IKEA.

Vem älskar inte IKEA? Visst.. det är jämt jävligt mycket folk. Det är alltid någon tant som stannar upp mitt i gången, det är alltid massor av småbarn som skriker och det är oftast ett allmänt kaos i hela byggnaden. Men ändå så är det så jävla kul med IKEA och det spelar ingen roll om man köper någonting eller inte. Den 13/2 kommer mamma och pappa hit och vi ska åka dit för att fixa förvaring till min, än så länge, rätt tomma expeditbokhylla. I can't wait!

 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

SV: Tack så mycket! :) Just nu tror jag att det är ganska stort. (vet inte riktigt måtten då smyckena är hos en annan i företaget) Men vi har gjort det stort så att vi ska kunna förminska det så det passar perfekt, kan såklart förstora det med ^^ Om du är intresserad av det så är det bara att du mäter ut hur stort du vill att det ska vara så kan vi fixa det. :)

2009-02-01 @ 16:07:32
URL: http://pygmeanna.blogg.se/
Postat av: Anna

SV; Åh vad roligt! Det går absolut att fixa! Imorgon så kommer hela företaget träffas så då gör vi om armbandet till rätt storlek och så. :) det skulle vara bra om du kunde skicka ett mejl till [email protected] där du skriver ner vart vi ska skicka armbandet och även hur du vill betala.



Tack igen! :)

2009-02-01 @ 16:34:19
URL: http://pygmeanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0