej, inte direkt.
Lita på folk: Ja.

VEM:


Saknar du: Gissa tre gånger?
Vill du döda: Ingen faktiskt :)
Rörde dig sist: På vilket sätt?
Vill du slå: Ingen?
Kysste dig sist: Rickard.
Vill du kittla: Hanna :]
Kramade du sist: Evis.
Vill du prata med: Josephine.
Skrek du på sist: Det minns jag inte :S
Vill du vara som: Jag vill vara någon som är snygg.
Sårade dig sist: ...
Vill du bli galet full med: Eh?
Gjorde dig riktigt glad senast: Hanna :)
Fick du sms från senast: Nicklas.
Ringde dig senast: Mamma.
Är vackrast på jorden: Josephine :D

HAR DU:


För många vänner: Nej, kan man ha för många?
Förföljelsemani: Nej det har jag inte.
Tvångstankar: Nej.
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet? xD
Någon fysisk sjukdom: Nej, ingen känd iallafall, men magen krånglar ju fortfarande.
Någon skada: Nej.
Färgat håret: Ja, jag kan inte ens komma ihåg hur många gånger.
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: Nej ;<
Egen dator: Jao, min laptop <3
Bra självförtroende: Inte direkt.
Kysst någon: Ja.
Haft sex: Ja.
Köpt kondomer: Ja.
Tagit nakenbilder: Självklart xD
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej.
Bjudit ut någon: Nej.
Varit kär: Yes.
Dumpat någon: Nej.
Stulit någonting: Nej, det är inte min grej, jag köper.
Lämnat landet: Jao, solsemester <3
Tuttat eld på nått: Ja.
Gjort något olagligt: Nej.

HUR:


Går du: Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen: Oftast "Zandra"
Fördriver du tiden: Med musik och dator.
Mycket pengar har du: Runt 1800;- på kontot.
Tjänar du pengar: Jag tjänar inte pengar ännu, tyvärr.
Ofta diskar du: När jag behöver.
Ofta städar du: Tillräckligt ofta i alla fall.
Många stör du dig på: Inte för många i alla fall.
Ofta träffar du din familj: Oftast på loven.

TROR DU:

Att du kommer bli något:
Jag är väl redan något? :)
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Jag tror definitivt inte att vi är ensamma i alla fall.
Att folk tycker om dig: Ibland.
På ett liv efter detta: Ja.
Att fiskar kan tänka: Lite kanske.
Att du kommer leva länge: Beror väl på.

I've changed my mind.

Det blir pasta istället :)

Finally alone.

Nu är jag äntligen ensam i lägenheten igen. Han drog till Harrys och skulle träffa kompisar. Det betyder med andra ord att jag har flyttat ut datorn till vardagsrummet och nu tittar jag på Catwoman samtidigt som jag sitter och nördar här framför datorn. Tänkte göra lite ost&broccolisoppa. Jag hoppas att han kommer hem efter att jag har gått och lagt mig.

My sky is turning grey.

I'll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven.

Jag har tänkt mycket på det nu under den senaste veckan, som jag har varit här nere i Kalmar, att saknaden efter det vardagliga är rätt stort när man är på "okänd ort" som jag är just nu. Visst, jag tycker det är kul att dom på tidningen var så snälla och fixade bostad åt mig så jag kunde få göra min praktik här nere under de här tre veckorna. Det är jag super tacksam för, så tro inget annat.

Men jag saknar ändå (för nästan första gången) Falun. Jag saknar Hanna, Linda, Carro och resten av gänget. Jag saknar min lägenhet och jag saknar skolan (hör och häpna!). Det är konstigt för jag brukar inte sakna så mycket när jag är iväg o.s.v. Jag antar att saknaden gör sin påmind nu när man inte har ett dugg att göra här nere efter arbetstid, när man inte känner någon. Hade jag varit stark nog hade jag bett Rickard att få komma till honom, men eh, det är jag inte och dessutom är jag rätt säker på att jag skulle bli dissad på den idén. Så ja. Jag saknar och längtar hem. Jag kan knappt vänta på att få komma hem och träffa alla igen. NI ÄR VERKLIGEN BÄST! <3

Fotosession.

Ja, det är vad jag ska ha med mig själv imorgon hade jag tänkt mig! Jag behöver verkligen lite nya pics på mig själv :] Jag behöver en ny bild här på bloggen och sen behöver jag förnya mitt arkiv litegrann :] Så imorgon ska jag vara hurtig och gå upp relativt tidigt, för blir det för sent orkar jag inte det vet jag. Oj vilket intressant inlägg det här blev, haha!

And then you find yourself.

Jag har verkligen sjukt tråkigt! Jag trodde att vi skulle laga en god middag nu ikväll, men icke, han ligger och snarkar i soffan. Så jag fick göra två mackor med bonjour - taco och tomat på istället. Inte direkt vad jag hade hoppats på men jag vill inte direkt väcka honom och skrika "HÖRRÖ! VI SKULLE JU LAGA MAT IDAG!" Det är inte riktigt min stil, funderar på att ta en dusch och sedan kolla på någon film som jag har på den externa, men jag vet inte riktigt. Xmen 3 kanske, det var ett bra tag sen. Öhm, ja vi får se. Duschen kanske får vänta, jag är rätt slö och det är verkligen svinkallt inne på badrummet. Fucking tjat.

Dagens låt.

Colbie Caillat - Bubbly
Hur underbart söt är inte den här låten?


Ny design på bloggen.

Sådär, då har jag fixat med nya färger på bloggen, jag gjorde en tillfällig header också men jag ska göra en ny så fort jag får lite inspiration. Jag kunde verkligen inte komma på någonting bra nämligen. Tryck ctrl+f5 om ni inte ser den nya designen. Vad tycks? :) Varmare tycker jag.

Please stay for a while.

Jag inser typ nu, eller det har jag typ gjort sen jag skaffade den här designen att jag inte är speciellt nöjd med den. Så jag ska sätta mig och göra en ny nu. Jag hoppas att det resultatet blir bättre än det här, på något sätt så trivs jag inte med färgerna och på något sätt så vill jag ha lila. Men vi får se vad jag hittar på. Ciao!

DITT JÄVLA PUCKO!

Ville bara påpeka att Pucko är hur gott som helst :]

I'm Mrs. she's too big.

Okej här kommer resultaten av min shopping :)

Shopping 3
Hittade en perfekt tröja att sova i "Late Nights, Lazy Days".

Shopping
Ny bikini som jag ska ha i Brasilien och ett linne också :)

Shopping 2
Och så dom här söta handblåsta glasen, älskar dom <3

Vilket blåsväder.

Hemkommen från stan nu och jag hittade en del :) Bla. en ny bikini, en sovtröja, trosor och två jättesöta glas! Ni ska få se bilder på dom glasen sen, dom är så söta att man nästan dör när man ser dom, haha! Förövrigt så var det väldigt mycket folk på stan, en lördag. Lite ironiskt faktiskt, är det inte på lördagar alla ligger hemma och är bakfulla? Det kanske är imorgon.

Godmorgon Sverige.

Det var väldigt skönt att sova ut idag. Vaknade för ungefär en timme sedan. Jag är pigg och utvilad nu och det bästa är att jag får sova lika länge imorgon om jag skulle vilja :) haha. Jag ska klä på mig nu och sminka mig sen ska jag ut på stan en sväng och köpa lite nya underkläder tänkte jag, det behöver jag verkligen och det får man aldrig för mycket av, det är likadant med strumpor. Det händer nog inte så mycket för min del idag, ska nog bara vara hemma och slappa. Vi hörs senare :)

Jävla CDON?!

Imorse fick jag ett mail av CDON's support att min order hade blivit avbeställd enligt min önskan. Tack gud tänkte jag. Men NU fick jag ett mail där det stod att min order var levererad till deras lager och att jag kommer att få min order nästkommande arbetsdag? Just nu hatar jag verkligen CDON, dom måste skämta med mig.. Gosh.

Dagens ris går verkligen till CDON.se


Jaha, då sitter man här igen.

Jag sitter och lyssnar på Lillasyster - Umbrella - MYCKET BRA! Annars gör jag inte speciellt mycket. Jag är ganska trött, så jag ska nog gå och lägga mig om inte allt för länge tror jag och imorgon får jag äntligen sova ut. Förhoppningsvis får jag sova hur länge jag vill, men man vet aldrig. Han kanske får något ryck och börjar dammsuga eller något, men den chansen är nog inte så stor skulle jag tro. Han sover fan mer än vad jag gör den gubbstrutten. Kanske blir någon mer update under kvällen, men jag tvekar. Vi hörs imorgon annars. PUSS.

Underbara 100 ord.

EvelinJosefine på Lunarstorm har nog skrivit de bästa hundra orden på länge.

"Det enda tema som klingar genom alla dessa teorier om livet är kärleken. Kärlek, i all dess bräcklighet, är den enda mäktiga och bestående kraft som ger verkliga meningen åt vårt dagliga liv. Jag pratar förstås inte om romantiskta pussar och kramar, även om det också är rätt häftigt. Det är ett välkänt faktum att ett brustet hjärta gör mer ont än citron i ett litet skärsår. Men den kärlek jag pratar om är elden som brinner inom oss alla, den inre värmen som hindrar våra själar från att frysa i förtvivlan om vintern. Det är kärleken till själva livet".

När jag kommer hem ska jag shoppa.

Yes det ska jag. Jag ska shoppa böcker, eftersom mitt första försök att handla på CDON misslyckades totalt. Tänkte därför dela med mig av vad jag ska köpa för kul när jag kommer hem.

Iskallt och stenhårt - Mina tjugo år i Texas fängelser av Rickard Flinga
Jag dödade mitt barn av Carl Burak
Att ta sig upp när man är nere av Tanner Ball
Ego girl av Carolina Gynning
Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson
Vince & Joy av Lisa Jewell

Vi som alltid sa hora.

Jag har alltid funderat över fenomenet att killen som har legat med hela skolan är så jävla cool, medan tjejen som gjort det är en jävla hora. Jag är väl medveten om att det här ämnet är på tok för omdiskuterat men jag tvingar er inte att läsa just mitt inlägg om samma jävla sak.

Well, varför är det så egentligen? Varför blir vi tjejer så utsatta av det här? Får inte vi ha sex med vem vi vill och med hur många vi vill? Har inte vi tjejer samma rättigheter som er killar? Givetvis, men på något sätt så har ordet hora växt fram och så fort en tjej inte är oskuld och har haft sex med fler killar än typ två så kallas hon för hora, madrass eller vad ni nu tycker passa bäst, you pick. Jag tycker verkligen att det är hur sjukt som helst! Och då kommer frågan till er som säger hora i varannan mening - Vet ni ens vad en hora gör för något? Find it out! Jag blir så irriterad på människor som dömer andra för en sån här sak. Jag menar, kan man inte vara en bra person för att man har haft mycket sex och i sin tur faktiskt tycker om det? Ge er. Låt dom som vill ha så mycket sex dom vill, oavsett kön. Statusen ligger inte i antalet ligg, det borde ni veta.

Ingen TV för min del idag.

Jag som hade hoppats på att få spendera fredagskvällen ensam. Men icke, han ska vara hemma verkar det som. Så det blir inget Let's Dance för min del idag och det suger, det är det värsta med att inte vara hemma. Att inte kunna göra vad jag vill. But hey, at least I'm alive.

Whispers in the dark.

Vi har precis ätit middag. Första varma maten på en vecka! Vi åt lövbiff, klyftpotatis med bearnaisesås och sallad såklart. Det satt inte helt fel vill jag lova. Sitter och tar igen nu, dvs slappar. Jag hoppas att han ska ut och festa ikväll, för jag skulle verkligen vilja vara här själv ikväll och mysa till Let's Dance, för är han hemma blir det inget Let's Dance eftersom han hatar programmet (KARLAR!!) så jag hoppas att han sticker ut. Kan ju inte direkt slänga ut honom ur hans egna hem liksom, haha. Ahwell, jag har köpt lite smått och gott till mig - choklad och en pytteburk (jag lovar, den är skitliten, typ 50g eller nått) med pringleschips :) MUMS!

Lunchdags.

Dags för lunch och jag har ingen aning om vad jag ska käka för något. Det blir säkerligen ett paket nudlar. Om jag känner mig själv rätt, men nudlar är gott. Så det tackar jag inte nej till, fast förra gången blev dom totalt misslyckade. Så ja, vi får se :) Hur mår ni idag?

Ensamheten har hittat mig till slut.

Jag hör hur Lotta och Evis planerar helgen tillsammans. Jag vill också planera min helg med någon. Istället kommer jag högst troligt att sitta i lägenheten hela helgen och glo på Roswell eller någonting liknande. Jag är dessutom hemskt sugen på kebab. Så det blir nog det till middag idag, om ingenting annat händer. Vi får se. Jag längtar hem.

Work it.

Sitter på tidningen nu. Det är bara jag och Evis här än så länge. Funderar på om jag ska gå till affären och köpa mig någonting att äta, yoghurten hjälpte inte så värst mycket och jag orkar inte sitta här och hungra ihjäl. Men vi får se, törstig är jag också. Byebye.

Read my mind.

Jag fick avbeställa ordern från CDON, fick deras svarsmail där det stod att dom avbeställt min order. Känns skönt, en sak mindre att oroa sig för nu. Nästa gång ska jag verkligen var noggrann när jag ska beställa någonting och så ska jag se till att vara hemma i Falun, ifall något skulle bli fel. Dags för jobbet nu. På återseende.

Miscommunication.

Det regnar fortfarande ute, urk. Imorgon har dom visst lovat storm här nere också, jättekul verkligen. Ska väl ta och klä på mig och fixa, äta frukost o.s.v sen ska jag väl dra mig till tidningen för ännu en dag utan något att göra. Det är hur jobbigt som helst att det krånglar med grejor på kontoret just nu. Ingen är i stämning och alla är stressade, vilket jag kan förstå. I vilket fall, så ska jag skriva klart bröllopsartikeln, konstnärsartikeln och artikeln om ögonfransförlängning idag. Då har jag i alla fall åstadkommi någonting. Ikväll är det Let's Dance på tv och jag ska ha godiskväll. Jag känner mig stolt, jag har inte ätit onyttigheter sen i söndags och det är bra för att vara mig :) Äta-godis-en-gång-i-veckan kanske funkar ändå. Nu ska jag ladda med frukost. Ciao!

An overdose of you.

Duschen hjälpte i kanske.. 15 minuter, sen började jag att frysa igen. Så nu får det som sagt vara. Jag ska lyssna lite på musik och sedan ska jag gå och lägga mig. Jag fattar inte hur det kan vara så kallt i den här lägenheten. Det känns som om hela lägenheten saknar väggar och tak - så kallt är det. Finns inte så mycket att göra dock. Sockar, mjukbyxor och tröja på så kanske.

Nu skulle jag ha haft dig nära.

Frozen.

Jag klarar inte av att få upp värmen i kroppen, så nu tänker jag försöka med en varm dusch, annars får det fan vara. Jag orkar inte frysa mera nu, fan att det ska vara så jävla svårt ibland.

Impeel.

Jag är väldigt nyfiken på hur det här kommer att gå, positivt nyfiken - Impeel :)

Nu när mörkret närmar sig.

Ibland är det jobbigt att vara glad för någon annans skull, iband är det jobbigt att vara ledsen bland andra människor. Idag är en sån dag då det är jobbigt att vara allting - att vara mig. Jag har verkligen inte haft några bra dagar på ett tag nu, snarare tvärtom - väldigt jobbiga dagar. Jag funderar, jag gråter, funderar igen, tänker, tänker tillbaka. Jag gör allt jag inte orkar med just nu.. Jag antar att ensamheten kommer ikapp. Jag har inte någon att vända mig till när jag är här nere, inte på riktigt. Det innebär att jag måste ta tag i allting själv och det är ju, som ni alla vet, inte alltid det lättaste att göra när man behöver stöd. Jag försöker förtränga, jag försöker glömma men det går bara inte. Det är som om någon vill att jag aldrig mer ska vara glad igen, som om någon inte vill att jag ska få hitta mig själv. Det är det enda jag vill just nu, att hitta mig själv igen, för på något sätt har jag förlorat mig själv på vägen till att komma över allt och det får mig att bli så vilsen. Gah, jag orkar inte ens fundera, men mina tankar jagar mig ständigt..

"När du ramlar, hjälper jag dig upp igen".

Dagens låt.

Dido - Here With Me
Jag har legat och titta på en av de bästa serierna - Roswell.


En stor fet klump i magen.

Nu kan jag inte koncentrera mig alls längre. Det enda jag sitter och tänker på att jag som 18åring kommer att få betalningsanmärkningar redan nu och att jag aldrig kommer få ta lån etc. om jag någonsin skulle behöva det. Jag sitter och uppdaterar min inkorg på hotmail om och om igen - inget svar från CDON. Det är löjligt hur enstaka hundra kronor kan få en att må så pass dåligt. Det var ju inte meningen att det skulle bli så ju. Det var ju inte meningen, jag slarvade, visst. Men det var ändå inte meningen. Gah, nu är den här dagen förstörd totalt.

Hur dum får man bli?

Jag skulle beställa tre nya böcker från CDON.se och när jag tryckte på beställ så stod det "Tack för din beställning, orderbekräftelse skickas till din email" Jaha? Tänkte jag, jag har ju inte ens fyllt i kortnr och så vidare, när det slog mig att jag glömt att trycka på "Betala med kort".. Attans, så nu kommer den en faktura till Falun på 100;- som jag måste betala inom tio dagar efter att jag fått fakturan och jag är ju inte ens hemma i Falun. Jävligt smart Zandra.. Not! Jag mailade iallafall CDON och hoppas på att kunna avbeställa min order och göra om det. Annars dör jag.

Give it to me.

Den här söta svarta klänningen och den här gråa kjolen skulle inte sitta fel alls :)

HM  HM 2

Min framtid.

Jag har suttit och kollat lite på HiKs hemsida en stund nu och jag överväger två olika program. Medieproduktion och journalistikprogrammet eller socionomprogrammet. Enda hindret för det sistnämnda är att jag måste klara av matten innan jag söker. Inte fullt så lätt, jag måste alltså klara av matten innan den 15 april och någonting säger mig att det aldrig kommer att gå. Men ja. Vi får se.

Rekord!

Jag hade förresten besökarrekord igår :) Mycket trevligt!

Golf is always on my mind, not!

Jag försöker leta fram ett telefonnummer till ett  golfproffs i Kalmar, det är inte det lättaste vill jag lova. Vi ska tydligen skirva om golf i nästa nummer, så att intervjua ett golfproffs är väl inte mer än rätt, eller?

Ännu en värdelös dag i mitt liv?

Har precis vaknat och jag kan lova att jag är grymt trött också. Jag sover bra om nätterna men det känns som om jag får för lite sömn (även fast jag inte får det). Det känns mysko i alla fall. Ska klä på mig och fixa lite, sen ska jag äta frukost och gå till tidningen. Kommer nog inte finnas så mycket att göra där idag heller dock, nu när servern är nere o.s.v. Men vem vet, någonting kanske dyker upp. Man vet aldrig och man ska aldrig säga hej förrän man kommit över bäcken, right? På återseende.

Just leave me here, I'll be fine.

Det blev ett ledsamt slut på den här dagen. Säg mig, saknar du mig någonsin? Godnatt.

Stå under mitt paraply.

Jag är inte direkt på humör. Men jag LOVADE att lägga ut bilder på topparna som jag köpte.

Topp 2  Topp 1

Det gör så otroligt ont utan dig.

Instängd i en lägenhet. Med en husvärd som snarkar så att taket snart lyfter. Näe, där ljög jag, riktigt så illa är det inte.. ännu. Jag försöker göra saker så att jag inte blir rastlös, men det är inte riktigt så enkelt, men nu har jag i alla fall fått Internet på min dator. I en stad där jag bara känner människor över 25 och de har sina liv med villa, hund och barn så sitter jag här och skriver och tvn står på i bakgrunden. Jag saknar förra gången jag var här. Då hade jag någon att komma hem till, någon som tyckte om mig och bara kunde vara. Nu när allting det är borta, känner jag mig så jävla tom. Jag trodde singellivet skulle vara skönt nu, men det är det fan inte. Snarare tvärtom faktiskt, det är ensamt och någonting fattas.

 

Att vara bunden till någon så pass länge som jag var satte sina spår och trots alla bråk, trots alla dåliga dagar skulle jag nog göra vad som helst för att få ha det så igen. Men det är i princip omöjligt. Två gånger har jag fått mitt hjärta krossat, slitet itu. Hur många gånger till ska jag klara av det? Jag är väl medveten om hur alla tjejer jämt säger att de ska leva i celibat eller bli lesbiska och jag har alltid fnyst åt det, men just nu känns det fan närmare att leva i celibat än att hitta någon som är villig att älska mig.. typ för alltid. Jag vet att man inte ska säga för alltid, men det gör jag ändå. Dock vill jag inte hoppas på att hitta den rätta igen, det har jag trott att jag gjort två gånger nu och jag har bara blivit sårad i slutändan.

 

Det här blev ett jävligt gnälligt inlägg men alla, även jag, måste få gnälla ibland. Känns dock som att jag har gjort det rätt mycket sen allt med Rickard bara tog slut i all sin hast. Men det är ju så. Jag hade planerat allt, nästan in i detalj. Jag planerade hur VÅR lägenhet skulle se ut och vad VÅR hund skulle heta, jag satt till och med rätt ofta (läs jävligt ofta) och klurade på namn till VÅRA barn. Allt skulle bli min lyckliga saga. Nu den 25e hade det varit vår årsdag, nu firar jag istället över en månad som singel. Firar är förresten fel ord. Det är verkligen sjukt hur allting man trodde var bra kan vända som vinden och bara försvinna, på ett jävla dygn. Gah, jag blir galen bara av att tänka på det. Hur kan känslorna försvinna på mindre än ett jävla dygn?! Jag kommer nog ställa mig den frågan i hela mitt liv. Ni tycker säkert att jag är patetisk.


Jag saknar hans vackra ansikte. Jag saknar sättet han tittade på mig. Jag saknar hans ömma händer och hans lena hud emot min. Jag saknar hur han fick mig att känna mig speciell och hur han fick mig att skratta. Jag saknar han klokhet och hans ögon. Jag saknar att ha hans händer i mina och jag saknar hans famn. Jag saknar hans värme och framför allt, så saknar jag hans kärlek. Jag blir nog aldrig någonsin hel igen..


Spa!

Hur underbart som helst! Evis ska fixa så att jag och Jonas (hennes bror) får gå på spa :D Fixa naglar, få massage, hela baletten :) Jag behöver verkligen det, så det ska bli underbart. Hoppas att det blir av bara!

All I ever wanted.

Jag funderar på att gå till lägenheten nu. Jag kan verkligen inte säga hem, för det är inte mitt hem på något sätt. Inga kopplingar, ingenting. Ska även till Gerdas Te & Kaffehandel, ska köpa mig ett gott örtte tänkte jag, är så frusen och jag saknar att dricka te. Det är väl vad som händer nu skulle jag tro.

Jag vill slå ett slag för..

Avokadon! Hur gott som helst, vad vore världen utan avokado? :)

Detox?

Hm. Har läst rätt mycket om att man borde köra en detoxvecka eller två. Ett par veckor då man bara äter grönsaker, frukt och dricker färskpressad juice i princip. Bönor och vit fisk gick tydligen bra också. Det kanske inte skulle vara så tokigt att rensa kroppen på slaggprodukter och shit som stannar kvar i kropper efter att man har ätit. Man ska tydligen göra det någon gång per år. Så det kanske är dags. Därför tänker jag gå och köpa mig två avokados och äta, det var bra!

Vad är det för dag idag?

Det är ingen vanlig dag, för det är söta Josephines födelsedag, hurra hurra hurra! <3

Sockersug som FAN.

Jag är verkligen jättesugen på godis/chips. Men jag ska verkligen försöka att inte äta något sådant under dessa tre veckor. Jag skulle vilja gå ner i alla fall ett par kilo innan vi åker till Brasilien. Och när jag ändå är inne på Brasilienspåret måste jag komma ihåg att ringa vaccinationsavdelningen på sjukhuset här i Kalmar så att jag kan få en tid till att ta den sista sprutan. Öhm, sockersug var det ja. Jag ska gå och titta på Konsum har fått in några fina apelsiner idag, för det hade dom inte igår och jag är fortfarande cepesugen på det.

Alone in the end.

Jag är ganska så ensam på kontoret just nu och jag vet inte när någon kommer tillbaka. Klockan är nu euhm.. halv fyra och jag hade hoppats på att få gå hem.. typ nu. Men icke, nu måste jag sitta kvar här tills någon kommer för jag kan inte lämna placet olåst. Suck vad jobbigt. En positiv sak är väl ändå att jag har fått till alla inledningar på mina tre artiklar. En introduktion och så vidare, så nu har jag kommit någonstans i alla fall och den här dagen var inte helt meningslös. Har ingen aning om vad som väntar när jag kommer till lägenheten. Är han hemma? Sover han? Är han på bra eller pissigt humör? I dunno och det märks väl när jag kommer dit. Jag vill i alla fall bara äta något (eftersom den där piss-lasagnen var så jävla äcklig) och sedan vill jag koppla upp min dator och kanske spela lite, eller om jag får Internet fixat, för då kommer jag förmodligen sitta och nörda vid bloggen/bdb resten av dagen. Yes indeed.

PS. Anledningen till att jag inte kallar honom jag bor hos vid namn är för att han vill vara anonym. Vi snackade om mitt bloggande härom dagen och han vill förmodligen hjälpa till att göra reklam för min blogg (?) så fram tills jag vet hur det blir med den saken håller jag honom anonym, det enda ni vet är att han är en så kallad "ungkarl" på 30 något och festar hela jävla nätterna, sen jobbar han inom reklam också, fast han verkar inte jobba så mycket. Det blev ett långt PS. DS.

Bröllop nästa!

Okej, jag ska inte gifta mig förrän om flera år. Men jag har surfat runt lite och kollat på en hel del olika bröllopssidor som jag använt till min bröllopsartikel och jag har hittat två übervackra klänningar, jag ska definitivt ha en utav dessa när jag gifter mig i framtiden (om jag gör det).

Bröllopsklänning 2 Bröllopsklänning 1

Är dom inte hur vackra som helst?

Ta dig i kragen nu Zandra.

Nu måste jag verkligen få någonting gjort. Idag går jag inte till lägenheten förrän jag fått någonting nedskrivet, det kan jag garantera. Om jag så måste sitta hela natten.

Det var det äckligaste på länge.

För det första såg lasagnen ut som en spya, helt seriöst så jävla lös var den och för det andra så smakade det grymt äckligt. Det är nästan så jag tappar min kärlek till lasagnen efter att ha ätit den soppan. Fy fan säger jag bara, aldrig mer Viktväktarna!

Håll igen nu, inga jävla onyttigheter.

Ja, jo. Jag ska äta viktväktar-lasagne. Jag hoppas verkligen att det smakar bra.

Filservern kan ju ta sig i arslet!

Ingenting funkar som det ska och det är total kaos på kontoret för tillfället. Jag ska nog gå till Handlar'n och köpa mig någonting att äta, börjar bli riktigt hungrig nämligen. Sen ska jag nog lugna ner mig lite och börja skriva ett par artiklar, yes I will.

Ny blogg!

Jag har alldeles nyss hittat en ny blogg att läsa - Anine Bing! Gör det ni också :)

Nu jävlar ska vi må bra allihopa!

Jag har nämligen kommit över en topp-tio-lista som ska göra att vi mår bättre! Here it goes.

Nu jävlar ska vi må bra allihopa!
                      
  1. Stop biting your nails
  2. Communicate better with your doctor (?)
  3. Calm emotional eating
  4. Take better care of your teeth
  5. Obsess less about your figure
  6. Put your health first
  7. Lessen late-night snacking
  8. Sleep better all year
  9. Break out of your fitness rut
  10. Stop smoking for good.

Make me proud.

Jag känner verkligen att jag inte kommer få någonting gjort alls idag. Känner mig helt jävla värdelös, men jag kan faktiskt inte göra så mycket förrän filservern börjar fungera och när det blir vet ingen än så länge. Jag har i alla fall fått uppgiften att skriva en krönika (om vad jag vill) och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, har någon något förslag?

Kan ni inte sluta snacka ballar nu?

Okej, jag har verkligen ledsnat på att det hetaste ämnet på alla nöjessidor är Beckhams bula. Först var den för stor, nu är den för liten. Hur ska ni ha det? Kan ni inte bara låta Beckham ha sina ballar ifred? Jösses..

Beckham

Inget Internet.

Det verkar förresten inte som att jag får Internet på min dator, han är aldrig hemma och är han det så sover han. Jag förstår inte hur en snubbe på 30 något orkar vara ute och ränna varje kväll? Inte ens jag som är 18 orkar göra det, jag orkar liksom inte ens gå på stan i flera timmar utan att bli trött i hela kroppen, haha! Men men. Alla är vi olika som tur var. Lovade ju igår att jag skulle visa er bilder på mina två toppar som jag köpte igår, men eftersom jag inte har något Internet.. ja, you do the math. Men men, jag ska försöka fixa det idag, men jag kan ingenting lova, håll till godo!

Morgontrött.

Igår var jag själv hemma hela kvällen. Satt och kollade på Dirty Sexy Money, en otroligt bra serie som inte visats i Sverige ännu (vet inte om dom kommer göra det heller) men jag rekommederar den i alla fall. Idag vet jag inte vad som händer, kan inte göra mycket jobb då filservern fortfarande inte är tillgänglig. Så jag ska väl sitta här och slösurfa hela dagen, vem vet? Jao, jag återkommer.

Finnish Hangover!

Okej den här är bara för härlig :D haha!


Shopping.

Jag fyndade förresten två jättesöta toppar på Vero Moda idag. En vit med en söt liten rosett och en tubtop i roliga färger, jag ska ta kort och visa er sen när jag får Internet fixat på min dator idag. Yes, that's all for now :)


Dagens horoskop.

SKORPIONEN

24/10-22/11


Måndagen handlar nästan uteslutande om arbete.
Du hinner inte med andra saker, du är väldigt fokuserad.


HAHA!
Vilket skämt, vadå arbete? Jag har inte fått någonting gjort idag pga en trasig server. Jag ska hem och glo på TV, slappa galet i soffan och käka apelsiner, det är vad jag ska göra. Ingenting handlar om jobb idag, inget.

Kalmar.

Sitter på kontoret just nu. Är oerhört trött och seg. Finns inte så mycket att göra just nu men det kommer väl så småningom. Har några påbörjade artiklar som jag ska färdigställa. Bor hemma hos en snubbe på kontoret, lägenheten är stökig men har både trådlöst Internet och extremt många filmkanaler + att det ligger mitt i centrum. Det är ju alltid ett plus. Kikade in i hans kylskåp och gissa vad jag hittade? En öppnad filmjölk från 19 november, yummie! Ungkarlar.. (eller ung och ung, han är 30 något) Tur att han inte kommer att vara hemma så mycket. Så jag får min ensamhet då och då. Ska hem dit sen, men måste köpa med mig lite mat. Pasta och ris är ingenting jag vill leva på i tre veckor. Så jag ska köpa lite sallad, soppa etc. Euhm, vet inte när jag får chansen att uppdatera igen, just nu sitter jag på Lottas dator för att den jag sitter vid är ur funktion för tillfället. Får se om jag tar med mig min egen imorgon, men jag tvekar. Nås på mobilen. Ciao!

Godmorgon.

Jag är trött och seg. Ska packa ihop mina saker och äta lite frukost. Sen tror jag att vi åker om ett tag. Vet inte alls hur det blir med Internet på den plats där jag ska bo, men redaktionen har ju Internet. Så vi får se hur ofta jag kommer uppdatera bloggen. Ett par gånger i veckan i alla fall hoppas jag. Ha det så bra.

Happy ending.

Som vanligt så gråter jag in i det sista av Konungens återkomst. Jag tycker som vanligt inte att filmerna ska ta slut när dom väl gör det. Men det finns inte så mycket att göra åt den biten. Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig. Imorgon bär det av till Kalmar. Godnatt :)

Dagens låt.

The Wannadies - You And Me Song
Den är ju bara för jävla härligt positiv!


Sällsynt.

Det är inte ofta jag finner att den sista filmen i en triologi är den bästa men när det gäller Sagon om ringen så är verkligen Sagan om konungens återkomst den bästa. Jag verkligen älskar den filmen och jag tröttnar aldrig! Nu är det dock nyheter och vädret innan den fortsätter igen så under tiden får jag sitta här och nörda :)

Babylycka # två!

Christina Aguilera och Jordan Bratman blev även dom föräldrar till en liten krabat i fredags :) Grattis till dom också! Nu är det verkligen inte Angelina som är snyggaste mamman utan självklart Christina, hon är verkligen så otroligt vacker.

Christina

Världens bästa vän.

Världens bästa och sötaste Josephine har nu bokat en resa till mig :D Så den 20/3 ses vi igen och det ska bli så otroligt jävla roligt att få träffa den tösen igen, hon är verkligen bäst i världen! <3

Me and hun <3



Cashewnötter med chili och lime.

Det är något jag rekommenderar er att smaka. Det är verkligen hur gott som helst :) Nu blir det bastu och sen blir det Sagan om Konunges Återkomst på TV och lite apelsinätande. Hoppas att ni har en bra kväll!

Ett roligt frisyrtest.

Jag hittade det här roliga frisyrtestet på en blogg och det var rätt kul faktiskt. Även om det för det mesta såg helt sjukt ut. Men det var lite tidsfördriv i alla fall. Prova ni också vettja! :)

Testet kan göras HÄR.

Stolta föräldrar!

Nicole Richie och Joel Madden blev igår stolta föräldrar till dottern som ska heta Harlow Winter Kate Madden, det namnet är verkligen hur sött som helst tycker jag :) Congrats till dom två!

Nicole, Joel

Lösenord på Piratebay.

De idioter som hackade in sig på en server på Bilddagboken har nu lagt ut fyra textdokument med krypterade lösenord, email och användarnamn på Piratebay. Ni borde kanske kolla om ni står med och snarast möjligt byta lösenord också, det har jag precis gjort. Jag stod dock inte med på någon av listorna, det är jag glad för. Idioter säger jag bara, som inte har något liv och måste förstöra för andra. Har ni ingenting bättre för er? Dum fråga egentligen..

En god natts sömn.

Jag har sovit alldeles underbart inatt, som en stock. Första gången sen branden och när jag tänker efter så har jag inte sovit så här bra sen jag sov här sist förra veckan. Det var i alla fall hur skönt som helst och jag känner mig jätte utvilad. Idag ska jag försöka få mamma och pappa att åka iväg och hitta på någonting, jag känner inte för att sitta hemma hela dagen. Sen i eftermiddag ska jag ringa Evis och höra om boendet o.s.v. Vi hörs!

Relax, take it easy.

Nu är det dags för mig att säga godnatt. Jag börjar bli ganska trött faktiskt. Sleep tight.

Hur söt är inte den här klänningen?

Jag satt och ögnade igenom Lindex webshop när jag hittade den här sötnosen för endast 249;-

Klänning

Bilddagboken har blivit hackad.

Skulle precis gå in på Bilddagboken när det står att någon har tagit sig in på deras servrar. Jag har nu fått ett nytt lösenord till min användare och jag hoppas verkligen att allting är orört, många minnen där som absolut inte får bli raderade för något i världen! Suger när det blir så här, men det är ju inte Bilddagbokens fel. Jävla nördar som inte har något liv för sig och tar sig in där liksom.. Gosh.

Let's dance.

Säsongens första program var väl sisodär. Ingen var jättebra men ingen var heller jättedålig. Danny, Tony och Linda är mina favoriter och jag hoppas att dom håller i sig länge (kanske rentav vinner hela skiten) men det kan hända mycket under tävlingens gång. Who knows. Förresten så tyckte jag att klänningen som Mi hade på sig var grymt läcker, den skulle inte sitta fel! Eller ja, den skulle sitta helt fel på mig men skulle inte sitta fel i min lilla garderob, haha. Euhm, that's all for tonight I think. Nighty.

Übersött verkligen!

Det här armbandet från KyssJohanna är verkligen hur sött som helst! Det vill jag ha i mina ägor.

Armband

Dagens låt.

Britney Spears - Piece of Me
Jag trodde det värsta om Brittans comeback men så förvånad jag blev när låtarna faktiskt gick att lyssna på. Hon har stått på sig trots all skit och jag tror faktiskt att hon som alla andra är mer eller mindre människa med svackor och problem. Jag slår ett slag för Britney Spears, ja du hörde rätt. Jag ägnar dagens låt till henne.



Orange Sky.

Det är så otroligt gott med Apelsin! Visst? :)

Dagens horoskop.

Skorpionen
24/10-22/11


En ganska trasslig fredag men den avslutas med en oväntat mysig kväll.
Den fungerar som plåster på såren.

 

Mysig kväll? På vilket jävla sätt då? :P Ptja, Let's Dance kanske blir mysigt att titta på när alla har så snygga kläder. Dessutom är ju Idol-Danny med, det ska bli mysigt att se. Mer mys än så kommer det definitivt inte att bli kan jag garantera.


Grammisgalan och Amanda Jensen.

Okej, var det någon som tittade på Grammisgalan häromdagen? Då missade ni kanske inte Amandas nya singel och framträdande under showen och jag måste säga att det var riktigt jävla dåligt, jag har aldrig varit ett stort fan av Amanda men hon var verkligen sämre än sämst på Grammis, jag har aldrig sett henne så här dålig och jag kan bara hålla med Aftonbladet som skrev att hennes låt var ännu en radioklyscha och att uppträdandet var som köttfärsen från Ica, dålig. Mitt i prick Aftonbladet!

Amanda

Sweet home Alabama.

Inte riktigt Alabama kanske men nästan. Jag har nu kommit hem till mamma och pappa igen, här ska jag som ni vet spendera helgen innan jag fortsätter ner till Kalmar på praktik. Tågresan gick snabbt, jag tittade på film, Sky High, förövrigt en jättebra film om man gillar udda highschool filmer. Hjältar med superkrafter och så vidare. Jag tyckte om den i alla fall så jag rekommenderar den!

Jag ska inte göra någonting speciellt idag, har nyss slängt i mig en kebabtallrik (nyttigt värre! jag undrar vart mina planer på att gå ner i vikt tog vägen) och senare sen så tror jag nog att det blir lite bastu och sen givetvis Let's Dance som har säsongspremiär idag, det får man bara inte missa! Tony Rickardsson i trikåer jag säger då det, haha! Det ska bli spännande i alla fall. Ni alla som läser får ha en bra fredag!

Godnatt.

Jag bör gå och lägga mig nu. Ska trots allt upp vid halv åtta. Jag hoppas verkligen att jag sover bättre den här gången. Jag orkar inte vakna upp med magont och oro. Tur att jag slipper helvetet från och med imorgon. Godnatt flickor och pojkar!

Ny praktikperiod i Kalmar.

Jag sitter här och gräver ner mig lite i all nervositet som håller på att byggas upp inuti mig. På måndag börjar mina tre veckors praktik nere i Kalmar igen och den här gången (som ni vet) ska jag inte bo hos Rickard, eftersom vi inte är tillsammans längre, så det är ju rätt logiskt att jag inte ska bo där. Jag ska alltså på bo en plats som tidningen har fixat åt mig, det är verkligen supersnällt av dom, men jag har ingen aning om vart jag ska bo ännu. Evis skulle ringt mig idag men jag har inte hört någonting från henne ännu. Jag ger henne till imorgon annars får jag ringa på lördag, eftersom pappa ska skjutsa ner mig på söndag är det tänkt.

Ja, nervositeten. Varför kanske ni undrar? Well, för det första så känner jag ingen nu förrutom folket på redaktionen och dom kan jag ju inte vara med hela tiden under tre veckor. För det andra så känner jag ingen trygghet längre eftersom jag inte har någon som kan ge mig den längre. Jag är nervös över hur dessa tre veckor kommer att gå när jag inte har någon att vända mig till längre, som jag hade under de fem veckor jag bodde hos Rickard och allt var kalas hela tiden (eller ja nästan hela tiden). Jag har tänkt som så att skulle jag inte ha något liv utanför tidningen på tre veckor kan jag ju alltid jobba dygnet runt, vara på tidningen så mycket som möjligt och bara sova på den plats jag ska bo.

Nu behöver det ju givetvis inte bli såhär. Jag kanske får träffa många nya människor, framtida vänner som jag kan umgås med under dessa tre veckor. Men jag tvekar (jag vet man ska inte göra det) men nu gör jag det och det kan inte hjälpas. Hm.. Ja, jag är nervös och samtidigt rädd helt enkelt och jag har inte den blekaste om hur jag ska övervinna det. Sorgligt men sant.

Grymt upprörd.

Jag brukade ha världens finaste naglar, starka och långa var dom. Nu är dom bara en ren katastrof. Jag klippte precis ner dom till minimum för att dom bara skärvar sig och går av. Dom är verkligen jättesköra. Jag köpte Sally Hansens Get Strong och har använt det i en vecka (nu behöver man kanske använda det oftare, vad vet jag) men ingenting har blivit bättre, dom är nästan ännu mer ömtåliga. Någon som vet något annat bra sätt att få starka naglar på?

Satans jävla skit.

Som vanligt fastnade jag här vid datorn och nu har Secret Window börjat och jag har missat början och då är det enligt mig ingen idé att titta vidare eftersom själva början oftast är rätt viktig. Jag får helt enkelt se den en annan gång med andra ord.

Under mitt paraply.

Det var riktigt uppfriskande med ett bad må jag säga. Nu ska jag göra mig en kopp kärlekste som det så fint heter och så ska jag titta på Secret Window med Johnny Depp tror jag. Om jag inte kommer på något annat skoj, men det tror jag väl knappast att jag gör.

Förresten, jag skulle vilja ha lite tips om bra självbiografier/memoarer att läsa, tips någon?

KYLEMONKEY!

HAHA!


Tjejsaker.

Jag har precis ätit (det blev inte falukorv och makaroner utan romanasoppa) det var minst lika gott men mycket mer lockande eftersom jag fick korv och makaroner i skolan igår. Euhm. Jag tänker tappa upp ett varmt bad och göra såna "tjejsaker". Jag ska skrubba, smörja in mig, fixa&måla naglarna, fixa ögonbrynen och så vidare. Varför undrar ni? Jag har ingen direkt anledning. Jag kanske inte har någon att göra mig fin för, mer än för mig själv såklart. Men det kanske är det som är grejen. När man är med någon, som man vet älskar en för den man är så spelar det ingen roll om man har orakade ben och nedbitna naglar, man vet att man duger som man är. Och ska jag vara ärlig så blev jag väldigt bekväm i det. Jag nästan struntade i att försöka se bra ut när jag var tillsammans med Rickard, för jag visste att han älskade mig som jag var trots allt. Men nu så här i efterhand förstår jag inte hur han orkade (ibland var jag till och med mer man än honom kändes det som) och jag är ju ändå tjej. Jag måste få göra sånt, även om det är jävligt jobbigt att raka benen ibland, oh vad äcklig hon är som inte rakar benen så fort hon får stubb, tänker ni säkert nu, men iallafall. Hela poängen var väl att man ska vara fin om man vill även om man inte har någon att vara fin för, som jag. Man måste unna sig gott ibland. Ellerhur?

Too much food.

Det känns som om jag bara äter och äter hela tiden. Inte konstigt att jag väger så mycket som jag faktiskt gör, haha! Men mat är gott och jag tänker inte gå på en-cashewnöt-om-dagen-diet bara för att idealen säger att det är snyggare att vara smal. Nopes, that is so not me. Nu ska jag koka makaroner och steka falukorv.

Yo Momma.

Jag har aldrig riktigt uppmärksammat det förut, men programmet Yo Momma på MTV är lite småunderhållande ibland. Fez från That 70s Show är med och jag älskade honom när jag tittade på den serien, så jävla skön är han! Dessutom är din-mamma-skämten rätt roliga ibland.

Geléhallon är inte bara söta!

Dom är jävligt goda också. Det var evigheter sen jag åt det, jag hade glömt hur goda dom är!

Inpackning?

Sitter och försöker hitta någon bra hårinpackning. Har ni något förslag?

School of Rock!

Idag kommer School of Rock på TV och då kom jag ju på att jag hade ett youtubeklipp från vår skolavslutning också där våra lärare var så coola när dom sjöng för oss. Fusklapp och inte helt korrekt text men jag tyckte minsann att det rockade iallafall! Våra lärare är absolut coolast av alla :] Och ännu coolare är att majoriteten av våra lärare är hårdrockare. Det är liiite status.


Varning för riktigt dålig humor!

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett youtubeklipp som jag spelade in när jag var i Motala och träffade mina galna vänner. Humorn är ruggigt dålig och jag tycker absolut att ni ska observera snubben i bakgrunden av Sonny, han ser så otroligt fridfull ut när han äter den där hamburgaren. Jag undrar vad han tänkte på, vad tror ni?


Sugproppar på fötterna!

Ja det är verkligen vad man skulle behöva nu när det bara är is på gatorna. Jag vet inte hur många gånger jag har varit när på att ramla omkull på grund av halkan, jag verkligen hatar det. Sugproppar under fötterna, som sög sig fast i marken vore kanon. Men å andra sidan kanske man inte kan komma loss lika enkelt och då kanske idéen är värdelös :P

Jävla brand.

Pga branden för ett par nätter sedan kan jag nästan inte längre sova ensam mer. Jag vaknar av allting och tror att det börjat brinna igen. Inatt körde tåget förbi och tutade som om det stod någon på rälsen eller något. Jag hörde mycket väl att det var tåget men efter det började jag lyssna på alla andra ljud omkring och jag vet inte hur många gånger jag var uppe och kollade ut i fönstret så att inte brandbilarna och resten av husets befolkning stod utanför medan jag låg där och försökte sova. Jag fick ont i magen av oro och jag kunde verkligen inte somna om igen, inte på bra mycket länge. Runt halv sju (då tittade jag på klockan sist) måste jag ha somnat för jag vaknade av alarmet på mobilen halv nio. Jag vaknade upp med samma oro. Fy fan vad jag hatar det, kommer det alltid att vara så här nu?

Bloggläsning.

Jag har nu länkat alla de bloggar som jag läser, läser ni dem inte redan beordrar jag er att göra det! Och ni som läser det här - Om ni har något tips på någon intressant blogg som jag kan börja läsa kontinuerligt så lämna en kommentar, jag behöver nytt att läsa! Tack.

Titta titta!

Tack vare Rickard kan jag äntligen göra min design själv :] Nu blev den lite mer munter :D

Det är enkelt.

Jag är nu hemkommen från lägenhetsvisningen med Carro. Lägenheten var fräsch men liten. Ett bra kap. Nu ska jag värma en pirog (kanske två, svullo som jag är) och sen ska jag sätta mig och skriva fortsättningen på min och Hannas bibel ;) haha! Sen ska jag fixa med designen här på bloggen. I'll be back.

Skola.

Jag sitter i skolan och har Historia. Gör dock ingenting eftersom jag inte har någonting att göra. Idag kommer jag hem senare. Jag ska hålla Carro sällskap när hon tittar på en lägenhet i Falun kl 17. Så jag gissar på att jag är hemma runt sex någongång. Euhm. Idag om inte blogg.se fuckar så dyker min nya design upp. Nu blir det typ ingen surprise längre för nu har typ alla mina vänner sett den, haha. Men jag är nöjd ändå. Om jag inte kommer på någonting annat kul. Det är sådant som märks. Ja, det var väl allt för den här gången.

Today's the day.

Fan vad jag saknar allt, dig. ¤"/(#"("!

Jävla blogghelvete!

Jag är mycket besviken på blogg.se! Det här är inte första gången som bloggen krånglar under kvällningen. Nu när jag finally har kommit på en bra design till bloggen så kan jag inte sitta och fixa med den för att blogg.se krånglar så in i helvete. Det tycker jag definitivt inte om! Usch på blogg.se.

Designen får vänta.

Jag har verkligen noll inspiration så designen får vänta någon dag, eller några.

Keep falling down again.

Jag har precis kommit hem från en helt värdelös dag i skolan. Vi gjorde absolut ingenting. Det enda jag gjorde var att ta ledigt från skolan när vi åker till Brasilien. Värd dag i skolan, not! Nu ska jag ner till områdeskontoret och lämna in lite uppgifter dom bad oss fylla i efter branden. Sen ska jag fixa med bilder från lovet, plugga lite, slappa och göra om designen på bloggen, yes. Återkommer.

Latmaskar!

Jag fick bara två förslag på vad jag ska ha för färger på nästa design här i bloggen. Kan ni inte vara så snälla att lyfta era små taniga/feta fingrar och ge mig ett förslag? Det är inte så svårt, eller jobbigt. Tack sötisar!

Flying Cows - I Like It.

Nu har jag städat bort lite skit, duschat och packat upp lite smått. Det luktar fortfarande extremt mycket rök men det kan jag inte göra så mycket åt. Jag ska äta en tallrik med yoghurt och flingor, sen ska jag fixa iordning mig litegrann, se vad jag kan göra åt svullnaderna under ögonen och min röda mule, haha! Ciao.

Poliser och en jävla massa rök.

Det här har varit en läskig natt vill jag erkänna.

Min dag började redan tidigit tidigt imorse, runt halv 4 för att vara exakt. Det knackade på dörren och där stod en polis. "Vad har jag nu gjort?" tänkte jag samtidigt som jag kände hur hela mina lungor fylldes av rök. "Det brinner och du måste ut, ta trapporna". Så jag slängde på mig en salig blandning av kläder, morgonrock, långkalsonger och vantar, samt jacka och skor. Jag kan inte ha sett vacker ut men vem är det så tidigt på morgonen?

Vägen ner för alla nio trappor var ingen höjdare, röken blev bara tungare och tungare ju längre ner jag kom i huset. Jag hörde både hundar och barn skrika. "Är det nu jag blir hemlös?" var typ det enda jag kunde tänka mig och när jag kom ner var det en stor folksamling utanför porten. Det här var typ första gången jag fick se vilka alla mina grannar var, mest äldre människor. Jag såg all fet rök komma från källaren och brandmän for fram och tillbaka. Alla evakuerades till Triangelgården där vi fick lite information om vad som hänt och vad som komma skulle. Jag försökte ringa pappa flertalet gånger utan svar. När man verkligen behöver prata, svarar man aldrig, är inte det konstigt? Och den enda jag kände att jag kunde kontakta vid den tidpunkten vågade jag inte kontakta, så det fick vara. Vi satt nog i lokalerna i kanske en och en halv timme när en polisman kom in och sa att vi kunde bege oss till våra lägenheter igen. Jag ville egentligen inte, men vart skulle jag ta vägen? Så jag fick traska hemåt för att se hur alla människorna skrattade och var lättade samtidigt som dom tog trapporna upp till sina lägenheter. Jag väntade ett tag innan jag gick upp, det var mäkta jobbigt att ta sig upp för alla trapporna med världens antagligen mest feta förkylning ever. Andfådd och hostig kände jag hur lägenheten verkligen stank rök, fastän branden var nere i källaren, nio våningar under mig (stackars människor som bor på de första våningarna). Jag gick och la mig rätt mycket mot min vilja och inte har jag sovit bra fram tills nu. Varje minsta ljud har väckt mig och jag har undrat varje gång om den börjat brinna igen. Runt åtta ringde pappa, han hade haft sin mobil i bilen hela natten, jag berättade vad som hänt och han bad mig gå och lägga mig igen, vilket jag gjorde.

Nu cirka sju timmar efter branden känner man fortfarande röklukten när man andas, men det brinner i alla fall inte längre. Tack gud för att branden var där nere, så att poliserna kunde knacka dörr och väcka oss som inte vaknat av sirener. För vad skulle jag gjort annars?

Jag är fortfarande lite i chock, det kanske jag inte borde vara, men det är jag. Det kunde faktiskt ha varit mycket värre än vad det var. Men idag ska jag träffa Linda och ha mys. Det ser jag fram emot, dessutom slipper jag sova ensam. Ha en bra dag gott folk. Min kan nog bara bli bättre.

Internetkrångel.

Jag hade ju tänkt att fixa med bloggen, ladda upp bilder på bilddagboken m.m nu när jag kom hem. Men fram tills nu har jag inte haft någon tillgång till Internet och nu är jag på tok för seg för att fixa med det. Förkylningen gör mig otroligt slö, så slö att jag faktiskt tänker gå och lägga mig nu. Jag vill vara på topp imorgon, då beger jag mig till Kupolen med Linda och efter det så sover hon här hos mig, blir nog lite matlagning, myspys. Godnatt folks!

Jag hatar att vara förkyld.

Idag ska jag åka hem till Falun. Tåget går 12.30 och jag undrar hur försenad jag kommer vara den här gången för det snöar verkligen superdupermycket här hemma, jag kan bara hoppas att det avtar på vägen upp till Dalarna, för annars kommer vi säkerligen vara försenade hela vägen hem. Det vill jag inte. Jag är dessutom extremt förkyld, ögonen rinner, näsan rinner och hela huvudet känns tungt, samtidigt som jag har en envis hosta. Tur att jag inte har feber i alla fall, det har jag sällan och så länge jag inte har feber klassar jag mig själv som lite småkrasslig. Öhm, ja. Jag nås på mobilen hela dagen fram till typ klockan 17. Har inte bestämt mig om jag ska vara hurtig och gå hem från tåget eller om jag ska vänta i trekvart på bussen istället. Vi får se. Ha en snöig söndag!


Unibet, shalalala!

Nu har jag varit och träffat Simone igen, vi käkade pizza på Venezia och efter det så fick jag finally träffa Patrik (hennes pojkvän som haft oturen att vara borta varje gång jag är på besök). Han var både snäll och rolig, bra kille det där Simone, keep him! Öhm, vi glodde lite i skolkatalogen och så busade vi med Selma (katten). Sen var det dags att bege sig hemåt och nu har jag precis läst klart VR och nu väntar jag på att Sagan om de två tornen ska börja så att jag får äta lite ceasarsallad och godis! Hoppas ni haft en bra dag.

Jobbig natt.

Jag har inte sovit bra alls inatt. Beror mest på att jag håller på att bli sjuk eller något. Eller så är det biverkningarna av sprutan som kommer nu. Jag är förkyld och hostig, samt konstigt illamående när jag vilar. Jag hoppas att det går över. Just nu mår jag inte speciellt dåligt, ska ta en dusch också så hoppas jag att jag är fit for fight efter det. Ska förhoppningsvis träffa Simone idag, sitter och väntar på att hon ska höra av sig. Ciao!

Are you happy without me?

Idag skulle jag åkt in till Motala för att träffa Liza m.fl. Men det blir inte av då hon bestämde sig för att åka till Göteborg istället. Så istället ska jag och pappa åka in till Motala istället för att hitta en större resväska till mig och den ska vara såpass stor att i princip allting får plats där, så att jag slipper ha med mig typ hundra väskor varje gång jag ska någonstans. Lite klumpigare med en så stor väska kanske, men smidigare i alla fall. Yes yes. Sen blir det nog inte mycket mer lajban idag. Kommer väl slötitta på TV eller något, vi får se. Imorgon ska jag i alla fall träffa Simone och vi ska käka pizza, ska bli härligt att träffa den tjejen igen. Have a nice fucking day.

Hope you're enjoying this moment.

Chokladbollarna dög faktiskt. Ni kanske undrar hur man kan misslyckas med att göra chokladbollar? Jo det var så här att jag upptäckte att jag hade för lite av alla ingredienser och då kunde det väl ändå inte bli så bra? Med för lite kakao smakade det inte så mycket och med för lite margarin blev det rätt torra bollar men wtf, dom blev ätbara och det är väl ändå huvudsaken?

When will you remember?

Nu ska jag göra mig en kopp te och äta mina chokladbollar (som nog blev rätt misslyckade?!).

Thank you for the venom.

Jag överlevde både tandläkaren och vaccinationssprutan!

Yes indeed. Det var inga större problem alls faktiskt. Det enda stora problemet idag var kylan. Både jag och pappa har frusit idag och inte lite heller för den delen. Hmz, fick veta också att jag måste ta ännu en hepatitspruta om en månad, så den kommer jag förmodligen att få ta i Kalmar tror jag, har inte riktigt kollat datum och så vidare. Men det märks väl, det är inget stort bekymmer just nu i alla fall. Jag hade faktiskt ingenting roligt alls att berätta idag, förrutom att jag ska göra smaskiga chokladbollar om en stund - mums!

Forgot!

Just det jag glömde! När jag kommer hem till Falun på söndag så tänkte jag börja fixa lite med en ny design här på bloggen. Har tröttnat stenhårt på det mörka (svart som aldrig går ur tiden?) och behöver därför lite förslag på två färger som matchar (helst inte svart då). Var snälla och lämna erat bidrag :)

The reaper is here.

Tandläkare och vaccination, det står på min to-do-list idag. Jag hoppas att lagningen av sprickan inte gör ont och jag hoppas att sprutorna inte är allt för stora. Jag har aldrig haft problem med varken tandläkarbesöken eller sprutorna men just idag känns det lite läskigt på något sätt. Ni får helt enkelt hoppas att jag överlever så att ni får läsa ett spännande hur-det-gick-inlägg när jag kommer hem igen, mouhaha! Ha en bra dag alla!


He's gone.

Han har glömt mig, helt å jävla hållet.. Borde jag glömma honom nu?

Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag har sen sist hunnit avverka en kopp te, lagat mina strumpbyxor och tittat lite på TV. Nu sitter jag alltså här igen och har tråkigt och därför tänkte jag uppdatera min å så intressanta blogg (ibland önskar jag att jag också fick lite uppmärksamhet här på bloggen), men när jag tänker efter är jag bara en helt vanlig människa, utan något intressant att berätta, haha!

Det har bestämts lite saker sen sist jag skrev, på fredag ska jag in till Motala igen för att träffa Liza och gänget en sista gång innan jag åker hem till Dalarna, på lördag ska jag träffa Simone (?) och sen på söndag åker jag ju hem. Därför hade jag tänkt att eftersom jag har en dag kvar sen innan skolan börjar så tänkte jag dra en sväng till Kupolen på måndag för att se om jag hittar någonting skoj till mig själv, så om någon söt vän vill följa med och göra mig sällskap hör av er, det vore hur kul som helst! För sen är det bara en vecka kvar och så åker jag ner till Kalmar igen i tre veckor. Det är jag förresten väldigt oroad över, jag har ingenting där nere längre, absolut noll. Jag är rädd för att jobba ihjäl mig då jag ändå inte har någon att mysa med om helgerna och jag är rätt för att bli uttråkad och inte träffa människor på tre veckor, då dör jag seriöst. Men vi får se, jag ska inte säga hej förrän jag kommit över bäcken. Det kanske blir tre av dom bästa veckorna i mitt liv? Men jag tvekar, ett mirakel måste nog ske först isåfall. Nog wajnat nu, på återseende.

You don't even know me.

Idag har jag som sagt varit hos tandläkaren på besök och för en gångs skull så slapp jag tjurkärringen som jag alltid träffar annars. Det var en jättetrevlig tandsköterska som det var lätt att prata med, inte för att man brukar göra så mycket mer än att gapa och skölja munnen - men ändå! Jag hade jättefina tänder och mitt tandkött var också i jättebra skicka (bara för att få skryta litegrann) men jag hade en spricka i en tand så imorgon ska jag dit och fixa det (innan jag blir 19 och behöver betala en massor). Sen efter det ska vi in till Motala för att vaccinera oss inför Brasilienresan, jag hoppas att det inte blir några problem! Tråkig update, men ja. Nu nalkas det baconlindad köttfärslimpa och champinjonsås. Jag återkommer.

I couldn't care less.

Har varit i stugan och bastat nu. Två fiskekillar var där nere men det var inte direkt några problem. Jag bastade, duschade och sedan grillade jag lite korv, mums! Nu är jag återigen hemma och funderar på om jag ska fortsätta läsa min bok eller om jag ska titta på TV, det blir nog det förstnämnda. Imorgon ska jag upp tidigt så ikväll kan jag verkligen inte vara uppe och glo på Sex Inspectors till klockan 03.00 inatt minsann, jag har tandläkartid kl 8.20 så jag måste gå upp relativt tidigt så att jag hinner vakna. Får hoppas att det går smärtfritt, vill gärna slippa ett återbesök. Funderar även på hur jag ska hinna med allt nu den sista veckan. Jag måste fortfarande träffa Simone och jag vill träffa Sofia och resten av gänget en gång till innan jag åker hem till Falun. Men på torsdag ska jag vaccinera mig inför Brasilienresan och jag åker hem på söndag och imorgon är det onsdag redan! Ujuj, vi får se om jag hinner med allt. Lästajm nu, ciao!

En sann historia.

Första dagen på det nya året börjar sakta men säkert att ta slut. Jag har tillbringat i stort sett hela dagen i sängen där jag har läst Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Jag kan verkligen inte slita mig ifrån boken, jag ville inte gå upp och ta min lilla tablett och dricka ett glas vatten. Jag ville bara fortsätta att läsa. Hennes berättelse är verkligen hur hemsk som helst, tårarna är inte alls långt borta. Jag har en bit kvar och jag kommer nog att läsa ut boken redan ikväll - om jag får bestämma. Jag rekommenderar den varmt! Det blir förresten bastu ikväll, jag ser verkligen fram emot det, vi kanske grillar lite korv i den öppna spisen också (sånt som bara finnar gör, haha!) Men men, det var en kort uppdatering om dagen.

RSS 2.0