Nu måste jag prioritera.

Det här blir mitt sista inlägg här för ett tag nu. Jag måste nämligen prioritera viktbloggen om jag någonsin ska kunna fokusera och gå ner 35 kilo. Jag känner inte att den här bloggen tillför så otroligt mycket ändå och då kan jag lika gärna lägga allt krut på viktbloggen istället. Jag kommer dock inte att radera bloggen, det finns för mycket minnen här. Jag ville bara säga det. För nu gäller det. Jag orkar inte mer. Internet måste bortprioriteras en aning nu. För nu vill jag bli smal. Smalare.


Forever Angel.

Sluta upp att vara i mitt huvud.
Sluta upp att vara i mina tankar.
Jag börjar tveka på mig själv.
Jag börjar tveka på oss.
På grund av dig.


Fullt ös.

Det märks verkligen att jag har varit igång hela dagen, jag är helt slut! Jag orkar knappt hålla ögonen öppna, haha :) Det innebär att jag ska borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. Ska nog börja läsa någon ny bok om ögonen tillåter. Imorgon är det några timmar skola som gäller och sedan börjar helgen.

Mamma ligger hemma med hosta, feber och förkylning. Bara det inte är svinis för jag vill verkligen åka hem på söndag! Men går inte febern över till på lördag så stannar jag nog hemma, jag vill inte bli sjuk. Så vi får hoppas att hon kryar på sig snart!

Att-göra-lista inför morgondagen.

Jag har ingen skola imorgon men trots det har jag ett fullspäckat schema!
 • Ringa veterinären. check!
 • Plugga körkortsteori.
 • Dammsuga. check!
 • Diska. check!
 • Tvätta. check!
 • Damma. check!
 • Byta sängkläder.
 • Skriva porträtt.
 • Skura golven. check!
 • Tvätta fönstren. check!
 • Hämta ut piller på apoteket.
Huh, ja ni ser. Det finns en hel del som ska bli klart imorgon. Nu hoppas jag bara inte att veterinären vill att jag ska komma in med kissarna imorgon. Jag tror nämligen inte att deras sår från operationen läker som det ska. Snittet är fint men det är varsin hård knöl precis under snittet och jag vet inte om det är ärrvävnad eller någonting onormalt. Det märks imorgon när jag ringt dit! Hoppas att ni får en lite mer underhållande dag :)

Hem på söndag!

På söndag får jag äntligen åka hem :) Och jag får vara hemma i en hel vecka!

En väldigt skön och rolig kurs.

Tidningsredigering heter kursen vi har nu. Vi lär oss att tidningsredigera nyhetssidor och att skriva djupporträtt för att sedan redigera det snyggt i InDesign. Väldigt roligt är det i alla fall och vi har väldigt mycket fritid över :) Denna vecka är jag klar med allt jag ska ha gjort och nästa vecka kan jag till och med åka hem i nästan en vecka :)

Jag fick även mina papper från transportstyrelsen angående mitt körkortstillstånd. Så jag har fyllt i dem nu och ska till körskolan och lämna in dem i eftermiddag :) Förhoppningsvis får jag börja övningsköra snart! Det ska bli så otroligt kul!

Annat som står på schemat denna vecka är tvättstuga imorgon + att jag ska skriva manus till mitt porträtt. Kan också meddela att den 30/10 åker jag äntligen ner till Skåne igen och sötaste Josephine m. familj. Det ser jag väldigt mycket fram emot!

Funderar också på att byta till blogspot.. Men vi får se hur det blir.

Viva la vida.

Tankarna snurrar just nu.. Jag vet inte riktigt hur jag mår. Vad skulle jag göra utan dig? Vad gör jag om jag imorgon vaknar och vi inte längre är vi utan du är du och jag är jag för sig? Jag försöker att inte tänka på det. Jag försöker att hitta det positiva i det negativa men inte fan är det lätt alla gånger.

Det kändes bra att höra din röst idag. Jag blev varm. Jag påmindes om varför jag älskar dig, om varför jag kämpar för att hålla detta ihop, utan att det glider isär. Men jag håller med dig. Distansförhållanden är skit. Det fungerar kanske ett tag men inte i 19+ månader. Vi får se vart den här stormen tar oss men jag hoppas innerligt att den för oss närmare varandra. För vi vet ju att vi älskar varandra.

Frozen.

Inatt var jag väldigt nära på att bli singel. Efter 19 månader av kärlek. Ibland blir alltså långdistansförhållandet för jobbigt för min andra hälft. Nu är vi ute på hal is. Vi får se hur det går.

Gotthard - I can't stop.

You can't stop believing,
that everybody's reaching for something far above that sky.

And it won't be long babe ‘till you're out of reasons and your well run dry.
Cause you can't help but feeling that something else is eating you out,
from way down deep inside. And it won't be long babe,
when you're out of reasons, don't ask me why.

RSS 2.0