Storm.

Jag har kommit hem ifrån Motala för en liten stund sen. Träffade Mia först på eftermiddagen, vi tittade på Bert och gick en stund på stan. Sedan gick jag till Carina och färgade håret - det blev jag nöjd med, billigt var det också. Jag la också undan lite kläder som jag ska köpa imorgon, det enda som jag inte hittat ännu är byxor så det ska jag titta efter imorgon. Ska bli skönt med lite nytt i samlingen, Rickards rum kommer dessvärre se ut som en tjejrum i fem veckor, haha. Jag ska försöka att låta bli att ha kläder överallt på rummet. Försöka är bra.

Jag längtar efter Rickard <3
Jag saknar min lilla skåning Josephine :*

Borta.

Låt: Megadeth - Ecstasy
Ljudvolym: 68%
Väder: Helt okej, typ moln/sol.
Kläder: Byxor, linne och grå stickad tröja.
Humör: Just nu bra, men det blir nog  bättre.
Känsla: Tristess.
Dryck: Apelsinjos.

Jag blir borta hela långa dagen, hemma ikväll någon gång, fram tills dess nås jag på mobilen.

Rickard <3

Det är makalöst.

Fan vad du ska missförstå allting jämt, sluta med det! När du dessutom vet att det inte är så.

Dagens låt.

Nikola Sarcevic - Soul For Sale



Musikbrist.

Jag tror att jag lider av musikbrist. Det blir inte mycket tid till att lyssna på musik när jag är här hos mamma och pappa, dels för att jag inte har något utrymme för mig själv där jag kan spela det jag vill lyssna på och dels för att jag inte orkar sitta vid datorn speciellt mycket om dagarna, jag är helt matt redan runt 21, helt sjukt med andra ord. Jag skulle kunna lyssna på musik via hörlurarna men jag är för lat för att gräva fram dom ur min proppade väska och jag blir bara distraherad av allt annat ljud runt omkring mig - inte bra. Hur som helst, jag behöver musik. Så imorgon ska jag se till och vakna i god tid, innan jag runt halv ett drar in till Motala, så att jag hinner lyssna på lite fin musik.

Klockan 21 blir det film - Welcome to the jungle. Om jag orkar hålla mig vaken.

Linköping.

Idag följde jag med Simone till Linköping och shoppade lite, jag tittade visserligen mest eftersom jag ska shoppa på torsdag. Men jag hittade en skitsnygg kofta på Vila och en klänning på Gina som jag ska köpa hade jag tänkt. Ska kolla om dom finns i Motala imorgon så slipper jag dra in till Linköping igen. Det är sådant som märks. Det var hur som helst kul att träffa Simone igen, ser henne så sällan nu när jag inte bor hemma och det blir inte alltid att vi ses när jag är hemma eftersom jag nästan jämt har späckat schema när jag kommer hem. Men det var kul i alla fall. Träffade min gamla lekisfröken Helena också, det var kul att se henne igen! Nu tänkte jag maila min APU handledare och sedan blir det nog dags för lite mat, är dock inte så hungrig.

Rickard <3

Dagens låt.

Toploader - Dancing In The Moonlight



Palla.

Jag har extremt tråkigt. Det kommer ingenting på TV, det finns ingen intressant att prata med på msn och Rickard sötnos spelar. Jag är rätt ensam, inte bokstavligt talat då. Men ja. Skitsamma. Imorgon ska vi tydligen iväg en sväng, på tisdag ska jag till Linköping med Simone, på onsdag ska jag till Motala och träffa Maria och så ska jag färga håret, på torsdag ska jag shoppa och på fredag åker jag till min älskling <3 En rätt proppad vecka, jag hinner tyvärr inte träffa alla jag vela. Men det får bli på jullovet istället. JAG LOVAR! Ni får förövrigt ursäkta min inaktivitet här på bloggen, det händer inte så mycket att skriva om här ute i bushen, här tar man det solo, äter ett päron och glor på lite Stockholm Live. Det är livet, det enda som saknas är älskling. Ciao!

Lördag.

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag förmodligen hänga med pappa och handla lite. Igen. Fast denna gång inte åt oss själva såklart. Det blir nog en lugn lördag tror jag. Ikväll blir det till att glo på En Prinsessas Dagbok 2 tror jag, om jag får ockupera tvn dvs. men det hoppas jag, det kommer ändå ingenting vettigt vid den tidan i alla fall.

Hemskt att Evelina åkte ut ur Idol igår, Sam borde åkt!

Dagens låt.

John Lennon - Imagine



Idol.

Marie och Christoffer var absolut bäst ikväll. Sitter inte dom säkra, borde ingen göra det.

Hem ljuva hem.

Jag sitter hemma hos mamma och pappa nu. Det är otroligt skönt att vara hemma igen, jag saknar det mer och mer när jag inte är här. I alla fall om man ser tillbaka på när jag precis flyttat härifrån, då ville jag i princip aldrig åka hem, nu vill jag alltid åka hem. Idag åkte jag in till Motala med pappa för att hämta mamma. Vi handlade mat och sådana saker. Myspys. Jag tittade även på en ny mobil men jag beslutade mig för att vänta till jul och mellandagsrean. Då kanske jag får samma telefon lite billigare, det är vad jag hoppas i alla fall. Jag beställde även tid hos Carina idag, så på onsdag kl 17 får jag äntligen färga bort min hemska utväxt.

Nu väntar jag på mat och senare ikväll är det idol som gäller.
Jag älskar Rickard <3

Kärlek.

Det är förresten 9 månader idag <3

Idioti.

Jag är stum. Låt mig vara.

Hade jag varit mig själv hade jag sagt att du överreagerade igår. Men jag orkar inte tjafsa emot. Jag är väl dum i huvudet, jag kan kanske inte tänka. Jag är inte felfri, är det en perfekt människa du söker kan du leta någon annan stans. Jag är anledningen till att du mår dåligt, eftersom det jag gjorde igår fick bägaren att rinna över. Det var ju verkligen inte min mening, som du tror. Jag vill inte att du mår dåligt över bilder på mig. Jag kan inte rå för att du tänker på dåliga saker när du ser mig. Förstå det. Sen att jag är glömsk.. är en sak. Idag får jag äntligen åka hem.

Edit:

Jag vill inte att du vill ha någon annan. Jag vill att du vill ha mig.. som jag är.
Hör av dig senare idag är du snäll, du är inte den enda som mår dåligt just nu.

Dagens låt.

Nikola Sarcevic - Lovetrap



Oh baby.

Jag älskar dig, snälla hör av dig.

I'm afraid.

I'm afraid, don't ever leave me.

Coldplay.

Nu har jag packat och fy fan vad mycket det är! Jag kommer se ut som en packåsna imorgon hela dagen. Men det är det värt, imorgon får jag åka hem. Vi ska väl snart fixa någonting att äta jag och Carro. Får se vad det blir. Det känns som att det är natt, men klockan är bara sju.

Jag älskar dig Rickard <3

Först kom ingenting.

Jag är otroligt trött. Jag har inte alls sovit bra inatt, min mage har krånglat något förbannat och jag har sovit extremt oroligt. Jag hoppas att skoldagen går fort. Carro följer med hem idag, så jag får se hur aktiv jag är här. Jag måste packa också, det har jag inte gjort än. See you later!

Dagens låt.

Megadeth - A Tout Le Monde



Zzyxz Rd.

Det känns helt jävla hopplöst just nu. Jag har ingen ork för mera skolarbete nu. I alla fall inte för ikväll, men helst av allt vill jag bara slippa det en gång för alla. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det på senare tid men det ska bli så otroligt jävla skönt med lov och APU nu. Det ska bli befriande på sätt och vis. Visst kommer jag sakna alla vänner, men vi ses ju igen och jag tror inte att någon dör av att vara utan mig heller. Lov och APU är vad jag behöver, det är vad vi alla behöver just nu, det vet jag, det är jag säker på. Så om två dagar, välkomnar jag hjärtligt ledigheten. Imorgon ska världens bästa Carro sova här och vi ska ha mys, sen på torsdag lämnar jag Dalarna för att få vara bland människor jag sällan träffar. Otroligt underbart.

Jävla plugg.

Och när jag trodde att jag hade alla läxor gjorda dyker ännu en läxa upp givetvis (det är så att man jublar!) - Medieproduktionsarbete. Det hade jag givetvis glömt av helt och hållet, men imorse var Uno så snäll (not!) att påminna mig om det, så nu lär jag slänga ihop en novell som jag har LOVAT att skicka in under lovet, bläe. Känns inte alls bra. Men nu har jag alldeles nyss avnjutit en hallonsmoothie så nu har jag i alla fall lite energi till att plugga, frågan är bara vad den ska handla om?

Förlåt för att allting i min blogg kretsar kring skola just nu.

We miss you darling.

Sniff och mumin

Mumin and Sniff

Tillägnad Rickard <3


Nikola Sarcevic.

Här sitter vi på rad och lyssnar på Nikola Sarcevic, han är väl ändå för bra den snubben? Vi sitter och har medieproduktion och jag ska skriva ihop en novell på 3-4 sidor. Känner att det aldrig kommer gå, jag får nog ta med mig lite arbete hem till mamma och pappa i alla fall, sucks. Anna-Karin kommer tyvärr inte hem till mig idag då hon är sjuk, det är synd! Vi får ta det nästa år någon gång efter jullovet. Krya på dig! Jag och Sniff käkar på så otroligt nyttiga donken idag.

Finally done.

  • Psykologi - Done.
  • Svenska - Done.
  • Historia - Done.

Det känns väldigt skönt att inte behöva ha det där på samvetet något mer nu innan lovet.
Imorgon ska Anna-Karin följa med mig hem efter skolan och hon ska sova här. Det ska bli kul!

Nöje.

Det ska bli ett sant nöje att ... åka tåg med Carro till Örebro på torsdag där hon sedan lämnar mig för Tommy, samtidigt som jag fortsätter hemåt, så det så!

Dagens låt.

Timbaland ft. One Republic - Apologize



Planering inför lovet.

Har försökt sitta och planera mitt höstlov litegrann. Det känns som att jag behöver göra det för att hinna med allt som jag behöver göra. På lördag ska jag träffa Mia och på tisdag ska jag hänga med Simone till Linköping. Det ska bli kul, det är det enda planerade i "vänväg" sedan ska jag shoppa någon dag med mamma och pappa och sedan ska jag försöka få en tid hos läkare och frisör. Det är mycket som ska hinnas innan jag åker till Mönsterås. Men det är det värt, det här kommer att bli en underbar tid! Det enda negativa är all packning som jag ska ha med, haha!

Plugg, plugg och plugg.

Det verkar aldrig ta slut. Jag har kommit kanske halvvägs på mitt andra psykologiarbete, jag har skrivit klart historian och svenskan är även den avklarad. När jag helt plötsligt kommer på att jag lär sätta mig och skriva ett personligt brev som jag sedan ska använda mig utav i mitt CV som vi håller på med på texten. Yäy! Känns väl inte direkt superkul men det måste göras det också, på torsdag ska CV:t vara klart och jag är inte ens i närheten av klar ännu. Ahwell, struntsamma.

Psykologi.

Jag sitter här och tittar på Cityakuten och försöker komma på en bra inledning till mitt psykologiarbete. Det går inget vidare direkt. Stress, det är ämnet mitt arbete ska ha. Känner att det borde vara lätt att komma på någonting att skriva ner men det är det inte. Jaja.

Ska fixa mig lite falukorv nu tänkte jag, det var hemskt längesen jag åt det och jag är riktigt sugen på det så det är ju inte mer än logiskt att jag ordnar det. Haha. Efteråt ska jag plugga tills ikväll när det är Cityakuten igen. Jag älskar det programmet, drama och blod *tummen upp*

Dåliga batterier.

Känner mig inte sådär jättepigg denna måndagsmorgon. Vi ska snart ha vår första lektion - mediekommunikation B. Ingen höjdare direkt om jag säger så. Men man lär väl stå ut med det också. Vi hörs senare under dagen någon gång. Ciao!

Pärlor.

Imorgon börjar skolan igen. Som tur var så är veckan inte lång alls. På torsdag åker jag hem och någonting säger mig att dagarna innan dess kommer att gå fort. Imorgon har jag inte bestämt mig om jag ska simma eller inte, på tisdag ska förhoppningsvis Anna-Karin sova hos mig och sen ska jag packa och ha mig på onsdagen. Sen är det dags. Finally! Nu ska jag snart sova, men först ska jag göra iordning en kopp te och läsa litegrann. Sov gott och dröm sött alla människor!

Jag älskar Rickard <3

Grymt coolt!

Jag var inne på en klasskompis, kompis blogg och såg ett youtubeklipp med såkallade daft hands. Jag gick in på youtube och hittade ännu fler, fast olika versioner. Det här är min favorit. Typ hur ballt som helst! Bra tidsfördriv.


Det var inte igår.

Hur svarar du i hemtelefonen? Jag har ingen hemtelefon.
Hur svarar du i mobiltelefonen? "Zandra".
Ringer det mycket till dig? Nej, inte särskilt.
Ringer du mycket? Njae, när det behövs.
Vem ringde du senast? Mamma.
Hur mycket pengar har du? På mobilen? Typ 150kr.
Senast kramat och när? Hanna, igår.
Antal timmar sömn inatt? Euhm, 9-10 timmar.
Sov du ensam? Ja, men i soffan låg två små söta töser :)
Vem sov du hos senast? Älsklingen <3
Vem sov hos dig senast? Linda & Hanna.
Vem vet mest om dig? Mest mest? Mamma tror jag, eller Rickard.
Vem vet du mest om? Rickard <3
Vad ser du fram emot? Fem veckor hos älskling <3
Vad vill du ha just nu? Sockar, jag fryser om fötterna.
Vem hånar du? Igen för ögonblicket.
Vem längtar du mest efter? Rickard <33
Vem vill du helst slippa? Hm, ingen just nu :O
Vem stör du dig på? Vet inte :S typ Carola? x)
Vem vill du sova bredvid inatt? Älsklingen <3
Vilken buss åker du oftast? 701 till stan.
Vilken årstid är det nu? Höst.
Har du varit kär? Ja.
Är du kär nu? Ja, superstörtkär!
Är du en bra partner? Jag tror det?
Har du varit otrogen? Nej.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja det är klart :)
Vad åt du senast? En hamburgare med tomat och fetaost.
Är du polare med grannarna? Njae inte direkt.
Har du varit på ett party? Ja.
Har du varit utomlands? Ja. Men nu var det längesen.
Var är dina syskon just nu? I Finland.
Vilken tid gick du upp imorse? 10.00 ungefär.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Då sov jag som en stock.
Vad är det första du gör på morgonen? Går på toa.
Vad ska du göra efter det här? Vet faktiskt inte :O

Dagens låt.

Coldplay - Amsterdam


Goodbye, I die.

Torktumlarna i det här huset har en tendens att sabotera en hel tvätt. När jag kom ner vid 17.30 och skulle ta ur allting ur torktumlaren är allting fortfarande dyngsurt! Jag blir så irriterad på att det aldrig vill funka. Så nu har jag hela lägenheten full med blöta kläder som hänger och väntar på att torka. I'm so lucky. Jag blev så sur att jag var tvungen att muntra upp mig med en varm och skön dusch. Det hjälper faktiskt.

Packlista.

På torsdag åker jag och eftersom jag ska vara borta i hela sex veckor så är det mycket som ska med. Just nu är min enda fråga hur jag ska få med allting jag behöver. Jag ville helst bara ha med mig min resväska men jag har beslutat mig för att det måste bli min bag också. Jag kommer aldrig få med mig allting annars. Så älskling, se till att göra plats för mina älskade väskor :P

Helgen.

Igår var jag som nämnt tidigare med Hanna och Linda. Dom kom hit till Falun runt ett och då drog vi och simmade en liten stund. Efter en promenad från Lugnet ner till stan så åkte vi hem till mig för att tillaga bakad potatis med kyckling&bacon röra - Mycket gott! Mätta och belåtna sjönk vi ner i soffan framför filmen Snygg, Sexig och Singel, den kan man verkligen se hur många gånger som helst utan att tröttna. Efter en massa onyttigheter fixade vi med täcken och kuddar för att senare en stund sova. Vi vaknade imorse och i alla fall jag var otroligt seg. Hanna och Linda lämnade mig vid 12 och det var en otroligt bra dag igår, tack flickor! Resten av dagen har gått åt till att slappa och just nu har jag tvättstuga, ska alldeles strax ner och hämta den. Hörs senare!

Karlsson på taket.

Lördag idag och jag hade gärna sovit lite längre. Men eftersom Hanna och Linda kommer hit så måste jag fixa lite och sedan ska jag ta bussen vid halv ett in till stan, vi ska dra och simma. Får se hur långt jag orkar simma idag bara, är rätt skapligt trött fastän jag gick och la mig runt 23 igårkväll. Efteråt blir det väl lite mat och sen film skulle jag tro men vi får se. Kommer nog inte vara så aktiv idag eftersom dom sover här, men jag är tillbaka imorgon, jag nås på mobilen fram tills dess. Ha en bra helg! Ciao.

Rickard <3

Dry your eyes.

Jag vill glömma bort den här dagen. Sova och vakna på gott humör imorgon. Godnatt.

Apologize.

Och så var det ju det här med att räcka till nu igen. Det lyckas jag inte alls med just nu. Kanske för att jag är på fel humör, kanske för att jag är en dålig flickvän/vän/dotter. Jag vet inte. Jag slits mellan två världar, min egen och mina närståendes. Jag kämpar med skolan, mina tankar, mina åsikter, min hälsa. Samtidigt ska jag kämpa och finnas till för mina älskade nära och kära. Jag ska lyssna på dem, trösta och ge goda råd. Jag gör så gott jag kan och ibland lyckas jag, ibland lyckas jag inte fastän jag alltid vill deras bästa.

 

Ikväll är en sådan kväll då jag inte lyckats särskilt bra. Jag gjorde min pojkvän besviken, när jag talade om det faktum att jag kanske inte kommer in på Högskolan i Kalmar. Hans svar gjorde att pressen steg och nu måste jag komma in om jag vill rädda det här, annars förlorar jag det jag håller mest kärast i världen ? min andra hälft. Och det vill jag givetvis inte. Men samtidigt kan jag inte göra mycket om jag inte kommer in. Jag har två val om jag inte kommer in: Flytta till Kalmar, söka jobb och plugga upp betygen och söka igen eller söka till ytterligare en högskola på annan ort med ett liknande program som jag vill läsa och är intresserad av.  Jag vill inte behöva välja mellan dessa två, jag vill lyckas ta mig in på högskolan efter studenten. Då kommer allting att ordna sig, jag är bara rädd för att inte räcka till, rädd för att misslyckas och förlora det bästa i mitt liv.

 

Jag lovar att jag ska göra mitt bästa, jag lovar att plugga arslet av mig.
Allt för att inte förlora dig.


Dagens låt.

Sean Kingston - Me Love



Oh baby I am missing you.

Som om pressen inte redan var stor nog. Fuck...
Men du ska veta att jag kämpar så hårt jag kan.

Missing.

Jag sitter och tittar på Missing. Det är en hur bra serie som helst, finns dock inte att få tag på någonstans :O När det gäller att vara olaglig och tanka ner det alltså. Hade velat ha säsongerna, men icke. Så jag får nöja mig med att titta på det via TVn istället. Jag har förövrigt pluggat klart nästan hela historian och jag har gjort färdigt svenskan. Känns bra, nu ska jag börja med psykologin också, lite matte skulle inte skada heller men det sparar jag nog till lovet så att pappa kan hjälpa mig.

Here in your arms.

Den korta skoldagen blev lyckad trots allt jobbigt som hände igår, det tackar jag för. Vi gjorde inte så mycket på projektarbetet men jag skrev i alla fall ner mina frågor som jag ska använda senare. Sedan var det lunch som gällde och efteråt tvekade jag på att åka och simma, men duktig som jag var så gjorde jag faktiskt det. Imorgon blir det simning igen. Då kommer Hanna och Linda hit :) Vi ska simma, skönt! Sedan blir det väl lite tvtittande eller liknande. Jag tror att tjejerna sover hos mig, det vore trevligt, så här innan vi splittras och inte ses på sex veckor sen.

Ikväll är det Idol som gäller och jag ska äta tacos, igen. Åt det igår med 400g köttfärs är lite väl mycket för en person så det som blev kvar igår ska ätas upp idag, mums! Ska även plugga litegrann tror jag. Om ett tag, men först ska jag få pli på min mage som verkligen är jobbig idag. Jag har träningsvärk i låren också. Why? Dunno.

Rickard <3

Rise and shine.

Time for school.

En timme skoldag idag, sen är jag ledig. Hur skönt som helst. Är inte speciellt trött som tur är. Nu återstår det att se hur stämningen i skolan är när man anländer. Jag hoppas att den går att ta sig igenom utan problem. Simning idag med. Ses senare idag någongång.

Sundance kid.

Jag borde sova nu, men ska jag vara ärlig känner jag mig inte speciellt trött längre. Mestadels för att jag städat och diskat sen jag sa att jag skulle göra det. Jag är nog trött, men jag känner inte av det. Bäst vore ändå att gå och lägga sig för att se om man till slut kan somna. Den här dagen har varit påfrestande på sina vis och imorgon väntar ännu en stor utmaning. Jag hoppas att det går bra. Går det inte bra ska jag simma för livet i simhallen efteråt för imorgon är det återigen simning som gäller. Jag finner ro i att simma. Att känna sig nästan tyngdlös och flyta runt och inte tänka på någonting alls. För att sedan avsluta allting i en avslappnande bastu och en härlig varmdusch. Imorgon är det fredag, imorgon börjar helgen, I really need it.

Jag älskar dig Rickard, du är det bästa för mig.

Jag mot världen.

Jag måste hålla mig sysselsatt, nu väntar disken och lite städning.

In the light of the sun.

It's all about taking the right note, one mistake and you'll lose the whole song.


Det är inte lätt just nu. Jag vet varken ut eller in och jag har nog tyvärr, förlorat min vän. Ingenting blev som jag ville att det skulle bli. Det hela bara förstorades om och om igen. Jag frågar mig själv ? Varför ska jag kämpa när du inte gör det? Jag har inget svar på det. Jag borde kanske låta bli att kämpa. Men jag vill inte att det ska sluta så här. Jag är för envis, jag vill inte. Men jag måste väl växa upp och inse att jag inte alltid kan få som jag vill. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden. Men det kan jag inte. Jag kan bara hoppas och vänta. Men det kommer aldrig bli som förut. Om åtta månader skiljs vi åt. Då får du aldrig se mig igen.

 

Det ska bli underbart skönt att fly från allting nästa vecka. Att få glömma alla bekymmer i ett par veckor. Att få vara med människor som aldrig någonsin dömt mig. För vänner som, fastän vi bråkat åtskilliga gånger, alltid sett mig som en vän att lita på. Det ska bli skönt att få vakna upp hemma hos mamma och pappa, det ska bli skönt att få vakna upp bredvid Rickard varje morgon i fem veckor, fem underbara veckor. Det enda jag är orolig för är att vara bortglömd när jag kommer tillbaka. Jag älskar mina vänner, varenda en. Jag ville inte att det skulle sluta så här. Det var inte min mening, förlåt.

 

In the light of the sun.
Is there anyone, ohh it has begun.
Oh dear you look so lost.
Eyes are red and tears are shed.
This world you must have crossed, you said.

You don't know me.
And you don't even care.
She said you don't know me,
And you don't wear my chains.

Essential yet appealed.
Carry all your thoughts,
Across an open field.
When the flowers gaze at you.
They're not the only ones,
Who cry when they see you.

You said you don't know me.
And you don't even care.
And she said you don't know me.
And you don't wear my chains.

She said I think I'll going to Boston.
I think I'll start a new life.
I think I'll start it over.
Where no one knows my name.
I'll get out of California.
I'm tired of the weather.
I think I'll get a lover.
I'll fly them out to Spain.

I think I'll go to Boston.
I think that I'm just tired.
I think I need a new town,
To leave this all behind.
I think I need a sunrise.
I'm tired of the sunset.
Hear it's nice in the summer.
Some snow would be nice.

In Boston! No one knows my name.
No one knows my name.
No one knows my name.
In Boston no one knows my name.


Augustana - Boston


This pain is just too real.

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along


Dagens låt.

Stone Sour - Through Glass


Breaking me down.

Arg

Den här bilden förklarar mycket bra hur jag känner mig just nu...

This shit is killing me!

A slap in the face,
And I can't erase,
These things that you say,
Don't make it all okay, it's not okay

When push comes to shove,
I'll put on the gloves,
Intentions are cruel,
I ain't nobody's fool you know

It hurts, my pride, step aside,
'Cause I don't need your?

Sympathy
Won't get the best of me!
Misery
That's what you're giving me!
Sympathy
It's just like trickery!
Breaking me down

A fistful of lies,
Dressed up in disguise,
And make no mistake,
I know they're all so fake,

They're all so fake
My self-righteous friend,
I just can't pretend,
Your words are the truth,
Sincere only when they suit you

It hurts, my pride, step aside,
'Cause I don't need your?

Sympathy!
Won't get the best of me
Misery!
That's what your giving me
Sympathy!
It's just like trickery
Breaking me down

Sympathy
Won't get the best of me!
Misery
This shit is killing me!
Sympathy
It's just like trickery!
Breaking me down
Breaking me down


The importance.

I sold my soul for the second time
'Cos the man don't pay me
I begged my landlord for some more time
He said, "Son, the bills are waiting"
My best friend called me the other night
He said, "Man, you crazy"
My girlfriend told me to get a life
She said, "Boy, you lazy"

But I don't mind
As long as there's a bed,

Beneath the stars that shine
I'll be fine
If you give me a minute
A man's got a limit
I can't get a life if my heart's not in it

I don't mind
As long as there's a bed,
Beneath the stars that shine
I'll be fine
Give me a minute
A man's got a limit
I can't get a life if my heart's not in it

I lost my faith in the summertime
'Cos it don't stop raining
The sky all day is as black as night
But I'm not complaining
I begged my doctor for one more line
He said, "Son, words fail me
It ain't your place to be killing time"
I guess I'm just lazy

I don't mind
As long as there's a bed,
Beneath the stars that shine
I'll be fine
Give me a minute
A man's got a limit
I can't get a life if my heart's not in it


Man in the mirror.

Det är svårt när det inte går som man vill. När allting blir ett större missförstånd och vänskaper sätts på spel. Jag gör allt jag kan, jag gör allt i min makt för att inte förlora dig som vän. För det vill jag verkligen inte. Som jag sa så är du den som förstår och orkar lyssna när jag behöver och det är något jag värdesätter väldigt högt. Ingen av oss har gjort rätt, allting verkar bara ha blivit så mycket mer fel än vad det från början var tänkt. Jag vill inte att det slutar här. Jag vill vakna imorgon och veta att du fortfarande är min vän.

All my life.

Jag vill inte ha det så här. Så snälla prata med mig.

Det har varit en kul men samtidigt jobbig dag. Allting är upp och ner och det känns verkligen inte alls roligt. Jag vill inte ha det så här, jag vill inte känna så här. Jag vill att allting ska bli bra igen, det är vad jag vill. Jag är trött på det här. Kan vi inte bara glömma allting och gå vidare?

Dagens hundra ord.

"Hur illa är det det inte mellan oss tjejer egentligen när man tänker efter? Aldrig kan vi hålla käften om vad någon gjort med en annan, eller korkade saker man sagt. Vi kan inte ens låta bli att hacka på varandras kläder, frisyrer (hårfärger!), kroppsstorlek eller pojkvänner. DET tycker jag är illa. Och när man till och med hoppar på någon med riktigt dåliga kommentarer som "fy fan vad ful du är", eller "skaffa ett liv jävla slyna". Det är väl inget bra samhälle? Nej, en förbättring måste göras. Och det är mellan oss tjejer, så är det faktiskt. SKÄRPNING!"

Dagens hundra ord på Lunarstorm av - Jossan_Only

Changes.

Det här tycker jag inte om.

Dagens låt.

Kill Hannah - Lips Like Morphine



Havet är djupt.

Jag har precis kollat på den lilla sjöjungfrun ^^ och nu väntar jag på att Grey's ska börja. Det är höjdpunkten den här veckan tror jag. Jag har i alla fall inga andra planer att se fram emot. Idag var jag och simmade, kom dock jävligt mycket folk så att det blev trångt på motionssimmet så jag simmade bara 24 längder. Men det är bättre än ingenting.

Imorgon ska vi ha fotografering i skolan och vi ska INTE vara vanliga. Låter ju jättekul, men det är det inte. För jag är ganska vanlig om jag får säga det själv. Men jag lär väl dra mitt strå till stacken annars får jag nog huvudet avhugget av Yohanna, haha, som så gärna vill ha ett roligt kort :) Så jag ska bidra med morgonrock och pyjamas tror jag.

Euhm, mer då? På torsdag får jag äntligen åka hem. Inte imorgon då utan nästa vecka. Äntligen får jag åka ifrån den här hålan och jag behöver inte komma tillbaka förrän om hela sex veckor. För efter lovet åker jag ju till min älskling och har APU på Cityrapporten i Kalmar, ska bli så himla kul! Men jag måste erkänna att jag är skapligt nervös redan. Tänk om dom inte tycker att jag duger? Tänk om dom tycker att det jag åstadkommer är skit? Tänk om dom litar för mycket på mig så att jag får alldeles för mycket att göra och pga det blir typ stressad och så vidare? Massor med tankar i mitt huvud. Men den största frågan är nog: Hur ska jag hitta i Kalmar? Ahwell, jag vill inte tänka mer på det nu. Det ska bli underbart. Fem veckor med min älskling, fatta underbart!

Jag tänker förresten tipsa om en otroligt tankeskapande blogg, nämligen min vän Hannas blogg, läs den! Det finns alltid något att fundera över i hennes kloka ord. Den rekommenderas varmt.

Let me repeat that.

Ångest blandas med ilska och rädsla som i slutändan gör så att jag blir ledsen. It's killing me. Faktum är att jag nog har hittat orsaken till mitt magont. All denna jävla stress på att vara till lags hela tiden. Att inte få må dåligt, inte ens en sekund, att inte få stöd, från alla runt omkring mig. Jag förväntas vara glad och är jag inte glad blir det ett jävla liv. Berättar jag hur jag känner, blir resten sura och jag pallar det bara inte längre! Allt för länge har jag legat och ruvat på ägget som nu har kläckts och istället för en söt kyckling, växer sig nu ett monster sig stort. Jag vet inte vad jag ska göra. Söka hjälp? Hos vem i sådana fall? Mina vänner? Min pojkvän? Mina föräldrar? Sure, men vill dom? Orkar dom? Kan dom? Det verkar inte så. "Det löser sig" "Hoppas det blir bättre" o.s.v får jag jämt höra. Jag är trött på det, jag vill ha ett riktigt stöd, ett stöd som ni vill ge och ger för att ni bryr er och inte för att ha det överstökat. Jag är omringad av underbara människor, men jag känner mig så ensam. Jag är älskad av vänner, familj och pojkvän, men ändå känner jag mig så oälskad. Jag känner att jag gör fel. Jag känner att jag misslyckas. Jag faller och faller men ingen hjälper till, bara står där och skrattar, stirrar. Just nu. Känner jag att jag är nära ett nervöst sammanbrott. Det är nu jag behöver hans famn, hans varma och trygga famn. Jag behöver vara i närheten av honom, jag behöver hans tröst, hans kramar och kyssar. Jag behöver mina vänners uppmuntring, jag behöver en hand att hålla i. Jag behöver mina föräldrars förståelse, jag behöver er alla.

Jag är fortfarande ett barn, jag klarar mig inte på egen hand.

A willow deeply scarred, somebody's broken heart.
And a washed-out dream.They follow the pattern of the wind.
Ya' see cause they got no place to be.
That's why i'm starting with me.

I'm starting with the man In the mirror.
I'm asking him to change his ways.
And no message could have been any clearer.
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a change.


Dagens låt.

Arvingarna - Eloise



Negativ energi.

Jag känner mig inte alls i form för någonting. Jag är rastlös, men samtidigt orkar jag inte hitta på något. Jag är sur, men jag har ingenting att vara sur över. Jag är lite nere, men jag har ingenting att vara nere för. Antar att det här är en såndär dag då man helst velat ligga kvar under det varma täcket för att somna om och sova bort hela dagen. Men det går ju inte, nej.

Imorgon ska jag simma igen, det ska bli skönt faktiskt. Slarvade så dant igår eftersom jag träffade Jack där, då blev det att man pratade istället för att simma, tror att jag simmade kanske 6 längder och jag ska simma minst 25. Så det ska det bli bättring på imorgon. Känner att jag behöver göra det också, har ätit mycket skit sen igår. Inte bra, men lite nödvändigt, varför tänker jag inte gå in på för det är inte så fräscht direkt. I vilket fall, det ska bli en bättring nu.

Klockan är 20.30, jag funderar på om jag ska orka se på film kl 21 eller inte?

Screw it.

Screw Facebook, palla.

Melodifestivalen.

Aftonbladet har en artikel om nästa års melodifestivalbidrag idag. Ett av bidragen heter:

"Kebabpizza, Slivovitza"
Text och musik:
Vlatko Ancevski, Vlatko Gicarevski, Mats Nilsson,
Stevan Tomulevski, Teddy Paunkoski, Otis Sandsjö

 

Jag har bara ett ord: SERIÖST?!


Studiebesök i Rättvik.

Idag har en del av klassen varit i Rättvik på studiebesök. På DalaKraft. Kändes väl inte som någon höjdare när man klev ur sängen imorse men det blev bättre när vi kom dit. Gunilla välkomnade oss - en helt gullig kvinna som sen när vi kom in i konferensrummet bjöd oss på otroligt goda mackor och te. Förövrigt var det verkligen hur intressant som helst, det här är nog till och med första studiebesöket i hela mitt liv då jag faktiskt antecknat en del. Vem föreläsaren är och hur han/hon är, är så viktigt för att det ska vara intressant att lyssna. Dessutom så fokuserade hon inte på att DalaKraft sålde el, utan hon gjorde det mer intressant för oss genom att reflektera detta med media o.s.v. Det var hur som helst kul och två timmar gick hur fort som helst! Efteråt gick vi till någon pizzeria och käkade, efter det så lämnade alla Rättvik förrutom jag, Martin och Carro. Vi drog till Fricks (tror jag att det hette?) och fikade i väntan på att klockan skulle bli 14.35. Vi diskuterade och diskuterade. Helt okej.

"De borde fan åka in på dårhus allihopa" -
Martin Olsson.

Dagens låt.

Bee Gees - Tragedy


Bittersweet.

Den här dagen har ju inte varit något att hurra för direkt. Jag har varit grinig hela dagen och alla verkar ha vetat det och sedan drivit med mig ännu mer, vilket gjort mig ännu mer sur. Kul liksom, att man inte ens respekterar sina vänner? Ahwell, förhoppningsvis är dagen imorgon mycket bättre. Då ska vi på studiebesök på Dalakraft i Rättvik. Vi ska käka ute också, blir kul.

Förövrigt så var jag och simmade idag och vem träffade jag där om inte Jack? Det var hemskt kul att träffa honom och vi pratade nog i en timme innan vi bestämde oss för att göra det vi kommit dit för. Vi pratade om skolan, studenten, apun och filmer. Han är alltid så positiv Jack, sådan borde ALLA lärare vara, verkligen. Falu Praktiska ska skatta sig lyckliga som får honom!

Nu ska jag väl laga mig någonting att äta. Ciao!

Hihi, Zandra är finast.

Jag älskar dig din jefla slöhög! <3

/R.

Hello alone.

Alla kan ju typ dö.

I'm bored, somebody help me!

Mediekommunikation.. I'm bored.

Om och om igen.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det en ovanligt dålig dag.
Jag borde inte ha klivit upp ur sängen idag.

Disneydag.

Idag har jag bestämt mig för att ha en såkallad Disneydag. Jag har redan tittat på Aladdin och senare idag väntar Den lilla sjöjungfrun och Peter Pan. Jag kommer nog alltid att älska disneyfilmer - observera de äldre filmerna, de nya tecknade ifrån Disney suger typ, eller ja inte alla. Jag har precis duschat, ätit en tallrik med yoghurt, linfrön och russin. Ska strax ut och möta Malin, hon kommer hit en stund, fun! Jag återkommer.

Eureka.

Jag är stelfrusen. Idag blir det till att värma vetekudden till max och krypa ner under täcket. Borde kanske till och med byta till duntäcket, nu när inte Rickard är här och kan värma mig behöver jag all värme jag kan få utav det materiella i mitt hem ^^ Förresten så hoppas jag att Christoffer, Daniel, Amanda och Marie inte åker ut ur idol ikväll. Dom var lugnt bäst av alla ikväll. Trots att jag missade typ allt. Tur att Tv4.se/idol finns så att man kan titta hur mycket man vill.

Rickard <3
Godnatt.

Brand i huset.

Jag hade precis krypit ner under min filt och börjat smaska på lite vindruvor framför tvn när det börjar tjuta något fruktansvärt. Det lät precis som att det kom ifrån grannens lägenhet. Det kan väl seriöst inte brinna?! Jag ringer mamma med en stor klump i magen, mamma är lite smålullig, så hon verkar inte fatta så mycket utan ber mig först ringa 112 och SEN gå till grannen. Feg som jag är tar det säkert 20 minuter innan jag vågar göra det men sen så ringer jag på och Vanessa öppnade. Efter en stunds försäkring om att det inte kom ifrån deras lägenhet eller min lägenhet - eller någon annan lägenhet på våningen tog vi oss ner till åttonde våningen och där blev signalerna starkare. Vi var duktiga och lokaliserade ljudet, ringde på och där stod en förvirrad man och trodde vi misstagit oss. Men nej, lägenheten som han äger bredvid tjuter, han går in och kollar läget. Det var bara ett dåligt batteri, phew.

Jag småtjattrar med Vanessa en stund och sen går jag in till mig och hon till henne. Jag ringer mamma och försäkrar att det inte var någon fara, jag missade halva idol. Men det var det värt. Nu ska jag fortsätta se på TV och njuta av det massor - tänk om jag brunnit inne? Gawd.

P.S Jag ringde inte till brandkåren D.S

Fredag hela veckan.

Tänk om det vore så bra ändå. Men idag är det i alla fall fredag, tack och lov. Var i skolan någon timme. Jag och Kim gjorde lite idéskisser till vår framsida och vi snackade lite med Martin, sen var det dags för lunch. Det var gott. Skulle gå till biblioteket för att lämna in mina böcker men det var stängt naturligtvis. Så nu sitter jag här igen. Jag åker inte och simmar idag, min mage krånglar för mycket idag, svinont med jämna mellanrum. Så jag ska ta det lugnt idag.

Jag ska göra kycklingsallad senare idag tänkte jag och sen ikväll är det idol som gäller. Det är synd att inte älskling är här med mig, trots att han avskyr idol så hade det varit mysigt med lite sällskap, men men. Man kan ju inte alltid få som man vill direkt. Om ett par veckor får vi mysa.

Nu ska jag spela litegrann tänkte jag. Ciao!
Rickard <3

I believe in you.

Klockan går och dagen går mot sitt slut, i alla fall för min del. Jag är trött och jag tror att det blir till att sova relativt snart. Jag känner att jag behöver skriva, men jag kan inte sätta mitt finger på vad jag behöver skriva och varför. Kanske för allt det som hände igår, det skulle vara en rimlig förklaring, men å andra sidan har dagen varit såpass bra mellan alla att jag inte borde känna denna ångest jag fortfarande känner lite av. Kanske går det över tills imorgon. Jag kanske bara behöver sova, i tid denna gång. Imorgon är det sista dagen för veckan och det ska bli otroligt skönt. Ska även simma imorgon, igen. Jag känner mig sjukt nyttig, men egentligen inte då jag fuskade senast idag, not good! Jag måste verkligen skärpa mig, Carro får ge mig en hårdare spark på måndag, såhär kan jag verkligen inte fortsätta. Jag älskar Rickard, godnatt alla.

Rickard.

I'm nobody without you, Just a shell.
I'm like a flower with no smell, It's a living hell.
Yeah, I'm nobody without you, Just a frame.
I'm like a fire with no flame, I'm living in shame.

'Cause you're my sunshine.
To keep me warm.
You're my shelter and my hideout,
In rainy days and storm.
You're my laugh-line when I am blue.
You put balm into my wounds.
I'm nobody without you.
Yeah, I'm nobody without you.

Yeah, I'm nobody without you, Just a freak.
I'm like a bucket with a leak. Oh boy, I am weak.
Yeah, I'm nobody without you, Just a fool.
I'm like a jointer with no tool, Oh, life isn't cool.

'Cause you're my sunshine.
To keep me warm.
You're my shelter and my hideout,
In rainy days and storm.
You're my laugh-line, make me feel new.
You give the only love I know,
I'm nobody without you.
Yes, I'm nobody without you.
Yeah, I'm nobody without you.
Just nobody without you.

Without your loving,
Without you I am weak.
Without your hugging I'm nothing but a freak.
Without you, baby, Without you I cannot sing.
Without you, darling, I'm like a bird who lost its wings,
I'm not a thing.

'Cause you're my sunshine.
To keep me warm.
You're my shelter and my hideout,
In rainy days and storm.
You're my laugh-line, a dream come true,
You're the only truth I know.
I'm nobody without you.
Yes, I'm nobody without you.
Yeah, I'm nobody without you.
Just nobody without you.


Önskemål.

Jag hittade två fina set på KyssJohanna nu. Som jag inte alls skulle tacka nej till.

Halsband nr tvåHalsband

Hur söta är dom inte på en skala 1-10? :) Inget av det kostar över 200 ens.
Jag hoppas att mamma och pappa går in och checkar till min födelsedag!

I know this.

Nu ser det ut som en lägenhet igen, det är skönt att städa. Man blir så glad efteråt.

Live tomorrow.

Jag verkligen älskar den här låten, det kommer jag dessutom alltid att göra.


It's really there.

Nu är hösten verkligen här. Det är verkligen grått och kallt ute idag.
Ska fixa mig en kopp te nu och sen ska jag krypa ner i min filt, mys!

Den första snön.

Det är den 11 oktober och den första snön föll utanför fönstret alldeles nyss. Det känns mysigt med å andra sidan vill jag inte att vintern kommer riktigt än. Så på så vis ska det bli skönt att få vara nere i Sverige i fem veckor och på så vis slippa den. Det är inte riktigt tid för snön ännu. Jag vill inte sätta på mig vinterskorna ännu.

Dagen har varit förvånansvärt bra. Det har inte varit ett dugg spänt mellan någon av oss, snarare tvärtom. Jag kom till skolan i mitten av historialektionen. Kände mig skittrött och skitseg. Mina ögon har aldrig gjort så ont som dom gjort idag. Men allt blev bättre när Heléne erbjöd sig att kramas en stund ^^ Och efter det gick jag, Carro och Heléne ut och åt. Det var trevligt.

Dagen i övrigt har varit bra också. Textarna har mediekommunikation nu och början av lektionen var typ hur kul som helst. Carro är kul, Jonna är kul, Yohanna är kul, Björn är kul. Alla är helt enkelt roliga. Nu lär jag avsluta, höres!

Rickard <3

Shoot me dead.

Jag trodde för några dagar sedan att den dagen var det värsta i mitt liv. Men jag hade fel. För dagen som var så bra igår slutade med att jag satt och grinade och försökte andas i flera timmar. Från början kände jag mig ouppskattad, oviktig och sårad. Jag bad om hjälp, men fick ingen i början. Jag kände mig åsidosatt. Jag trodde inte för fem öre att det skulle bli såhär. Men helt plötsligt var jag en dålig vän och jag har tydligen potential (om man kan kalla det för det) till att bli en mobbare. Hur kul låter det på en skala 1-10? Inte kul alls. Jag vet att jag aldrig skulle bli en och jag vet att jag inte är en dålig vän, snarare tvärtom, jag är en av dom bra tro det eller ej, Men att höra dom orden var så jävla tungt. Jag krossades, jag stampades på och jag har aldrig i hela mitt liv känt en sån smärta i min kropp som jag gjorde igårkväll. Min mardröm blev sann och jag hatar det. Jag visste att det skulle bli såhär. Att jag blev boven i det hela för att två vänner inte har det så bra just nu och för att jag försöker göra mitt bästa för att vara bådas vän. Det visade sig vara skitsvårt och allt verkar bara gå käpprätt åt helvete. Nu vet jag inte vem jag vågar prata med, utan att det blir fel. Jag skulle stannat hemma från skolan idag, då jag verkligen inte klarar av att sitta där och låtsas som ingenting har hänt, men det är det jag måste göra om jag ska vara i skolan. Jag tänker dock inte stanna hemma, jag åker till skolan om ett tag och jag hoppas att allt inte är lika kallt som jag fruktar och att mina vänner ser mig som en bra vän trots allt. Jag behöver det, jag behöver stöd. För just nu, är jag en skit. Vi hörs sen.

Rickard <3

When you're gone.

Where are you when I need you?
Jag behöver dig nu, mer än någonsin...

Jerk it out.

Jag mår skit och vad gör du? Ingenting.
Imorgon är det jag som inte går till skolan.

Sjuk.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Som om min mage inte krånglar tillräckligt så har jag en enorm kallfrossa och jag har huvudvärk som bara den. Känns inte allt för kul måste jag säga.

Jag önskar att älskling vore här nu. Det vore den bästa medicinen.

Oh sweet november.

November ja, det är min månad det. Den 16/11 blir jag hela 18 år gammal! Jag längtar dit, jag får äntligen fira min födelsedag med någon jag verkligen älskar, Rickard. Det ska bli myspys det!

Idag har jag varit i skolan i vanlig ordning. Haft alla möjliga lektioner, bästa idag var att jag fick MVG på historiaprovet. Det känns typ hur skönt som helst, har aldrig varit någon höjdare på det, men nu verkar det vända! Fick även bra respons från Anna-Lena angående mitt psykologiarbete och jag har lämnat in svenskan, feeling great! Skolan flyter verkligen på nu och det känns så bra.

Var och simmade idag igen, 650m - det är inte illa för att vara mig minsann! På fredag ska jag satsa på 1km precis. Jag ska klara det, jobbigt är det inte direkt. Handlar mest om psykisk ork. När jag kom hem igen så fixade jag wok ock kyckling&bacon röra. Det var typ hur himlans gott som helst. Nu väntar jag på att en dokumentär ska börja kl 20 och sen klockan 21 är det Greys i vanlig ordning. Ska käka ost och känna mig allmänt nyttig. Fast en bulle skulle ju inte sitta fel!

Nu ska jag spela litegrann.
Jag älskar MIN Rickard <3

Stronger.

Det är dags att börja runda av för kvällen. Imorgon är det mycket jobbiga lektioner såsom religion och arbetsmiljö och säkerhet, men även det måste göras för att få ett vettigt betyg. Efter skolan blir det simning igen, ska bli otroligt skönt. Sedan blir det väl hem och börja fila på det nästa psykologiarbetet och möjligen börja med en novell till medieproduktion B - har inte ens börjat med något där, bra Zandra! Eller inte, men det löser sig nog. Skriva kan jag. Ses imorgon.

Sova alldeles strax, först en snabbdusch.
Rickard - Jag älskar dig, jag behöver dig mest.

Rosa bandet.

Fake eller inte. Det finns kvinnor i Sverige som lider av obotlig bröstcancer och det är hemskt.
Imorgon köper jag mig ett nytt rosa band, vare sig den bloggen är fake eller inte. Cancer är cancer. Ber om ursäkt återigen för att jag har en dålig dag och inte är riktigt klar i huvudet. Så döm mig inte, jag satsar miljoner på att ni vet vad jag menar, ALLA har dåliga dagar.

Pieces of me.

Jag verkar bara göra saker värre idag. Det är visserligen inte ovanligt i min vardag. Men jag ska inte klaga, andra människor har det värre. Jag har det bra till skillnad från svältande barn i Afrika och drabbade människor i länder där det är krig. Till skillnad från det har jag det väldigt bra. Jag antar att idag är en sån dag då jag mår bra, men ändå inte. Jag antar att det här är en dag då jag vaknat på fel sida men inte märkt av det förrän jag kommit hem från skolan. Förlåt om jag på något vis trampat någon på tårna. I'm having a bad day that's all.

Förövrigt så har vi varit på studiebesök på informationsavdelningen på Falu kommun.
Jag lämnade även in mitt arbete i psykologi, känns skönt! Nu ska jag börja på nästa.

"And it's obvious that you're dying, dying
Just living proof that the camera's lying
And open wide, 'cause this is your night
So smile, 'cause you'll go out in style
You'll go out in style

If you let me I could
I'd show you how to build your fences
Set restrictions, separate from the world
Because the ground that you hate to fight
Just blame the limelight

Don't look up
Just let them think
There's no place else
You'd rather be
And now you can't turn back
Because this road is all you'll ever have".


Allt för byn.

Allt för byn står och ljuder i bakgrunden. Jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Jag är grymt trött så det ska bli skönt att få sova inatt. Wish my baby was here though. Men om ett par veckor så får jag sova bredvid honom i hela fem veckor, hur underbart är inte det? Natti Natti.

Det här var längesen.

1. Var hittade du den här listan? I Rickards blogg :] <3
2. Var är dina föräldrar födda? I Finland.
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Black & White (spel).
4. Vilken är din favoritrestaurang? Typ Åhlens, näe jag vet inte.
5. När badade du i en pool senast? Oj, det var längesen!
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja.
7. Hur många barn vill du ha? Två blir nog lagom.
8. Vilken musikstil tycker du mest om? Singer-songwriter tror jag.
9. Vad har du för TV-kanaler? Tillräckligt många.
10. Har du åkt moped någon gång? Ja det har jag.
11. Har du busringt någon gång? Det har jag säkert.
12. Har du fått felparkeringsböter? Nej jag har inte körkort.
13. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej.
14. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet.
15. Har du en egen trädgård? Nej, jag bor på nionde våningen >_<
16. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Öhm, typ Futurama.
17. Kan du alla orden i nationalsången? Nej, kanske inte alla.
18. Badkar eller duschkabin? Badkar <3
19. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? The Goonies.
20. Favoritpizza? El Taco på American Pizza Take-Away.
21. Chips eller popcorn? Chips.
22. Vilken färg på läppstift använder du? Läppglans ^^
23. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Va? :S Nej.
24. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nope.
25. Apelsin- eller äppeljuice? Det går i perioder.
26. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Mamma och pappa tror jag, minns inte vad som åts.
27. Favoritchoklad? Fazer Blå och Daim.
28. När röstade du senast? Förra fredagen, Idol ^^
29. När åt du en hemodlad tomat sist? Det har jag nog aldrig ätit?
30. Har du vunnit en prispokal någon gång? Yes :) Flera faktiskt.
31. Är du bra på matlagning? Ja det har jag.
32. Klarar du att tanka själv? Jadå.
33. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej.
34. Pepsi eller Coca Cola? Pepsi typ, men helst fanta.
35. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej.
36. Vad var det senaste du handlade? Clementiner <3
37. Har du kräkts offentligt? Ja, en gång typ i fyran, mitt i fruktstunden >_<
38. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Jag har hittat min sanna kärlek, så jag vill bli mångmiljardär ^^
39. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Jadå.
40. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Lina.
42. Hade du mycket hår som liten bebis? Ja det hade jag.
43. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget.
45. Vad har du i din väska? Kalender, mp3, läppglans m.m.
46. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Gosar med Rickard eller min vetekudde.
47. Vad är du tacksam för idag? Att jag är frisk.

Blackwater.

Måndag.. Vad ska jag säga? Det är väl aldrig kul med måndagar? Nej kanske inte. Men det var skönt att simma idag, det var megalängesen, jag längtar tills på onsdag, då får jag simma igen! Jag bröt förresten min diet efter simningen, jag är så duktig, not! Jag skulle behöva en spark i röven. Så imorgon är det du, Carro, som ger mig det.

Jag har förövrigt ätit en god tonfisksallad och jag har till och med avslutat mitt psykologiarbete, det känns bra. Satte mig ner lite med svenskan också, men det kändes lönlöst. Har ingen energi.

Curriculum Vitae.

Jag har textkommunikation. Vi gör CV och repeterar InDesign - det behövs.
Jag är hungrig, jag hoppas att det är god mat. Ciao.

Jag är duktig.

Jag har pluggat och varit duktig. Nu väntar sängen. Natti natti.

Walk this world alone.

Jag sitter här - i mörkret - i min tomma lägenhet. På ett sätt är det tomt och tråkigt utan mamma och pappa men på samma gång är det otroligt skönt att få vara för sig själv ett slag. Det är skönt att få lyssna på musik och vilken musik jag vill. Det är skönt att få skrika/gråta/skratta or whatever när jag vill och hur länge jag vill utan att dom tror att jag blivit helt galen. Sammanfattningsvis så är det mest positivt med att få vara själv igen. Det enda sällskapet jag kan tänka mig just nu är Rickard. Han vill jag alltid ha nära. Men om ett par veckor så ses vi igen. Jag ska ta mig ett bad tänkte jag, jag är otroligt frusen nu för tiden och det är inte speciellt roligt. Jag behöver dessutom tvätta håret som är ett enda stort skatbo i princip. Imorgon är det skola igen btw och det känns väl inte som någon höjdare direkt, men det är ett måste. Snart är det lov, det är bara att kämpa sig framåt. Imorgon börjar jag med dieten igen. Nu är det verkligen på allvar. Jag kommer att klara det, det lovar jag. Sen är frågan hur lång tid det kommer att ta. Men det är sådant som märks. Igår när jag sa till pappa att jag satsar på fem kilo nu i början skrattade han bara och sa "nej, satsa på 15kg istället då kommer man att se resultat". Vissa skulle se det som förolämpning, jag ser det som peppning. Fem eller 15kg. Spelar inte så stor roll, det kommer fortfarande att finnas mycket kvar. Ahwell, det märks. Ciao!

Don't mourn, rejoice.

And when I'm gone, just carry on.
Don't mourn, rejoice.
Everytime you hear the sound of my voice,
Just know that, I'm lookin' down on you smilin'.
And i didn't feel a thang.
So baby don't feel no pain.
Just smile back.
And when I'm gone, just carry on.
Don't mourn, rejoice.
Everytime you hear the sound of my voice.
Just know that, I'm lookin' down on you smilin'.
And i didn't feel a thang.
So baby don't feel no pain.
Just smile back...



It's cold around me.

I torsdags kom mamma och pappa hit på besök. Tänkte kort sammanfatta vad som har hänt.

Torsdag: Mamma och pappa kom hit runt sju, vi käkade pizza och glodde på TV. Blev en rätt tidig kväll eftersom jag hade skola på fredagen. Men det var trevligt i alla fall.

Fredag: Jag åkte till skolan för att ha en meningslös lektion, sedan åkte mamma, pappa och jag på stan en stund innan vi kl 13.15 hade utvecklingssamtal på skolan. Efteråt åkte vi till Valbo köpcentrum. Där jag köpte mig ett par skor och ett par jeans. Kvällen avslutades med Idol och Eureka.

Lördag: Vi åkte in till stan för att lämna tillbaka mina jeans som gått sönder. Jag köpte även en ny jacka och lite nya underkläder. Vi åkte till ÖoB för att köpa mig en våg. Så nu kan jag följa min diet lite bättre och lättare. När vi kom hem runt 14 var det dags för tvättstuga och när det var klart rensade vi min garderob. På kvällen blev det kyckling till middag och vi glodde på Stockholm Live.

Idag: Pappa och jag handlade mat till mig, så nu har jag mat för några veckor igen. Mamma var snäll och dammsög och vi käkade god gryta. Nu har dom åkt hem och jag är ensam igen, vilket är väldigt skönt.

Kanelbullens dag.

Idag är det förresten kanelbullens dag, Jonna var söt och köpte kanelbullar till oss på texten :D

Turn me around.

Nu är jag hemma. Ska strax städa bort all stearin från igår som jag så duktigt råkade spilla ut. Sedan ska jag ut med lite påsar med kartonger och skit i. Så slipper mamma och pappa möta den synen. Annars ser lägenheten bra ut. Vi hade historiaprov idag, jag tror att det gick fin fint faktiskt. Sedan bad skolsköterskan att jag skulle uppsöka läkare för min mage. Så det ska jag göra nästa vecka. För jag orkar inte ha ont i magen längre. Jag kommer som ni kanske listade ut i mitt förra inlägg inte vara inne så mycket på Internet i helgen eftersom mamma och pappa kommer hit. Men om jag inte skriver någonting förrän dom har åkt så lovar jag att uppdatera er senare när dom inte är här längre. Imorgon ska jag på utvecklingssamtal och efter det ska vi åka till Valbo, det ser jag fram emot. Sen ska jag laga min goda kyckling, så att dom får smaka den.

Nu ska jag alltså städa klart. På återseende, ciao!

Mediekommunikation B.

Jag sitter och har mediekommunikation B, resten av folket sitter och nördar sig på Facebook och jag sitter och bloggar, jag tänker joina dem när jag kommer hem genom att skaffa mig ett konto på Facebook. Men nu ska jag gå till Faluhälsan och beställa en tid hos skolsköterskan. Ikväll kommer mamma och pappa. Ciao!

<3

image3

/R.

I'll fly with you.

Jag vågade inte, jag är rädd för vad jag ska få höra. Jag ska kolla på Grey's Anatomy nu. Jag kommer inte in på msn mer idag. Jag vågar inte. Förlåt. Jag finns på mobilen om det är något. Annars så hörs vi imorgon någongång. Kom ihåg att jag älskar dig, mest i världen. Du är det bästa jag har. Helt seriöst. Gå inte ifrån mig. Lämna mig inte, make my dream come true.

Looking for angels.

Jag har pluggat, historia och svenska. Jag känner mig duktig, jag känner mig trasig. Jag förstår inte hur jag klarade av att koncentrera mig när mitt inre säger åt mig - må dåligt, var rädd. Jag är rädd, jag mår dåligt. Jag är till och med livrädd. Gör inte min mardröm till verklighet, gör min dröm till verklighet istället. Den är så mycket bättre, det lovar jag.

Yesterday we were laughing.

Jag vill deppa ihop, deppa ihop totalt. Men jag vill vara stark på samma gång, visa alla att även jag klarar mig. Att allting kommer att ordna sig. Men det gör det säkert inte. Jag har haft otur förr, det kommer att hända igen, fuck it.

You're all I cared about.

Things are changing
It seems strange and
I need to figure this out
You've got your life
I got mine
But you're all I cared about
Yesterday we were laughing
Today I'm left here asking
Where has all the time gone now
I'm left alone somehow
Growing up and getting older
I don't want to believe it's over

Don't say goodbye
Cause I don't wanna hear those words tonight
Cause maybe it's not the end for you and I
And although we knew
This time would come for me and you
Don't say anything tonight
If you're gonna say goodbye

Do you remember
In December
How we swore we'd never change
Even though you're leaving
That our feelings
Would always stay the same
I wish we could be laughing
Instead I'm standing here asking
Do we have to end this now
Can we make it last somehow
We both know what we've gotta say, not today
Cause I don't wanna leave this way

And if it's over
It hurts but I'm giving you my word
I hope that you're always
Happy like we were
Happy like we were

Yesterday we were laughing (if you're gonna say goodbye)
Today I'm left here asking (if you're gonna say goodbye)
And although we knew this time would come for me and you
Don't say anything tonight
If you're gonna say goodbye


No, you'll never be alone.

Despite the lies that you're making
Your love is mine for the taking
My love is just waiting
To turn your tears to roses

I will be the one that's gonna hold you
I will be the one that you run to
My love is a burning, consuming fire


No, you'll never be alone
When darkness comes,

I'll light the night with stars
Hear my whispers in the dark
No, you'll never be alone
When darkness comes,
you know I'm never far
Hear my whispers in the dark

You feel so lonely and ragged
You lay here broken and naked
My love is just waiting
To clothe you in crimson roses

I will be the one that's gonna find you
I will be the one that's gonna guide you
My love is a burning, consuming fire


I hate this world.

Jag hatar mig själv, jag avskyr mig själv. Kill me, shoot me, do anything.

Jag vet ärligt talat inte vad jag gör för fel. Men tydligen förtjänar jag att kallas "korkad och dum i huvudet". Jag vet inte varför jag inte lyckas tillfredsställa dina behov, varför jag inte bara kan få dig att må bra. Jag förstår inte varför du tvekar så stort på mig och varför du vill att jag ska vara en "pain in the ass". Jag gör allt jag kan för att vara bra, jag ramlar och faller, men jag reser mig upp igen. Jag möter mardrömmarna och jag måste stå ut med ångesten som kryper i mina ådror. Jag hatar mig själv, jag avskyr mig själv. Jag vill att du ska må bra, men jag misslyckas bara.

Jag älskar dig - Through everything.

Cityakuten.

Pyttipannadags, sedan ska jag städa.

I'm a private person.

Jag borde plugga och städa. Men jag orkar inte. Jag tror att jag ska lägga mig ner och glo på någon film. Förhoppningsvis somnar jag och så har jag lite ny energi för att städa och plugga när jag vaknar. Jag måste i alla fall göra det. Frågan är bara om jag ska orka nu eller sen.

Candlelight fantasia.

And you walked out on me again.. Goodnight my love.

Kyle XY.

De som känner mig vet att Kyle XY är ett av mina bästa program som går på TV. Det är alltid lika spännande och det händer alltid nya saker. Varje tisdag kl 20 blir jag fylld med förväntan och varenda gång lyckas alla karaktärerna tillfredsställa mina förväntningar. Men idag, när veckans avsnitt var slut hörde jag hallårösten som sa "Ja, hur kommer det att gå? Nu tar Kyle uppehåll och är tillbaka nästa år". VA?! Det har ingen sagt till mig. Hela jag gick sönder. Ingen Kyle förrän nästa år? Det är ju bara in möjligt och jag vill verkligen inte tanka hem det. Jag undrar hur det kommer gå. Nu är det bara och vänta på att första säsongen kommer ut på DVD, ni kan fethajja att jag kommer att köpa den. Nu ska jag gå och lägga mig om en stund, imorgon är det en temadag som väntar, yäy! NOT. Godnatt alla vänner, vi ses i drömmarnas värld!

You numb my pain.

Skillet - Better than drugs


Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape
From this messed up place
'Cause you let me forget
You numb my pain

How can I tell you just all that you are
What you do to me

You're better than drugs
Your love is like wine
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' to get me high
You're better than drugs
Addicted for life
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' on to get me high

Feel you when I'm restless
Feel you when I cannot cope
You're my addiction, my prescription, my antidote
You kill the poison
Ease the suffering
Calm the rage when I'm afraid
To feel again
How can I tell you just all that you are
What you do to me

Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
You're the strength of my life

Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Feel your every heartbeat
Feel you come to get me high


I'm afraid of the dark.

Dawson's Creek har börjat gå i repris på TV4 nu. Det är skoj. Jag har aldrig sett det tidigare men nu har jag fått chansen och det verkar vara sådär bra som det var på den tiden. Jag borde ställa mig och laga lite mat, jag borde även städa och plugga. Men jag orkar inte. Men jag måste, jag behöver ju äta någonting mer idag än lunchen i skolan. Och jag behöver plugga för på torsdag är det historiaprov. Och på torsdag kommer mamma och pappa. Men städningen får vänta tills imorgon. Nu ska jag först och främst orka ställa mig och laga mat. På återseende.

An overdose of you.

Skillet - Comatose

I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of
Is waking to you

Tell me that you will listen
Your touch is what I'm missing
And the more I hide I realize I'm slowly losing you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real


I hate living without you
Dead wrong to ever doubt you
But my demons lay in waiting
Tempting me away

Oh how I adore you
Oh how I thirst for you
Oh how I need you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

Breathing life
Waking up
My eyes
Open up

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
You take the pain I feel
Waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

Oh how I adore you
Waking up to you never felt so real
Oh how I thirst for you
Waking up to you never felt so real
Oh how I adore you

The way you make me feel
Waking up to you never felt so real...


Lager 157.

Nu är jag hemkommen ifrån Sågmyra. Var på Lager 157 med Carro idag. Hon hittade lite grejor, I didn't. Men jag får mig nog lite grejor i helgen när mamma och pappa kommer. Jag är helt slut i benen idag och dieten började jag inte med idag. Det gör jag nästa vecka när jag har pengar. Förövrigt har jag smakat Cottifrutti - Äpple&kanel idag, det var mums och jag har åkt i Kims bil! Imorgon tillbringar jag och Carro dagen på biblioteket, vi ska försöka att få någonting gjort. Det är svårt att få någon koncentration på vår skola. Så det så. Sådärja nu har ni fått er en uppdatering. Ciao!

Jag älskar dig Rickard - you are my everything.

Måndag igen.

Det är måndag igen och det innebär att jag strax ska ta bussen till skolan. Efteråt ska jag till Sågmyra med Carro så jag blir inte hemma förrän ikväll någon gång. Men jag finns på mobilen.

RSS 2.0