Lätt som en plätt.
Svar; Haha det har det varit från och till hela tiden ^^ Men mer nu när jag fått sponsorer ^^
haha jag gillart =)
gillar dina glasögon :)
jag tänker också BARA på mat. hela tiden. Äter jämt också tycker jag. Funderade ett tag på om jag var på smällen jag med ;P men det har väl att göra med att jag börjat träna efter att ha varit sjukskriven. :)
Här har du ett recept på nyttiga plättar =)
2 portioner, ca 20 plättar
150 gr hackad djupfryst spenat
2 ägg
5 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk mineralsalt
1 msk rapsolja
rapsolja till stekning
rårörda lingon
Tina spenaten i mikron. Vispa äggen och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa smeten slät. Häll i resten av mjölken och den tinade spenaten. Smaka av med salt och blanda i oljan. Låt smeten stå i cirka 5 minuter. Stek plättarna gyllenbruna och servera med rårörda lingon.
Lingonsylt funkar väl också men det är väl mer socker i det antar jag. Det var då goda plättar och vi hade keso till också.