Mr Rock & Roll.

Intervjun är färdig och nu ska jag tvätta lite kläder till helgen och sedan ska jag städa och laga mat. Efter det ska jag lägga in lite ny musik på iPoden, ska även försöka att lägga över en film så att jag har något att glo på under tågresan imorgon på två timmar. Ska även i säng i tid ikväll med, måste nämligen åka till skolan för att lämna in intervjun skriftligt. Ska även skriva ut Emelies intervju och sedan maila min till resten av seminariegruppen. Det är mycket nu.

Kääälmah.

Jag kunde ha tagit sovmorgon idag eftersom jag är ledig, men icke. Jag ska in till Kalmar med 10.22 tåget för att göra lite ärenden innan skåne imorgon. Ska hitta en julklapp till Josephine, titta efter en ny väska till mig och dessutom ta en sväng in till skolan för att skriva ut lite papper. När jag kommer hem är det renskrivning av intervjun som gäller och så har jag tvättstuga kl 17. Hoppas att er dag blir bra.

En ny start?

Idag har jag varit i skolan och intervjuat Johan (min klasskompis). Det är en av våra obligatoriska moment i kursen - Att intervjua och skriva. Vi ska även hinna med ett reportage och ytterligare en intervju + en skriftlig tentamen innan denna kurs är slut. Intervjun gick bra och Johan är verkligen en hyvens kille! Imorgon ska jag renskriva och på fredag ska den lämnas in.

Jag ska även åka in en sväng till Kalmar imorgon. Jag behöver köpa en julklapp till Josephine och dessutom måste jag till skolan för att skriva ut lite nya scheman o.s.v. Nu ska jag strax gå och lägga mig, tänkte läsa lite först innan bara.

Ge mig tid.

Jag borde gå ner till tvättstugan och kolla om det finns någon ledig tvättid imorgon eller på torsdag. För jag har nämligen inga rena kläder alls att ha med mig till Skåne på fredag och det är ju inte speciellt fräscht.. i värsta fall får jag väl handtvätta det jag ska ha med mig. Tur att det för klädernas skull bara är två nätter jag ska vara borta, lite tråkigare för min del eftersom jag trivs så bra där.

Julmust.

Det är vad jag ska dricka nu. Light givetvis, känner ändå ingen skillnad. Jag ska nog titta på någon mer film också, kanske Törnrosa nu när jag ändå är igång med Disneyfilmerna.. Skönheten och Odjuret var lika bra som alltid, min absoluta favorit-disney-film! Vilken är er? :)

Update.

Jag är verkligen dålig på att blogga nu för tiden..
Har helt enkelt ingen glöd i fingrarna.

Idag har jag varit hos tandläkaren. Ett litet hål lagades, dock låg det nära pulpan så när bedövningen släpper kommer jag nog att ha skapligt ont.. Funderar på att äta mig proppmätt nu, så att jag slipper lida sen.. Haha. Jag har även köpt två av fyra planerade julklappar, till mamma och pappa. Nu ska jag bara beställa Daniels julklapp och sedan måste jag försöka komma på något att köpa till Josephine.. Presentkort är väl inte det roligaste att ge bort trots att hon vill ha det. Vi får se vad jag hittar på för något.

Party party.

Omtentan är gjord och jag är hemma från Kalmar igen. Fick i panik igår åka in till Kalmar på kvällen för att sova hos Maria. Tågen gick inte förrän 10.22 härifrån så jag hade missat min tenta. Tackar mig själv för att jag kollade upp tågen igår och inte imorse. Nu ska jag lägga mig i sängen, titta på ett par avsnitt av Xena och sedan ska jag packa inför kvällen. Ska till Växjö idag och fira Patriks födelsedag. Tre rätter, härligt umgänge och musik. Blir nog inte bättre.

Halvvägs.

Jag har kommit halvvägs på mitt paper och tänkte nu belöna det med en dusch och en mysig film. Jag lånade nämligen Skönheten & Odjuret, Törnrosa samt Micke och Molle av Maria idag (jag älskar disney!) så jag tänkte se på en av dom och äta lite Finncrisp med havssalt, mumma!

Konsten att lyssna.

Jan Krag Jacobsens bok: Intervju - Konsten att lyssna och fråga är verkligen hur intressant som helst. Jag önskar att jag hade fått boken redan förra veckan, när den faktiskt egentligen skulle komma. Då hade jag hunnit läsa ut hela boken och sedan skriva mitt paper. Nu får jag istället sitta och ögna igenom prioriterade kapitel, ludda igenom texten och försöka skriva någonting bra av det. Jag hoppas att jag får igång skrivandet snart. Det är början som är jobbigast.

Som om stressen inte var nog så fryser jag något djävulskt. Känner att en dusch skulle sitta väldigt bra just nu. Så jag ska nog ta en dusch och sedan fortsätta med mitt paper. Ska även beställa tågbiljetter som jag nämnde i tidigare inlägg. Ibland önskar jag att det var 48 timmar på ett dygn istället för 24, tänk vad mycket man skulle hinna med då.



När tiden inte räcker till.

Innan dagen är slut måste jag ha: Skrivit mitt paper, städat i köket, lagat mat, ätit middag, bokat tågbiljetter till skåne och duschat. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt? Tur att jag har en extra dag imorgon ifall jag inte skulle hinna med allt som är tänkt. Men jag ska försöka. Förstår inte ens varför jag sitter här och skriver nu när jag egentligen ska stå i köket och diska och laga mat.

Viva la vida.

Kände verkligen inte för att gå upp idag. Det var så där extra varmt och skönt under täcket, men nu är jag uppe och ska snart cykla till bussen. Det blir en kort dag idag. Kommer hem vid två. Då ska jag plugga och diska, vilken superdag! Sen ska jag försöka göra någonting åt min design, alternativt lägga in en gammal så länge. Det ser hemskt ut nu. Ha en bra dag!

Ta din partner i Mumindalen.

Det var en av rubrikerna idag.

Jag borde verkligen börja skriva mitt paper, det ska vara klart på fredag. Men jag är så otroligt trött. Kom ju inte hem förrän halv sex (jag som trodde att jag skulle vara hemma vid två) så jag är helt slut i huvudet efter allting idag. Imorgon slutar jag dock ett så jag tänker ta tidiga tåget hem och då ska jag färdigställa papret. Måste fixa Photoshop till datorn också, så att jag kan fixa en ny design till bloggen. Sen måste jag boka tågbiljetter till Skåne. Det är mycket nu.

Du får stå under mitt paraply.

Choklad&limekakan är färdig, imorgon behöver jag bara skära den i bitar och sedan hoppas på att den ska bli omtyckt. Har precis tittat på Stardust och ska nu ta en dusch tänkte jag. Sedan ska jag packa inför skolan imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig. Blev på tok för sent igår så jag vill komma i säng tidigare idag och dessutom försöka vakna på bra humör imogon.

Tack älskling för tofflorna, I love them and you!

Oh my fucking god!

Jag råkade radera min stilmall när jag hjälpte Linn tidigare idag. Så nu måste jag verkligen få igång photoshop så att jag kan fixa en ny design. Ni får stå ut tills dess. Förlåt!

Måndag.

Det gick bra hos tandläkaren men efter att jag kom hem var jag så utmattad att jag till och med somnade framför Harry Potter! Och det brukar jag aldrig göra annars. Jag vaknade igen vid halv tolv när mobilen påminde mig om tvättstugan.. sket dock i det för jag hade ingen lust. Dessutom tvättade mamma det mesta i helgen, så jag har inte så mycket att tvätta. Förutom lakan och sådant.

Ska snart klä på mig och cykla till affären igen, dels för att köpa lite ingredienser till min choklad&limekaka som jag ska baka idag och bjuda på imorgon i skolan och dels för att hämta ut två paket på posten. Mina böcker har kommit idag och så anar jag att ett paket från darling har anlänt också, spännande!

Det borde vara förbjudet.

Att dela ut tandläkartiden klockan 7.10 på en måndagsmorgon.. Jag är så djävulskt trött att jag seriöst funderar på att lägga mig under täcket igen.. Dock vill jag inte riskera att få debitering så nu är det väl lika bra att jag cyklar dit. Jag kan ju garantera er att jag kommer att krypa ner under täcket när jag är tillbaka igen, har nämligen ingenting att göra förrän klockan 12. Ska handla lite på vägen hem från tandläkaren också, skönt att Konsum öppnar redan vid sju. Jag hoppas att er måndag startar bättre än min.. gäsp.

Önskelista.

  • Hårtork med diffusmunstycke.
  • Stickade sockor.
  • Harry Potter-böckerna.
  • Harry Potter-filmen: Fången från Azkaban.
  • Bok: Torey Hayden - Den mekaniska katten.
  • Bok: Torey Hayden - Skymningsbarn.
  • Bok: Torey Hayden - Burpojken.
  • Skrivbordstillbehör (gem, häftstift i olika färger och former, postit-lappar, cdpennor m.m)
  • Fotoalbum med plastfickor.
  • Bäddset i jordnära färger.
  • En digital personvåg.
  • Digital väckarklocka.
  • En ny dator.
  • Glasögon.
  • Smink.
  • Ramar (10x15)
  • Presentkort.
  • Smycken.
  • Scarfs i olika färger.
  • Necessär, en stor och en liten.
Det blir en redig lista i år och givetvis kommer jag inte att få allt det jag önskar med (det förväntar jag mig inte) men nu har jag skrivit ner det jag önskar mig så råkar mamma eller pappa läsa detta så är ju det bra. Kan även hänvisa till min önskelista på filmer som jag skrev ner här i bloggen.

Bloggtorka.

Jag erkänner. Jag går igenom en bloggtorka just nu. Skolan tar för mycket plats och på den lilla fritid jag har just nu orkar jag ingenting annat än att ta det lugnt, titta på film och så vidare. Förlåt! Jag hoppas att jag snart är tillbaka med lite glöd i fingrarna :)

Tänkte dock uppdatera lite kort om helgen. Jag har ju varit hemma hos mamma och pappa i torsdags. Vilket har varit alldeles underbart skönt, jag har inte behövt tänka på något, jag har inte suttit vid datorn, jag har läst ut en underbart bra bok och ätit mammas mat. Jag har även förfriskat mitt utseende med en ny frisyr och idag fyller jag 19. Ett par skor, en kryssning och en stekpanna rikare. Jag önskade mig konstigt nog ingenting speciellt i födelsedagspresent men ändå tänkte jag redovisa min önskelista inför julen och den är lååång.

Det här var förresten första gången på ett par år som jag inte har nämnt min födelsedag i bloggen innan min själva födelsedag. Anledningen var att jag på skoj ville se vilka vänner som faktiskt kom ihåg den utan att jag gett dem hintar i förväg. Måste säga att jag blev förvånad över en del som faktiskt verkar ha glömt bort den. Men alla är väl inte lika bra på datum antar jag, haha :)

Imorgon är jag ledig, men jag ska ändå upp vid sex imorgon, har nämligen en tandläkartid kl 07.10.. Det svider rejält kan jag lova men samtidigt känns det skönt att inte kunna sova bort dagen. Har tvättstuga imorgon vid 12.00 också, så imorgon blir det mycket nytta. Ska även plugga, har omtenta på lördag, så det gäller att vara fit for fight. Hade inte så mycket mer att tillägga.

Vi hörs gott folk!



I did it!

Jag lyckades återställa min dator till dess fabrikinställningar. Känns jäkligt bra. Datorn går snabbt, allt onödigt är borta och jag slipper msn-viruset, eller ja, MSN fungerar åtminstone nu. Är väldigt stolt över mig själv, jag klarade det utan någon hjälp och se där, det var ju inte så himla svårt trots allt. Nu är klockan snart halv elva och jag måste börja packa inför helgen. Sedan ska jag gå och lägga mig. För trots att jag får åka hem imorgon ska jag fortfarande orka sitta på en föreläsning från 9-15 imorgon och dessutom ha rollspel.. yay.

Julklappstips.

Jag vet vad jag ska köpa till mamma, jag vet vad jag ska köpa till Daniel.
Men vad sjutton ska jag köpa till Pappa och Josephine? Jag behöver alla tips jag kan få!

Onsdag.

Det är redan onsdag och det innebär att jag imorgon efter skolan får sätta mig på tåget och åka hem till mamma och pappa i lilla Rogslösa. Jag har inte varit hemma sedan skolan började och jag har en rejäl hemlängtan nu, så det ska bli underbart att få komma hem till tryggheten igen. Det enda tråkiga med att åka hem är att jag missar Fyllan i Villan på lördag, men jag känner ändå att jag hellre åker hem, äter mammas goda mat och bara tar det lugnt i den miljö jag trivs bäst i.

Så nu ikväll ska jag packa och denna gång ska jag packa lite smartare än sist när jag åkte till Daniel och till Stockholm. Det blev på tok för mycket grejer, som jag inte ens hade användning för. Jag måste verkligen lära mig det där, trots att min "helgväska" är rätt så liten (alltså ingen resväska). Fast så länge jag har rena underkläder, ett par sockar och ett par mjukisbyxor så fungerar det mesta ;) haha. Jag blir borta till på söndag.

Hade även hoppats på att få hem min nya kurslitteratur till idag, men adlibris höll inte med. Dom kommer säkert imorgon när jag inte har någon möjlighet att hämta ut dom. Jag får ta chansen att plugga lite till min kära omtenta som jag har nästa vecka. Jag kan behöva lite repetition på journalistikens grunder.

Småstjärnorna!

Kommer ni ihåg Kent Vilhelmsson? Killen som var en rackare på att imitera Michael Jackson i småstjärnorna? Jag har det avsnittet inspelat, jag var helt fascinerad av honom och hur duktig han var på att dansa. Anyway. Idag fick jag veta att det är samma Kent Vilhelmsson som går i min klass! Och så klart, när jag ser klippet nedan så ser man verkligen likheterna från när han var liten och idag. Helt sjukt grymt! Att jag inte har sett det förrän nu.



Van Helsing.

Idag visar dom Van Helsing på TV, den ska jag se på, fast på datorn. Jag orkar inte sitta i min fotölj och titta, jag vill liksom ligga ner ^^ Så nu ska jag hoppa lite hopprep, göra lite situps och sedan ska jag duscha, för att efter det bädda ner mig och se på film.

Ett ord: Städa.

Det är vad jag ska göra nu. Städa, städa och städa. Köket är förjävligt, påslakan måste bytas, badrummet fräschas upp, tvätten måste läggas in i garderoben och så vidare.. Vilken himla rolig tisdag, not. Jag hoppas att er dag är bättre än min.

Att intervjua och skriva.

Idag var jag på kursintroduktion. Denna kurs heter som rubriken - Att intervjua och skriva. Läraren verkar super (än så länge) och kursen i det stora hela verkar superkul. Så detta ska bli en intressant kurs. Det tråkigaste är den dyra kurslitteraturen.. 670;- för tre böcker.. Tunna böcker dessutom, så jag hoppas verkligen att vi kommer att få användning för dem denna gång. Kurslitteraturen för bild, form och webb var i princip onödig att köpa, öppnade dom en gång. Det som jag ser fram emot är gästföreläsningen om två veckor. Björn Häger kommer och besöker oss.

Kommer att bli sjukt kul och inspirerande.

Grattis pappa!

På Fars Dag. Eller säger man grattis? Hur som helst.
Be mamma laga en riktigt god middag idag.



Ni fixar det snart eller?


Breathing your love.

Det var Kickens tur att åka ut ur Stjärnor på is ikväll, vilket jag tyckte var rätt. Det stod mellan honom och Lars Frölander. Markus Fagervall satte nytt poängrekord. Jesper och Tony förbättras för varje vecka. Jag hoppas innerligt att någon av dem kniper vinnarplatsen om ett par veckor.

Studentkortet!

Jag har ju glömt att visa er vårat studentfotografi :) Visserligen fick jag det vääääldigt sent så det har inte blivit av att visa er förrän nu. Men bättre sent än aldrig, eller hur? :) Ni får ursäkta blixten, det blev inget bra resultat utan blixten, så ni får överleva. Ni ser ju i alla fall vad det ska föreställa, haha!


Klicka för att se större.

Say good night and go.

Lars åkte ut ur Idol ikväll, lite synd. Jag föredrog honom framför Robin E. Men som Lars själv sa "någon måste åka ut och den här gången var det min tur". Han gjorde en bra insats i alla fall. Nu hoppas jag på Kevin, Alice och Anna!

Det är fredag, klockan är lite över elva och jag är helt slut i både kropp och huvud. Kan väl kanske bero på att jag har varit uppe sedan kvart i sex imorse, att gå upp tidigt tar mer på krafterna än vad man tror, speciellt när man inte är van att gå upp vid den tiden. Jag hade i alla fall tänkt att lägga mig nu. Jag finner det inte roande att sitta här och uggla när jag lika gärna kan ha det varmt och gott under täcket :)

Imorgon ska jag tvätta och om vädret tillåter ska jag ut och röra lite på mig. Det kan jag verkligen behöva nu efter allt stillasittande i och med förkylningen jag hade. Den är som tur var nästan helt borta, så nu ska det inte vara några problem att ta tag i motionen igen. Godnatt!

Kevin Borg.

Kevin Borg ägde Idol ikväll och för varje vecka tycker jag om honom mer och mer. Den killen kan sjunga, han kan framträda och trots hans bristande svenska så har han en underbar personlighet. Go Kevin! Förövrigt gjorde alla ett bra framträdande ikväll tycker jag. Tyckte dock att Anna var svagast, men chanserna att hon åker ut är väl inte ens befintliga?

Thank god it's friday!

Tentan gick bra, eller, det kändes åtminstone väldigt bra. Men det gjorde det förra gången också och ni vet ju vad som hände. Jag vågar inte riktigt tro på mig själv den här gången. Om ett par veckor får vi resultatet. Ikväll är det Idol som gäller för min del. Det är rock-tema ikväll så det ska bli skoj och se. Sätter Alice Heaven's on fire och kan Anna Bergendahl stå på fötterna med sina omtalade klackar. Spännande! Dock längtar jag mer till imorgon, då ännu ett avsnitt av Stjärnor på is visas :) Mitt favoritprogram just nu!

Men innan dess, en film och lite middag.

Tentaångest.

Förra gången kom den, denna gång kommer den också. Tentaångesten. Jag har nu läst, skrivit och läst igen för att det ska sitta ordentligt och jag tror att jag kan det rätt så bra nu. Jag ska upp tidigt imorgon, 05.45 närmare bestämt och för att jag ska orka lär jag gå och lägga mig snart. Ska läsa igenom powerpointsen igen, sedan släcker jag lamporna.

Daniel, älskling, det ordnar sig <3

En lista, det var längesen!

Tjejlistan 2008.

Har du ett par blåa string:
Japp, det har jag.
Vem var den senaste du pussade: Daniel så klart.
Vad har du för bhstorlek: 85b/c.
Trivs du med det: Nja, så där. Dom kan gärna bli lite större.
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil: Det har jag ingen koll på.
Gillar du nån nu: Självklart :)
Vad gjorde du inatt: Då sov jag.
Och i förrgår natt: Läs ovan.
Vad gör du innan du ska sova: Borstar tänderna, tvättar ansiktet, går på toa.
Kan du prata med din mamma om allt: Nu för tiden kan jag göra det.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid: Ja, absolut.
Har du varit gravid: Nej.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig: Ja det hade jag.
Choklad eller glass: Choklad, utan tvekan.
Push-up eller T-shirtbh: Push-up.
String eller hipsters: Hipsters.
Stövlar eller gymnastikskor: Stövlar.
Kjol/klänning eller jeans: Leggings.


Tio fakta


1
. Hemstad/ort: Vadstena.
2. Hårfärg: Kastanjebrunt just nu.
3. Längd: 168cm.
4. Frisyr: Långt och självlockigt.
5. Ögonfärg: Blåa.
6. Skostorlek: 39/40
7. Humör: Stressad.
8. Orientering: Eh, va? Det är tråkigt.
9. Civilstatus: Särbo, upptagen, kalla det vad du vill.
10. Vänster eller högerhänt: Högerhänt.

 

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär:
Ja och jag är kär.
2. Tror du på kärlek: Vad är det för dum fråga? Klart jag gör.
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut: Innan Daniel? Fråga mig inte. Jag blev dumpad.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat: Ett antal gånger, tyvärr.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta: Inte vad jag vet.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän: Jag älskar Josephine, men inte på det sättet ;)
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom: Nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon: Nej?
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare: Då är det väl ingen hemlig beundrare?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet: Till viss mån.

Tio saker - Det här eller det där


1. Kärlek eller pengar:
Kärlek!
2. Vin eller öl:
Vin.
3. Dag eller natt: Dag.
4. One night stand eller förhållande: Förhållande.
5. Tv eller internet: Internet.
6. Pepsi eller cola: Pepsi Max.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll: Romantisk hemmakväll.
8. Färgfoto eller svart och vita: Svart/vita.
9. Telefonkontakt eller face to face: Face to face, helt klart.
10. Bilddagboken eller myspace: Bilddagboken.

Tio "Har du någonsin"


1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut:
Nej, jag har aldrig smitit ut.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig: Nej, men ibland känns livet meningslöst att leva.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar: För många gånger.
4. Har du hoppat bungy jump: Nej och det vill jag inte göra heller.
5. Har du nånsin gjort slut: Nej, faktiskt inte.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta: Haha, nej, så tjock är jag inte ;)
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa: Jodå, det har nog hänt.
8. Har du nånsin gått på bio ensam: Nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt: Ja, vem har inte det?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger: Kanske inte världen, men livet.

Tio känslor

1. Saknar du någon just nu: Ja, mamma och pappa, Daniel och Josephine.
2. Är du glad: Så glad man kan bli just nu i alla fall.
3. Är du fundersam: Till lagom stora mängder.
4. Är du uttråkad: Nej, inte direkt.
5. Är du tysk: Är det en känsla?
7. Är du italienare: Läs ovan.
8. Är du fransk: Läs ovan.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta: Dom har aldrig gift sig, men dom lever tillsammans.
10. Gillar du någon just nu: Jag älskar någon just nu.

Dagens låt: Darin - Breathing your love.

Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love.
Darin är tillbaka med ny musik och har gjort ett samarbete med Kat DeLuna. Jag tycker faktiskt om låten, både Darin och Kat DeLuna är bra artister. Japp, hör och häpna. Jag har alltid varit lite svag för Darin Zanyar, haha.



Piece of me.

Sitter och lyssnar på Britney Spears.. tänka sig.

Nu har jag städat och duschat, tvättat mitt skärsår och plåstrat om det. Nu ska jag bara vänta på att håret ska torka litegrann så att jag kan sätta mig på cykeln och cykla iväg till affären. Ska in på parfymeriet också, se om dom har någon necessär, min är trasig. Sen ska jag laga lunch, eller mellanmål.. och sedan plugga.

En paus.

Avsnitten i kurslitteraturen är nu lästa och jag tänkte ta en paus för att hinna städa i lägenheten, duscha och bege mig till affären och handla lite. Efteråt beger jag mig in i böckernas värld igen, för att läsa ännu mer om bildkomposition, webbnavigation och så vidare.

Sonata Arctica live.

Jag var ju som ni vet i Stockholm i söndags och tittade på ett av mina favoritband - Sonata Arctica. Konserten var helt grym och trots att jag inte kunde flänga runt som alla andra så njöt jag av varenda sekund. Tonys röst är underbar och deras texter ska vi inte prata om. Förbanden Pagan's Mind och Vanishing Point var även dom helt okej. Jag tänkte bjuda på lite bilder och klipp. Klicka på bilderna för att se dom större.




Videoklippen var så stora att det tog evigheter att ladda upp dem, så jag sket i det.

Torsdag.

Godmorgon. Jag vaknade helt av mig själv idag vid en skaplig tid och det känns bra. Dagen som följer kommer att bestå av tentaplugg och städning. Imorgon har jag salstenta på kursen bild, form och webb och jag känner att jag mest kan saker om det praktiska så nu är det dags att slå upp böckerna igen. Jag ska även sätta mig och göra en ny design till bloggen tänkte jag, eller om någon annan kanske vill ha hjälp? :)

Behöver dessutom inte besöka vårdcentralen idag. Såret har inte blödit igenom plåstret inatt så det är ingen fara. Det gör heller inte ondare än vad det gjorde igår, förutom om jag kommer åt såret på något konstigt vänster. Anyways, nu väntar frukost. Havregrynsgröt <3

M2M.

Jag som så många andra har provat på att registrera mig på hemsidan Market2Member. En jättebra sida där du samlar poäng genom att ta emot reklam (gratis!). Låter riktigt bra i mina öron. Gå med ni också :) klicka här.

Sårtvätt och plåster.

Middagen slutade nästan i katastrof. Jag skulle skära gurka och vad skär jag i om inte i mitt finger? Djupt som fan och vårdcentralen stängde precis efter händelsen. Som tur var sprutade det inte blod, så jag kom inte åt någon blodådra, har även kvar känseln i fingret och jag kan röra på det, bortsett från plåstret nu då. Hade förövrigt bara en liten plåsterbit hemma och grannen var inte hemma hon heller. Så jag fick cykla med handen i högläge, inlindad i toapapper till apoteket för att köpa plåster och sårtvätt. Hon som jobbade rekommenderade att jag skulle ha fingret omplåstrat i ett par dagar och tvätta ordentligt. Men gör det ondare imorgon får jag gå till vårdcentralen. Tur att kniven var skarp och vass och gjorde ett fint sår.

Go Obama!

Härligt. Obama vann presidentvalet!

Hej bloggen!

Ännu en dag har gått och imorgon är det redan onsdag! Veckorna går minsann fort. Nästa vecka får jag äntligen åka till mamma och pappa :) Anyway. Den praktiska examinationen gick bra, allting fungerade och mina koder validerade grönt när jag testade dom, så jag borde få godkänt på även denna del. På fredag är det skriftlig tenta som gäller så imorgon ska jag bege mig till skolan för en repetitionsföreläsning, kan behövas!

Ska värma vetekudden, lägga mig under täcket och kolla på film nu, jag behöver nog inte nämna vilken - för det finns bara en sorts film som hjälper när man är lite smådeppig och frusen, nämligen Harry Potter-filmerna :D haha! Idag blir det nog den första filmen.

Praktisk examination.

Om tio minuter har jag min praktiska examination i bild, form och webb. Önska mig lycka till!

Nix-registret.

JAG HATAR TELEFONFÖRSÄLJARE.
JAG HATAR DIVINE OCH JAG HATAR ENERGIBOLAGET I SVERIGE AB!

Vilken uppmuntrande start efter helgen va? Jag registrerade precis min hemtelefon i nix-registret. En snubbe vid namn Miguel ringde och ville att jag skulle byta elbolag till dom. Miljömärkt el, billigare än mitt nuvarande och ingen bindningstid. Lät ju super tyckte jag. Samtalet spelades in, alltså mitt samtycke och mina personuppgifter. Tänkte inte mer på det. Googlade på deras hemsida, gick in och tittade, verkade superbra. Tittade på lite andra sökträffar och där började katastrofen.. BARA missnöjda kunder. Konsumentverket har till och med varit inblandade hos kunder som blivit så pass missnöjda. Jag blir så otroligt ledsen när jag är så dum att gå med på saker via telefon. Nu kan jag bara föreställa mig ett dödssenario när jag går bankrutt och inte kan betala mina räkningar eller att jag inte kan säga upp mig och får betala höga räkningar i hela mitt liv för något dumt jag sa ja till via telefonen.. Jag har 14 dagars ångerrätt om jag inte vill ha deras el, men problemet är att man sällan får sitt informationsbrev i tid så att man kan utnyttja detta.. I'm so stupid.

Likadant dom där jävla trosorna som Divine erbjöd mig att prova. Dom har inte kommit trots att det gått mer än 14 dagar nu och dom sa att jag skulle få detta inom 14 dagar. Inte för att jag vill ha trosorna, men jag vill ha mitt kundnummer så att jag kan avregistrera mig där också, utan kundnummer kommer jag inte ens åt kundtjänst på deras jävla fucking hemsida..

Annars då?

Stockholm var underbart, konserten var underbar. Ska visa bilder sen :) Jag träffade även Melina, vi tog en fika och pratade om allting som hade hänt under de senaste åren då vi inte har pratat så mycket. Kändes jättebra att träffas igen och jag har lovat att jag ska ta mig upp till Stockholm oftare så att vi kan ses. Enda nackdelen med Stockholm är att mina fötter nästan är slarvsylta, dom gör så ont så jag vet inte vad. Jag till och med grät en skvätt pga telefonförsäljaren och att mina fötter gör så förbaskat ont, haha.

Nu ska jag väl ta mig något att äta och sedan ska jag lägga mig och titta på film. Imorgon har jag min praktiska examination del två. Vi ska skapa en hemsida, vi får se hur det går. Har ju inte kunnat öva mer än i skolan eftersom jag inte har lyckats få hem dreamweaver till datorn, hjälp mig någon? Men det ska nog gå bra ändå, hoppas jag. Håll min tumme.

Och Josephine. Jag hoppas att allt har gått bra idag, jag har tänkt på dig <3

RSS 2.0