What am I gonna do?

På måndag börjar skolan och idag är första dagen jag känner att jag verkligen inte vill tillbaka. Jag vill inte tillbaka till alla grupperingar. Grupperingarna som innefattar alla utom mig. Det låter jättemobbat jag vet och det stod mig nog jävligt dyrt att jag inte var med på nollningsveckan förra året och skapade kontakter. Nu står jag där, utanför alla gäng och försöker vara trevlig mot alla, försöker bli inräknad i gemenskapen men det går inte. Folk liksom vill inte. Jag trodde jag hade vänner, men dom har vänner som inte är mina vänner och då blir jag inte tillfrågad på fika, på fest eller födelsedagsfirande etc.. Ja ni märker. Det suger och jag klagar nog på tok för mycket. För när alla är ensamma är dom så jävla trevliga, det är det som stör mig. Hade dom varit otrevliga hela tiden med eller utan varandra hade jag kunnat räkna bort dom. Men så är nu inte fallet.

Bara för att jag inte var med på nollningsveckan och bara för att jag bor 30 minuter utanför Kalmar så betyder det inte att jag är otrevlig och tråkig. Snarare tvärtom. Jag kan tillföra mycket och jag är faktiskt helt okej.

True Blood.

Jag såg precis första avsnittet av vampyrserien True Blood och första intrycket var helt okej. Lite segt kanske och långt ifrån Twilight. Men sen är det ju två helt olika berättelser också. Jag kommer i alla fall titta nästa veckan klockan 22 :)

Mitt liv som fet.

För att komma igång ordentligt känner jag att jag inte kan hålla på att uppdatera båda bloggarna lika flitigt. Så nu ett tag framöver kommer viktbloggen att prioriteras före den här bloggen. Något inlägg kommer att dyka upp här då och då men vill ni veta vad jag pysslar med är det bara att besöka den genom att trycka på länken längst upp i vänstra hörnet. Även om den då kommer att vara rikligt inriktad på träning, viktnedgång och hälsa.

Ni kan även trycka här för att gå vidare till viktbloggen.

Dissar fladdermusmannen.

Jag orkar inte titta på Batman idag så jag sätter nog på någonting annat istället. Typ.. Harry Potter, mouahaha! Eller nej förresten, inte HP, jag ska nog titta på Van Helsing tror jag, det var ett tag sen och Hugh Jackman är så jävla snygg!

Fuck you very much.

Sitter och lyssnar på duktiga Lily Allen så klart. Därav rubriken då. Har precis duschat och känner mig lite piggare. Tänkte ordna lite mannagrynsgröt med äppelmos till nu innan filmen på trean börjar. Batman begins. Får se hur länge jag orkar titta på den. Jag avskyr att inte ha några filmkanaler, för på femman, trean, fyran och sexan (schysst nummerordning?) så är det ju aldrig femtio reklampauser vilket är väldigt drygt. Men så är det ibland. Vi hörs.

Den är tillbaka, igen.

Om ni tittar i översta vänstra hörnet på bloggen så ser ni att någonting är tillbaka.

Part of me.

Söndag idag och jag känner mig väldigt hängig trots att jag har sovit i över tio timmar inatt. Jag vet inte om det beror på att jag kanske börjar bli sjuk eller något, vore typiskt mig att bli sjuk nu till skolan börjar. Men jag har en vecka på mig, för jag har fortfarande en vecka kvar innan skolan börjar. Så ska en förkylning komma, får den komma nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det blir förmodligen en slapp dag framför tvn med lite film och friidrott. Sista dagen på VM idag och idag är det spjutfinal för herrarna, ska bli spännande.

Har lovat att fixa lite bloggdesign också men ärligt talat så vet jag inte om jag orkar sitta här framför datorn idag. Vi får se hur det känns senare. Nu ska jag cykla iväg och köpa grejer till hamburgare. Puss!

Colourless Colour.

Lördag idag och jag har som vanligt ingenting inplanerat. Jag funderar på att gå ut och fotografera litegrann. Rönnbären är ju på G nu och dom är så röda och fina. Kanske ska plocka med mig lite hem och dekorera med. Hösten är verkligen här nu, det känner man. Luften är kallare, det blir mörkt redan vid åtta och skolorna börjar. Nu kommer ju också svininfluensan i år. Japp, hösten är definitivt här. Men jag klagar inte för då innebär det att min 20-årsdag närmar sig och det blir spännande.

Jag sitter förövrigt och lyssnar på La Roux, en artist som jag verkligen har fått upp ögonen för. Hon gör riktigt bra musik så om ni inte har lyssnat på henne tidigare så borde ni verkligen göra det. En av hennes låtar spelas väldigt mycket på MTV och VH1 just nu. Bulletproof. Vääldigt bra. Jag rekommenderar Colourless Colour och In For The Kill också.



Snacka om spännande!

Jösses vilken final det blev för herrarna i höjdhopp. Det var nog med all säkerhet den bästa höjdhoppsfinalen jag har sett under de år som jag har följt friidrotten. Fyra killar hoppade otroligt bra och för ovanlighetens skull så tog fyra killar medaljer. Två på delad bronsplats. Linus Thörnblad slutade femma och hamnade då på den högsta placeringen för sverige, vilket inte är illa då han har varit skadad stor del av säsongen. Jag är mest glad för Spanks (Tyskland) och Bednareks (Polen) brons. Raul Spank är blott ett år äldre än vad jag är och Sylwester Bednarek är lika gammal som jag och dom gjorde en fantastisk insats ikväll! Rybakov från Ryssland tog hem guldet och Illonou från Cypern tog silvret.

Någon som också imponerade idag var Australienskan som satte personrekord och vann diskusfinalen för damer med 65.44. Inte illa för en tjej som också bara är ett år äldre än vad jag är. En riktigt rolig kväll med andra ord på friidrottsfronten. Dessutom, om jag skulle gifta mig med en friidrottare, så skulle det helt klart vara Sylwester Bednarek. Så himla söt!


Bilderna är lånade från Aftonbladet. Foto av: Andreas Bardell.

Fredagen den 21 augusti.

Hej bloggen. Jag har suttit med en bloggdesign åt Sandra sen klockan två idag så jag har inte hunnit göra speciellt mycket idag. Var till Time och hämtade ett paket från Yves Rocher. Hade beställt lite rengöringsservetter, parfym (med doft av hallon), läppbalsam även den med hallon, samt ett nagellack. Två gratispremier fick jag också. Splitternya neseccärer, en stor, en medium och en liten. Fick även ett minikit med läppglans och mascara, perfekt att ha med i väskan.

Nu ska jag slappna av i soffan med S & S och titta på friidrott samt film efter det.

Ett nytt liv.

Världens bästa medielärare P har blivit pappa nu i dagarna!
En liten dotter som har fått namnet Siri :) Så himla kul. Stort grattis!


Nu ska jag sätta mig och titta på ett avsnitt eller två av Buffy och Vampyrerna sen ska jag försöka få Farmville (nördspel för oss facebooknördar) att fungera. Facebook över huvudtaget har varit lite segt nu på kvällen. Men jag måste skörda mina jordgubbar så det får bannemig fungera snart. Annars förlorar jag pengar.. haha. Usain Bolt är ju förresten helt otrolig! Först världsrekord på 100m och nu ikväll världsrekord på 200m. Hur mycket mer är han kapabel till? Nu hoppas jag på en grym stafett mellan USA och Jamaica.

Torsdag.

Torsdagen har börjat segt. Jag vaknade inte förrän vid tolv och efter det har jag tittat en stund på friidrott och duschat. Var precis till affären och handlade lite. Självklart vill jag aldrig ha någonting som finns hemma till middag utan alltid någonting annat. Jag måste verkligen börjar ändra på det för jag slösar väldigt mycket pengar på det. Anyway. Idag blir det chili con carne men innan dess måste jag ta tag i mitt snuskiga kök. Usch fy och blä. Jag måste dammsuga också, det har jag skjutit upp på tok för länge nu. Men först ska jag byta kläder, jag svettas ihjäl i chinos.

Nu får skolan gärna börja.

För ungefär tre månader sedan var jag så himla glad över att skolan var slut för året. Att jag skulle slippa alla i klassen (okej, nästan alla) och att jag skulle få åka hem och vara med dom som betyder mest för mig. För under skolårets gång så började jag märka (och har fått ännu mer bekräftelse nu under sommaren) att dom jag åtminstone trodde var mina vänner, som kanske tyckte om att umgås lite med mig, inte gjorde det speciellt mycket. Min klass, som nästan alla, är ett par år äldre än mig, beter sig som en högstadieklass. När man är ensam med någon av dem så är dom så snälla och trevliga men när dom är tillsammans, grupperingar ni vet, guuuud vad jag avskyr det, då kan man lika gärna vända på klacken på en gång. Jag hör inte hemma i någon av dessa grupperingar. Alla utesluter mig helt trots att jag försöker vara trevlig mot alla.. Meeeen det var inte det jag skulle komma till!

Det jag skulle komma till var att jag verkligen längtar tillbaka. Kanske inte till min klass då men till undervisningen. Jag vill lära mig saker, jag vill prestera bättre än förra året, jag vill slippa omtentor och ångest. Och vet ni vad? Det här läsåret ska bli precis det jag vill att det ska bli. Jag ska vara bättre. Med eller utan människor som vill umgås med mig.




You raise me up.

Jag älskar dig.


Dusch och filmmys.

Tyvärr utan Daniel. Det skulle sitta fint med lite sällskap från honom nu. Jag kan behöva lite ordentlig intimitet om ni förstår vad jag menar ;) Men han är i Italien med grabbgänget och kommer inte hem förrän på lördag. Fuskigt så det ryker om det. Jag har tjatat om en utlandsresa hela sommaren men han har bara påstått att man ska vara hemma i Sverige under sommaren. Bite me darling, haha!

Jag köpte förresten doftljus med kanel på Ica Maxi förra veckan och gissa om dom doftar gott? Otroligt gott till och med. Får man inte upp lusten till denna doft vet jag inte riktigt hur man ska få det. Haha.. Lite väl snuskigt inlägg nu kanske, hoho.. Så går det när man har distansförhållande mina vänner. Anyway. Jag tänker ta en dusch nu och sedan krypa ner under filten med Signe och Stella och titta på film.



Gratis bloggdesign.

Vill du ha hjälp med att fixa din bloggdesign, gratis? Då är det bara att du kommenterar nedan eller mailar till [email protected]. Skriv ner dina önskemål angående färg och utformning, bifoga bilder och text. Jag designar gärna på fri hand också. Jag har varit inaktiv gällande bloggdesign nu hela sommaren och ser fram emot att få sätta igång med det igen! Gratis som sagt.

OBS! Bloggdesignerna ses bäst i Mozilla Firefox.

Uppdatering.

Det blev potatisgratäng till middag idag. Ska strax sätta igång ugnen och fixa lite sallad. Ska bli supergott. Jag köpte även frystorkade jordgubbar i yoghurt. Om ni inte har testat det innan så borde ni verkligen göra det, supergott! Tvätten är även den klar och nu har jag bytt sängkläder med, ska ta en dusch ikväll innan läggdags. Det bästa som finns är att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng, håller ni inte med?

This time I'll be bulletproof.

Sista tvättmaskinen är igång nu och när det är klart tänker jag cykla ner till affären för att köpa mig något att äta ikväll. Allting här hemma är nedfruset så det hinner liksom inte tina. Jag funderar på schnitzel men vi får se. Tänkte även titta på Sweeney Todd ikväll, min nya favoritfilm. Jag har nog sett den kanske 5 gånger nu under sommaren men den är så bra! En väldigt slapp dag i dag med andra ord, nästan så att det är lite långtråkigt. Stella och Signe, som förövrigt har växt en hel del nu under sommaren ligger och sover på soffan, tätt ihop. Latmaskar är vad dom är. Haha.


Kelgrisen Signe, ska alltid vara med på allt.

Tisdag.

Jag kom halvvägs med städningen igår. Jag måste fortfarande dammsuga och byta sängkläder och fixa i köket litegrann. Men det borde väl inte ta så fasligt lång tid. Det värsta är i alla fall gjort. Jag ska tvätta lite idag också så att jag får tvättkorgen tömd. Sen blir det nog bara till att slappa järnet idag. Ska eventuellt sätta mig med lite bloggdesigner men vi får se hur det blir med det. Friidrott ikväll också, i fleeera timmar. Gött.

Caught in the middle.

I'm just a little girl lost in the moment, I'm so scared but I don't show it.





Ny design.

Nu har jag äntligen kunnat fixa en ny bloggdesign! Tryck CTRL + F5 om ni inte ser den.

Hemma!

Nu är jag hemma i Emmaboda. Så nu fortsätter allting som vanligt.

Imorgon smäller det!

Imorgon ska jag till frisören och jag ska klippa av mig håret. Det ni!

Don't judge me.

Det gör ont när man inte känner kärleken som man gjort så många gånger förr.

Uppdatering från stugan.

Inte så mycket aktivitet här som ni märker men det varnade jag för. Nu är det dock bara en vecka kvar tills jag åker hem och efter det kommer uppdateringen bli så gott som vanlig. Det ser till och med jag fram emot.

Idag var jag, mamma och pappa en sväng till Jönköping. Pappa var till alla killars mecka - Jula. Han köpte ett dasslock, som sedan inte passade. Haha. Jag fick även min väska köpt inne på en skoaffär precis intill. Väldigt snygg och kostade mig bara 200kr vilket jag tycker att en väska i den storleken är värd. Efteråt åkte vi via Gränna och åt på Fiskelyckan, Sveriges säkerligen godaste fiskerestaurang. Grillad laxfilé med stekt färskpotatis och rotfrukter. Riktigt gott. Vi köpte även med oss en rökt sik hem (gudomligt gott!) och jag köpte även polkagrisar och karameller med flädersmak. Även det gott.

Dagen avslutades med att jag tog katterna och drog ner till stugan igen. Mamma och pappa följde även med för att basta. När vi kom ner hade mina gudföräldrar tittat förbi en sväng. Vi bastade och jag badade i det nog skönaste vattnet hittills i sommar. Hela 20 grader, vilket inte är illa för att vara i Vättern. Jag hoppas på bra väder imorgon så att jag kan steka ännu en dag. Ciao!

Allt annat går liksom före.

Nu har jag inte uppdaterat bloggen på över två veckor och jag måste erkänna att det känns lite konstigt att sätta sig här och försöka få ihop någonting att berätta när jag inte har skrivvanan inne just nu. Allt annat går liksom före den här sommaren.

Efter tre veckor tillsammans åkte Daniel nu mot Karlskoga för sommarens sista festival och efter det åker han hem till Dalarna igen. Nu vet jag inte riktigt när vi ses igen men jag hoppas kunna åka upp i september igen efter att skolan har börjat och rutinerna har kommit igång. Jag har haft tre otroligt fina veckor tillsammans med en otroligt fin pojkvän. Tack kära du.

Så vad har hänt sen sist då? Jo jag var ju på bio som ni kanske minns. Jag, Linda, Alex och.. Johanna? Minns inte riktigt, var i alla fall och såg på den nya Harry Potter-filmen. Den var snuskigt bra precis som alla andra filmer, slutet var dock lite hastigt och 2½ timme gick väldans fort för ovanlighetens skull. Nu längtar jag efter DVDn så att jag kan kolla på den igen.

Vad har mer hänt? Ptja, lite shopping, massor av skräpmat, äventyrsminigolf, glass, bilnostalgi. Det är väl vad som har hänt kan man säga. Igår var även mamma, pappa, jag och Daniel och besökte Kolmården och Tropicarium. Riktigt riktigt roligt att få se så många roliga djur. Dessutom klappade jag världens sötaste get!

Euhm.. Nu har jag inte så mycket mer planer för sommaren. Några planer av dom jag hade planerat in blev tyvärr inte av. Filmkväll med Linda, Hanna och Carro till exempel. Jag skulle även ha åkt och hälsat på Malin och hennes söta barn men det blev heller aldrig av, förlåt! Dessutom skulle jag ju ha träffat Josephine nu i augusti men det blir heller inte av av olika anledningar. Sad but true.

Nu kommer jag att vara kvar hos mamma och pappa till den 14-15 augusti. Sen åker jag hem till Emmaboda för att ladda upp inför år två på högskolan. Jag ska även bygga om min garderob och försöka att ta tag i träningen och få in dom rutinerna innan skolan sätter igång. Rutinerna är faktiskt någonting som jag har saknat allra mest under sommaren. Att bara låta dagarna gå utan någonting inplanerat får mig så rastlös. Rutiner fungerar bäst.

Well.. Det var väl allt för den här gången. Jag tror att jag uppdaterar nästa gång när jag är hemma i Emmaboda. Känns så stressigt att sitta här och blogga av någon anledning. Nu fick ni er en lite uppdatering på vad som har hänt i alla fall. Jag hoppas att ni har haft det minst lika bra som jag!

RSS 2.0