Lätt som en plätt.

Jag fick just den underbara idén (tack vare Malin) att göra plättar. Så nu ska jag ställa mig och göra i ordning lite plättar tror jag. Eller om jag väntar till ikväll, det återstår att se. Är nämligen grymt sugen på knäckemacka med keso, paprika och guacamole. Mat mat mat, det är typ det enda jag tänker på nu för tiden. Kanske är på smällen?

Kommentarer
Postat av: A N N I S P A N N I S

Svar; Haha det har det varit från och till hela tiden ^^ Men mer nu när jag fått sponsorer ^^

2009-03-10 @ 17:23:23
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: A N N I S P A N N I S

haha jag gillart =)

2009-03-10 @ 17:58:48
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: »» Michaela ««

gillar dina glasögon :)

2009-03-10 @ 20:47:20
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Hanna

jag tänker också BARA på mat. hela tiden. Äter jämt också tycker jag. Funderade ett tag på om jag var på smällen jag med ;P men det har väl att göra med att jag börjat träna efter att ha varit sjukskriven. :)

2009-03-10 @ 23:39:55
URL: http://hannaefraimsson.blogspot.com
Postat av: Malin

Här har du ett recept på nyttiga plättar =)



2 portioner, ca 20 plättar



150 gr hackad djupfryst spenat

2 ägg

5 dl mjölk

2 1/2 dl vetemjöl

1 tsk mineralsalt

1 msk rapsolja

rapsolja till stekning

rårörda lingon



Tina spenaten i mikron. Vispa äggen och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa smeten slät. Häll i resten av mjölken och den tinade spenaten. Smaka av med salt och blanda i oljan. Låt smeten stå i cirka 5 minuter. Stek plättarna gyllenbruna och servera med rårörda lingon.



Lingonsylt funkar väl också men det är väl mer socker i det antar jag. Det var då goda plättar och vi hade keso till också.

2009-03-12 @ 12:26:50
URL: http://creatiiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0